LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Line Rider versie 1.5

Line Rider versie 1.5

Behendigheid Spelletjes 0,4 Teken een lijn van linksboven naar rechtsonder en zie waar het mannetje op de slee naartoe gaat!
HK Cafe

HK Cafe

Behendigheid Spelletjes 0,4 Maak het eten klaar en bedien de mensen die aan de tafel zitten. Probeer elke dag genoeg te verdienen voor het volgende level.
Caveman

Caveman

Aktie Spelletjes 0,4 Probeer je vriendin te reden, maar reken daarvoor eerst af met alle dino's.
Nicky

Nicky

Avontuur Spelletjes 0,4 Probeer het einde het level te halen door het verzamelen van snoep en het verslaan van de vijanden. Op de meeste vijanden kun je springen.
Luchtverkeersleider

Luchtverkeersleider

Behendigheid Spelletjes 0,4 In dit spel ben jij een luchtverkeersleider. Zorg ervoor dat alle vliegtuigen en helikopters veilig kunnen landen door telkens hun landingsbaan voor hen te beschrijven en voorkom ongelukken. Af en toe landt Air Force One, dat zijn eigen baan vervolgt. Maak de baan vrij voor dit vliegtuig en laat het veilig landen.
Dropple

Dropple

Behendigheid Spelletjes 0,4 Probeer met de witte stuiterende bal alle munten te pakken. Pas op dat je niet in het diepe valt.
Cafe Serveerster

Cafe Serveerster

Meisjes Spelletjes 0,4 Bedien de klanten zo snel mogelijk en probeer zo geld te verdienen.
Onderzeeër

Onderzeeër

Behendigheid Spelletjes 0,4 Jouw doel is om de gevaarlijk gaten op de zeebodum te dichten!
Boze hagelwolk

Boze hagelwolk

Behendigheid Spelletjes 0,4 Zorg dat de wrede hagelwolken de onschuldige vruchtjes niet beschadigen! Hoe ga je te werk? Denk goed na en probeer een afdakje te bouwen waaronder de appel en de sinaasappel kunnen schuilen. Ook kun je bommetjes gebruiken om het fruit te verplaatsen, zodat het onder een bestaand afdakje komt te liggen. Wees snel, want de wolk komt er sneller aan dan je denkt!
Varkensrace

Varkensrace

Behendigheid Spelletjes 0,4 Help de varkentjes om muntjes te verzamelen, waarmee ze spullen kunnen kopen in de winkel. Zorg dat ze niet in ravijnen vallen, en hou ze uit de klauwen van de wolven en de beer! De varkensboer heeft klemmen gezet om wolven in te vangen, maar deze zijn ook gevaarlijk voor varkentjes! Je kunt dit spelletje in de avonturen- en in de puzzelmodus spelen. De puzzelmodus is pas toegankelijk wanneer je de avonturenmodus hebt voltooid, dus eerst zul je je behendigheid op de proef moeten stellen!
Alien Attack Team

Alien Attack Team

Aktie Spelletjes 0,4 Stel je eigen 'AAT' (Alien-Attack Team)-agent samen en kies of je in de Campaign- of Custom Match-modus wilt spelen. Daarna is het tijd om de strijd aan te gaan tegen de aliens! Hoe verder je komt, hoe meer wapens je tot je beschikking krijgt.
Youda Sushichef

Youda Sushichef

Behendigheid Spelletjes 0,4 Youda Sushi Chef is een leuke tijdsbesteding. Je primaire doel is om klanten tevreden te houden en ze op tijd de juiste gerechten te serveren om je dagelijkse doel te halen.
Fitness Centrum

Fitness Centrum

Denk Spelletjes 0,4 Help de klanten weer slank worden. Breng ze naar de juiste verdieping van het Fitness Centrum en zorg dat ze gaan fitnissen.
Schelpen opduiken

