LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Youda Sushichef

Youda Sushichef

Behendigheid Spelletjes 0,5 Youda Sushi Chef is een leuke tijdsbesteding. Je primaire doel is om klanten tevreden te houden en ze op tijd de juiste gerechten te serveren om je dagelijkse doel te halen.
Luchtverkeersleider

Luchtverkeersleider

Behendigheid Spelletjes 0,5 In dit spel ben jij een luchtverkeersleider. Zorg ervoor dat alle vliegtuigen en helikopters veilig kunnen landen door telkens hun landingsbaan voor hen te beschrijven en voorkom ongelukken. Af en toe landt Air Force One, dat zijn eigen baan vervolgt. Maak de baan vrij voor dit vliegtuig en laat het veilig landen.
Tetris WS

Tetris WS

Behendigheid Spelletjes 0,5 Zorg dat de vallende blokken in een rij komen zonder gaten.
Poppetje Tekenen

Poppetje Tekenen

Behendigheid Spelletjes 0,5 Creëer je eigen tekenfilmkarakter.
Line Rider 3

Line Rider 3

Behendigheid Spelletjes 0,5 Teken je eigen race-baan en race er daarna met je slee overheen.
Rol het Balletje

Rol het Balletje

Denk Spelletjes 0,5 Probeer om het kleine balletje in het gat te krijgen door er tegen aan te schieten.
Honing Maken

Honing Maken

Behendigheid Spelletjes 0,5 Maak potten honing op bestelling. Probeer de honing zo vlug mogelijk te maken.
Zeeschatten

Zeeschatten

Avontuur Spelletjes 0,5 Laat je onderzeeer zakken en duik zoveel mogelijk schatten op!
Stiekem Spieken 1

Stiekem Spieken 1

Behendigheid Spelletjes 0,5 Probeer af te kijken bij de leerling die op dat moment geelgekleurd is. Pas op de leraar, want als die je te pakken krijgt, is je plan mislukt.
Super Snake

Super Snake

Behendigheid Spelletjes 0,4 Probeer om alle muisjes die op je pad liggen op te eten. Maar pas op dat je niet in je eigen staart bijt!
Reddingshelikopter

Reddingshelikopter

Behendigheid Spelletjes 0,4 Je bent een reddingshelikopter en moet de mensen proberen te redden op de ijsrotsen !
Eieren Verzamelen

Eieren Verzamelen

Behendigheid Spelletjes 0,4 Breng alle eieren terug naar het nest, maar pas op voor de T-rex en de bijen.
Limonade Verkopen

Limonade Verkopen

Behendigheid Spelletjes 0,4 Koop slim in en kies het allerbeste recept, de beste lokatie en de aantrekkelijkse reclamecampagne.
Toetsenbordheld

Toetsenbordheld

Behendigheid Spelletjes 0,4 Probeer met deze actieheld het toetsenbord schoon te krijgen. Loop telkens naar de toetsen waar troep tussen zit en verwijder volgens deze troep door op dezelfde toetsen op je toetsenbord te drukken. Pas op voor de beestjes!
Huisdieren Verzorgen 2

Huisdieren Verzorgen 2

Behendigheid Spelletjes 0,4 Zorg goed voor je lieve huisdieren! Hoe lang kun jij je puppy, poesje, hamster en konijn gelukkig houden?
Ontwijk de balletjes

Ontwijk de balletjes

Behendigheid Spelletjes 0,4 Beweeg de blauwe bal en ontwijk de rode ballen zo lang als je kunt
Emmer Bal

Emmer Bal

Behendigheid Spelletjes 0,4 Probeer om alle balletjes in de goede emmers te schieten.
Egel Lanceren 2

Egel Lanceren 2

Behendigheid Spelletjes 0,4 Doe je best om dit egeltje de ruimte in te schieten! De eerste lanceringen zijn altijd het moeilijkst. Blijf proberen, verbeter je techniek, en koop upgrades verderop in het spel.
Bubble Pop

Bubble Pop

Behendigheid Spelletjes 0,4 Pak de gekleurde ballen, hartjes en diamanten maar zorg dat de spookjes je niet (te vaak) te pakken krijgen! Je kunt dit spel in je eentje of met zijn tweeën spelen.
Mijnenrijder

Mijnenrijder

Race Spelletjes 0,4 Je werkt in een mijn, waar je spullen vanuit de mijn naar buiten vervoert in een karretje. Natuurlijk zit je route vol hobbels, dus je moet je best doen om je lading niet te verliezen en om met zo veel mogelijk spullen aan te komen. Je moet dus wel voorzichtig rijden, maar tegelijkertijd ook snel genoeg, want je hebt een minuut om dit level af te ronden. Bij iedere rit zijn er 25 muntjes te verzamelen. Veel plezier met dit leuk getekende spel!
Geluksvisser

Geluksvisser

Behendigheid Spelletjes 0,4 Je bent een visser en moet ervoor zorgen dat je alle vissen vangt.
Funny Bubbles

Funny Bubbles

Denk Spelletjes 0,4 Gooi dieren zodat er drie dezelfde dieren naast elkaar zitten. Wees snel want anders is de tijd om!
Kim Possible Bubbels

Kim Possible Bubbels

Behendigheid Spelletjes 0,4 Combineer 3 of meer slechterikken in een rij en speel ze weg.
Vliegveld controller

Vliegveld controller

Denk Spelletjes 0,4 Zorg dat alles vlekkeloos verloopt op dit vliegveld, door ervoor te zorgen dat er geen vertragingen ontstaan, of botsingen tussen vliegtuigen. Je kan je vliegtuigen besturen door erop te klikken en ze basisinstructies te geven. Je moet een bepaald geldbedrag hebben verzameld om door te kunnen gaan naar het volgende level.
Vogel en koe

Vogel en koe

Behendigheid Spelletjes 0,4 Klik op series van drie of meer bollen van dezelfde kleur om het vogeltje van kleur te laten veranderen. Zo kan het bovenop de doorzichtige vierkantjes springen die omlijnd zijn door de kleur die hij op dat moment heeft. Hierdoor vormen ze een soort brug, waar de koe overheen kan lopen. Ook de gekleurde smileys kan hij op die manier verpletteren. Zorg dus dat alle blokjes op tijd worden ingekleurd, zodat de koe niet in het ravijn valt! Je kunt de koe ook tijdelijk sneller laten lopen, door op 'boost' te klikken. Ook hier moet het vogeltje weer dezelfde kleur hebben als de 'boost'-knop: rood, blauw, geel of groen. Veel plezier!
Eilandsurvival

Eilandsurvival

Behendigheid Spelletjes 0,4 Dit is een eiland van ijs, dat erg snel smelt. Probeer om het eiland zo lang mogelijk boven water te houden, door de ijskristallen te verzamelen die uit de lucht vallen.
Passen en meten

Passen en meten

Behendigheid Spelletjes 0,4 Versleep de figuren en stapel ze op elkaar zodat ze binnen de zwarte stippellijnen passen.
Typen in de ruimte

Typen in de ruimte

Behendigheid Spelletjes 0,4 Verdedig je aarde met behulp van je toetsenbord! Hoe krijg ik dit voor elkaar, zul je je afvragen. Nou, door de woorden in te typen die horen bij de meteorieten die op de aarde afkomen. Wanneer je dit snel genoeg doet, kun je een wapen vrijspelen: bijvoorbeeld een code waarmee je de meteorieten kunt vertragen. Als je de witte asteroïden raakt, kun je meer aanvalsmogelijkheden verzamelen.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game