LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Wereldkat

Wereldkat

Denk Spelletjes 0,2 Deze kat is het beu om steeds maar thuis te zitten en dag in dag uit dezelfde droge kattenbrokken te eten. Hij besluit dan ook om op het vliegtuig te stappen en wat van de wereld te gaan zien. In ieder land wil hij de plaatselijke specialiteiten proeven: om te beginnen een hamburger in de Verenigde Staten. Zorg jij ervoor dat hij zijn voedsel krijgt? Hiervoor moet je in de juiste volgorde obstakels wegklikken, zodat het voedsel in zo min mogelijk muisklikken bij deze reislustige kat belandt, en onderweg ook nog eens de sterretjes raakt. Kijk uit voor de spanningsvelden: als het eten daar tegenaan komt, verbrandt het en moet je opnieuw beginnen!
Virus Uitbraak

Virus Uitbraak

Denk Spelletjes 0,2 Vang het virus door antistoffen te gebruiken. Maar PAS OP!! je heb maar beperkte antistoffen.
Bacteriën

Bacteriën

Behendigheid Spelletjes 0,2 Zorg dat je een zo groot mogelijke bacterie wordt door alle bacteriën op te eten die kleiner zijn dan jij.
Global Rescue

Global Rescue

Behendigheid Spelletjes 0,2 Je gaat met een helikopter in een oorlogsgebied mensen redden. Pas op voor raketten, want die achtervolgen je helikopter.
Ballen en Vazen

Ballen en Vazen

Denk Spelletjes 0,2 Zorg ervoor dat alle gekleurde ballen in de amforen van dezelfde kleur terechtkomen. Dit doe je door de kettingen waar ze aan zijn opgehangen, door te knippen. Het is belangrijk dat je dit in de juiste volgorde doet, anders valt de verkeerde bal in de verkeerde amfora.
IJsbeer vs Pinguïns

IJsbeer vs Pinguïns

Denk Spelletjes 0,2 Jij bent een ijsbeer, en jouw land is bezet door boosaardige pinguïns. Je stapt op je bobslee, en probeert er zo veel mogelijk omver te rijden. Hiervoor moet je soms wat kunstgrepen toepassen, die worden uitgelegd in het spel zelf.
Vliegende hamburgers 2

Vliegende hamburgers 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Een winterse versie van Vliegende hamburgers! Jij staat met je hamburgercaravan in de sneeuw, vlakbij een camping. Op een gegeven moment komt er een bestelling voor de hele camping binnen. Gaat het jou lukken om de complete camping van hamburgers te voorzien? Slinger de burgers zo ver mogelijk weg, richting camping! Met ver gooien kom je er alleen niet: de gasten bestellen ook nog allerlei sauzen op hun hamburgers. Succes!
Tekengame

Tekengame

Behendigheid Spelletjes 0,1 Maak je eigen level in dit platform spel door de weg te teken naar de vlag.
Tekengame Balletje

Tekengame Balletje

Behendigheid Spelletjes 0,1 Teken een lijn zodat de rode punten je tot het einde brengen!
Bouw die brug 2

Bouw die brug 2

Denk Spelletjes 0,1 Kun je je het spel 'Bouw die brug' nog herinneren? Misschien speel je het nog steeds graag en vaak. Er is nu een vervolg op dit leuke denkspel! Ook hier moet je een brug zien te bouwen, zodat je werknemers goederen van de andere kant van de vallei kunnen ophalen. Als eerste verken je het terrein waar je je brug wilt bouwen. Je budget is beperkt, en ieder onderdeel kost geld, dus je zult slim moeten bouwen. Rechts bovenaan zie je hoeveel geld je nog over hebt om te bouwen. Er zijn twee onderdelen: 'loopelementen' en 'verbindingselementen'. Verbindingselementen zijn lichter en goedkoper, maar je werknemers kunnen er niet overheen lopen, dus je moet de verbindings- en loopelementen met elkaar combineren. Wanneer je brug klaar is, kan je op de stopwatch klikken om je bouwwerk te testen.
Snowy

Snowy

Avontuur Spelletjes 0,1 Je bent een wit muisje dat allemaal monsters tegenkomt. Die kan je met sneeuwballen bekogelen. Als je veel sneeuwballen naar ze gooit, worden het grote sneeuwballen. Die kan je kapot rollen, om het monster te doden.
Pretpark IJsverkoper

Pretpark IJsverkoper

Denk Spelletjes 0,1 In dit spel verkoop jij ijs in een pretpark. Het is een warme, zomerse dag, dus de kinderen hebben zin in een lekker koel ijsje. Zorg ervoor dat je je klanten die ijsjes geeft die ze bestellen. 1. Klik op een hoorntje of schaaltje. 2. Doe hier ijs op door op de machine te klikken. 3. Klik op de bakken boven je om een sausje of decoratie toe te voegen. 4. Geef je klant het ijsje door op de klant te klikken.
Wateren vol vis

