LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Kim Possible Bubbels

Kim Possible Bubbels

Behendigheid Spelletjes 0,6 Combineer 3 of meer slechterikken in een rij en speel ze weg.
Burritobizon

Burritobizon

Behendigheid Spelletjes 0,6 Deze bizon is, toen hij boodschappen deed, in de val gelokt. Hij is opeens in een zakje gummibeertjes beland, en nu staat hij opeens in een arena, met duizenden gummibeertjes op de tribune. Wat willen ze toch van hem? Dat hij gaat vechten? Eén ding is zeker: hij is woest! Help jij hem om zich zo ver mogelijk te laten lanceren, om deze akelige arena uit te komen? Klik op het moment waarop de meter op de gunstigste stand staat, om de bizon de lucht in te schieten. In de lucht moet je proberen om zo veel mogelijk roze raketjes te verzamelen. Telkens wanneer hij terechtkomt op een gummibeertje, krijgt hij extra energie.
Mickey's Crazy Lounge

Mickey's Crazy Lounge

Behendigheid Spelletjes 0,6 Kruip in de huid van Mickey Mouse, de wereldberoemde muis. Breng de klanten naar hun tafel, neem hun bestelling op en breng het ze.
Emmer Bal

Emmer Bal

Behendigheid Spelletjes 0,6 Probeer om alle balletjes in de goede emmers te schieten.
Duiken

Duiken

Behendigheid Spelletjes 0,6 Duik! Verzamel zeewier en ontwijk de gevaarlijke vissen en obstakels!
Verkeersuitdaging

Verkeersuitdaging

Denk Spelletjes 0,6 Bedien de stoplichten zo, dat de auto's op tijd gaan rijden of stoppen. Wanneer ze op elkaar knallen, is het spel voorbij!
Virus Uitbraak

Virus Uitbraak

Denk Spelletjes 0,6 Vang het virus door antistoffen te gebruiken. Maar PAS OP!! je heb maar beperkte antistoffen.
Op dun ijs

Op dun ijs

Behendigheid Spelletjes 0,6 Probeer om alle monsters in de gaten te laten vallen die jij in het ijs maakt! Omcirkel ze al schaatsend en zorg dat je niet al te grote rondjes maakt, aangezien de lijnen na een paar seconden al verdwijnen, en je dan je cirkel niet rond kunt krijgen. Probeer de beste highscore te halen!
Geluksvisser

Geluksvisser

Behendigheid Spelletjes 0,5 Je bent een visser en moet ervoor zorgen dat je alle vissen vangt.
In de controletoren

In de controletoren

Denk Spelletjes 0,5 Zorg dat de vliegtuigen landen zonder dat ze tegen elkaar aan botsen! Je kunt de vliegtuigen op beide landingsbanen laten landen. Wanneer je ergens een uitroepteken ziet staan, betekent dit dat er vanuit die richting een vliegtuig aankomt. Wanneer de vliegtuigen te dicht op elkaar vliegen, verschijnt er een oranjerode cirkel omheen, en hoor je een alarm. Helikopters moeten landen op het speciale (ronde) helikopterdek, dat wordt aangegeven met een H. Soms komt er een Air Force One-vliegtuig aan: dit kun je niet besturen, maar je kunt wel de landingsroute uitstippelen. De komst van zo'n speciaal vliegtuig wordt niet met een uitroepteken, maar met een ander rood-zwart icoontje aangegeven. Laat zo veel mogelijk vliegtuigen veilig landen, om een zo hoog mogelijke score te behalen!
Wereldkat

Wereldkat

Denk Spelletjes 0,5 Deze kat is het beu om steeds maar thuis te zitten en dag in dag uit dezelfde droge kattenbrokken te eten. Hij besluit dan ook om op het vliegtuig te stappen en wat van de wereld te gaan zien. In ieder land wil hij de plaatselijke specialiteiten proeven: om te beginnen een hamburger in de Verenigde Staten. Zorg jij ervoor dat hij zijn voedsel krijgt? Hiervoor moet je in de juiste volgorde obstakels wegklikken, zodat het voedsel in zo min mogelijk muisklikken bij deze reislustige kat belandt, en onderweg ook nog eens de sterretjes raakt. Kijk uit voor de spanningsvelden: als het eten daar tegenaan komt, verbrandt het en moet je opnieuw beginnen!
Road of The Dead

Road of The Dead

Aktie Spelletjes 0,5 Je bent in Evans City, een langgerekte stad van wel 60 km lang. De stad is lang geleden door militaire afgesloten van de buitenwereld en nu 'leven' er alleen nog zombies! Dit spel heeft vier levels: The Great Escape, Highway to Hell, Dead on Time en Police State. In het eerste level moet je proberen om zo snel mogelijk deze geïsoleerde stad te verlaten. Zombies zullen proberen je tegen te houden. In het tweede level wordt het al een stuk moeilijker. In het derde level moet je zo veel mogelijk zombies doden om tijdwinst te behalen en in het vierde level vecht je tegen het leger!
Ontwijk de balletjes

Ontwijk de balletjes

Behendigheid Spelletjes 0,5 Beweeg de blauwe bal en ontwijk de rode ballen zo lang als je kunt
Hoog Water

