LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Etenstijd!

Etenstijd!

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je het juiste eten geeft aan het juiste dier. Klik op een voedselgroep om deze te verwisselen met de groep ernaast, totdat het voer boven het dier staat dat het eet. Voor iedere goede combinatie krijg je 10 punten. Voor iedere verkeerde combinatie verlies je een energiekraal. Als je geen kraal meer over hebt, is het spel voorbij.
Uitdaging in de ruimte

Uitdaging in de ruimte

Denk Spelletjes ? Jouw oom heeft besloten dat je maar eens aan het werk moet, in een fabriek die hij ergens in de ruimte heeft laten bouwen. Je hebt er helemaal geen zin in, maar je hebt geen keuze: je moet naar die fabriek, om er in 50 weken voor te zorgen dat het een succes wordt. Zo niet... dan word je opgegeten, volgens de familietraditie. Doe dus je best om het er levend vanaf te brengen en de eigenaar van je ooms ruimtefabriek te worden! Hiervoor zul je de instructies die hij heeft achtergelaten, nauwkeurig moeten opvolgen... Open de fabriek, ontdek alle producten, maak tenminste 1 exemplaar van alle producten en zorg dat de waarde van de fabriek voldoende stijgt. Veel plezier met dit grappige spel!
Youda Fisherman

Youda Fisherman

Denk Spelletjes ? Beheer je eigen haven, verzamel goederen, bouw schepen en creëer hiermee een vloot die je zelf kan commanderen.
Youda Jewel Shop

Youda Jewel Shop

Behendigheid Spelletjes ? Ontwerp de meest schitterende armbanden, ringen en oorbellen, bedien je klanten snel en maak van je eigen juwelierswinkel een schitterend succes!
Blobber

Blobber

Behendigheid Spelletjes ? Eet alle ballen op die kleiner zijn dan jij en groei naar het volgende level.
Visgevecht

Visgevecht

Behendigheid Spelletjes ? Navigeer je visje door de zee en schiet op alle vijandige vissen.
Fishy 9

Fishy 9

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk goud en schatten te verzamelen. Maar pas op dat je niet gepakt wordt door andere vissen, nijlpaarden, krokodillen of piratenschepen.
Hongerige Hartjes

Hongerige Hartjes

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een ontzettend leuk getekend behendigheidsspelletje, waarin het de bedoeling is dat jouw hart steeds groter wordt. Dit bereik je door kleinere hartjes op te eten, maar pas op voor de grotere harten: die moet je juist ontwijken want zij zijn er ook op uit om te groeien door kleinere hartjes op te eten!
Arkanoid 360

Arkanoid 360

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat het balletje niet in het zwarte gat terechtkomt!
Deep Sky

Deep Sky

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een leuke versie van Arkanoid. Probeer in dit spel om alle blokjes weg te spelen!
Broer Beer

Broer Beer

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle blokjes weg te werken in deze arkanoid game.
Sneeuwbal Arkanoid

Sneeuwbal Arkanoid

Behendigheid Spelletjes ? Proberen alle cadeautjes te raken met de sneeuwbal!
Wens Breken

Wens Breken

Behendigheid Spelletjes ? Speel in deze Arkanoid variant. Probeer alle blokjes weg te kaatsen om de volgende level te halen.
Bounce Back

Bounce Back

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met de bal alle blokjes weg te schieten.
Vissen Vangen 3

Vissen Vangen 3

Behendigheid Spelletjes ? Maak de waterzakken waar de vissen in zitten kapot met de viskom en vang ze op.
Bijen-arkanoid

Bijen-arkanoid

Behendigheid Spelletjes ? Deze vrolijke bijen vinden het leuk om honing te verzamelen op een originele manier. Help deze hardwerkende insecten om hun taak te volbrengen. Het arkanoidspel heeft meerdere levels, waarin je de gelegenheid krijgt om je speeltalent te ontwikkelen en te laten zien!
Sasuke Arkanoid

