LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Caveman

Caveman

Aktie Spelletjes 0,7 Probeer je vriendin te reden, maar reken daarvoor eerst af met alle dino's.
Boze hagelwolk

Boze hagelwolk

Behendigheid Spelletjes 0,7 Zorg dat de wrede hagelwolken de onschuldige vruchtjes niet beschadigen! Hoe ga je te werk? Denk goed na en probeer een afdakje te bouwen waaronder de appel en de sinaasappel kunnen schuilen. Ook kun je bommetjes gebruiken om het fruit te verplaatsen, zodat het onder een bestaand afdakje komt te liggen. Wees snel, want de wolk komt er sneller aan dan je denkt!
Trimsalon

Trimsalon

Meisjes Spelletjes 0,7 Vandaag werk je voor het eerst in deze trimsalon. Het is jouw taak om de dieren zo te verzorgen dat ze gezond en schoon blijven. Je kunt dit spel op twee verschillende manieren spelen: 1. De Time Mode, een race tegen de klok waarin je zoveel mogelijk dieren moet verzorgen binnen vier minuten; 2. De Free Mode, die bestaat uit acht niveaus: wassen, afspoelen, afdrogen, föhnen, borstelen, tandenpoetsen, nagels knippen en het uitkiezen van accessoires.
Vliegende Kalkoen

Vliegende Kalkoen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer de kalkoen zo ver mogelijk weg te schieten zodat hij niet opgegeten wordt.
Robin Rover 2

Robin Rover 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 Robin Rover is de Robin Hood van de moderne tijd. Zijn principes zijn hetzelfde gebleven als in de middeleeuwen: stelen van de rijken en schenken aan de armen. In deze aflevering is de stad in gevaar. Ga jij met Robin op rooftocht? Kijk uit voor beveiligingscamera's en robots!
Lekker vissen

Lekker vissen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Een rustgevend spelletje waarin je een plekje aan een meertje mag zoeken om je hengel uit te werpen. Let goed op wanneer je beet hebt en haal de meest uiteenlopende vissen binnen!
Freeway Fury

Freeway Fury

Race Spelletjes 0,7 Je scheurt over de snelweg, waar natuurlijk nog veel meer auto's rijden. Het gekke is wel, dat er in deze auto's geen bestuurders lijken te zitten. Dat is dus een extra uitdaging: van de ene naar de auto springen. Dit geeft niet alleen een kick, maar levert ook nog eens extra punten op. Zo zijn er nog meer stunts die je uit kunt voeren om extra punten te scoren. Wat dacht je van de optie 'slam': een andere auto rammen, zonder dat je daarbij je eigen auto beschadigt. Doe dit dus niet te hard! Ook kun je voor de lol even gaan spookrijden aan de andere kant van de snelweg. Kijk wel uit, want voor je het weet ramt een tegenligger je frontaal. Veel rijplezier!
Pixel 2

Pixel 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 Een duizelingwekkend spel vol kleur, waarin je pixels verzamelt en ervoor moet zorgen dat je niet door vijandige ruimteschepen wordt geraakt. Je kunt hierop schieten, zodat je weer even rust hebt voordat een volgende golf vijanden zich aandient. Eerst begin je in de 'Storymodus', en wanneer je de eerste Wereld levend door bent gekomen, kun je ook in de 'Survivalmodus' spelen.
Mickey's Crazy Lounge

Mickey's Crazy Lounge

Behendigheid Spelletjes 0,6 Kruip in de huid van Mickey Mouse, de wereldberoemde muis. Breng de klanten naar hun tafel, neem hun bestelling op en breng het ze.
Fishy 2

Fishy 2

Behendigheid Spelletjes 0,6 Eet de kleine visjes op om te groeien! Probeer om zelf niet opgegeten te worden door de grote vissen. Je kunt het voedsel dat van bovenaf het water in zinkt ook opeten!
Goudgravers 2

Goudgravers 2

Behendigheid Spelletjes 0,6 Graaf naar de gouden stenen, maar probeer niet in aanraking met de mollen te komen!
Sushirestaurant

Sushirestaurant

Denk Spelletjes 0,6 Je hebt al je spaargeld geïnvesteerd in het sushirestaurant dat je vandaag wilt openen. Je hebt één week om te bewijzen dat je een goede kok bent die de boel probleemloos draaiende kan houden!
My Dear Boss 3

My Dear Boss 3

Behendigheid Spelletjes 0,6 Jouw baas is altijd boos op jou. Nu ben je het zat, je schopt hem zo hard als je kan!
Bubbleblaster

Bubbleblaster

Denk Spelletjes 0,6 Schiet op de bubbels en zorg dat je van alles raakt.
Panik in Bubble Trouble

Panik in Bubble Trouble

Behendigheid Spelletjes 0,6 Panik gaat proberen bellen kapot te schieten. Zorg dat hij niet te vaak door luchtbellen wordt geraakt, want dan gaat hij dood.
Eenzame wereld

Eenzame wereld

Avontuur Spelletjes 0,6 Een 15 levels tellend spel waarin je een klein, eenzaam poppetje door allerlei gevaarlijke ruimtes moet loodsen, op zoek naar wat gezelschap.
In de controletoren

