LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Xnake

Xnake

Behendigheid Spelletjes ? Dit spel is hetzelfde als de originele Snake, maar dan met kleurtjes. Zorg ervoor dat de slang 3 dezelfde kleurtjes op een rij krijgt, zodat de staart korter wordt.
Dynamietslang

Dynamietslang

Behendigheid Spelletjes ? Wat een bijzondere slang! Hij eet muntjes en terwijl hij beweegt, ontploft het achterste deel van zijn lijf. Onderweg komt de slang allerlei gevaren en obstakels tegen, maar ook bijvoorbeeld dynamietstaven die zijn explosie vergroten en jouw puntenaantal daarmee verhogen. Zorg dat zijn hoofd de uitgang heeft bereikt voordat zijn staart hem inhaalt en zijn lijf helemaal explodeert!
Bungee Redder

Bungee Redder

Behendigheid Spelletjes ? Red de mensen die in de bergen zitten doormiddel van je bungee aan de helicopter!
Fruitgrijper

Fruitgrijper

Behendigheid Spelletjes ? Bovenaan het scherm zie je een grijparm. Hiermee moet je zo veel mogelijk fruit te pakken krijgen en als het even kan, dit fruit op het karretje van de apen leggen.
Gek op kristal

Gek op kristal

Behendigheid Spelletjes ? Dit monster is helemaal gek op kristal, en hij wil alle kristallen verzamelen die er maar te vinden zijn. In ieder level zijn er ook verborgen kristallen: probeer ze te te pakken want ze zijn bonuspunten waard. Hou de tijd wel in de gaten: deze is beperkt!
Space Hunter

Space Hunter

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in dit visspelletje alle goede vissen naar boven te halen!
Xtreem Vissen

Xtreem Vissen

Sport Spelletjes ? In dit leuke visspel werp je je lokaas zo ver mogelijk in de zee, om zo veel mogelijk vissen te vangen. Eerst moet je in de lucht zo veel mogelijk vogeltjes zien te raken. Hoe meer geld je verdient, hoe meer je je aas kunt upgraden. Hiermee wordt het aantal vissen dat je kunt vangen weer groter. Sommige vissen kun namelijk je alleen met speciaal aas vangen, waarvoor een upgrade nodig is. Probeer dus alleen de vissen te vangen waar je het geschikte aas voor hebt!
Vissen 3

Vissen 3

Sport Spelletjes ? Vang binnen de tijd zoveel mogelijk vissen.
Albatros

Albatros

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zover mogelijk te vliegen. Door vis te eten krijg je weer energie, maar pas op voor de haaien en vissersnetten.
Vissen 5

Vissen 5

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk vissen te vangen in 2 minuten.
Vissen 6

Vissen 6

Behendigheid Spelletjes ? Waarom vissen op de oude manier. Pak wat dynamiet en wat hongerige katten en stop hun in een boot op een meer. Probeer dan zoveel mogelijk vis te vangen.
Dozen hengelen

Dozen hengelen

Behendigheid Spelletjes ? Jij werkt bij de FBI, en hebt deze keer een wel heel bijzondere opdracht gekregen: dozen opvissen uit de rivier. Je doet dit vanaf een bootje, met behulp van een vishengel. Kijk uit dat de spanning van je lijn goed blijft, anders knapt deze. Zorg dat je alle dozen binnen hebt gehaald voordat de tijd om is!
Duikende visser

Duikende visser

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een visser, die op een bootje op de oceaan dobbert. In het water zwemmen allerlei vreemde vissen, die je vangt door ernaartoe te zwemmen en dan op ze te schieten, wanneer je bij ze in de buurt bent. Zo verzamel je punten, waarmee je upgrades kunt uitvoeren om nòg meer vissen te kunnen vangen!
Stoere vis

Stoere vis

Avontuur Spelletjes ? Een grote vis speelt de hoofdrol in dit behendigheidsspel. Hij moet allerlei opdrachten opvoeren, zoals bananen pakken en door een hoepel springen. Voer alle opdrachten binnen de tijd uit om naar het volgende level door te kunnen gaan!
Trillen en Morsen

Trillen en Morsen

Behendigheid Spelletjes ? Neem bestellingen op, seveer ze aan de klanten en zorg dat ze tevreden blijven!
Choccie Mad

Choccie Mad

Kids Spelletjes ? Help Choccie om in elk level de pakketjes op tijd af te leveren
Blobuloids

Blobuloids

Behendigheid Spelletjes ? Geef de hongerige wezens zo snel mogelijk het gewenste eten en drinken!
Mode Winkel

Mode Winkel

Meisjes Spelletjes ? Zorg ervoor dat je klanten zo snel mogelijk bediend worden met de door hun gevraagde kleren.
Broodjeszaak

Broodjeszaak

Denk Spelletjes ? Probeer aan zo veel mogelijk mensen broodjes te verkopen. Maar let erop dat je ze wel het broodje klaarmaakt waar ze om gevraagd hebben!
IJskraam

IJskraam

Behendigheid Spelletjes ? Geef de kinderen de ijsjes die ze willen, zo snel mogelijk om zoveel mogelijk punten te halen.
Strandcafé

Strandcafé

Behendigheid Spelletjes ? Neem de bestellingen op van de mensen die in het strandcafé komen. Maak de bestellingen klaar en bedien de klanten zo snel mogelijk.
Snacks Bedienen

Snacks Bedienen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer je klanten de goede snacks te geven terwijl ze langs de lopende band lopen.
Bediening 14

Bediening 14

Denk Spelletjes ? Bied je gasten een plaats aan de tafel aan en vraag wat ze te eten willen. Laat vervolgens je moeder de bestelling maken en bedien de gasten met het eten.
Bediening 15

Bediening 15

Behendigheid Spelletjes ? De gasten van het Hotel liggen lekker op het strand te genieten van hun rust. Het is aan jou om ze zo goed mogelijk te bedienen.
Bediening 16

Bediening 16

Behendigheid Spelletjes ? Maak telkens de gevraagde sorbets voor de klanten. Achter de ingrediënten staat hoeveel er van op de sorbet moet.
Bloemen Schikken

Bloemen Schikken

Meisjes Spelletjes ? Maak elke dag mooie bloemstukken voor je klanten. Overhandig ze de bloemstukken pas zodra ze er tevreden mee zijn.
Sandwich Winkel 2

Sandwich Winkel 2

Meisjes Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk sandwiches te maken en te verkopen. Probeer om niet teveel verkeerde sandwiches te maken want dan gaat de winkel failliet.
Bediening 19

Bediening 19

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk het fastfood naar je klanten te gooien!
Draaiend Buffet

Draaiend Buffet

Meisjes Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk dit draaiende buffet te vullen met voedsel.
Veeleisende badgasten

Veeleisende badgasten

Meisjes Spelletjes ? Probeer de gasten zo goed mogelijk te bedienen zodat ze een heerlijke dag tegemoet gaan op het strand. Boven hun hoofd verschijnt een rondje met daarin het voorwerp dat ze nodig hebben. In de balk onderin klik je op dit voorwerp, om vervolgens op de badgasten te klikken die daarom hebben gevraagd.
Sapjeskraam

Sapjeskraam

Behendigheid Spelletjes ? Maak het sapje waar je klanten om vragen voor de tijd om is. Sleep de glazen naar de fruitschalen, vul ze en breng ze naar de klanten. En vergeet de rietjes en parapluutjes niet; zorg ervoor dat je klanten de kleuren krijgen waarom ze vragen.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game