LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Smashing

Smashing

Behendigheid Spelletjes 0,1 Houd de bal net zolang hoog tot je alle blokjes hebt weggewerkt. Pak bonussen om de levels extra snel te kunnen uitspelen!
Springende sneeuwpop

Springende sneeuwpop

Behendigheid Spelletjes 0,1 De sneeuwpop in dit spel wil de lucht in, hoger en hoger! Zorg jij ervoor dat hij op de platforms landt, en verzamel je onderweg bonussen om je sneeuwpop nog verder te helpen? Ook de springplanken geven hem nòg meer vaart!
Frogger

Frogger

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om het kikkertje deze drukke snelweg met veel banen en auto's over te laten steken. Doe je best om hem levend aan de overkant te krijgen!
Rollende Knikker 4

Rollende Knikker 4

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer de roze knikker naar de roze balk te rollen zonder dat de knikker uit het beeld rolt.
Schapen Vangen

Schapen Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om de schapen terug naar de boerderij te brengen.
Koekjes namaken

Koekjes namaken

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer binnen de tijd de koekjes na te maken om naar het volgende level te gaan.
Vliegende motor

Vliegende motor

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer met de motor zo ver mogelijk te springen.
Piraat lanceren

Piraat lanceren

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer deze kleine piraat zo ver mogelijk te schieten! Als je de zeemeeuw of het doodshoofd raakt, spring je sneller vooruit, en wanneer je op een walvis stuit, stuiter je verder omhoog. Eilanden verminderen juist je snelheid, en de haaien pakken je goud af... Klik op het dollarteken om upgrades te kopen, maak een salto voor extra punten, en verzamel munten om goud en punten te verdienen.
Toiletraket 2

Toiletraket 2

Avontuur Spelletjes 0,1 Hoe verzinnen ze het: een prehistorisch toilet dat gelanceerd wordt als raket! In deze game ga je het uitvinden. Lanceer de oerman, en klik op hem om door te trekken en zo gas te geven. Hoe verder hij komt, hoe meer geld je verdient om upgrades te kopen. Zo kun je je toilet uitrusten met wielen, een knuppel, een superstortbak en nog veel meer. Veel plezier!
Boom Box 2

Boom Box 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Verbind vier of meer boxen van dezelfde kleur om ze te laten ontploffen!
Buitenaardse boor 2

Buitenaardse boor 2

Avontuur Spelletjes 0,1 Verzamel edelstenen en metalen met je buitenaardse boormachine! Hiermee kun je je ruimteschip repareren. Hou je de warmtemeter rechts onderin wel in de gaten? Wanneer de temperatuur van je boor te hoog oploopt, kun je even niet meer boren. Ook het brandstofpeil is iets om in de gaten te houden. Er lopen onder de grond enge monsters rond: zorg dat deze jou niet te pakken krijgen!
Bediening 18

Bediening 18

Meisjes Spelletjes 0,1 Help Ratatello met het bedienen van alle klanten zodat ze tevreden weg gaan. Kijk wat de klanten wat je vragen, klik het gevraagde voorwerp aan en klik vervolgens op de klant om hem te brengen waar die om vroeg.
Tekengame 2

Tekengame 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Teken de weg en de hond zal op zijn doel afwandelen!
Knallende kauwgombellen

Knallende kauwgombellen

Behendigheid Spelletjes 0,1 De slang laat cavia's los, de cavia's maken kauwgombellen. Als die bellen barsten op een dier, is dat dier overwonnen. Soms kunnen de bellen ook voorwerpen zoals takken verplaatsen om makkelijker bij de dieren te komen. Ook zijn er schakelaars, die kun je uitproberen om te zien wat er gebeurt. Overwin zoveel mogelijk dieren met zo weinig mogelijk cavia's. En doe dit allemaal zo snel je kunt zodat je heel veel punten en medailles krijgt.
Springend doosje

Springend doosje

Behendigheid Spelletjes 0,1 Help jij dit doosje om al springend het oranje plateau te bereiken? Let wel op, want het aantal pogingen is beperkt.
Flower Power

Flower Power

Denk Spelletjes 0,1 Dit is een grappige variant op Bubbles waarin je gaat voorkomen dat de tuin overgroeid raakt.
Pyromane holbewoner

Pyromane holbewoner

Behendigheid Spelletjes 0,1 Sinds deze oerman heeft ontdekt hoe hij vuur kan maken, kan hij er geen genoeg meer van krijgen en is hij zelfs een beetje pyromaan. Met zijn fakkel probeert hij alles wat maar enigszins brandbaar is, in de hens te zetten. Er bungelen schoteltjes met brandbaar materiaal onderaan de platforms. Door hier fakkels naartoe te gooien, probeert de oerman ze allemaal in de brand te steken om daarna weer een nieuwe uitdaging aan te kunnen gaan in een nieuw level. Als hij de takkenbosjes op de grond ook direct of indirect aansteekt, krijg je bonuspunten.
Stiekem Spieken 3