In de controletoren

Denk Spelletjes 0,6 Zorg dat de vliegtuigen landen zonder dat ze tegen elkaar aan botsen! Je kunt de vliegtuigen op beide landingsbanen laten landen. Wanneer je ergens een uitroepteken ziet staan, betekent dit dat er vanuit die richting een vliegtuig aankomt. Wanneer de vliegtuigen te dicht op elkaar vliegen, verschijnt er een oranjerode cirkel omheen, en hoor je een alarm. Helikopters moeten landen op het speciale (ronde) helikopterdek, dat wordt aangegeven met een H. Soms komt er een Air Force One-vliegtuig aan: dit kun je niet besturen, maar je kunt wel de landingsroute uitstippelen. De komst van zo'n speciaal vliegtuig wordt niet met een uitroepteken, maar met een ander rood-zwart icoontje aangegeven. Laat zo veel mogelijk vliegtuigen veilig landen, om een zo hoog mogelijke score te behalen!
Mijnwagen

Mijnwagen

Race Spelletjes 0,6 Rijd met je kiepwagen van het transportband, waar de wagen wordt beladen, naar de fabriek, waar je lading wordt gelost. Verlies onderweg je vracht niet, want dit kost je punten en probeer de fabriek te bereiken voor de tijd om is voor een extra tijdbonus. Veel plezier!
Visevolutie

Visevolutie

Behendigheid Spelletjes 0,6 Het principe van dit vissenspelletje is eenvoudig: eet de kleinere visjes op maar blijf de grotere uit de weg, want die eten jou weer op! Wanneer je een vis raakt die even groot is als jijzelf, gebeurt er niets. Hoe meer vissen je eet, hoe vaker je kunt evolueren om er weer nieuwe mogelijkheden bij te krijgen.
Holoholo Eiland

Holoholo Eiland

Denk Spelletjes 0,6 Welkom op Holoholo-eiland! Schiet 3 of meer bubbels van dezelfde kleur bij elkaar om ze weg te spelen.
Giggly Shoot

Giggly Shoot

Behendigheid Spelletjes 0,6 Speel al de 'Giggly Pops' weg door groepen van 3 of meer gelijke wezentjes te maken. Hierna vallen muntjes of bonussen omlaag: vang deze op voor een extra hoge score!
Eendenjacht

Eendenjacht

Behendigheid Spelletjes 0,6 Jij en je hond zijn op eendenjacht. Schiet alle eenden af die je hond opjaagt. Schiet niet op je hond.
Arkanoid 4

Arkanoid 4

Behendigheid Spelletjes 0,6 Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Je kunt dit spel ook met zijn 2en spelen.
Dino Babies

Dino Babies

Behendigheid Spelletjes 0,6 Probeer om de dino babies te helpen die in het nest liggen door de goede producten naar de diertjes te brengen
Knieoperatie

Knieoperatie

Denk Spelletjes 0,6 Welkom in dit zeer leerzame en realistische spel, waarin je zelf een knieoperatie gaat uitvoeren, met behulp van de instructies in het spel. Bovendien zijn er interessante vragen te beantwoorden. Zet een hoofdtelefoon op, of zet je speakers aan, zodat je kan horen wat de chirurg tegen je zegt.
Cubez

Cubez

Denk Spelletjes 0,5 In dit spel is het de bedoeling dat je ruimte maakt op het bord door series van 3 of meer identieke blokjes te maken. Je hebt 3 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren!
Vrouwen Redden

Vrouwen Redden

Behendigheid Spelletjes 0,5 Spring naar beneden in het dal om de vrouwen te redden! Pas op voor zwevende vrachtwagens en andere obstakels. In elke level zit ook een personage die je weer helemaal terug naar boven brengt, ontwijk hem/haar dus!
Goederen Vervoeren

Goederen Vervoeren

Behendigheid Spelletjes 0,5 Vervoer de goederen naar het eindpunt zonder ze te beschadigen of te verliezen. Rijd dus niet te hard over de heuvels heen...
Autobandenspel 2

Autobandenspel 2

Behendigheid Spelletjes 0,5 Verzamel alle gouden voorwerpen met behulp van de autoband. Probeer ook om alle sterren te pakken te krijgen als je level 6 wilt spelen!
Burritobizon

Burritobizon

Behendigheid Spelletjes 0,5 Deze bizon is, toen hij boodschappen deed, in de val gelokt. Hij is opeens in een zakje gummibeertjes beland, en nu staat hij opeens in een arena, met duizenden gummibeertjes op de tribune. Wat willen ze toch van hem? Dat hij gaat vechten? Eén ding is zeker: hij is woest! Help jij hem om zich zo ver mogelijk te laten lanceren, om deze akelige arena uit te komen? Klik op het moment waarop de meter op de gunstigste stand staat, om de bizon de lucht in te schieten. In de lucht moet je proberen om zo veel mogelijk roze raketjes te verzamelen. Telkens wanneer hij terechtkomt op een gummibeertje, krijgt hij extra energie.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game