LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Typen in de ruimte 2

Typen in de ruimte 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Verdedig de maan met behulp van je toetsenbord! Typ de woorden die horen bij de vijandige ruimteschepen die op de maan afkomen.
Knallende kauwgombellen

Knallende kauwgombellen

Behendigheid Spelletjes 0,1 De slang laat cavia's los, de cavia's maken kauwgombellen. Als die bellen barsten op een dier, is dat dier overwonnen. Soms kunnen de bellen ook voorwerpen zoals takken verplaatsen om makkelijker bij de dieren te komen. Ook zijn er schakelaars, die kun je uitproberen om te zien wat er gebeurt. Overwin zoveel mogelijk dieren met zo weinig mogelijk cavia's. En doe dit allemaal zo snel je kunt zodat je heel veel punten en medailles krijgt.
Vliegende kiwi

Vliegende kiwi

Behendigheid Spelletjes 0,1 In Nieuw-Zeeland woont een kiwi die graag zou willen leren vliegen. Hij bouwt een door pedalen aangedreven machine met kunstmatige vleugels. Houd jij hem zo lang mogelijk in de lucht en zorg je dat hij obstakels ontwijkt? Af en toe moet je ook bommen en luchtbellen gebruiken of de tijd vertragen of versnellen.
Meesterstunter

Meesterstunter

Aktie Spelletjes 0,1 Je kunt op drie manieren aan deze race meedoen: als hardloper, op je racemotor of in een Ford Mustang. De hardloper kan rennen en springen, de motor is snel maar kwetsbaar en de Mustang is traag maar sterk. Je kunt op verschillende manieren punten halen: door voorwerpen of botten te breken, door doelen te raken of door jezelf te lanceren vanaf een schans. Om een stunt echt goed te volbrengen, moet je hem wel voor de cameraploeg uitvoeren, zodat deze hem kan filmen.
IJsjes Maken 2

IJsjes Maken 2

Meisjes Spelletjes 0,1 Maak de lekkerste ijsjes, maar zorg wel dat ze er net zo uitzien als de afbeeldingen van de ijsjes die bovenin het spel worden weergeven.
Frogger

Frogger

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om het kikkertje deze drukke snelweg met veel banen en auto's over te laten steken. Doe je best om hem levend aan de overkant te krijgen!
Een korte wereldgeschiedenis

Een korte wereldgeschiedenis

Behendigheid Spelletjes 0,1 Zesendertig leerzame en uitdagende minigames waarin je je snelheid kunt testen in een reis door de tijd! Je krijgt allerlei opdrachten waarbij je moet schieten, hakken, draaien, tekenen of slepen: in iedere minigame staan duidelijke instructies en je snelheid is erg belangrijk om de opdrachten goed uit te voeren. Houd je teller in de gaten: wanneer deze op nul komt te staan, verlies je een leven. Je kunt in dit spel ook vier achievements vrijspelen.
Bediening 18

Bediening 18

Meisjes Spelletjes 0,1 Help Ratatello met het bedienen van alle klanten zodat ze tevreden weg gaan. Kijk wat de klanten wat je vragen, klik het gevraagde voorwerp aan en klik vervolgens op de klant om hem te brengen waar die om vroeg.
Blije piranha

Blije piranha

Aktie Spelletjes 0,1 De Dodelijke piranha is goedgehumeurd in deze aflevering! Maar dat niet alleen: zijn maag rammelt, dus tijd om een hoop vissen te verorberen en boten te laten zinken. De zee is alleen vol rotsen en ook de bodem mag hij niet raken. Loods jij hem door de visrijke oceaan en zorg je dat hij niet tegen obstakels knalt? Wanneer de honger van de piranha is gestild, kun jij door naar het volgende level.
Granaten schieten

Granaten schieten

Behendigheid Spelletjes 0,1 Deze pinguin heeft zich verschanst in een gebouw zonder dak. Probeer er met behulp van je kanon granaten op af te schieten en stuur hem naar het pinguinparadijs!
Tekengame 2

Tekengame 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Teken de weg en de hond zal op zijn doel afwandelen!
Zwerver op de vlucht

Zwerver op de vlucht

Behendigheid Spelletjes 0,1 Dit spel is echt lachen. Je bent een zwerver die, in zijn onderkomen op een vuilnisbelt, steeds vreemdere dingen begint te zien. Een muis die een kat opeet, een kakkerlak die je hamburger opeet en vervolgens verandert in een hamburger op pootjes... Je besluit te vluchten want het is daar echt niet meer pluis. In de Simpele spelmodus is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk 250 km aflegt. In de Survival-spelmodus moet je zo ver mogelijk zien te komen. Je kunt in deze modus de gedaante van een vijand aannemen wanneer je diens pad kruist. Pak rode pijlen voor supersnelheid, blauwe koffertjes voor gezondheid, rode pijltjes omhoog voor een supersprong, schilden voor bescherming en muntjes om je score te verhogen.
Stiekem Spieken 3