Schelpen opduiken

Avontuur Spelletjes 0,4 Duik naar de bodem en verzamel zoveel mogelijk schelpen voordat je voorraad lucht op is. Op de zuurstofbalk kan je zien hoeveel lucht je nog over hebt. Als je de oppervlakte bereikt, worden je schelpen geteld en krijg je weer lucht voor je volgende duik. Je helpt het milieu een handje door afval te verzamelen, waarvoor je bonuspunten krijgt. Kijk uit voor de haaien, kwallen en sidderalen!
Poppetje Tekenen

Poppetje Tekenen

Behendigheid Spelletjes 0,4 Creëer je eigen tekenfilmkarakter.
Hitz 2

Hitz 2

Behendigheid Spelletjes 0,4 Speel alle 90 levels in dit fascinerende breakout-spel!
Stiekem Spieken 1

Stiekem Spieken 1

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer af te kijken bij de leerling die op dat moment geelgekleurd is. Pas op de leraar, want als die je te pakken krijgt, is je plan mislukt.
Snake 3

Snake 3

Behendigheid Spelletjes 0,3 Speel de oude klassieker Snake nu! Kies je moeilijkheidsgraad (hoe moeilijker, hoe meer punten het oplevert voor je highscore). Pak alle bloemetjes. Je slang zal steeds langer worden, zorg er dus voor dat hij niet met zichzelf in de knoop raakt!
Koffiehuis

Koffiehuis

Meisjes Spelletjes 0,3 Je staat bekend om je goede en snelle service. Probeer je goede naam hoog te houden door iedereen op tijd zijn drinken en eten te bedienen.
Wolken Springen 2

Wolken Springen 2

Kerst Spelletjes 0,3 Verzamel cadeaus voor punten en kom tot de top door op de wolken te springen
Fruitrups

Fruitrups

Behendigheid Spelletjes 0,3 Lok deze veelkleurige rups door de doolhof door hem een wortel voor te houden. Zorg dat hij meerdere keren achter elkaar drie dezelfde vruchten eet. Kijk wel uit dat de rups de muiscursor niet raakt! Het is de bedoeling dat je de rups flink inkort door bommen te laten ontploffen: dit levert je bonuspunten op.
Aapje Oversteken

Aapje Oversteken

Behendigheid Spelletjes 0,3 Dit aapje moet een meer oversteken waar een gevaarlijke haai rondzwemt. Gelukkig kun je stukken land plaatsen in alle vakken, zodat het aapje naar de overkant kan lopen. Probeer ze zo te plaatsen, dat er een ononderbroken pad ontstaat!
Zeeschatten

Zeeschatten

Avontuur Spelletjes 0,3 Laat je onderzeeer zakken en duik zoveel mogelijk schatten op!
Schijven schieten

Schijven schieten

Behendigheid Spelletjes 0,3 In dit boogschietspel heb je een defense campaign en een efficiency campaign. Je kunt met drie verschillende bogen schieten op doelwitten, vanuit het grijze veld aan de rechterkant van het scherm. Bij de defense campaign is het de bedoeling dat je op naderende schietschijven schiet om te voorkomen dat ze jouw gebied bereiken. Bij de efficiency campaign beweegt er een muur door het linkerveld, met een gat erin waarachter een schietschijf zweeft. Hierbij is het dus stukken moeilijker om deze schietschijf te raken.
Dino Ei

Dino Ei

Behendigheid Spelletjes 0,3 Verwijder alle stenen van het veld door er Dino eieren naar toe te schieten. Maak je eigen levels en deel je codes met je vrienden! Of probeer de 40 bestaande levels uit te spelen.
Bacteriën

Bacteriën

Behendigheid Spelletjes 0,3 Zorg dat je een zo groot mogelijke bacterie wordt door alle bacteriën op te eten die kleiner zijn dan jij.
Ontsnap uit de gevangenis 2

Ontsnap uit de gevangenis 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om te ontsnappen uit de gevangenis.
Limonade Verkopen

Limonade Verkopen

Behendigheid Spelletjes 0,3 Koop slim in en kies het allerbeste recept, de beste lokatie en de aantrekkelijkse reclamecampagne.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game