Sasuke Arkanoid

Behendigheid Spelletjes ? Kaats je bal tegen alle stenen en schiet ze weg. Als je de vallende bubbels raakt, krijg je een verassing. Veel plezier!
Bubbels Prikken

Bubbels Prikken

Webcam Games ? Probeer om met je vinger alle bubbels kapot te maken.
Bomb Storm

Bomb Storm

Aktie Spelletjes ? Ontwijk de bommen en schiet de bommen kapot voordat ze jou raken.
Special Pang

Special Pang

Behendigheid Spelletjes ? Reis met het leuke spelletje Special Pang door verschillende hoofdsteden van Europese landen. Je begint in Spanje, reist vervolgens door naar Frankrijk, dan naar Groot-Brittannië, Duitsland, Polen en als laatste doe je Italië aan. Schiet de luchtbellen af voordat ze je raken!
Springende luchtbel

Springende luchtbel

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat deze luchtbel van niveau naar niveau springt en op die manier steeds hoger komt.
Dinkyball

Dinkyball

Denk Spelletjes ? Laat hoofden van poppetjes zo vallen dat je drie dezelfde op een rij krijgt. Probeer het zo lang mogelijk uit te houden, anders is het spel voorbij!
Drop Job

Drop Job

Denk Spelletjes ? Drop Job is een simpel puzzelspelletje, waarbij je moet zorgen dat je de bellen laat ontploffen door erop te klikken. Je moet ervoor zorgen dat je alle oranje vakken wegspeelt!
Harry Potter Bubbels

Harry Potter Bubbels

Behendigheid Spelletjes ? Schiet 3 edelstenen van dezelfde kleur bij elkaar om ze te laten verdwijnen.
Ballonnen

Ballonnen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle ballonnen weg te spelen, door een ballon aan te klikken die in verbinding staat met tenminste nog 2 ballonnen van dezelfde kleur. Er komen van onderaf steeds weer nieuwe ballonnen bij.
Bubbels 16

Bubbels 16

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle bubbels van het veld te spelen voordat het scherm vol zit met bubbels.
Sterren schieten 2

Sterren schieten 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle gekleurde bollen uit de sterrenhemel te schieten. Dit doe je door series van drie bollen van dezelfde kleur te maken, die vervolgens verdwijnen.
Kauwgomkanon

Kauwgomkanon

Denk Spelletjes ? Probeer alle gekleurde kauwgomballen uit de lucht te schieten. Dit doe je door series van drie ballen van dezelfde kleur te maken, die vervolgens verdwijnen.
Volle maan bubbels

Volle maan bubbels

Denk Spelletjes ? Schiet vonken naar één of meerdere vonken van dezelfde kleur. Wanneer je series van drie of meer hebt gemaakt, verdwijnen deze. Als je slim schiet, kan je een kettingreactie veroorzaken waardoor er in één keer heel veel vonken verdwijnen!
Onder de sterren

Onder de sterren

Behendigheid Spelletjes ? Maak groepjes van drie of meer bolletjes van dezelfde kleur, om deze uit de sterrenhemel te laten verdwijnen. Succes!
Xballs

Xballs

Behendigheid Spelletjes ? Speel het gouden bolletje vrij door series van minstens drie bolletjes van eenzelfde kleur te maken. Schiet de bolletjes af met je kanon, en richt goed zodat je de juiste kleur raakt.
Lucht vol bellen

Lucht vol bellen

Behendigheid Spelletjes ? De lucht hangt vol met gekleurde bubbels! Schiet luchtbellen van dezelfde kleur af op een groep en je zult zien dat, wanneer het er genoeg zijn, de bubbels allemaal kapot knappen. Soms kun je er bommen op afvuren: die ontploffen hoe dan ook, waar ze ook naast hangen. Probeer om de hele groep bellen kapot te krijgen voordat deze onderaan het scherm is!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game