Stiekem Spieken 3

Behendigheid Spelletjes 0,1 Je komt bij een bende, waar je je wel of niet bij kunt aansluiten. Zoek daarna een nerd waar je bij kunt afkijken. Kijk je wel uit voor de leraar?
Granaten schieten

Granaten schieten

Behendigheid Spelletjes 0,1 Deze pinguin heeft zich verschanst in een gebouw zonder dak. Probeer er met behulp van je kanon granaten op af te schieten en stuur hem naar het pinguinparadijs!
Kranten Gooien

Kranten Gooien

Behendigheid Spelletjes 0,1 Gooi de kranten naar de juiste mensen en behaal een zo hoog mogelijke score.
Zwerver op de vlucht

Zwerver op de vlucht

Behendigheid Spelletjes 0,1 Dit spel is echt lachen. Je bent een zwerver die, in zijn onderkomen op een vuilnisbelt, steeds vreemdere dingen begint te zien. Een muis die een kat opeet, een kakkerlak die je hamburger opeet en vervolgens verandert in een hamburger op pootjes... Je besluit te vluchten want het is daar echt niet meer pluis. In de Simpele spelmodus is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk 250 km aflegt. In de Survival-spelmodus moet je zo ver mogelijk zien te komen. Je kunt in deze modus de gedaante van een vijand aannemen wanneer je diens pad kruist. Pak rode pijlen voor supersnelheid, blauwe koffertjes voor gezondheid, rode pijltjes omhoog voor een supersprong, schilden voor bescherming en muntjes om je score te verhogen.
Bellenblazen

Bellenblazen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Blaas bellen en probeer om groepen van 3 of meer bellen van dezelfde kleur te maken: deze verdwijnen hierna uit het veld. De zwarte bellen kun je combineren met iedere kleur die je maar wilt. Als je alle zeepbellen hebt weggespeeld, mag je door naar het volgende level!
Teken Game 5

Teken Game 5

Behendigheid Spelletjes 0,1 Teken het figuur zo goed mogelijk na of bedenk zelf een tekening.
Slingeren en klimmen

Slingeren en klimmen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Deze bergbeklimmer is uitgerust met een haak die hij aan allerlei rotsen en platformen kan bevestigen. Help jij hem om al klimmend en slingerend verder te komen? Het is de kunst om zo hard mogelijk te slingeren en op het juiste moment los te laten en weer een nieuw aanhechtingspunt te zoeken. Veel succes!
Zwarte Gaten

Zwarte Gaten

Behendigheid Spelletjes 0,1 Plaats de aantrekkingsgaten op de juiste plek zodat je de bal naar het zwarte gat kunt leiden.
Magneet

Magneet

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer in elke level de metalen bal in de metalen bak te laten vallen. Let goed op, want de rode magneten trekken de bal aan en de groene stoten hem af. Je kunt kiezen tussen model A en B en set A en B. Set A is moeilijker dan set B.
Wonderraket

Wonderraket

Behendigheid Spelletjes 0,1 Lanceer je raket en probeer zo hoog mogelijk te komen. In de lucht zijn allerlei bonussen te pakken: probeer er zo veel mogelijk te raken voordat je in zee stort!
Bugs Bunny's Worteljacht

Bugs Bunny's Worteljacht

Avontuur Spelletjes 0,1 De wortelwagen heeft zijn vracht verloren! Help Bugs alle wortelen te verzamelen die van de vrachtwagen zijn gevallen. Als er vijanden verschijnen, kan je over ze heen springen, bovenop ze springen. Veel plezier!
Kristalhappertje

Kristalhappertje

Behendigheid Spelletjes 0,1 Pak alle kristallen maar kijk uit dat je er geen bovenop je krijgt, want dan ga je dood! Je kunt de groene blokjes gewoon opeten en de blauwe balletjes kun je wegduwen, maar ook die moet je niet bovenop je krijgen!
Snaket

Snaket

Behendigheid Spelletjes 0,1 Een grappige snake-game waarbij je zoveel mogelijk kippen moet eten.
Tunnel naar China

Tunnel naar China

Behendigheid Spelletjes 0,1 Graaf je een weg naar China! Verzamel onderweg grondstoffen waarmee je upgrades kunt kopen. Houd de tijd in de gaten en graaf zo diep je kunt!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game