LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Harry Potter Bubbels

Harry Potter Bubbels

Behendigheid Spelletjes ? Schiet 3 edelstenen van dezelfde kleur bij elkaar om ze te laten verdwijnen.
Ballonnen

Ballonnen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle ballonnen weg te spelen, door een ballon aan te klikken die in verbinding staat met tenminste nog 2 ballonnen van dezelfde kleur. Er komen van onderaf steeds weer nieuwe ballonnen bij.
Bubbels 16

Bubbels 16

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle bubbels van het veld te spelen voordat het scherm vol zit met bubbels.
Sterren schieten 2

Sterren schieten 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle gekleurde bollen uit de sterrenhemel te schieten. Dit doe je door series van drie bollen van dezelfde kleur te maken, die vervolgens verdwijnen.
Kauwgomkanon

Kauwgomkanon

Denk Spelletjes ? Probeer alle gekleurde kauwgomballen uit de lucht te schieten. Dit doe je door series van drie ballen van dezelfde kleur te maken, die vervolgens verdwijnen.
Volle maan bubbels

Volle maan bubbels

Denk Spelletjes ? Schiet vonken naar één of meerdere vonken van dezelfde kleur. Wanneer je series van drie of meer hebt gemaakt, verdwijnen deze. Als je slim schiet, kan je een kettingreactie veroorzaken waardoor er in één keer heel veel vonken verdwijnen!
Onder de sterren

Onder de sterren

Behendigheid Spelletjes ? Maak groepjes van drie of meer bolletjes van dezelfde kleur, om deze uit de sterrenhemel te laten verdwijnen. Succes!
Xballs

Xballs

Behendigheid Spelletjes ? Speel het gouden bolletje vrij door series van minstens drie bolletjes van eenzelfde kleur te maken. Schiet de bolletjes af met je kanon, en richt goed zodat je de juiste kleur raakt.
Lucht vol bellen

Lucht vol bellen

Behendigheid Spelletjes ? De lucht hangt vol met gekleurde bubbels! Schiet luchtbellen van dezelfde kleur af op een groep en je zult zien dat, wanneer het er genoeg zijn, de bubbels allemaal kapot knappen. Soms kun je er bommen op afvuren: die ontploffen hoe dan ook, waar ze ook naast hangen. Probeer om de hele groep bellen kapot te krijgen voordat deze onderaan het scherm is!
Red het Leger

Red het Leger

Behendigheid Spelletjes ? Red de legerpoppetjes voordat ze in het water vallen en worden opgegeten door de haai. Hoe sneller je ze redt, hoe meer punten je krijgt.
Aliens Redden

Aliens Redden

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de bommen en red de aliens
Reddingshelikopter

Reddingshelikopter

Behendigheid Spelletjes ? Je bent een reddingshelikopter en moet de mensen proberen te redden op de ijsrotsen !
Brand Redder

Brand Redder

Denk Spelletjes ? Jouw huis staat in brand en je heb 3 minuten om je familie te redden!
Brandjes Blussen 3

Brandjes Blussen 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om als brandweerman de stad te redden tegen de brand! Blus elk vuur op tijd voordat het gebouw instort.
Brandjes Blussen 4

Brandjes Blussen 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het bos te blussen met behulp van de blushelikopter. Je moet telkens het water bijvullen in het nabijgelegen meer.
Dieren Redden 2

Dieren Redden 2

Denk Spelletjes ? Een tijger, koe en schaap zijn ontsnapt uit een kooi en zijn daarna vast te komen zitten op een eiland. Red de dieren en breng ze terug naar huis.
Red de gewonden

Red de gewonden

Behendigheid Spelletjes ? Red de gewonde soldaten en breng ze terug naar het kamp. Je kan maar één soldaat per keer dragen. Ontwijk bommen, of schiet ze zelf af om punten te verdienen.
Hamster Supersterren

Hamster Supersterren

Behendigheid Spelletjes ? Vind jij hamsters leuk? In dit spel rennen er een boel rond. Gelukkig wil Dunffy ze met zijn magische paraplu naar de buis brengen waardoor ze terug naar hun plek komen. Help Dunffy bij zijn klus, want als er een hamster op de grond valt, loopt-ie weg. Succes!
Speel met Vuur

Speel met Vuur

Behendigheid Spelletjes ? Probeer door bommen te leggen blokjes weg te halen. Bij sommige blokjes krijg je de mogelijkheid om sneller te lopen, meer bommen tegelijk te plaatsen of bommen weg te trappen. Uiteindelijk gaat het bij dit spel erom dat je de tegenstander zo snel mogelijk uitschakelt.
Pyromane holbewoner

Pyromane holbewoner

Behendigheid Spelletjes ? Sinds deze oerman heeft ontdekt hoe hij vuur kan maken, kan hij er geen genoeg meer van krijgen en is hij zelfs een beetje pyromaan. Met zijn fakkel probeert hij alles wat maar enigszins brandbaar is, in de hens te zetten. Er bungelen schoteltjes met brandbaar materiaal onderaan de platforms. Door hier fakkels naartoe te gooien, probeert de oerman ze allemaal in de brand te steken om daarna weer een nieuwe uitdaging aan te kunnen gaan in een nieuw level. Als hij de takkenbosjes op de grond ook direct of indirect aansteekt, krijg je bonuspunten.
Eco Quest

Eco Quest

Behendigheid Spelletjes ? Help Greenpeace en red de rendieren, olifanten en walvissen!
Dinner Danger

Dinner Danger

Behendigheid Spelletjes ? Als mr. X moet je optijd alle ingredienten voor het avond eten verzamelen!
De Magische Tuin

De Magische Tuin

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle wortels op te eten in deze soort van pacman game.
DaDaDaDungeon 2

DaDaDaDungeon 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de finish te bereiken en hierbij zoveel mogelijk vijanden te ontwijken, en zo min mogelijk levens te verliezen. Pak onderweg wapens om je kracht te vergroten.
Monster Baby

Monster Baby

Denk Spelletjes ? Ontwijk de babyflesjes. door over ze heen te springen.
Muizenfeest

Muizenfeest

Behendigheid Spelletjes ? Een leuk spel waarin je muizen naar de kaas moet leiden. Pas op voor obstakels en leid ze in goede banen. Kijk uit voor de muizenvallen!
Dansen en Dunken

Dansen en Dunken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen.
Cheerleader

Cheerleader

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om dezelfde bewegingen te maken als de leider.
Toetsenbordherrie

Toetsenbordherrie

Behendigheid Spelletjes ? Jaag het monster de afgrond in! Typ zo snel je kunt de woorden die je boven in het scherm ziet. Succes!
Typen en boren

Typen en boren

Behendigheid Spelletjes ? Jack bestuurt een auto, met daaraan een grote drilboor waarmee hij door de rotsen moet zien te komen. Zolang jij de juiste Engelse woorden blijft intypen, komt zijn auto vooruit. Maar o wee als je een fout maakt: dan ontploft zijn wagen! Probeer om zo ver mogelijk te komen in 30 seconden!
Typ-o-saurus

Typ-o-saurus

Behendigheid Spelletjes ? Spreek je goed Engels? Speel dan dit leuke typspel dat zich afspeelt in de prehistorie! Zorg dat het oermannetje de dino voor blijft door Engelse woorden te typen waarin de letters voorkomen die onderaan het scherm worden weergegeven.
Sterrenland

Sterrenland

Behendigheid Spelletjes ? Je moet ervoor zorgen dat je alle sterretjes vangt. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat het spel eindelijk begint.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game