LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Vrouwen Redden

Vrouwen Redden

Behendigheid Spelletjes 0,7 Spring naar beneden in het dal om de vrouwen te redden! Pas op voor zwevende vrachtwagens en andere obstakels. In elke level zit ook een personage die je weer helemaal terug naar boven brengt, ontwijk hem/haar dus!
Vrouw aan de Top

Vrouw aan de Top

Behendigheid Spelletjes 0,7 Beklim de hoogste gebouwen ter aarde, waar je liefje op de top staat te wachten.
Goudgravers 2

Goudgravers 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 Graaf naar de gouden stenen, maar probeer niet in aanraking met de mollen te komen!
Snel Klikken

Snel Klikken

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer om zoveel mogelijk blokjes aan te klikken. Als je alle blokjes in een reeks aangeklikt hebt, krijg je een bonus.
Eilandsurvival

Eilandsurvival

Behendigheid Spelletjes 0,7 Dit is een eiland van ijs, dat erg snel smelt. Probeer om het eiland zo lang mogelijk boven water te houden, door de ijskristallen te verzamelen die uit de lucht vallen.
Pizza's Bezorgen

Pizza's Bezorgen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Bezorg de pizza's bij de juiste mensen. Vergeet niet om onderweg nieuwe pizza's op te pikken.
Verdwaalde kogels

Verdwaalde kogels

Aktie Spelletjes 0,7 Probeer in zo min mogelijk directe en/of indirecte schoten alle poppetjes op de platforms te doden.
Robotvis

Robotvis

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer om alle kleine visjes op te eten, maar pas op dat je niet opgegeten wordt door de grote vissen!
Grijs goedje 2

Grijs goedje 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 De professor die in het spel 'Grijs goedje' een bijzonder wezentje had gemaakt, heeft ook nu weer per ongeluk een grijs, hongerig monstertje gecreëerd. Hoe meer het monstertje eet, hoe groter het wordt. En hoe groter het wordt, hoe meer honger het krijgt! In dit grappige spel bestuur jij de grijze drab, en is het de bedoeling dat je alles opeet dat kleiner is dan jijzelf. Kijk je wel uit dat je niet door de grotere voorwerpen wordt opgeslokt?
IJssalon

IJssalon

Behendigheid Spelletjes 0,7 Het is ontzettend warm, en ook nog eens druk, en de klanten staan te dringen voor jouw ijssalon. Geef ze precies de ijsjes die ze bestellen: het juiste hoorntje, de juiste smaak, de decoratie die erbij hoort... haast je, want anders is het spel voorbij voordat je je klant hebt kunnen bedienen!
Melk Bezorgen

Melk Bezorgen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer zoveel mogelijk melk te verzamelen en af te leveren op het feest.
Buitenaardse boor 2

Buitenaardse boor 2

Avontuur Spelletjes 0,7 Verzamel edelstenen en metalen met je buitenaardse boormachine! Hiermee kun je je ruimteschip repareren. Hou je de warmtemeter rechts onderin wel in de gaten? Wanneer de temperatuur van je boor te hoog oploopt, kun je even niet meer boren. Ook het brandstofpeil is iets om in de gaten te houden. Er lopen onder de grond enge monsters rond: zorg dat deze jou niet te pakken krijgen!
Vliegende Kalkoen

Vliegende Kalkoen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer de kalkoen zo ver mogelijk weg te schieten zodat hij niet opgegeten wordt.
Egel Lanceren 2

Egel Lanceren 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 Doe je best om dit egeltje de ruimte in te schieten! De eerste lanceringen zijn altijd het moeilijkst. Blijf proberen, verbeter je techniek, en koop upgrades verderop in het spel.
Rol het Balletje

Rol het Balletje

Denk Spelletjes 0,7 Probeer om het kleine balletje in het gat te krijgen door er tegen aan te schieten.
Harpoon Lagoon

Harpoon Lagoon

Behendigheid Spelletjes 0,7 Deze visser gebruikt een harpoen om te vissen. Zorg dat hij zo veel mogelijk vissen binnenhaalt!
Kristalhappertje

Kristalhappertje

Behendigheid Spelletjes 0,7 Pak alle kristallen maar kijk uit dat je er geen bovenop je krijgt, want dan ga je dood! Je kunt de groene blokjes gewoon opeten en de blauwe balletjes kun je wegduwen, maar ook die moet je niet bovenop je krijgen!
Trimsalon

Trimsalon

Meisjes Spelletjes 0,7 Vandaag werk je voor het eerst in deze trimsalon. Het is jouw taak om de dieren zo te verzorgen dat ze gezond en schoon blijven. Je kunt dit spel op twee verschillende manieren spelen: 1. De Time Mode, een race tegen de klok waarin je zoveel mogelijk dieren moet verzorgen binnen vier minuten; 2. De Free Mode, die bestaat uit acht niveaus: wassen, afspoelen, afdrogen, föhnen, borstelen, tandenpoetsen, nagels knippen en het uitkiezen van accessoires.
Pinguïnkatapult

