LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Pyramide Tetris

Pyramide Tetris

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen in deze tetris variant. Maar pas op je kan de blokken niet draaien.
Tetris 8

Tetris 8

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk rijen te maken voordat je speelveld vol raakt. Hoe langer je speelt des te sneller het spel gaat.
Tetris 9

Tetris 9

Behendigheid Spelletjes ? Plaats de blokken zodat je rijen maakt, horizontaal of verticaal!Probeer een zo hoog mogelijke score te halen! Het is de bedoeling dat je 4 blokjes die in elke hoek staan, bij elkaar krijgt.
Hexa 2

Hexa 2

Kids Spelletjes ? Speel deze leuke variant van tetris. Plaats 3 of meer figuren van dezelfde kleur bijelkaar om ze weg te spelen.
Bevrijd de Elfen

Bevrijd de Elfen

Denk Spelletjes ? Verbind de bloemknoppen met elkaar door er blokken van dezelfde kleur tegenaan te leggen. Plaats de tegels op de bloemknoppen, om de elfen die erin gevangen zitten, te bevrijden. Bevrijd alle elven om het level te halen!
Xnake

Xnake

Behendigheid Spelletjes ? Dit spel is hetzelfde als de originele Snake, maar dan met kleurtjes. Zorg ervoor dat de slang 3 dezelfde kleurtjes op een rij krijgt, zodat de staart korter wordt.
Snaket

Snaket

Behendigheid Spelletjes ? Een grappige snake-game waarbij je zoveel mogelijk kippen moet eten.
Dynamietslang

Dynamietslang

Behendigheid Spelletjes ? Wat een bijzondere slang! Hij eet muntjes en terwijl hij beweegt, ontploft het achterste deel van zijn lijf. Onderweg komt de slang allerlei gevaren en obstakels tegen, maar ook bijvoorbeeld dynamietstaven die zijn explosie vergroten en jouw puntenaantal daarmee verhogen. Zorg dat zijn hoofd de uitgang heeft bereikt voordat zijn staart hem inhaalt en zijn lijf helemaal explodeert!
Bungee Redder

Bungee Redder

Behendigheid Spelletjes ? Red de mensen die in de bergen zitten doormiddel van je bungee aan de helicopter!
Hebberige kreeft

Hebberige kreeft

Behendigheid Spelletjes ? Wat een hebberige kreeft! Hij eet echt alles wat hij te pakken kan krijgen! Vul de meter aan de linker kant voor de tijd om is. Maar pas op voor de kwallen en de foute bonussen, want daarvan verlies je tijd.
Fruitgrijper

Fruitgrijper

Behendigheid Spelletjes ? Bovenaan het scherm zie je een grijparm. Hiermee moet je zo veel mogelijk fruit te pakken krijgen en als het even kan, dit fruit op het karretje van de apen leggen.
Gek op kristal

Gek op kristal

Behendigheid Spelletjes ? Dit monster is helemaal gek op kristal, en hij wil alle kristallen verzamelen die er maar te vinden zijn. In ieder level zijn er ook verborgen kristallen: probeer ze te te pakken want ze zijn bonuspunten waard. Hou de tijd wel in de gaten: deze is beperkt!
Space Hunter

Space Hunter

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in dit visspelletje alle goede vissen naar boven te halen!
Xtreem Vissen

Xtreem Vissen

Sport Spelletjes ? In dit leuke visspel werp je je lokaas zo ver mogelijk in de zee, om zo veel mogelijk vissen te vangen. Eerst moet je in de lucht zo veel mogelijk vogeltjes zien te raken. Hoe meer geld je verdient, hoe meer je je aas kunt upgraden. Hiermee wordt het aantal vissen dat je kunt vangen weer groter. Sommige vissen kun namelijk je alleen met speciaal aas vangen, waarvoor een upgrade nodig is. Probeer dus alleen de vissen te vangen waar je het geschikte aas voor hebt!
Vissen 3

Vissen 3

Sport Spelletjes ? Vang binnen de tijd zoveel mogelijk vissen.
Albatros

Albatros

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zover mogelijk te vliegen. Door vis te eten krijg je weer energie, maar pas op voor de haaien en vissersnetten.
Vissen 5

Vissen 5

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk vissen te vangen in 2 minuten.
Vissen 6

Vissen 6

Behendigheid Spelletjes ? Waarom vissen op de oude manier. Pak wat dynamiet en wat hongerige katten en stop hun in een boot op een meer. Probeer dan zoveel mogelijk vis te vangen.
Dozen hengelen

Dozen hengelen

Behendigheid Spelletjes ? Jij werkt bij de FBI, en hebt deze keer een wel heel bijzondere opdracht gekregen: dozen opvissen uit de rivier. Je doet dit vanaf een bootje, met behulp van een vishengel. Kijk uit dat de spanning van je lijn goed blijft, anders knapt deze. Zorg dat je alle dozen binnen hebt gehaald voordat de tijd om is!
Duikende visser

Duikende visser

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een visser, die op een bootje op de oceaan dobbert. In het water zwemmen allerlei vreemde vissen, die je vangt door ernaartoe te zwemmen en dan op ze te schieten, wanneer je bij ze in de buurt bent. Zo verzamel je punten, waarmee je upgrades kunt uitvoeren om nòg meer vissen te kunnen vangen!
Stoere vis

Stoere vis

Avontuur Spelletjes ? Een grote vis speelt de hoofdrol in dit behendigheidsspel. Hij moet allerlei opdrachten opvoeren, zoals bananen pakken en door een hoepel springen. Voer alle opdrachten binnen de tijd uit om naar het volgende level door te kunnen gaan!
Trillen en Morsen

Trillen en Morsen

Behendigheid Spelletjes ? Neem bestellingen op, seveer ze aan de klanten en zorg dat ze tevreden blijven!
Sushi Bedienen

Sushi Bedienen

Behendigheid Spelletjes ? Maak de bestellingen die op de plaatjes voorbij komen.
Choccie Mad

Choccie Mad

Kids Spelletjes ? Help Choccie om in elk level de pakketjes op tijd af te leveren
Blobuloids

Blobuloids

Behendigheid Spelletjes ? Geef de hongerige wezens zo snel mogelijk het gewenste eten en drinken!
Mode Winkel

Mode Winkel

Meisjes Spelletjes ? Zorg ervoor dat je klanten zo snel mogelijk bediend worden met de door hun gevraagde kleren.
Broodjeszaak

Broodjeszaak

Denk Spelletjes ? Probeer aan zo veel mogelijk mensen broodjes te verkopen. Maar let erop dat je ze wel het broodje klaarmaakt waar ze om gevraagd hebben!
IJskraam

IJskraam

Behendigheid Spelletjes ? Geef de kinderen de ijsjes die ze willen, zo snel mogelijk om zoveel mogelijk punten te halen.
Strandcafé

Strandcafé

Behendigheid Spelletjes ? Neem de bestellingen op van de mensen die in het strandcafé komen. Maak de bestellingen klaar en bedien de klanten zo snel mogelijk.
Bediening 12

Bediening 12

Denk Spelletjes ? Onthoud de plaatjes van de bestellingen die de ober aan je doorgeeft. Gebruik je muis om de keuken te verkennen en geef het bestelde eten zo snel mogelijk aan de ober!
Snacks Bedienen

Snacks Bedienen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer je klanten de goede snacks te geven terwijl ze langs de lopende band lopen.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game