LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Cupido's liefdespijlen

Cupido's liefdespijlen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Help Cupido zijn pijlen te schieten! Manoeuvreer hem onder de pijl zodat hij op de mensen kan schieten. Vang de bonussen op voor extra krachten, maar let goed op, want niet alle bonussen zijn even goed!
Springend doosje

Springend doosje

Behendigheid Spelletjes 0,1 Help jij dit doosje om al springend het oranje plateau te bereiken? Let wel op, want het aantal pogingen is beperkt.
Dronkelap 2

Dronkelap 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om in evenwicht te blijven en genoeg te drinken. Pas op dat je niet van de stoel valt want dan pakt de politie je op wegens dronkenschap.
Kat en Muis

Kat en Muis

Behendigheid Spelletjes 0,1 Verzamel alle stukken kaas en zorg dat de katten je niet te pakken krijgen. Pas op dat je geen gif gaat eten!
Vliegende hamburgers 2

Vliegende hamburgers 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Een winterse versie van Vliegende hamburgers! Jij staat met je hamburgercaravan in de sneeuw, vlakbij een camping. Op een gegeven moment komt er een bestelling voor de hele camping binnen. Gaat het jou lukken om de complete camping van hamburgers te voorzien? Slinger de burgers zo ver mogelijk weg, richting camping! Met ver gooien kom je er alleen niet: de gasten bestellen ook nog allerlei sauzen op hun hamburgers. Succes!
Rollende Knikker 4

Rollende Knikker 4

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer de roze knikker naar de roze balk te rollen zonder dat de knikker uit het beeld rolt.
Mini Flipperkast

Mini Flipperkast

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer de bal zo lang mogelijk in het spel te houden en zoveel mogelijk punten te behalen.
Bommenwerper

Bommenwerper

Aktie Spelletjes 0,1 In dit verdedigingsspelletje mag je in een dubbeldekker bommenwerper vliegen. Verdien geld om upgrades te kopen indien je vijandelijke bommenwerpers en gebouwen vernietigt, maar vergeet niet om je eigen basis te beschermen terwijl je bezig bent! Succes!
Schapen Vangen

Schapen Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om de schapen terug naar de boerderij te brengen.
Super Plant

Super Plant

Avontuur Spelletjes 0,1 Help de plant om door het level heen te komen. Grijp het geld en ontwijk de hindernissen!
Global Rescue

Global Rescue

Behendigheid Spelletjes 0,1 Je gaat met een helikopter in een oorlogsgebied mensen redden. Pas op voor raketten, want die achtervolgen je helikopter.
Breakout

Breakout

Behendigheid Spelletjes 0,1 Laat de bal net zo lang op het platformpje stuiteren tot je alle blokjes hebt weggewerkt. Je haalt de levels extra snel door bonussen te pakken.
Flower Power

Flower Power

Denk Spelletjes 0,1 Dit is een grappige variant op Bubbles waarin je gaat voorkomen dat de tuin overgroeid raakt.
In de boterfabriek

In de boterfabriek

Denk Spelletjes 0,1 Ze blijven leuk: Tetris-achtige spelletjes waarin jij moet proberen om figuren zo goed mogelijk in elkaar te passen om een geheel zonder 'gaten' te krijgen. Ga in de slag in deze boterfabriek en plaats alle blokjes zo gunstig mogelijk om een goede score te halen! Blokken die je niet kunt gebruiken, kun je ook in de prullenbak (links onderaan) doen: dit kost je uiteraard wel punten.
Tankstation

Tankstation

Behendigheid Spelletjes 0,1 Help je klanten met tanken!
Smashing

Smashing

Behendigheid Spelletjes 0,1 Houd de bal net zolang hoog tot je alle blokjes hebt weggewerkt. Pak bonussen om de levels extra snel te kunnen uitspelen!
Aladdin

Aladdin

Avontuur Spelletjes 0,1 Verzamel alle gouden munten en voorwerpen, maar kijk uit dat je niet gepakt wordt. Pak de geest om in een wervel wind te veranderen.
Toiletraket 2