Pinguïnkatapult

Behendigheid Spelletjes 0,7 Bevrijd de gevangen pinguïns! Aan het begin van elk level moet je de pinguïns in positie brengen door ze met de katapult door de tunnel te schieten. Met het aantal pinguïns dat je met succes lanceert kun je vervolgens de ijsberen aanvallen door erop te duiken. Rechts bovenaan kun je zien hoeveel ijsberen je moet raken. Als je niet slaagt, is het spel voorbij.
Ninjakatten

Ninjakatten

Aktie Spelletjes 0,7 Kruip in de huid van één van deze drie katten en ga het gevecht aan in de arena, tegen allerlei vechtlustige tegenstanders! Elke kat heeft zijn voor- en nadelen. De rode kat is opgegroeid in een dorp waar hij veel melk te drinken heeft gekregen. Hij is erg fit en zijn gezondheid herstelt ook snel. De grijze kat is op straat opgegroeid, heeft veel gevochten en is dan ook een ware vechtersbaas die rake klappen uitdeelt. De witte kat is in een rijk gezin opgegroeid waar hij kon eten wat hij wilde: daardoor is zijn gezondheid twee keer zo goed. Na ieder level kun je je skills upgraden: gezondheid, kracht, herstel, snelheid en ontwijken. Zorg voor een optimale combinatie om je kans op een overwinning te vergroten!
Bananen Springen

Bananen Springen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Bestuur het aapje en verzamel alle banaantjes in een level om door te gaan.
Typen in de ruimte

Typen in de ruimte

Behendigheid Spelletjes 0,6 Verdedig je aarde met behulp van je toetsenbord! Hoe krijg ik dit voor elkaar, zul je je afvragen. Nou, door de woorden in te typen die horen bij de meteorieten die op de aarde afkomen. Wanneer je dit snel genoeg doet, kun je een wapen vrijspelen: bijvoorbeeld een code waarmee je de meteorieten kunt vertragen. Als je de witte asteroïden raakt, kun je meer aanvalsmogelijkheden verzamelen.
Vliegveld controller

Vliegveld controller

Denk Spelletjes 0,6 Zorg dat alles vlekkeloos verloopt op dit vliegveld, door ervoor te zorgen dat er geen vertragingen ontstaan, of botsingen tussen vliegtuigen. Je kan je vliegtuigen besturen door erop te klikken en ze basisinstructies te geven. Je moet een bepaald geldbedrag hebben verzameld om door te kunnen gaan naar het volgende level.
Cubez

Cubez

Denk Spelletjes 0,6 In dit spel is het de bedoeling dat je ruimte maakt op het bord door series van 3 of meer identieke blokjes te maken. Je hebt 3 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren!
Groeiende toren

Groeiende toren

Denk Spelletjes 0,6 Klik op de voorwerpen, zodat ze naar het veld verplaatst worden en beginnen te groeien. Probeer om ze allemaal het maximale niveau, 'Lv.MAX', te laten bereiken. De volgorde waarin je klikt, is belangrijk, aangezien de voorwerpen elkaar onderling beïnvloeden.
Lekker vissen

Lekker vissen

Behendigheid Spelletjes 0,6 Een rustgevend spelletje waarin je een plekje aan een meertje mag zoeken om je hengel uit te werpen. Let goed op wanneer je beet hebt en haal de meest uiteenlopende vissen binnen!
Gravertje

Gravertje

Avontuur Spelletjes 0,6 Gravertje heeft een superboor waarmee hij door alle soorten grond boort, op zoek naar schatten en bonussen. Hij kan een radar inzetten om onzichtbare schatten op te sporen: zet dit hulpmiddel dus in als je efficiënt te werk wilt gaan!
Tetris WS

Tetris WS

Behendigheid Spelletjes 0,6 Zorg dat de vallende blokken in een rij komen zonder gaten.
Visevolutie

Visevolutie

Behendigheid Spelletjes 0,6 Het principe van dit vissenspelletje is eenvoudig: eet de kleinere visjes op maar blijf de grotere uit de weg, want die eten jou weer op! Wanneer je een vis raakt die even groot is als jijzelf, gebeurt er niets. Hoe meer vissen je eet, hoe vaker je kunt evolueren om er weer nieuwe mogelijkheden bij te krijgen.
Falafel Koning

Falafel Koning

Behendigheid Spelletjes 0,6 Maak een heerlijk broodje falafel met friet voor je klanten!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game