LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Brood Bakken

Brood Bakken

Behendigheid Spelletjes 0,2 Bakker bob is verdwenen. Nu moeten Wallace en Gromit brood bakken om ervoor te zorgen dat de mensen niet verhongeren.
Biertje tappen

Biertje tappen

Behendigheid Spelletjes 0,2 In dit grappige biertap-spel is het de bedoeling dat je het perfecte biertje tapt: niet teveel schuim, maar zeker ook niet te weinig. Oefening baart kunst!
Galgen en gieren Kerst

Galgen en gieren Kerst

Behendigheid Spelletjes 0,2 Dit is een leuke kerstversie van het leuke boogschietspel Galgen en gieren! Red de Kerstman van de galg waaraan hij is opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat de Kerstman weer met beide benen op de grond terechtkomt! Als je dit doet zonder hem te verwonden, win je een ster. Zorg dat je snel genoeg bent, anders stikt de Kerstman!
Eieren Vangen

Eieren Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer de eitjes in de mandjes aan de zijkant te krijgen zonder dat ze op de grond vallen.
Schat Zoeken

Schat Zoeken

Behendigheid Spelletjes 0,2 Verzamel de schatten die in de zee verstopt zijn. Let op dat je wel genoeg lucht hebt om te duiken. Verzamel luchtbellen om meer lucht te krijgen. Verzamel zeewier om er leven erbij te krijgen.
Waterdruppel

Waterdruppel

Behendigheid Spelletjes 0,2 Teken lijnen zodat de druppel in ieder level zijn bestemming bereikt. Kijk uit voor de obstakels!
Poepwagen

Poepwagen

Behendigheid Spelletjes 0,2 In de boom zit een reus op een enorm toilet. De hele dag zit hij te kakken, en hierdoor is er in jouw land een groot poepoverschot ontstaan. Jij gaat daar met je kiepauto iets aan doen. Laad de poep in je kiepbak en rijd naar de kust, waar je het allemaal in zee dumpt. Zorg dat er niets van je wagen valt, anders wordt het een nog grotere smeerboel dan het al was!
Tankstation

Tankstation

Behendigheid Spelletjes 0,2 Help je klanten met tanken!
Onderzeeër

Onderzeeër

Behendigheid Spelletjes 0,2 Jouw doel is om de gevaarlijk gaten op de zeebodum te dichten!
Hagedis

Hagedis

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer zoveel mogelijk beestjes op te eten, maar pas op dat je geen bij opeet: die doen pijn aan je tong!
Sushikat

Sushikat

Denk Spelletjes 0,2 Deze kat wil graag Sushi eten. Help hem zo veel mogelijk sushi te eten totdat zijn buikje vol is.
Mol Ontsnapt

Mol Ontsnapt

Behendigheid Spelletjes 0,2 Er komen stukken grond met holen erin uit de lucht vallen. Zorg dat deze goed terechtkomen, zodat de mol naar beneden kan, zijn gangenstelsel in!
Dino Ei

Dino Ei

Behendigheid Spelletjes 0,2 Verwijder alle stenen van het veld door er Dino eieren naar toe te schieten. Maak je eigen levels en deel je codes met je vrienden! Of probeer de 40 bestaande levels uit te spelen.
Lucifer

Lucifer

Behendigheid Spelletjes 0,2 Volg met de lucifer het parcour. Let erop dat je de muren niet aanraakt, dan verlies je een leven. Verderop in de levels zijn er geen muren meer om het parcour, pas dan op dat je niet in de afgrond valt!
Sushikat 2

Sushikat 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Een hond is ervandoor gegaan met het knuffelbeest van Sushikat. Hij ontsnapt via de lift, en Sushikat is niet groot genoeg om bij de knop te kunnen om de deur te openen. Hij besluit om flink veel sushi te eten, om groter te groeien en de hond alsnog te kunnen achtervolgen! Zorg dus dat je de kat op de juiste plek naar beneden laat vallen, zodat hij de juiste sushi kan oppikken en zijn maag lekker kan vullen!
In de boterfabriek

In de boterfabriek

Denk Spelletjes 0,2 Ze blijven leuk: Tetris-achtige spelletjes waarin jij moet proberen om figuren zo goed mogelijk in elkaar te passen om een geheel zonder 'gaten' te krijgen. Ga in de slag in deze boterfabriek en plaats alle blokjes zo gunstig mogelijk om een goede score te halen! Blokken die je niet kunt gebruiken, kun je ook in de prullenbak (links onderaan) doen: dit kost je uiteraard wel punten.
Koffiehuis

