LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Cubi Kill 4

Cubi Kill 4

Aktie Spelletjes ? Je ziet het allemaal niet meer zitten. Je springt uit het raam om er een einde aan te maken. Zorg ervoor dat je in je duikvlucht zoveel mogelijk punten verzamelt door steigers en zo te ontwijken, maar vogels en andere vliegende dingen juist te raken. Haal je genoeg punten dan kun je door naar het volgende level.
Cubi Kill 5

Cubi Kill 5

Aktie Spelletjes ? Het is weer helemaal mis op de werkvloer in deze aflevering van Cubi Kill! Na maandenlang hard werken ben je aan vakantie toe. En wat denk je? Je verlofaanvraag wordt geweigerd: je kunt deze zomer niet op vakantie! Overspannen als je bent, ga je helemaal door het lint wanneer je dit hoort. Je smijt met bureaustoelen, met beeldschermen, met complete bureaus, je breekt dwars door scheidingswanden heen... Niets kan je meer stoppen, en wanneer je op het juiste moment op de juiste pijltjestoetsen drukt, verdien je extra geld. Sterkte!
Jenga 3

Jenga 3

Denk Spelletjes ? Probeer alle blokken weg te halen zonder dat het gouden standbeeld op de grond valt.
Lenige dief

Lenige dief

Behendigheid Spelletjes ? Klik op het figuurtje en versleep je muiscursor naar de plek waar je hem naartoe wilt laten springen. Hij kan zich vastgrijpen aan muren.
Slimme hondjes

Slimme hondjes

Denk Spelletjes ? Deze twee slimme honden vinden het leuk om een bal naar elkaar over te spelen. Gooien en vangen kunnen ze als de beste, maar vaak zijn er toch hindernissen die ze zonder jouw hulp niet kunnen nemen. Denk dus logisch na en zorg er, met behulp van allerlei voorwerpen, voor dat ze door kunnen gaan met spelen!
Dierendroom

Dierendroom

Avontuur Spelletjes ? Een jongetje ontdekt dat hij in zijn dromen kan doen wat hij maar wil. In zijn slaap is hij dus helemaal vrij om zijn dromen te sturen. Hij kan de gedaante van verschillende dieren aannemen om bepaalde hindernissen, die hij in zijn donkere droomwereld tegenkomt, te nemen. Deze transformatie duurt maar een beperkte tijd, dus houd hier rekening mee. Zorg dat je alle blauwe 'droomdeeltjes' vindt om de poort naar een volgend level te openen. Pas op voor de vogels met de rode ogen en zorg dat je geen scherpe pinnen raakt: deze vallen soms naar beneden en je zult er ook vaak overheen moeten springen om je doel te bereiken.
Sterren Pakken

Sterren Pakken

Behendigheid Spelletjes ? Help de beer om alle sterretjes te verzamelen zonder aangereden te worden.
Duivelse sprongen 2

Duivelse sprongen 2

Aktie Spelletjes ? Duiveltjes doen niets liever dan de boel saboteren en kapotmaken, zo ook in dit spel. Je kunt kiezen uit 'Think' of 'Destroy'. In 'Think' moet je zo veel mogelijk engelen proberen uit te schakelen in een beperkt aantal pogingen. In 'Destroy' moet je zo veel mogelijk bouwsels proberen te vernielen in een beperkt aantal pogingen.
Teleporter 2

Teleporter 2

Behendigheid Spelletjes ? Kies het uiterlijk van je bal en verzamel alle sterren!
Hoog in de lucht

Hoog in de lucht

Behendigheid Spelletjes ? Kruip in je doos, glijd de helling af en probeer zo lang mogelijk in de lucht te blijven zweven nadat je bent gelanceerd! Hoe meer snoepjes je verdient, hoe beter het is!
Eerste Vlucht

Eerste Vlucht

Behendigheid Spelletjes ? Laat deze stuiterende kippen een veilige landing maken bovenop een ballon.
Bommenridders

Bommenridders

Aktie Spelletjes ? Gemene ridders zijn een vredig dorpje binnengevallen. Gelukkig komen er al gauw dappere ridders om de wanhopige dorpelingen te redden. Ze gooien bommen naar de vijand, maar kunnen wel wat hulp van jou gebruiken! Werk samen met de andere ridders om het dorp te bevrijden.
Vogelpoep Ontwijken

Vogelpoep Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat je de auto schoon houdt van vogelpoep. Verzamel genoeg geld om naar de volgende level te gaan.
Hebberige kreeft

Hebberige kreeft

Behendigheid Spelletjes ? Wat een hebberige kreeft! Hij eet echt alles wat hij te pakken kan krijgen! Vul de meter aan de linker kant voor de tijd om is. Maar pas op voor de kwallen en de foute bonussen, want daarvan verlies je tijd.
Ren en schiet

Ren en schiet

Behendigheid Spelletjes ? Help dit poppetje om alle munten te verzamelen, zodat hij alle levels door komt.
Black 2