Hoog Water

Behendigheid Spelletjes 0,5 Probeer boven water te blijven door boven op de kisten te springen die uit de lucht vallen. Pas op dat je niet klem komt te zitten tussen 2 kisten.
Goederen Vervoeren

Goederen Vervoeren

Behendigheid Spelletjes 0,5 Vervoer de goederen naar het eindpunt zonder ze te beschadigen of te verliezen. Rijd dus niet te hard over de heuvels heen...
Honing Maken

Honing Maken

Behendigheid Spelletjes 0,5 Maak potten honing op bestelling. Probeer de honing zo vlug mogelijk te maken.
Vogel en koe

Vogel en koe

Behendigheid Spelletjes 0,5 Klik op series van drie of meer bollen van dezelfde kleur om het vogeltje van kleur te laten veranderen. Zo kan het bovenop de doorzichtige vierkantjes springen die omlijnd zijn door de kleur die hij op dat moment heeft. Hierdoor vormen ze een soort brug, waar de koe overheen kan lopen. Ook de gekleurde smileys kan hij op die manier verpletteren. Zorg dus dat alle blokjes op tijd worden ingekleurd, zodat de koe niet in het ravijn valt! Je kunt de koe ook tijdelijk sneller laten lopen, door op 'boost' te klikken. Ook hier moet het vogeltje weer dezelfde kleur hebben als de 'boost'-knop: rood, blauw, geel of groen. Veel plezier!
Fishy 6

Fishy 6

Behendigheid Spelletjes 0,5 Eet alle visjes uit de vijver op en word de grootste vis.
Ramen Wassen

Ramen Wassen

Behendigheid Spelletjes 0,5 Probeer om alle ramen zo mooi mogelijk schoon te wassen, maar pas op voor de mensen in het gebouw die het raam open willen gooien. Als jij namelijk net dat raam aan het wassen bent val je naar beneden.
Eendenjacht

Eendenjacht

Behendigheid Spelletjes 0,5 Jij en je hond zijn op eendenjacht. Schiet alle eenden af die je hond opjaagt. Schiet niet op je hond.
Minitrein

Minitrein

Denk Spelletjes 0,5 In dit spel is het de bedoeling dat je het treintje de tunnel in laat rijden. Dit doe je door de voorwerpen op zo'n manier te verplaatsen dat de trein door kan rijden. Succes!
Toetsenbordheld

Toetsenbordheld

Behendigheid Spelletjes 0,5 Probeer met deze actieheld het toetsenbord schoon te krijgen. Loop telkens naar de toetsen waar troep tussen zit en verwijder volgens deze troep door op dezelfde toetsen op je toetsenbord te drukken. Pas op voor de beestjes!
Line Rider 3

Line Rider 3

Behendigheid Spelletjes 0,5 Teken je eigen race-baan en race er daarna met je slee overheen.
Razende Robots

Razende Robots

Aktie Spelletjes 0,4 Jij bent een moedige robot, die wordt aangevallen door cirkelzagen. Deze monsters zijn erop uit om je in stukken te zagen, maar dat laat jij natuurlijk niet gebeuren! Schiet erop los, en verdedig jezelf zoals een echte robot dat doet.
Teken je verhaal

Teken je verhaal

Avontuur Spelletjes 0,4 Leid het poppetje al tekenend door het landschap heen en help hem om over alle obstakels heen te klimmen door blokken voor hem te tekenen.
Tegengestelde pijlen

Tegengestelde pijlen

Behendigheid Spelletjes 0,4 Test je reactiesnelheid in dit leuke pijlenspel. Zie je een rode pijl die omhoog wijst? Druk dan juist het pijltje omlaag in. Wijst hij omlaag, dan druk je juist op het pijltje omhoog. Zie je een groene pijl? Dan druk je op het pijltje dat dezelfde kant op wijst. Bij rood doe je dus het tegenovergestelde, bij groen juist hetzelfde. Een leuke uitdaging!
Mensen Redden

Mensen Redden

Behendigheid Spelletjes 0,4 Er is brand in een groot flatgebouw en de brandweer is uitgerukt. Jij bent één van die moedige brandweermannen! Vang de mensen, dieren en voorwerpen op en kijk uit voor gevaarlijke dingen als bommen, die ook naar beneden komen!
My Dear Boss 3

My Dear Boss 3

Behendigheid Spelletjes 0,4 Jouw baas is altijd boos op jou. Nu ben je het zat, je schopt hem zo hard als je kan!
Robin Hoek

Robin Hoek

Behendigheid Spelletjes 0,4 Oefen in het boogschieten op kippen of knechten!
Mijnenrijder

Mijnenrijder

Race Spelletjes 0,4 Je werkt in een mijn, waar je spullen vanuit de mijn naar buiten vervoert in een karretje. Natuurlijk zit je route vol hobbels, dus je moet je best doen om je lading niet te verliezen en om met zo veel mogelijk spullen aan te komen. Je moet dus wel voorzichtig rijden, maar tegelijkertijd ook snel genoeg, want je hebt een minuut om dit level af te ronden. Bij iedere rit zijn er 25 muntjes te verzamelen. Veel plezier met dit leuk getekende spel!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game