Stiekem Spieken 3

Behendigheid Spelletjes 0,1 Je komt bij een bende, waar je je wel of niet bij kunt aansluiten. Zoek daarna een nerd waar je bij kunt afkijken. Kijk je wel uit voor de leraar?
Snelle bubbels 4

Snelle bubbels 4

Behendigheid Spelletjes 0,1 Raak alle gekleurde bollen en zorg dat je geen rode, bewegende vlakken raakt. Dit spel stelt je fijne motoriek behoorlijk op de proef!
Lasers Ontwijken

Lasers Ontwijken

Behendigheid Spelletjes 0,1 Test je behendigheid! Ben jij in staat de gevaarlijke lasers te ontwijken?
Zwarte Gaten

Zwarte Gaten

Behendigheid Spelletjes 0,1 Plaats de aantrekkingsgaten op de juiste plek zodat je de bal naar het zwarte gat kunt leiden.
Kranten Gooien

Kranten Gooien

Behendigheid Spelletjes 0,1 Gooi de kranten naar de juiste mensen en behaal een zo hoog mogelijke score.
Bellenblazen

Bellenblazen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Blaas bellen en probeer om groepen van 3 of meer bellen van dezelfde kleur te maken: deze verdwijnen hierna uit het veld. De zwarte bellen kun je combineren met iedere kleur die je maar wilt. Als je alle zeepbellen hebt weggespeeld, mag je door naar het volgende level!
Letters

Letters

Behendigheid Spelletjes 0,1 Toets steeds de verschillende letters in voordat ze de stad bombarderen!
Dokter Eikel

Dokter Eikel

Denk Spelletjes 0,1 Het hoofd van Dokter Eikel is eraf geblazen toen hij de mond van een hoestende eekhoorn wilde inspecteren. Nu probeert hij weer terug te komen naar zijn dokterspraktijk in het bos, maar zo makkelijk is dat niet zonder hulp. Gelukkig ga jij dit spelletje spelen om Dokter Eikel weer terug naar huis te brengen! Je hebt allerlei hulpmiddelen tot je beschikking, zoals ventilatoren, trampolines, afzuigpijpen en touwen die je door kunt snijden. Verzamel alle gouden eikels om minigames vrij te spelen!
Stuiterkogel

Stuiterkogel

Behendigheid Spelletjes 0,1 Schiet de kogel op de blokjes af, en zorg dat hij in het veld rond blijft stuiteren, zodat je alle blokken weg kunt spelen.
Slingeren en klimmen

Slingeren en klimmen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Deze bergbeklimmer is uitgerust met een haak die hij aan allerlei rotsen en platformen kan bevestigen. Help jij hem om al klimmend en slingerend verder te komen? Het is de kunst om zo hard mogelijk te slingeren en op het juiste moment los te laten en weer een nieuw aanhechtingspunt te zoeken. Veel succes!
Knopen Verzamelen

Knopen Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer binnen de tijd alle knopen te verzamelen.
Buitenaardse aanval

Buitenaardse aanval

Behendigheid Spelletjes ? Deze keer ben jij de alien die aanvalt en al het leven onder hem verwoest. Schiet alles aan gort!
Boerderij bij nacht

Boerderij bij nacht

Aktie Spelletjes ? Deze boer wordt 's nachts aangevallen door zijn eigen dieren. Help je hem om zich te verdedigen? Je kunt dit schietspel in de makkelijke, normale en moeilijke modus spelen.
Dodelijke piranha 3

Dodelijke piranha 3

Aktie Spelletjes ? Nog steeds is de bloeddorstige piranha niet uitgegeten. Zorg jij dat hij zijn dagelijkse portie vlees krijgt? Onder water gaat hij op zoek naar slachtoffers, en zodra hij er eentje heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen.
Magneet 2

Magneet 2

Behendigheid Spelletjes ? Begeleid de bal met de magneet naar het eindpunt. De bal mag de randen niet raken want dan moet je overnieuw beginnen.
Taartjes Verzamelen 2

Taartjes Verzamelen 2

Avontuur Spelletjes ? Al jouw taartjes zijn gestolen. Probeer ze terug te krijgen voordat ze opgegeten worden.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game