LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
The Tuttles

The Tuttles

Avontuur Spelletjes ? Reis samen met de familie Tuttle door landschappen vol hindernissen en verzamel alles wat je onderweg tegenkomt! Ontwijk de gevaarlijke hindernissen, obstakels en dieren.
Wanted

Wanted

Aktie Spelletjes ? Wanted, een cool schiet- en racespel, waarin je tegen allerlei vijanden vecht! Vijanden proberen om je auto te rammen en je neer te schieten, dus zorg dat je sneller en behendiger bent dan zij! Wanneer je zelf een auto vernietigt, moet je wel oppassen dat je het wrak niet bovenop je krijgt. Zodra er een geel waarschuwingsteken verschijnt, moet je zorgen dat je van de baan af komt. Probeer om zo lang mogelijk te blijven rijden zonder schade, zodat je de finish haalt!
Chaos Spel

Chaos Spel

Aktie Spelletjes ? Probeer om zoveel mogelijk informatie te verzamelen.
Outpost

Outpost

Aktie Spelletjes ? Vanuit de ruimte komt een roep om hulp: door een technisch probleem verkeert ruimteschip 'Haven' in ernstige problemen. Jij en Jameson worden uitgezonden om deze problemen te verhelpen en eventuele overlevenden te helpen. Hierbij gaat jullie op zoek naar 'key cards', die belangrijke informatie bevatten. In het ruimteschip lopen echter boosaardige aliens rond, die niets moeten hebben van bemoeienis van buitenaf: ze zijn eropuit om jou en je maat te doden, dus let goed op en schiet ze neer voordat ze jou aanvallen!
Sterren Verzamelen 11

Sterren Verzamelen 11

Behendigheid Spelletjes ? Kirsten probeert de sterren in de hemel aan te raken maar dat lukt alleen niet. Haar spiegelbeeld denkt daar echter anders over en laat zien dat het wel degelijk lukt..
Drakenvlucht

Drakenvlucht

Behendigheid Spelletjes ? Jouw jonge draak moet nog een boel leren. Train hem zodat hij door de grot richting het licht kan vliegen, de wijde wereld in! Er zijn een hoop gevaren, dus bestuur je draakje goed anders haalt hij de uitgang niet.
Verliefde vierkantjes

Verliefde vierkantjes

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een vierkantje, en er zijn er nog veel meer! Probeer om dichtbij ze te komen, want daar word je blij van en ga je sneller ronddraaien. Als je er te dichtbij komt, doe je jezelf pijn en moet je opnieuw beginnen, dus zorg wel dat je voldoende afstand bewaart! Probeer om met zo veel mogelijk zwarte vierkantjes in contact te komen: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Verzamel zo veel mogelijk blijheid.
Sterren en Bubbels

Sterren en Bubbels

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de oranje ster alle bubbels te raken, maar pas op dat de ster niet op de oranje stekels terecht komt.
Etenstijd!

Etenstijd!

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je het juiste eten geeft aan het juiste dier. Klik op een voedselgroep om deze te verwisselen met de groep ernaast, totdat het voer boven het dier staat dat het eet. Voor iedere goede combinatie krijg je 10 punten. Voor iedere verkeerde combinatie verlies je een energiekraal. Als je geen kraal meer over hebt, is het spel voorbij.
Red het Leger

Red het Leger

Behendigheid Spelletjes ? Red de legerpoppetjes voordat ze in het water vallen en worden opgegeten door de haai. Hoe sneller je ze redt, hoe meer punten je krijgt.
Tijd voor een dutje

Tijd voor een dutje

Behendigheid Spelletjes ? Het is tijd voor de babydieren om naar huis te gaan en een middagdutje te doen. Stuur hun ouders dus op ze af en probeer onderweg ook nog wat sterren mee te pikken voor extra score!
Jelly Alien

Jelly Alien

Denk Spelletjes ? Help alle deeltjes van dit paarse buitenaardse wezen om bij elkaar te komen, zodat ze weer één grote alien vormen: net als voor de meteorietinslag die hem in allemaal deeltjes liet uiteenspatten! Als het je lukt om ze allemaal bij elkaar te krijgen en ook nog eens alle gele sterren te raken, is dat helemaal mooi!
Chomp 4

Chomp 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle stukken van de afbeelding te laten oplichten. Je doet dit door langs alle zijden van de stukken te lopen. Pas onderweg op dat je niet gepakt wordt door 1 van de monstertjes.
Ontsnap uit de dierentuin

Ontsnap uit de dierentuin

Denk Spelletjes ? Laat alle dieren ontsnappen uit de dierentuin, waar ze in veel te kleine kooien zitten opgesloten! Je doet dit door grijze stenen in de juiste volgorde te laten verdwijnen, waardoor dingen in beweging komen die de dieren een zetje geven richting de uitgang.
Teken Game 6

