LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Autobandenspel 1

Autobandenspel 1

Behendigheid Spelletjes 0,4 Verzamel alle vaten met behulp van de autoband. Probeer ook alle sterren te pakken als je level 6 wilt spelen!
Line Rider versie 1.5

Line Rider versie 1.5

Behendigheid Spelletjes 0,4 Teken een lijn van linksboven naar rechtsonder en zie waar het mannetje op de slee naartoe gaat!
Springende wasbeer

Springende wasbeer

Behendigheid Spelletjes 0,4 Als wasbeer spring jij van platform naar platform. Wanneer je een raketje tegenkomt, word je omhoog gelanceerd. Een blauw schoentje geeft je extra snelheid en fruit zorgt voor extra energie. Pak de magneten: hiermee kun je namelijk munten en voorwerpen aantrekken. Kijk uit voor gorilla's, holenmensen, kraaien en doorns!
Dropple

Dropple

Behendigheid Spelletjes 0,4 Probeer met de witte stuiterende bal alle munten te pakken. Pas op dat je niet in het diepe valt.
Red de kuikentjes

Red de kuikentjes

Denk Spelletjes 0,4 De kuikentjes willen graag in hun warme nestje zitten, maar ze kunnen nog niet zo ver springen. Iedere keer dat je een strobaal weghaalt, is de weg vrij voor de kuikentjes om rustig naar beneden te gaan. Je moet soms wel even nadenken, want het is niet altijd zo simpel. Probeer ook te voorkomen dat de uilen en kraaien in het nest komen, dan is er geen plek meer voor de kuikentjes. Als je er 2 van de 3 hebt gered, mag je door naar het volgende level.
Robokill 2

Robokill 2

Aktie Spelletjes 0,4 Vijandelijke robottroepen hebben het ruimtestation Titan Prime veroverd! Schakel ze uit!
Meesterstunter

Meesterstunter

Aktie Spelletjes 0,4 Je kunt op drie manieren aan deze race meedoen: als hardloper, op je racemotor of in een Ford Mustang. De hardloper kan rennen en springen, de motor is snel maar kwetsbaar en de Mustang is traag maar sterk. Je kunt op verschillende manieren punten halen: door voorwerpen of botten te breken, door doelen te raken of door jezelf te lanceren vanaf een schans. Om een stunt echt goed te volbrengen, moet je hem wel voor de cameraploeg uitvoeren, zodat deze hem kan filmen.
Fruitrups

Fruitrups

Behendigheid Spelletjes 0,4 Lok deze veelkleurige rups door de doolhof door hem een wortel voor te houden. Zorg dat hij meerdere keren achter elkaar drie dezelfde vruchten eet. Kijk wel uit dat de rups de muiscursor niet raakt! Het is de bedoeling dat je de rups flink inkort door bommen te laten ontploffen: dit levert je bonuspunten op.
IJssalon

IJssalon

Behendigheid Spelletjes 0,4 Het is ontzettend warm, en ook nog eens druk, en de klanten staan te dringen voor jouw ijssalon. Geef ze precies de ijsjes die ze bestellen: het juiste hoorntje, de juiste smaak, de decoratie die erbij hoort... haast je, want anders is het spel voorbij voordat je je klant hebt kunnen bedienen!
Koe Melken

Koe Melken

Behendigheid Spelletjes 0,4 Melk deze koeien en zorg ervoor dat de uiers niet overbelast worden met melk.
Polsstokavontuur

Polsstokavontuur

Sport Spelletjes 0,4 Veel plezier met dit virtuele polsstokhoogspringen! Pas de hoogte van de stok aan en klik vervolgens op play. Pas de snelheid aan en blijf binnen de juiste snelheid en hoogte door ervoor te zorgen dat het pijltje in het groene veld blijft. Klik om de stok los te laten en te springen.
Zwart Gat

Zwart Gat

Behendigheid Spelletjes 0,4 Breng de bal naar de uitgang met de hulp van de zwarte gaten. Je kan de zwarte gaten verplaatsen door ze te verschuiven met de muis. Je kan ook de bal stilzetten om zo de zwarte gaten te verplaatsen.
Snake 3

Snake 3

Behendigheid Spelletjes 0,3 Speel de oude klassieker Snake nu! Kies je moeilijkheidsgraad (hoe moeilijker, hoe meer punten het oplevert voor je highscore). Pak alle bloemetjes. Je slang zal steeds langer worden, zorg er dus voor dat hij niet met zichzelf in de knoop raakt!
Cafe Serveerster

Cafe Serveerster

Meisjes Spelletjes 0,3 Bedien de klanten zo snel mogelijk en probeer zo geld te verdienen.
Tegengestelde pijlen

Tegengestelde pijlen

Behendigheid Spelletjes 0,3 Test je reactiesnelheid in dit leuke pijlenspel. Zie je een rode pijl die omhoog wijst? Druk dan juist het pijltje omlaag in. Wijst hij omlaag, dan druk je juist op het pijltje omhoog. Zie je een groene pijl? Dan druk je op het pijltje dat dezelfde kant op wijst. Bij rood doe je dus het tegenovergestelde, bij groen juist hetzelfde. Een leuke uitdaging!
Razende Robots

