LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Autobandenspel 1

Autobandenspel 1

Behendigheid Spelletjes 0,3 Verzamel alle vaten met behulp van de autoband. Probeer ook alle sterren te pakken als je level 6 wilt spelen!
Springende wasbeer

Springende wasbeer

Behendigheid Spelletjes 0,3 Als wasbeer spring jij van platform naar platform. Wanneer je een raketje tegenkomt, word je omhoog gelanceerd. Een blauw schoentje geeft je extra snelheid en fruit zorgt voor extra energie. Pak de magneten: hiermee kun je namelijk munten en voorwerpen aantrekken. Kijk uit voor gorilla's, holenmensen, kraaien en doorns!
Pogo-schommel

Pogo-schommel

Behendigheid Spelletjes 0,3 Dit is een heel bijzondere schommel: eentje waarmee je kunt pogoën! Schommel heen en weer, en probeer zo ver mogelijk gelanceerd te worden!
IJsverkoper

IJsverkoper

Behendigheid Spelletjes 0,3 Rij rond door de stad en verkoop zoveel mogelijk ijsjes aan alle kinderen! Je moet af en toe wel nieuwe ijsjes ophalen (pijltje op de plattegrond). Waar een kindje op de plattegrond staat, zijn veel kinderen die ijs willen!
Zwart Gat

Zwart Gat

Behendigheid Spelletjes 0,3 Breng de bal naar de uitgang met de hulp van de zwarte gaten. Je kan de zwarte gaten verplaatsen door ze te verschuiven met de muis. Je kan ook de bal stilzetten om zo de zwarte gaten te verplaatsen.
Tom & Jerry kaasgevecht

Tom & Jerry kaasgevecht

Behendigheid Spelletjes 0,3 Jerry heeft honger, en aast op het stuk kaas dat aan de andere kant van het aanrecht ligt. Help Jerry om veilig bij de kaas te komen, zonder dat Tom hem pakt! Je moet hiervoor allerlei kleine opdrachten uitvoeren (icoontjes bovenaan in het venster). Houd goed in de gaten waar Tom zich op dat moment bevindt: dit kun je zien op de kaart in de rechter bovenhoek. Zodra hij Jerry namelijk ziet, ben je af!
Magnetische heftruck 4

Magnetische heftruck 4

Behendigheid Spelletjes 0,3 Er staat een vrachtwagen te wachten op vracht. Jij, als heftruckchauffeur, moet kisten uit het magazijn halen en deze op de juiste plaats in de vrachtwagen laden. Hierbij is het nodig dat je je magneet gebruikt, en ook de lift in het magazijn is een onmisbaar element! Deze bedien je trouwens met de groene knop en met de zwart-grijs gestreepte vlakken. Pas je wel op dat de lading niet kapot gaat? Sommige kisten bevatten namelijk breekbare waar!
Recyclen

Recyclen

Avontuur Spelletjes 0,3 Houd het park netjes en schoon. Gooi alle rotzooi in de juiste prullenbak.
Grijs goedje

Grijs goedje

Behendigheid Spelletjes 0,3 Een professor denkt het ultieme schoonmaakproduct voor badkamers te hebben uitgevonden. Het product, dat hij 'grey goo', 'grijze drab' noemt, eet simpelweg al het vuil op. Wel is het de vraag of het ook meer lust dan alleen vuil! In dit grappige spel bestuur jij de grijze drab, en is het de bedoeling dat je alles opeet dat kleiner is dan jijzelf. Pas op voor alle voorwerpen en wezens die groter zijn dan jij!
Tunnel naar China

Tunnel naar China

Behendigheid Spelletjes 0,3 Graaf je een weg naar China! Verzamel onderweg grondstoffen waarmee je upgrades kunt kopen. Houd de tijd in de gaten en graaf zo diep je kunt!
Knieoperatie

Knieoperatie

Denk Spelletjes 0,3 Welkom in dit zeer leerzame en realistische spel, waarin je zelf een knieoperatie gaat uitvoeren, met behulp van de instructies in het spel. Bovendien zijn er interessante vragen te beantwoorden. Zet een hoofdtelefoon op, of zet je speakers aan, zodat je kan horen wat de chirurg tegen je zegt.
Brandjes Blussen 2

Brandjes Blussen 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Er is brand uitgebroken. Jij bent brandweerman, dus kom in actie en blus de branden!
Schat Zoeken

Schat Zoeken

Behendigheid Spelletjes 0,3 Verzamel de schatten die in de zee verstopt zijn. Let op dat je wel genoeg lucht hebt om te duiken. Verzamel luchtbellen om meer lucht te krijgen. Verzamel zeewier om er leven erbij te krijgen.
Tanden poetsen

Tanden poetsen

Behendigheid Spelletjes 0,3 In dit snelle spel help je Sonic Simon om een gebit te reinigen nadat dit iets heeft gegeten. Je moet zo snel je kunt alle restjes en plaque van de tanden af poetsen om het hele gebit schoon te maken. Als de tanden en kiezen niet schoon genoeg zijn, mag je niet door naar het volgende level.
Klim Omhoog

Klim Omhoog

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om zo snel mogelijk naar boven te klimmen, het is de bedoeling dat je de omlaag vallende blokken ontwijkt !
Poepwagen