Black 2

Aktie Spelletjes ? In dit vervolg van Black kun je weer volop schieten op je tegenstanders. Kies van de elf verschillende wapens het beste om naar het grijze veld te komen. Er is zelfs een mogelijkheid om slowmotion in te schakelen! Veel plezier!
Anti Bont

Anti Bont

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de vachten onbruikbaar te maken door er verf op te spuiten. Pas op dat de beveiliging je niet te pakken krijgt!
Sterren verzamelen 7

Sterren verzamelen 7

Avontuur Spelletjes ? Help de heks sterren te verzamelen zodat ze haar magische krachten terugkrijgt, maar pas op dat je niet wordt aangeraakt door de vijanden!
Gyroball

Gyroball

Behendigheid Spelletjes ? Een moeilijk spelletje, want de bal rolt zo van de baan af. Ga zo langzaam mogelijk, want als je te snel gaat rolt de bal er zo af.
Lost Outpost

Lost Outpost

Aktie Spelletjes ? Er is heel ver weg een nieuwe planeet ontdekt. Jij, Jameson, wordt hierheen gestuurd samen met een andere soldaat. Deze volgt jou overal waar je heengaat en zorgt voor rugdekking. Dood vijandige aliens om XP te verzamelen en een betere ranking te krijgen: hiermee vergroot je je keuze aan items. Deze kun je in de winkel kopen met het geld dat je overal tegenkomt. In ieder level krijg je drie levens: wees er zuinig op!
Alien schieten

Alien schieten

Aktie Spelletjes ? Probeer de Alien zo ver mogelijk weg te schoppen! Neem een goede aanloop en probeer vervolgens zo hard mogelijk te schoppen.
Bommentoren

Bommentoren

Denk Spelletjes ? Plaats bommen op strategische plekken zodat de gemene smileys van de bouwwerken afgeblazen worden! Hoe minder bommen je gebruikt, hoe hoger je score.
Geslaagd experiment

Geslaagd experiment

Denk Spelletjes ? Jij gaat natuurkundige experimenten uitvoeren in een laboratorium! De zwaartekracht speelt hierbij een grote rol. Het is de bedoeling dat je de zwarte bal naar het groene vlaggetje loodst. Hierbij kun je verschillende andere ballen gebruiken: een zware bowlingbal, een lichte luchtbel die juist naar boven beweegt, of een stuiterende basketbal. Probeer om je doel met zo min mogelijk ballen te bereiken!
Boze rode blokken

Boze rode blokken

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een klein, geel blokje in een wereld vol grote, boze, rode blokken. Zorg dat deze je niet te pakken krijgen door op tijd over ze heen te springen. Dat is nog een lastige klus: je moet niet te vroeg, maar ook niet te laat springen. Train je behendigheid en probeer het ene na het andere level uit te spelen!
Vliegend gordeldier 2

Vliegend gordeldier 2

Behendigheid Spelletjes ? In Vliegend gordeldier (Dillo Hills 2) spring je van kuil naar kuil. Je duikt als het ware een kuil in en probeert om vaart te maken en zo gelanceerd te worden. Hierna begint het opnieuw. Zorg dat je op de linker helling van de kuil terechtkomt wanneer je je wilt laten lanceren: kom je onderaan of op de rechter helling terecht, dan doet dat behoorlijk pijn!
Bommen en blokken 2

Bommen en blokken 2

Aktie Spelletjes ? Deze poppetjes denken dat ze veilig zijn onder een constructie van dikke, houten balken. Jij weet wel beter en probeert deze constructie kapot te bombarderen met zo weinig mogelijk bommen. Plaats bommen op de houten balken. Je laat je bom ontploffen door op de spatiebalk te drukken of op de 'boom'-knop te klikken, rechts onderaan.
Agent Smith

Agent Smith

Aktie Spelletjes ? Een flatgebouw wordt plotseling overvallen door hooligans - of zijn het zombies? Gelukkig is de politie snel ter plekke en agent Smith ziet wel een uitdaging in deze lastige klus. Gaat het hem lukken om alle gemeneriken tot moes te slaan of te schieten? Kijk wel uit, want de boeven zijn soms sneller dan hijzelf, dus zorg dat hij er niet te dicht bij in de buurt komt te staan! Voor iedere geredde flatbewoner krijg je punten.
Stamkampioen

Stamkampioen

Behendigheid Spelletjes ? Schiet een pijl door het fruit op het hoofd van je stamgenoot. Als je hem raakt in plaats van het fruit, ben je af. Succes!
Bob de Sloper

Bob de Sloper

Behendigheid Spelletjes ? Laat je sloopkogel heen en weer slingeren en maak alles met de grond gelijk in zo min mogelijk pogingen!
Tetris 8

Tetris 8

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk rijen te maken voordat je speelveld vol raakt. Hoe langer je speelt des te sneller het spel gaat.
Penseelracer 3

Penseelracer 3

Kids Spelletjes ? Probeer het parcours zo te tekenen zodat het voertuig het voor elkaar krijgt om de finish te bereiken.
Ontwijk de Regen

Ontwijk de Regen

Behendigheid Spelletjes ? Het regent! Ontwijk de regendruppels zo lang je kunt. Als ze je raken ben je meteen af.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game