Razende Robots

Aktie Spelletjes 0,3 Jij bent een moedige robot, die wordt aangevallen door cirkelzagen. Deze monsters zijn erop uit om je in stukken te zagen, maar dat laat jij natuurlijk niet gebeuren! Schiet erop los, en verdedig jezelf zoals een echte robot dat doet.
IJsjes Maken 2

IJsjes Maken 2

Meisjes Spelletjes 0,3 Maak de lekkerste ijsjes, maar zorg wel dat ze er net zo uitzien als de afbeeldingen van de ijsjes die bovenin het spel worden weergeven.
Robotvis

Robotvis

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om alle kleine visjes op te eten, maar pas op dat je niet opgegeten wordt door de grote vissen!
Ramen Wassen

Ramen Wassen

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om alle ramen zo mooi mogelijk schoon te wassen, maar pas op voor de mensen in het gebouw die het raam open willen gooien. Als jij namelijk net dat raam aan het wassen bent val je naar beneden.
Robin Hoek

Robin Hoek

Behendigheid Spelletjes 0,3 Oefen in het boogschieten op kippen of knechten!
Line Rider 2

Line Rider 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Teken je eigen racebaan in deze lijnenrijder en race er daarna met je slee overheen.
Wolken Springen 2

Wolken Springen 2

Kerst Spelletjes 0,3 Verzamel cadeaus voor punten en kom tot de top door op de wolken te springen
Aap Springen

Aap Springen

Avontuur Spelletjes 0,3 Probeer elke level naar boven te klimmen om de uitgang te bereiken. Je klimt omhoog via een draaiende balk. Maar pas op want je kunt ook omlaag vallen via een draaiende balk!
Grijs goedje

Grijs goedje

Behendigheid Spelletjes 0,3 Een professor denkt het ultieme schoonmaakproduct voor badkamers te hebben uitgevonden. Het product, dat hij 'grey goo', 'grijze drab' noemt, eet simpelweg al het vuil op. Wel is het de vraag of het ook meer lust dan alleen vuil! In dit grappige spel bestuur jij de grijze drab, en is het de bedoeling dat je alles opeet dat kleiner is dan jijzelf. Pas op voor alle voorwerpen en wezens die groter zijn dan jij!
Varkensrace

Varkensrace

Behendigheid Spelletjes 0,3 Help de varkentjes om muntjes te verzamelen, waarmee ze spullen kunnen kopen in de winkel. Zorg dat ze niet in ravijnen vallen, en hou ze uit de klauwen van de wolven en de beer! De varkensboer heeft klemmen gezet om wolven in te vangen, maar deze zijn ook gevaarlijk voor varkentjes! Je kunt dit spelletje in de avonturen- en in de puzzelmodus spelen. De puzzelmodus is pas toegankelijk wanneer je de avonturenmodus hebt voltooid, dus eerst zul je je behendigheid op de proef moeten stellen!
Pogo-schommel

Pogo-schommel

Behendigheid Spelletjes 0,3 Dit is een heel bijzondere schommel: eentje waarmee je kunt pogoën! Schommel heen en weer, en probeer zo ver mogelijk gelanceerd te worden!
Aapje Oversteken

Aapje Oversteken

Behendigheid Spelletjes 0,3 Dit aapje moet een meer oversteken waar een gevaarlijke haai rondzwemt. Gelukkig kun je stukken land plaatsen in alle vakken, zodat het aapje naar de overkant kan lopen. Probeer ze zo te plaatsen, dat er een ononderbroken pad ontstaat!
Rennen!

Rennen!

Behendigheid Spelletjes 0,3 Deze ninja moet zien te ontsnappen. Er is maar één manier en dat is rennen! Onderweg zijn er natuurlijk allerlei obstakels en zelfs vijanden, maar als je het goed aanpakt, komt hij veilig op zijn plaats van bestemming. Buk, spring, ren en val aan, alles om te komen waar je wilt zijn.
Hoog Water

Hoog Water

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer boven water te blijven door boven op de kisten te springen die uit de lucht vallen. Pas op dat je niet klem komt te zitten tussen 2 kisten.
Tom & Jerry kaasgevecht 2

Tom & Jerry kaasgevecht 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Jerry heeft honger, en aast op het stuk kaas dat aan de andere kant van de tafel ligt. Help Jerry om veilig bij de kaas te komen, zonder dat Tom hem pakt! Je moet hiervoor allerlei kleine opdrachten uitvoeren (icoontjes bovenaan in het venster) in het kleine venstertje dat verschijnt. Houd goed in de gaten waar Tom zich op dat moment bevindt: dit kun je zien op de kaart in de rechter bovenhoek. Zodra hij Jerry namelijk ziet, ben je af!
Falafel Koning

Falafel Koning

Behendigheid Spelletjes 0,3 Maak een heerlijk broodje falafel met friet voor je klanten!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game