Wateren vol vis

Avontuur Spelletjes 0,1 Garnalen, makrelen, roggen... je vindt ze allemaal in de wateren waar je uit vissen gaat! Volg de pijltjestoetsen die staan aangegeven zodra je je hengel hebt uitgeworpen. Let dus goed op dat je de juiste pijltjestoetsen intypt, anders ontsnapt je vis! Wanneer je je boot hebt volgeladen met vis, ga je naar de haven om je vangst te verkopen. Het geld kun je gebruiken om tol te betalen of een betere boot te kopen!
Super Plant

Super Plant

Avontuur Spelletjes 0,1 Help de plant om door het level heen te komen. Grijp het geld en ontwijk de hindernissen!
Spelen met Gewichten

Spelen met Gewichten

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om beide weegschalen in evenwicht te krijgen !
Bommenwerper

Bommenwerper

Aktie Spelletjes 0,1 In dit verdedigingsspelletje mag je in een dubbeldekker bommenwerper vliegen. Verdien geld om upgrades te kopen indien je vijandelijke bommenwerpers en gebouwen vernietigt, maar vergeet niet om je eigen basis te beschermen terwijl je bezig bent! Succes!
Mens lanceren

Mens lanceren

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om dit mannetje zo ver mogelijk te laten vliegen. Je kunt in de lucht nog even fladderen met je armen.
Verfoorlog

Verfoorlog

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om alle blokjes die op je af komen, kapot te schieten! Je kunt dit spel zowel met 1 speler als met zijn tweeën spelen.
Eikels Verzamelen

Eikels Verzamelen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Verzamel alle eikels om naar het volgende level te gaan. Zorg dat de eekhoorns zoveel mogelijk eikels in 1 keer verzamelen, om extra punten te scoren.
Aladdin

Aladdin

Avontuur Spelletjes 0,1 Verzamel alle gouden munten en voorwerpen, maar kijk uit dat je niet gepakt wordt. Pak de geest om in een wervel wind te veranderen.
Bouwen met blokken

Bouwen met blokken

Behendigheid Spelletjes 0,1 Plaats de gekleurde stukjes uit het vak aan de rechterkant in het lege vak aan de linkerkant. Zorg dat je er geen enkele verliest! Wanneer je de figuren eenmaal hebt geplaatst, kan je ze niet van plaats veranderen.
Reddingsheli

Reddingsheli

Avontuur Spelletjes 0,1 Deze reddingshelikopter heeft als missie om iemand uit een ravijn te halen. Probeer de heli zo te besturen dat hij geen bomen of grond raakt, en dat de reddingswerker precies op de goed plek kan afdalen.
Meat boy

Meat boy

Behendigheid Spelletjes 0,1 Welkom in het spelletje 'Meat Boy'! Help Meat Boy om het roze poppetje, 'Bandaid Girl' genaamd, te bereiken. Hij laat wel een spoor van bloed achter, overal waar hij heeft gelopen of gesprongen...
Back to the Future

Back to the Future

Race Spelletjes 0,1 In dit leuke spel ga je proberen om terug te keren naar het heden. Je hebt 30 seconden om over de finishlijn te komen. De afstandsmeter zegt je hoeveel je nog van de finishlijn verwijderd bent. Rijd richting het oosten en zorg dat je de finishlijn met precies 88 Mijl per uur voorbij gaat!
Mini Flipperkast

Mini Flipperkast

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer de bal zo lang mogelijk in het spel te houden en zoveel mogelijk punten te behalen.
Super Schildpad

Super Schildpad

Avontuur Spelletjes 0,1 Verzamel telkens in elke level alle diamenten en bevrijd alle andere schildpadden die gevangen worden gehouden. Je kunt pas na de volgende level als je alle gevangen schildpadden hebt bevrijd.
Boom Box

Boom Box

Denk Spelletjes 0,1 Probeer telkens minstens 3 blokjes van dezelfde kleur tegen elkaar aan te leggen. Op deze manier verdwijnen de blokjes.
Snelle bubbels 4

Snelle bubbels 4

Behendigheid Spelletjes 0,1 Raak alle gekleurde bollen en zorg dat je geen rode, bewegende vlakken raakt. Dit spel stelt je fijne motoriek behoorlijk op de proef!
Breakout

Breakout

Behendigheid Spelletjes 0,1 Laat de bal net zo lang op het platformpje stuiteren tot je alle blokjes hebt weggewerkt. Je haalt de levels extra snel door bonussen te pakken.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game