Poepwagen

Behendigheid Spelletjes 0,2 In de boom zit een reus op een enorm toilet. De hele dag zit hij te kakken, en hierdoor is er in jouw land een groot poepoverschot ontstaan. Jij gaat daar met je kiepauto iets aan doen. Laad de poep in je kiepbak en rijd naar de kust, waar je het allemaal in zee dumpt. Zorg dat er niets van je wagen valt, anders wordt het een nog grotere smeerboel dan het al was!
Vlucht Simulator

Vlucht Simulator

Behendigheid Spelletjes 0,2 De piloot laat jou vliegen met het vliegtuig, probeer zo lang mogelijk in het luchtruim rond te vliegen zonder andere vliegtuigen te raken.
Vliegen Eter

Vliegen Eter

Behendigheid Spelletjes 0,2 Laat de vleesetende plant zich voortbewegen door de kas en vermijd alle gevaren.
IJsbreker

IJsbreker

Behendigheid Spelletjes 0,2 Sla telkens alle muren van ijs kapot. Zorg dat je op het goede moment slaat, anders knal je tegen de muur op.
Stuiterballen 2

Stuiterballen 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer om alle rode ballen te raken om zo de levels te voltooien. Per level heb je 10 pogingen. De groene ballen zijn een powerup waard. Succes!
IJsverkoper 2

IJsverkoper 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Jij bent een ijsverkoper, en het is voor jou een uitdaging om zo snel mogelijk de juiste ijsjes voor je klanten klaar te maken.
Onderzeeër 3

Onderzeeër 3

Behendigheid Spelletjes 0,2 Verzamel de kisten die op de bodem van de zee liggen. Let erop dat je alleen de kistjes oppikt waar om gevraagd wordt, anders krijg je namelijk strafpunten.
Struisvogel

Struisvogel

Behendigheid Spelletjes 0,2 Je bent gek op eieren dus ga je op zoek naar eieren! PAS OP dat je niet vast komt te zitten of gebeten wordt door mollen. Je kan de mollen wel opeten.
Ruimtetunnel 2

Ruimtetunnel 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Heb je dat wel eens eerder gezien: een gigantisch lange brug in de ruimte? Het is helaas niet zo'n rechte brug: er zitten allerlei bochten en hindernissen in. Soms zijn er aliens die de oversteek wagen, te voet of op rolschaatsen. Lopen gaat minder snel maar is wel makkelijker, rolschaatsen is lekker snel maar de kans dat je van de brug af valt, is stukken groter. Aan jou de keuze! Help jij deze aliens naar de overkant?
Biertje tappen

Biertje tappen

Behendigheid Spelletjes 0,2 In dit grappige biertap-spel is het de bedoeling dat je het perfecte biertje tapt: niet teveel schuim, maar zeker ook niet te weinig. Oefening baart kunst!
Sushikat

Sushikat

Denk Spelletjes 0,2 Deze kat wil graag Sushi eten. Help hem zo veel mogelijk sushi te eten totdat zijn buikje vol is.
Bouw die brug

Bouw die brug

Denk Spelletjes 0,2 In dit spel moet je een brug zien te bouwen, zodat je werknemers goederen van de andere kant van de vallei kunnen ophalen. Als eerste verken je het terrein waar je je brug wilt bouwen. Wanneer je met je muis naar de rechterrand van het scherm gaat, scrollt dit vanzelf verder naar rechts, en hetzelfde geldt voor de linkerkant van het scherm. Door op het 'ontwerp'-icoon (geodriehoek en liniaal) te klikken, links bovenaan in het venster, begin je met het bouwen van je brug. Je budget is beperkt, en ieder onderdeel kost geld, dus je zult slim moeten bouwen. Rechts bovenaan zie je hoeveel geld je nog over hebt om te bouwen. Er zijn twee onderdelen: 'loopelementen' en 'verbindingselementen'. Verbindingselementen zijn lichter en goedkoper, maar je werknemers kunnen er niet overheen lopen, dus je moet de verbindings- en loopelementen met elkaar combineren. Kies het beginpunt van het onderdeel door op 1 van de knooppunten te klikken. Houd de linkermuisknop ingedrukt totdat je het eindpunt van je onderdeel hebt bepaald. Wanneer je een onderdeel wilt weghalen, klik je op het 'delete selected'-icoon links bovenaan, of druk je op de deleteknop op je toetsenbord. Als je alle onderdelen wilt verwijderen, klik je op het 'clear project'-icoon. Wanneer je brug klaar is, kan je op het testicoontje (stopwatch) klikken om hem te testen.
Eieren Vangen

Eieren Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer de eitjes in de mandjes aan de zijkant te krijgen zonder dat ze op de grond vallen.
Zombies Schieten

Zombies Schieten

Behendigheid Spelletjes 0,2 Typ de verschillende woorden die boven de zombies en items verschijnen in om ze neer te schieten of op te pakken.
Tarzan 2

Tarzan 2

Avontuur Spelletjes 0,2 Je speelt in deze game met Tarzan. Probeer zoveel mogelijk diamanten te verzamelen en pas op dat je niet in het ravijn valt. Aan het einde van het spel is het de bedoeling dat je je vriendin Jane redt.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game