LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Gekke Noot

Gekke Noot

Behendigheid Spelletjes 0,2 Deze kokosnoot heeft ambities: hij zoekt het steeds hogerop! Help jij hem om van platform naar platform te springen, zodat hij steeds hoger komt?
Brug Bouwen 3

Brug Bouwen 3

Denk Spelletjes 0,2 Bouw een goede brug voor de beestjes die over het ravijn willen lopen. Zorg dat de constructie goed in elkaar zit anders stort de boel gelijk in elkaar.
Waterdruppel

Waterdruppel

Behendigheid Spelletjes 0,2 Teken lijnen zodat de druppel in ieder level zijn bestemming bereikt. Kijk uit voor de obstakels!
Brood Bakken

Brood Bakken

Behendigheid Spelletjes 0,2 Bakker bob is verdwenen. Nu moeten Wallace en Gromit brood bakken om ervoor te zorgen dat de mensen niet verhongeren.
Robokill 2

Robokill 2

Aktie Spelletjes 0,2 Vijandelijke robottroepen hebben het ruimtestation Titan Prime veroverd! Schakel ze uit!
Docktris

Docktris

Behendigheid Spelletjes 0,2 Speel Tetris in de haven, en probeer de blokken die via deze hijskraan omlaag zakken, zo compact mogelijk op het schip te laden.
Groot en Klein

Groot en Klein

Denk Spelletjes 0,2 Help deze kleine Yogi om het Shanti-volkje dat hoog in de hemel woont, weer gelukkig te maken. De lotussen die zij namelijk al eeuwenlang teelden, bloeien niet meer, waardoor het hele Shanti-rijk niet meer is wat het vroeger was. Succes, kleine Yogi!
De Keizer loopt hard

De Keizer loopt hard

Avontuur Spelletjes 0,2 Kuzco is een jonge keizer die zijn koninkrijk verliest als hij de race tegen Kronk verliest. Gelukkig heeft Yzma wat toverdrankjes voor hem op de weg gelegd. Laat Kuzco snel wisselen tussen rennen, vliegen en zwemmen om alle hindernissen te ontwijken en de race te winnen! Gebruik de toverdrankjes om Kuzco extra kansen te geven.
Hagedis

Hagedis

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer zoveel mogelijk beestjes op te eten, maar pas op dat je geen bij opeet: die doen pijn aan je tong!
IJsjes Maken

IJsjes Maken

Denk Spelletjes 0,2 Probeer zoveel mogelijk ijsjes na te maken binnen de tijd. Let goed op de volgorde van de ijsjes. Als je 6 ijsjes goed hebt gemaakt krijg je 500 bonus punten en extra tijd.
Sushikat 2

Sushikat 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Een hond is ervandoor gegaan met het knuffelbeest van Sushikat. Hij ontsnapt via de lift, en Sushikat is niet groot genoeg om bij de knop te kunnen om de deur te openen. Hij besluit om flink veel sushi te eten, om groter te groeien en de hond alsnog te kunnen achtervolgen! Zorg dus dat je de kat op de juiste plek naar beneden laat vallen, zodat hij de juiste sushi kan oppikken en zijn maag lekker kan vullen!
Autobandenspel 2

Autobandenspel 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Verzamel alle gouden voorwerpen met behulp van de autoband. Probeer ook om alle sterren te pakken te krijgen als je level 6 wilt spelen!
Toverlabyrint

Toverlabyrint

Behendigheid Spelletjes 0,2 Vernietig spoken met jouw tovenaarskrachten, en verzamel schatten, voedsel, sleutels en toverdranken. De doodshoofden maken weer nieuwe spoken aan, dus zorg dat je deze uit de weg ruimt!
Stuiter Ster

Stuiter Ster

Behendigheid Spelletjes 0,2 Spring op de vallende platforms en probeer zo hoog mogelijk te komen.
Free Rider 2

Free Rider 2

Denk Spelletjes 0,2 Teken een lijn welke de fietser moet volgen.
Eikels Verzamelen

Eikels Verzamelen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Verzamel alle eikels om naar het volgende level te gaan. Zorg dat de eekhoorns zoveel mogelijk eikels in 1 keer verzamelen, om extra punten te scoren.
Bouwen met blokken

Bouwen met blokken

Behendigheid Spelletjes 0,2 Plaats de gekleurde stukjes uit het vak aan de rechterkant in het lege vak aan de linkerkant. Zorg dat je er geen enkele verliest! Wanneer je de figuren eenmaal hebt geplaatst, kan je ze niet van plaats veranderen.
Ster Schieter