Teken Game 6

Denk Spelletjes ? Probeer om het balletje naar het sterretje te rollen door middel van het tekenen van vierkantjes en rondjes.
Moglin Punter

Moglin Punter

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het diertje op het taartje te laten trappen!
Sketchman

Sketchman

Behendigheid Spelletjes ? Dit getekende poppetje loopt door een tekening vol gevaarlijke obstakels. Deze kan hij uit de weg ruimen door erop te schieten, maar hij kan ze ook ontwijken. Dit laatste levert natuurlijk geen punten op, maar het poppetje blijft wel in leven. Zorg jij ervoor dat het mannetje een zo groot mogelijke afstand aflegt en zo veel mogelijk obstakels uit de weg ruimt?
Rebound 2

Rebound 2

Behendigheid Spelletjes ? Plaats hekken zodat het balletje in de juiste richting naar de uitgang rolt.
Hexa 2

Hexa 2

Kids Spelletjes ? Speel deze leuke variant van tetris. Plaats 3 of meer figuren van dezelfde kleur bijelkaar om ze weg te spelen.
Moderne Gladiatoren

Moderne Gladiatoren

Aktie Spelletjes ? Dit is een deathmatch schietspel. Schiet zo veel mogelijk tegenstanders dood voor je tijd om is. Voor elke dode tegenstander verdien je geld waarmee je upgrades kunt kopen.
Gummy aanval

Gummy aanval

Aktie Spelletjes ? De rust op een kleine, roze planeet is ruw verstoord door de komst van een groep mensen, die er hun giftige afval hebben gedumpt. De bewoners van deze planeet zinnen nu op wraak... Bescherm de aarde tegen de komst van deze roze kleverige buitenaardse wezens!
Space Hunter

Space Hunter

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in dit visspelletje alle goede vissen naar boven te halen!
Ontsnap uit het riool

Ontsnap uit het riool

Behendigheid Spelletjes ? De hamster wil ontsnappen uit het riool, het is aan jou om hem te helpen.
Kerkerrenner

Kerkerrenner

Behendigheid Spelletjes ? Je bent opgesloten in een kerker: zorg dat je eruit ontsnapt! Pak muntjes en andere bonussen en ontwijk alle vijanden, zoals waakhonden en ridders. Ook komen er verraderlijke pinnen omhoog: spring op tijd om ze niet te raken.
Ontsnapte Experimenten 2

Ontsnapte Experimenten 2

Behendigheid Spelletjes ? Dr. Hamsteviel is ontsnapt uit de ruimtegevangenis en heeft 5 van Jumba's gevaarlijkste experimenten vrijgelaten! Help je mee om deze experimenten weer achter slot en grendel te krijgen? Dit doe je door ze te teleporteren met een soort laserstraal. Let goed op wanneer je een knipperende pijl ziet: deze wijst naar een ontsnapt experiment! Laat alleen de poppetjes in de bovenste rij (zap away) verdwijnen, niet die uit de onderste. Pas op dat je de tijdsbevriezers (groene koffertjes) niet raakt.
Mummie Mojo

Mummie Mojo

Behendigheid Spelletjes ? Ga op zoek naar het graf van King Cool! Bind je jetpack op je rug en ga op weg: je zult allerlei obstakels moeten omzeilen, maar ook munten en bonussen kunnen pakken. Zodra je een obstakel raakt, moet je terug in de tijd. Houd de brandstof van je jetpack in de gaten, en ook de hoeveelheid 'terug-in-de-tijd-zand'.
Choccie Mad

Choccie Mad

Kids Spelletjes ? Help Choccie om in elk level de pakketjes op tijd af te leveren
Totem Vernietigen 2

Totem Vernietigen 2

Denk Spelletjes ? Haal alle blokken weg en zorg ervoor dat de Totem dan op de zwarte balk staat. Zodra de totem niet meer op de zwarte balk kan komen is het spel ten einde. Maar zijn alle blokken weg en staat die wel op de zwarte balk dan ga je door naar de volgende level.
In de zagerij

In de zagerij

Behendigheid Spelletjes ? Je werkt als leerling in een zagerij waar afvalhout wordt verwerkt. Zaag al het binnenkomende hout en zorg dat het op tijd naar beneden valt. Het mag namelijk niet het gebied achter de zwart-gele streep bereiken, want dan is het spel voorbij. Je zaagmachine wordt telkens naar de andere kant verplaatst, dus de hoek waarin jij het hout zaagt, bepaalt de plaats vanuit waar jij het volgende stuk moet afzagen. Veel plezier!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game