Toiletraket 2

Avontuur Spelletjes 0,1 Hoe verzinnen ze het: een prehistorisch toilet dat gelanceerd wordt als raket! In deze game ga je het uitvinden. Lanceer de oerman, en klik op hem om door te trekken en zo gas te geven. Hoe verder hij komt, hoe meer geld je verdient om upgrades te kopen. Zo kun je je toilet uitrusten met wielen, een knuppel, een superstortbak en nog veel meer. Veel plezier!
Wonderraket

Wonderraket

Behendigheid Spelletjes 0,1 Lanceer je raket en probeer zo hoog mogelijk te komen. In de lucht zijn allerlei bonussen te pakken: probeer er zo veel mogelijk te raken voordat je in zee stort!
Verfoorlog

Verfoorlog

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om alle blokjes die op je af komen, kapot te schieten! Je kunt dit spel zowel met 1 speler als met zijn tweeën spelen.
Back to the Future

Back to the Future

Race Spelletjes 0,1 In dit leuke spel ga je proberen om terug te keren naar het heden. Je hebt 30 seconden om over de finishlijn te komen. De afstandsmeter zegt je hoeveel je nog van de finishlijn verwijderd bent. Rijd richting het oosten en zorg dat je de finishlijn met precies 88 Mijl per uur voorbij gaat!
Reddingsheli

Reddingsheli

Avontuur Spelletjes 0,1 Deze reddingshelikopter heeft als missie om iemand uit een ravijn te halen. Probeer de heli zo te besturen dat hij geen bomen of grond raakt, en dat de reddingswerker precies op de goed plek kan afdalen.
Piraat lanceren

Piraat lanceren

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer deze kleine piraat zo ver mogelijk te schieten! Als je de zeemeeuw of het doodshoofd raakt, spring je sneller vooruit, en wanneer je op een walvis stuit, stuiter je verder omhoog. Eilanden verminderen juist je snelheid, en de haaien pakken je goud af... Klik op het dollarteken om upgrades te kopen, maak een salto voor extra punten, en verzamel munten om goud en punten te verdienen.
Wateren vol vis

Wateren vol vis

Avontuur Spelletjes 0,1 Garnalen, makrelen, roggen... je vindt ze allemaal in de wateren waar je uit vissen gaat! Volg de pijltjestoetsen die staan aangegeven zodra je je hengel hebt uitgeworpen. Let dus goed op dat je de juiste pijltjestoetsen intypt, anders ontsnapt je vis! Wanneer je je boot hebt volgeladen met vis, ga je naar de haven om je vangst te verkopen. Het geld kun je gebruiken om tol te betalen of een betere boot te kopen!
Spelen met Gewichten

Spelen met Gewichten

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om beide weegschalen in evenwicht te krijgen !
Springende sneeuwpop

Springende sneeuwpop

Behendigheid Spelletjes 0,1 De sneeuwpop in dit spel wil de lucht in, hoger en hoger! Zorg jij ervoor dat hij op de platforms landt, en verzamel je onderweg bonussen om je sneeuwpop nog verder te helpen? Ook de springplanken geven hem nòg meer vaart!
Mens lanceren

Mens lanceren

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om dit mannetje zo ver mogelijk te laten vliegen. Je kunt in de lucht nog even fladderen met je armen.
Snowy

Snowy

Avontuur Spelletjes 0,1 Je bent een wit muisje dat allemaal monsters tegenkomt. Die kan je met sneeuwballen bekogelen. Als je veel sneeuwballen naar ze gooit, worden het grote sneeuwballen. Die kan je kapot rollen, om het monster te doden.
Koekjes namaken

Koekjes namaken

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer binnen de tijd de koekjes na te maken om naar het volgende level te gaan.
Potloodgekte

Potloodgekte

Kids Spelletjes 0,1 Dit is een virtueel tekenspel waarin je allerlei effecten kunt creëren met je potlood. Leef je uit en ontdek verborgen tekentalenten!
Boom Box 2

Boom Box 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Verbind vier of meer boxen van dezelfde kleur om ze te laten ontploffen!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game