Ster Schieter

Denk Spelletjes 0,1 Schiet de sterren uit de lucht in dit bubble shooter-achtig spel!
IJsbeer vs Pinguïns

IJsbeer vs Pinguïns

Denk Spelletjes 0,1 Jij bent een ijsbeer, en jouw land is bezet door boosaardige pinguïns. Je stapt op je bobslee, en probeert er zo veel mogelijk omver te rijden. Hiervoor moet je soms wat kunstgrepen toepassen, die worden uitgelegd in het spel zelf.
Jenga

Jenga

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om een zo hoog mogelijke toren te bouwen. Doormiddel van het pakken van blokjes en deze boven aan te plaatsen.
Stiekem Spieken 2

Stiekem Spieken 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Je komt bij een bende, waar je je wel of niet bij kunt aansluiten. Kijk je wel uit voor de leraar?
Bouw die brug 2

Bouw die brug 2

Denk Spelletjes 0,1 Kun je je het spel 'Bouw die brug' nog herinneren? Misschien speel je het nog steeds graag en vaak. Er is nu een vervolg op dit leuke denkspel! Ook hier moet je een brug zien te bouwen, zodat je werknemers goederen van de andere kant van de vallei kunnen ophalen. Als eerste verken je het terrein waar je je brug wilt bouwen. Je budget is beperkt, en ieder onderdeel kost geld, dus je zult slim moeten bouwen. Rechts bovenaan zie je hoeveel geld je nog over hebt om te bouwen. Er zijn twee onderdelen: 'loopelementen' en 'verbindingselementen'. Verbindingselementen zijn lichter en goedkoper, maar je werknemers kunnen er niet overheen lopen, dus je moet de verbindings- en loopelementen met elkaar combineren. Wanneer je brug klaar is, kan je op de stopwatch klikken om je bouwwerk te testen.
Galgen en gieren Kerst

Galgen en gieren Kerst

Behendigheid Spelletjes 0,1 Dit is een leuke kerstversie van het leuke boogschietspel Galgen en gieren! Red de Kerstman van de galg waaraan hij is opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat de Kerstman weer met beide benen op de grond terechtkomt! Als je dit doet zonder hem te verwonden, win je een ster. Zorg dat je snel genoeg bent, anders stikt de Kerstman!
Camping

Camping

Behendigheid Spelletjes 0,1 Je hebt samen met je zusje een camping opgericht. Het is de bedoeling om klantvriendelijk te zijn, dat wil zeggen: Gasten snel inchecken/uitchecken, zorgen dat ze zich vermaken en dat de huisjes schoon zijn.
Ballen en Vazen

Ballen en Vazen

Denk Spelletjes 0,1 Zorg ervoor dat alle gekleurde ballen in de amforen van dezelfde kleur terechtkomen. Dit doe je door de kettingen waar ze aan zijn opgehangen, door te knippen. Het is belangrijk dat je dit in de juiste volgorde doet, anders valt de verkeerde bal in de verkeerde amfora.
Tekengame

Tekengame

Behendigheid Spelletjes 0,1 Maak je eigen level in dit platform spel door de weg te teken naar de vlag.
Verkeerspolitie

Verkeerspolitie

Denk Spelletjes 0,1 Je zit op de politieacademie en gaat leren hoe je het verkeer kunt regelen. Dit doe je door het stoplicht telkens op groen en op rood te laten springen, om er zo voor te zorgen dat er geen opstoppingen of botsingen ontstaan.
Super Schildpad

Super Schildpad

Avontuur Spelletjes 0,1 Verzamel telkens in elke level alle diamenten en bevrijd alle andere schildpadden die gevangen worden gehouden. Je kunt pas na de volgende level als je alle gevangen schildpadden hebt bevrijd.
Polsstokavontuur

Polsstokavontuur

Sport Spelletjes 0,1 Veel plezier met dit virtuele polsstokhoogspringen! Pas de hoogte van de stok aan en klik vervolgens op play. Pas de snelheid aan en blijf binnen de juiste snelheid en hoogte door ervoor te zorgen dat het pijltje in het groene veld blijft. Klik om de stok los te laten en te springen.
Tekengame Balletje

Tekengame Balletje

Behendigheid Spelletjes 0,1 Teken een lijn zodat de rode punten je tot het einde brengen!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game