LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Bediening 14

Bediening 14

Denk Spelletjes ? Bied je gasten een plaats aan de tafel aan en vraag wat ze te eten willen. Laat vervolgens je moeder de bestelling maken en bedien de gasten met het eten.
Bediening 15

Bediening 15

Behendigheid Spelletjes ? De gasten van het Hotel liggen lekker op het strand te genieten van hun rust. Het is aan jou om ze zo goed mogelijk te bedienen.
Bediening 16

Bediening 16

Behendigheid Spelletjes ? Maak telkens de gevraagde sorbets voor de klanten. Achter de ingrediënten staat hoeveel er van op de sorbet moet.
Bloemen Schikken

Bloemen Schikken

Meisjes Spelletjes ? Maak elke dag mooie bloemstukken voor je klanten. Overhandig ze de bloemstukken pas zodra ze er tevreden mee zijn.
Sandwich Winkel 2

Sandwich Winkel 2

Meisjes Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk sandwiches te maken en te verkopen. Probeer om niet teveel verkeerde sandwiches te maken want dan gaat de winkel failliet.
Bediening 19

Bediening 19

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk het fastfood naar je klanten te gooien!
Draaiend Buffet

Draaiend Buffet

Meisjes Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk dit draaiende buffet te vullen met voedsel.
Veeleisende badgasten

Veeleisende badgasten

Meisjes Spelletjes ? Probeer de gasten zo goed mogelijk te bedienen zodat ze een heerlijke dag tegemoet gaan op het strand. Boven hun hoofd verschijnt een rondje met daarin het voorwerp dat ze nodig hebben. In de balk onderin klik je op dit voorwerp, om vervolgens op de badgasten te klikken die daarom hebben gevraagd.
Sapjeskraam

Sapjeskraam

Behendigheid Spelletjes ? Maak het sapje waar je klanten om vragen voor de tijd om is. Sleep de glazen naar de fruitschalen, vul ze en breng ze naar de klanten. En vergeet de rietjes en parapluutjes niet; zorg ervoor dat je klanten de kleuren krijgen waarom ze vragen.
Etenstijd!

Etenstijd!

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je het juiste eten geeft aan het juiste dier. Klik op een voedselgroep om deze te verwisselen met de groep ernaast, totdat het voer boven het dier staat dat het eet. Voor iedere goede combinatie krijg je 10 punten. Voor iedere verkeerde combinatie verlies je een energiekraal. Als je geen kraal meer over hebt, is het spel voorbij.
Uitdaging in de ruimte

Uitdaging in de ruimte

Denk Spelletjes ? Jouw oom heeft besloten dat je maar eens aan het werk moet, in een fabriek die hij ergens in de ruimte heeft laten bouwen. Je hebt er helemaal geen zin in, maar je hebt geen keuze: je moet naar die fabriek, om er in 50 weken voor te zorgen dat het een succes wordt. Zo niet... dan word je opgegeten, volgens de familietraditie. Doe dus je best om het er levend vanaf te brengen en de eigenaar van je ooms ruimtefabriek te worden! Hiervoor zul je de instructies die hij heeft achtergelaten, nauwkeurig moeten opvolgen... Open de fabriek, ontdek alle producten, maak tenminste 1 exemplaar van alle producten en zorg dat de waarde van de fabriek voldoende stijgt. Veel plezier met dit grappige spel!
Youda Fisherman

Youda Fisherman

Denk Spelletjes ? Beheer je eigen haven, verzamel goederen, bouw schepen en creëer hiermee een vloot die je zelf kan commanderen.
Youda Jewel Shop

Youda Jewel Shop

Behendigheid Spelletjes ? Ontwerp de meest schitterende armbanden, ringen en oorbellen, bedien je klanten snel en maak van je eigen juwelierswinkel een schitterend succes!
Blobber

Blobber

Behendigheid Spelletjes ? Eet alle ballen op die kleiner zijn dan jij en groei naar het volgende level.
Visgevecht

Visgevecht

Behendigheid Spelletjes ? Navigeer je visje door de zee en schiet op alle vijandige vissen.
Vechtlustig visje

Vechtlustig visje

Behendigheid Spelletjes ? Hou jouw visje in leven voor 30 seconden om naar het volgende level te gaan. Gooi mijnen op de vijandige vissen om ze te verslaan. Je kan ook je eigen vis bewapenen.
Fishy 9

Fishy 9

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk goud en schatten te verzamelen. Maar pas op dat je niet gepakt wordt door andere vissen, nijlpaarden, krokodillen of piratenschepen.
Hongerige Hartjes

Hongerige Hartjes

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een ontzettend leuk getekend behendigheidsspelletje, waarin het de bedoeling is dat jouw hart steeds groter wordt. Dit bereik je door kleinere hartjes op te eten, maar pas op voor de grotere harten: die moet je juist ontwijken want zij zijn er ook op uit om te groeien door kleinere hartjes op te eten!
Broer Beer

Broer Beer

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle blokjes weg te werken in deze arkanoid game.
Sneeuwbal Arkanoid

Sneeuwbal Arkanoid

Behendigheid Spelletjes ? Proberen alle cadeautjes te raken met de sneeuwbal!
Wens Breken

Wens Breken

Behendigheid Spelletjes ? Speel in deze Arkanoid variant. Probeer alle blokjes weg te kaatsen om de volgende level te halen.
Bounce Back

Bounce Back

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met de bal alle blokjes weg te schieten.
Vissen Vangen 3

Vissen Vangen 3

Behendigheid Spelletjes ? Maak de waterzakken waar de vissen in zitten kapot met de viskom en vang ze op.
Arkanoid 4

Arkanoid 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Je kunt dit spel ook met zijn 2en spelen.
Bijen-arkanoid

Bijen-arkanoid

Behendigheid Spelletjes ? Deze vrolijke bijen vinden het leuk om honing te verzamelen op een originele manier. Help deze hardwerkende insecten om hun taak te volbrengen. Het arkanoidspel heeft meerdere levels, waarin je de gelegenheid krijgt om je speeltalent te ontwikkelen en te laten zien!
Sasuke Arkanoid

Sasuke Arkanoid

Behendigheid Spelletjes ? Kaats je bal tegen alle stenen en schiet ze weg. Als je de vallende bubbels raakt, krijg je een verassing. Veel plezier!
Bubbels Prikken

Bubbels Prikken

Webcam Games ? Probeer om met je vinger alle bubbels kapot te maken.
Bomb Storm

Bomb Storm

Aktie Spelletjes ? Ontwijk de bommen en schiet de bommen kapot voordat ze jou raken.
Special Pang

Special Pang

Behendigheid Spelletjes ? Reis met het leuke spelletje Special Pang door verschillende hoofdsteden van Europese landen. Je begint in Spanje, reist vervolgens door naar Frankrijk, dan naar Groot-Brittannië, Duitsland, Polen en als laatste doe je Italië aan. Schiet de luchtbellen af voordat ze je raken!
Springende luchtbel

Springende luchtbel

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat deze luchtbel van niveau naar niveau springt en op die manier steeds hoger komt.
Dinkyball

Dinkyball

Denk Spelletjes ? Laat hoofden van poppetjes zo vallen dat je drie dezelfde op een rij krijgt. Probeer het zo lang mogelijk uit te houden, anders is het spel voorbij!
Drop Job

Drop Job

Denk Spelletjes ? Drop Job is een simpel puzzelspelletje, waarbij je moet zorgen dat je de bellen laat ontploffen door erop te klikken. Je moet ervoor zorgen dat je alle oranje vakken wegspeelt!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game