LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Letters

Letters

Behendigheid Spelletjes 0,1 Toets steeds de verschillende letters in voordat ze de stad bombarderen!
Typen in de ruimte 2

Typen in de ruimte 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Verdedig de maan met behulp van je toetsenbord! Typ de woorden die horen bij de vijandige ruimteschepen die op de maan afkomen.
Stuiterkogel

Stuiterkogel

Behendigheid Spelletjes 0,1 Schiet de kogel op de blokjes af, en zorg dat hij in het veld rond blijft stuiteren, zodat je alle blokken weg kunt spelen.
Free Rider

Free Rider

Behendigheid Spelletjes 0,1 Teken je eigen parcours en rijd er met je motor overheen. Pas op dat je niet valt!
Klaarover

Klaarover

Kids Spelletjes 0,1 Jij bent de klaarover en moet ervoor zorgen dat alle kinderen veilig op school komen. Laat de kinderen niet te lang wachten met oversteken want dan lopen ze boos weg.
Lasers Ontwijken

Lasers Ontwijken

Behendigheid Spelletjes 0,1 Test je behendigheid! Ben jij in staat de gevaarlijke lasers te ontwijken?
Varkens Vangen

Varkens Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Iemand is vergeten de deur dicht te doen en nu ontsnappen alle varkens. Probeer alle varkens weer te vangen voordat de dag voorbij is.
Alien schieten

Alien schieten

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer de Alien zo ver mogelijk weg te schoppen! Neem een goede aanloop en probeer vervolgens zo hard mogelijk te schoppen.
Dierentuin Transport

Dierentuin Transport

Denk Spelletjes 0,1 Je bent de chauffeur van een vrachtwagen en je moet een transport naar de dierentuin verzorgen. Stapel de dozen op je vrachtauto en rijd ermee naar de dierentuin zonder dat ze eraf vallen. Succes!
Ontploffende robot

Ontploffende robot

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om de robot te laten ontploffen door de bom op de juiste plaats te leggen! Telkens moet je weer andere puzzels oplossen om uit te vinden hoe je dit voor elkaar krijgt.
Blije piranha

Blije piranha

Aktie Spelletjes 0,1 De Dodelijke piranha is goedgehumeurd in deze aflevering! Maar dat niet alleen: zijn maag rammelt, dus tijd om een hoop vissen te verorberen en boten te laten zinken. De zee is alleen vol rotsen en ook de bodem mag hij niet raken. Loods jij hem door de visrijke oceaan en zorg je dat hij niet tegen obstakels knalt? Wanneer de honger van de piranha is gestild, kun jij door naar het volgende level.
Vlooien 2

Vlooien 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Help de kleine vlo de deur te bereiken. Verzamel munten voor extra punten, en pas op dat je niet doodgaat aan doorns, brandende blokken en laserstralen, want dat kost je punten.
Dromenjager

Dromenjager

Behendigheid Spelletjes 0,1 Deze eenhoorn jaagt jouw dromen na. Help jij hem om zo ver mogelijk te komen? Spring over alle hindernissen heen en verzamel alle dromen!
Vechtlustig visje

Vechtlustig visje

Behendigheid Spelletjes 0,1 Hou jouw visje in leven voor 30 seconden om naar het volgende level te gaan. Gooi mijnen op de vijandige vissen om ze te verslaan. Je kan ook je eigen vis bewapenen.
Dokter Eikel

Dokter Eikel

Denk Spelletjes 0,1 Het hoofd van Dokter Eikel is eraf geblazen toen hij de mond van een hoestende eekhoorn wilde inspecteren. Nu probeert hij weer terug te komen naar zijn dokterspraktijk in het bos, maar zo makkelijk is dat niet zonder hulp. Gelukkig ga jij dit spelletje spelen om Dokter Eikel weer terug naar huis te brengen! Je hebt allerlei hulpmiddelen tot je beschikking, zoals ventilatoren, trampolines, afzuigpijpen en touwen die je door kunt snijden. Verzamel alle gouden eikels om minigames vrij te spelen!
IJsmachine

IJsmachine

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om met deze ijsmachine de sorbets te maken die rechts bovenaan worden weergegeven!
Cirkel Game 2

Cirkel Game 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Dit is een uitgebreide versie van de Cirkel Game. Probeer om het stipje door de tunnel te leiden zonder dat het de wanden raakt. Kijk ook uit voor de obstakels!
Ren voor je Leven 2

Ren voor je Leven 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Blijf zo lang mogelijk in leven door op de juiste planken te springen.
Bommen en blokken 2

Bommen en blokken 2

Aktie Spelletjes 0,1 Deze poppetjes denken dat ze veilig zijn onder een constructie van dikke, houten balken. Jij weet wel beter en probeert deze constructie kapot te bombarderen met zo weinig mogelijk bommen. Plaats bommen op de houten balken. Je laat je bom ontploffen door op de spatiebalk te drukken of op de 'boom'-knop te klikken, rechts onderaan.
Bom Tetris

Bom Tetris

Denk Spelletjes ? Zorg dat je zoveel mogelijk kistjes van dezelfde kleur naast elkaar neerzet. Je laat de kistjes verdwijnen met behulp van een bom die dezelfde kleur heeft als de kistjes.
Tringo

Tringo

Behendigheid Spelletjes ? Plaats telkens het blok dat verschijnt in het vierkant. Probeer de blokken zo strategisch mogelijk te plaatsen zodat je alle blokken kwijt kunt.
Dubbel Tetris

Dubbel Tetris

Behendigheid Spelletjes ? Speel tetris op 2 schermen tegelijk. Zorg ervoor dat je op beide schermen zoveel mogelijk rijen maakt.
Blockz

Blockz

Denk Spelletjes ? Speel de classic of extention mode in deze versie van tetris. Je heb ook nog de keuze uit 3 verschillende speelvelden.
Tet a Tetris

Tet a Tetris

Behendigheid Spelletjes ? Kan jij deze tetris aan twee kanten tegelijk bewegen... Kun jij de ideale plek voor allebei de stenen vinden?
Pyramide Tetris

Pyramide Tetris

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen in deze tetris variant. Maar pas op je kan de blokken niet draaien.
Tetris 7

Tetris 7

Behendigheid Spelletjes ? Speel deze variant van tetris en probeer het speelveld te legen voor extra punten.
Tetris 8

Tetris 8

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk rijen te maken voordat je speelveld vol raakt. Hoe langer je speelt des te sneller het spel gaat.
Tetris 9

Tetris 9

Behendigheid Spelletjes ? Plaats de blokken zodat je rijen maakt, horizontaal of verticaal!Probeer een zo hoog mogelijke score te halen! Het is de bedoeling dat je 4 blokjes die in elke hoek staan, bij elkaar krijgt.
Hexa 2

Hexa 2

Kids Spelletjes ? Speel deze leuke variant van tetris. Plaats 3 of meer figuren van dezelfde kleur bijelkaar om ze weg te spelen.
Bevrijd de Elfen

Bevrijd de Elfen

Denk Spelletjes ? Verbind de bloemknoppen met elkaar door er blokken van dezelfde kleur tegenaan te leggen. Plaats de tegels op de bloemknoppen, om de elfen die erin gevangen zitten, te bevrijden. Bevrijd alle elven om het level te halen!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game