LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Kat en Muis

Kat en Muis

Behendigheid Spelletjes 0,3 Verzamel alle stukken kaas en zorg dat de katten je niet te pakken krijgen. Pas op dat je geen gif gaat eten!
Fitness Centrum

Fitness Centrum

Denk Spelletjes 0,3 Help de klanten weer slank worden. Breng ze naar de juiste verdieping van het Fitness Centrum en zorg dat ze gaan fitnissen.
HK Cafe

HK Cafe

Behendigheid Spelletjes 0,3 Maak het eten klaar en bedien de mensen die aan de tafel zitten. Probeer elke dag genoeg te verdienen voor het volgende level.
IJsverkoper

IJsverkoper

Behendigheid Spelletjes 0,3 Rij rond door de stad en verkoop zoveel mogelijk ijsjes aan alle kinderen! Je moet af en toe wel nieuwe ijsjes ophalen (pijltje op de plattegrond). Waar een kindje op de plattegrond staat, zijn veel kinderen die ijs willen!
Schijven schieten

Schijven schieten

Behendigheid Spelletjes 0,3 In dit boogschietspel heb je een defense campaign en een efficiency campaign. Je kunt met drie verschillende bogen schieten op doelwitten, vanuit het grijze veld aan de rechterkant van het scherm. Bij de defense campaign is het de bedoeling dat je op naderende schietschijven schiet om te voorkomen dat ze jouw gebied bereiken. Bij de efficiency campaign beweegt er een muur door het linkerveld, met een gat erin waarachter een schietschijf zweeft. Hierbij is het dus stukken moeilijker om deze schietschijf te raken.
Ontsnap uit de gevangenis 2

Ontsnap uit de gevangenis 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om te ontsnappen uit de gevangenis.
Duiken

Duiken

Behendigheid Spelletjes 0,3 Duik! Verzamel zeewier en ontwijk de gevaarlijke vissen en obstakels!
Onderzeeër 3

Onderzeeër 3

Behendigheid Spelletjes 0,3 Verzamel de kisten die op de bodem van de zee liggen. Let erop dat je alleen de kistjes oppikt waar om gevraagd wordt, anders krijg je namelijk strafpunten.
Klim Omhoog

Klim Omhoog

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om zo snel mogelijk naar boven te klimmen, het is de bedoeling dat je de omlaag vallende blokken ontwijkt !
Magnetische heftruck 4

Magnetische heftruck 4

Behendigheid Spelletjes 0,3 Er staat een vrachtwagen te wachten op vracht. Jij, als heftruckchauffeur, moet kisten uit het magazijn halen en deze op de juiste plaats in de vrachtwagen laden. Hierbij is het nodig dat je je magneet gebruikt, en ook de lift in het magazijn is een onmisbaar element! Deze bedien je trouwens met de groene knop en met de zwart-grijs gestreepte vlakken. Pas je wel op dat de lading niet kapot gaat? Sommige kisten bevatten namelijk breekbare waar!
Tetris 10

Tetris 10

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer met dit tetris spel zo snel mogelijk 40 rijen te maken om een zo hoog mogelijke score te behalen.
Struisvogel

Struisvogel

Behendigheid Spelletjes 0,3 Je bent gek op eieren dus ga je op zoek naar eieren! PAS OP dat je niet vast komt te zitten of gebeten wordt door mollen. Je kan de mollen wel opeten.
Fishy 6

Fishy 6

Behendigheid Spelletjes 0,3 Eet alle visjes uit de vijver op en word de grootste vis.
Rombenk

Rombenk

Avontuur Spelletjes 0,3 Verzamel alle rommel en gooi deze in de prullenbak om naar de volgende level te gaan.
Op dun ijs

Op dun ijs

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om alle monsters in de gaten te laten vallen die jij in het ijs maakt! Omcirkel ze al schaatsend en zorg dat je niet al te grote rondjes maakt, aangezien de lijnen na een paar seconden al verdwijnen, en je dan je cirkel niet rond kunt krijgen. Probeer de beste highscore te halen!
Bouw die brug