Koffiehuis

Meisjes Spelletjes 0,2 Je staat bekend om je goede en snelle service. Probeer je goede naam hoog te houden door iedereen op tijd zijn drinken en eten te bedienen.
Free Rider 2

Free Rider 2

Denk Spelletjes 0,2 Teken een lijn welke de fietser moet volgen.
Stuiter Ster

Stuiter Ster

Behendigheid Spelletjes 0,2 Spring op de vallende platforms en probeer zo hoog mogelijk te komen.
Verkeerspolitie

Verkeerspolitie

Denk Spelletjes 0,2 Je zit op de politieacademie en gaat leren hoe je het verkeer kunt regelen. Dit doe je door het stoplicht telkens op groen en op rood te laten springen, om er zo voor te zorgen dat er geen opstoppingen of botsingen ontstaan.
Brug Bouwen 3

Brug Bouwen 3

Denk Spelletjes 0,2 Bouw een goede brug voor de beestjes die over het ravijn willen lopen. Zorg dat de constructie goed in elkaar zit anders stort de boel gelijk in elkaar.
Jenga

Jenga

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer om een zo hoog mogelijke toren te bouwen. Doormiddel van het pakken van blokjes en deze boven aan te plaatsen.
Groot en Klein

Groot en Klein

Denk Spelletjes 0,2 Help deze kleine Yogi om het Shanti-volkje dat hoog in de hemel woont, weer gelukkig te maken. De lotussen die zij namelijk al eeuwenlang teelden, bloeien niet meer, waardoor het hele Shanti-rijk niet meer is wat het vroeger was. Succes, kleine Yogi!
Toverlabyrint

Toverlabyrint

Behendigheid Spelletjes 0,2 Vernietig spoken met jouw tovenaarskrachten, en verzamel schatten, voedsel, sleutels en toverdranken. De doodshoofden maken weer nieuwe spoken aan, dus zorg dat je deze uit de weg ruimt!
IJsjes Maken

IJsjes Maken

Denk Spelletjes 0,2 Probeer zoveel mogelijk ijsjes na te maken binnen de tijd. Let goed op de volgorde van de ijsjes. Als je 6 ijsjes goed hebt gemaakt krijg je 500 bonus punten en extra tijd.
Ster Schieter

Ster Schieter

Denk Spelletjes 0,2 Schiet de sterren uit de lucht in dit bubble shooter-achtig spel!
Teken je verhaal

Teken je verhaal

Avontuur Spelletjes 0,2 Leid het poppetje al tekenend door het landschap heen en help hem om over alle obstakels heen te klimmen door blokken voor hem te tekenen.
Grijs goedje 2

Grijs goedje 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 De professor die in het spel 'Grijs goedje' een bijzonder wezentje had gemaakt, heeft ook nu weer per ongeluk een grijs, hongerig monstertje gecreëerd. Hoe meer het monstertje eet, hoe groter het wordt. En hoe groter het wordt, hoe meer honger het krijgt! In dit grappige spel bestuur jij de grijze drab, en is het de bedoeling dat je alles opeet dat kleiner is dan jijzelf. Kijk je wel uit dat je niet door de grotere voorwerpen wordt opgeslokt?
Camping

Camping

Behendigheid Spelletjes 0,2 Je hebt samen met je zusje een camping opgericht. Het is de bedoeling om klantvriendelijk te zijn, dat wil zeggen: Gasten snel inchecken/uitchecken, zorgen dat ze zich vermaken en dat de huisjes schoon zijn.
Stiekem Spieken 2

Stiekem Spieken 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Je komt bij een bende, waar je je wel of niet bij kunt aansluiten. Kijk je wel uit voor de leraar?
Gekke Noot

Gekke Noot

Behendigheid Spelletjes 0,2 Deze kokosnoot heeft ambities: hij zoekt het steeds hogerop! Help jij hem om van platform naar platform te springen, zodat hij steeds hoger komt?
Dronkelap 2

Dronkelap 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer om in evenwicht te blijven en genoeg te drinken. Pas op dat je niet van de stoel valt want dan pakt de politie je op wegens dronkenschap.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game