Bouw die brug

Denk Spelletjes 0,3 In dit spel moet je een brug zien te bouwen, zodat je werknemers goederen van de andere kant van de vallei kunnen ophalen. Als eerste verken je het terrein waar je je brug wilt bouwen. Wanneer je met je muis naar de rechterrand van het scherm gaat, scrollt dit vanzelf verder naar rechts, en hetzelfde geldt voor de linkerkant van het scherm. Door op het 'ontwerp'-icoon (geodriehoek en liniaal) te klikken, links bovenaan in het venster, begin je met het bouwen van je brug. Je budget is beperkt, en ieder onderdeel kost geld, dus je zult slim moeten bouwen. Rechts bovenaan zie je hoeveel geld je nog over hebt om te bouwen. Er zijn twee onderdelen: 'loopelementen' en 'verbindingselementen'. Verbindingselementen zijn lichter en goedkoper, maar je werknemers kunnen er niet overheen lopen, dus je moet de verbindings- en loopelementen met elkaar combineren. Kies het beginpunt van het onderdeel door op 1 van de knooppunten te klikken. Houd de linkermuisknop ingedrukt totdat je het eindpunt van je onderdeel hebt bepaald. Wanneer je een onderdeel wilt weghalen, klik je op het 'delete selected'-icoon links bovenaan, of druk je op de deleteknop op je toetsenbord. Als je alle onderdelen wilt verwijderen, klik je op het 'clear project'-icoon. Wanneer je brug klaar is, kan je op het testicoontje (stopwatch) klikken om hem te testen.
Vlucht Simulator

Vlucht Simulator

Behendigheid Spelletjes 0,3 De piloot laat jou vliegen met het vliegtuig, probeer zo lang mogelijk in het luchtruim rond te vliegen zonder andere vliegtuigen te raken.
Tanden poetsen

Tanden poetsen

Behendigheid Spelletjes 0,3 In dit snelle spel help je Sonic Simon om een gebit te reinigen nadat dit iets heeft gegeten. Je moet zo snel je kunt alle restjes en plaque van de tanden af poetsen om het hele gebit schoon te maken. Als de tanden en kiezen niet schoon genoeg zijn, mag je niet door naar het volgende level.
Ruimtetunnel 2

Ruimtetunnel 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Heb je dat wel eens eerder gezien: een gigantisch lange brug in de ruimte? Het is helaas niet zo'n rechte brug: er zitten allerlei bochten en hindernissen in. Soms zijn er aliens die de oversteek wagen, te voet of op rolschaatsen. Lopen gaat minder snel maar is wel makkelijker, rolschaatsen is lekker snel maar de kans dat je van de brug af valt, is stukken groter. Aan jou de keuze! Help jij deze aliens naar de overkant?
Tarzan 2

Tarzan 2

Avontuur Spelletjes 0,3 Je speelt in deze game met Tarzan. Probeer zoveel mogelijk diamanten te verzamelen en pas op dat je niet in het ravijn valt. Aan het einde van het spel is het de bedoeling dat je je vriendin Jane redt.
Potloodgekte

Potloodgekte

Kids Spelletjes 0,2 Dit is een virtueel tekenspel waarin je allerlei effecten kunt creëren met je potlood. Leef je uit en ontdek verborgen tekentalenten!
Brandjes Blussen 2

Brandjes Blussen 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Er is brand uitgebroken. Jij bent brandweerman, dus kom in actie en blus de branden!
Nicky

Nicky

Avontuur Spelletjes 0,2 Probeer het einde het level te halen door het verzamelen van snoep en het verslaan van de vijanden. Op de meeste vijanden kun je springen.
Docktris

Docktris

Behendigheid Spelletjes 0,2 Speel Tetris in de haven, en probeer de blokken die via deze hijskraan omlaag zakken, zo compact mogelijk op het schip te laden.
Cupido's liefdespijlen

Cupido's liefdespijlen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Help Cupido zijn pijlen te schieten! Manoeuvreer hem onder de pijl zodat hij op de mensen kan schieten. Vang de bonussen op voor extra krachten, maar let goed op, want niet alle bonussen zijn even goed!
Zombies Schieten

Zombies Schieten

Behendigheid Spelletjes 0,2 Typ de verschillende woorden die boven de zombies en items verschijnen in om ze neer te schieten of op te pakken.
De Keizer loopt hard

De Keizer loopt hard

Avontuur Spelletjes 0,2 Kuzco is een jonge keizer die zijn koninkrijk verliest als hij de race tegen Kronk verliest. Gelukkig heeft Yzma wat toverdrankjes voor hem op de weg gelegd. Laat Kuzco snel wisselen tussen rennen, vliegen en zwemmen om alle hindernissen te ontwijken en de race te winnen! Gebruik de toverdrankjes om Kuzco extra kansen te geven.
Tom & Jerry kaasgevecht

Tom & Jerry kaasgevecht

Behendigheid Spelletjes 0,2 Jerry heeft honger, en aast op het stuk kaas dat aan de andere kant van het aanrecht ligt. Help Jerry om veilig bij de kaas te komen, zonder dat Tom hem pakt! Je moet hiervoor allerlei kleine opdrachten uitvoeren (icoontjes bovenaan in het venster). Houd goed in de gaten waar Tom zich op dat moment bevindt: dit kun je zien op de kaart in de rechter bovenhoek. Zodra hij Jerry namelijk ziet, ben je af!
Recyclen

Recyclen

Avontuur Spelletjes 0,2 Houd het park netjes en schoon. Gooi alle rotzooi in de juiste prullenbak.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game