LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Cursorspel 2

Cursorspel 2

Behendigheid Spelletjes ? Het varkentje probeert je muis af te pakken. Hiervoor heeft hij verschillende wapens. Zorg ervoor dat hij je niet te pakken krijgt!
Baanbreker

Baanbreker

Behendigheid Spelletjes ? Jouw kleine ruimteschip laat zichzelf lanceren van planeet naar planeet en het breekt de ene baan na de andere. Grijp een planeet vast, laat op het juiste moment los en grijp je dan aan de volgende planeet vast. Ga net zo lang door tot je alle planeten hebt laten ontploffen! Word je uit het zonnestelsel geslingerd voordat alle planeten zijn ontploft, dan moet je het level opnieuw spelen voordat je door kunt.
Daar komen de vissen

Daar komen de vissen

Aktie Spelletjes ? Deze worm is niet van plan om zich zomaar door vissen op te laten eten! Hij heeft dan ook zijn geweer meegenomen onder water. Help jij hem een handje? Knal al die gemene vissen neer!
Blauwe Stippen Verzamelen

Blauwe Stippen Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel de blauwe punten maar probeer niet geraakt te worden of andere stenen te raken. Als een maantje heb je de taak de sterren te beschermen tegen de kometen.
Tringo

Tringo

Behendigheid Spelletjes ? Plaats telkens het blok dat verschijnt in het vierkant. Probeer de blokken zo strategisch mogelijk te plaatsen zodat je alle blokken kwijt kunt.
Mechanism 3

Mechanism 3

Denk Spelletjes ? Mechanism 3 is een leuk spel waarin je met een stanleymes precies op het juiste punt moet snijden. Zo vallen de radertjes en de klokjes naar beneden en komen ze terecht bij het blauwe, lichtgevende wieltje en ga je door naar het volgende level. Je kunt kiezen tussen een makkelijke en een moeilijke spelmodus. Beide hebben in totaal 27 leuke levels die iedere keer weer een nieuwe techniek vereisen. Je kunt zelfs je eigen level bouwen in de Level Editor!
Zombieparadijs

Zombieparadijs

Aktie Spelletjes ? Een ooit zo vreedzame, paradijselijke stad is veranderd in een ware hel. Ook al is het gevaarlijk op straat, toch zul je de weg op moeten, om te proberen om weg te komen uit die zombiestad. Stuur je auto zo goed als je kunt langs alle verlaten gebouwen en schiet op iedereen die het op jou gemunt heeft! Verzamel onderweg zo veel mogelijk brandstof, reparatiepunten, geld en andere bonussen.
Bom aan boord

Bom aan boord

Behendigheid Spelletjes ? Je gaspedaal is kapot en je hebt een bom aan boord van je auto! Rij zo snel je kan naar de 'Bombsquad', voordat je bom afgaat! Verzamel stopwatches om je tijd te verlengen en zorg dat je bom op tijd ontmanteld wordt.
Thing Thing Arena Pro

Thing Thing Arena Pro

Aktie Spelletjes ? In dit Thing Thing-spel gaat het erom dat je zo veel mogelijk opdrachten uitvoert, zo veel mogelijk vijanden uitschakelt en zelf zo lang mogelijk in leven blijft! De aanvallen kun je op allerlei manieren uitvoeren, die je verschillende puntenaantallen opleveren. Ook kun je je personage helemaal aanpassen zoals jij dat wilt. Probeer zo veel mogelijk bonuspunten te pakken!
Kirbys Sterren

Kirbys Sterren

Avontuur Spelletjes ? Probeer om met Kirby alle sterren te verzamelen. Er komen ook vijanden hangende aan ballonnen voorbij, maar die kan je neer laten storten door de ballonnen lek te prikken.
Sterren Verzamelen 3

Sterren Verzamelen 3

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel sterren en groene ballen. Loop voor langs de borden met de vraagtekens erop om meer tips te krijgen over hoe het spel moet worden gespeeld.
Ideale Huisman

Ideale Huisman

Behendigheid Spelletjes ? Oeps... je vrouw heeft net de voordeur achter zich dichtgetrokken om naar het werk te gaan en nu kom jij er als huisman opeens achter dat ze een waslijst met taken op tafel heeft gelegd. Zorg ervoor dat het werk gedaan is voordat ze thuiskomt!
Gevaarlijk gazon

Gevaarlijk gazon

Denk Spelletjes ? Wat doen al die aliens, belegeringstorens en raketten in jouw gazon? Weg ermee, probeer ze allemaal uit te schakelen want ze horen daar natuurlijk niet. Verzamel sterren en ga van level naar level om uiteindelijk de eindbaas te verslaan! Maak gebruik van de grijze blokken om je smiley te verplaatsen zonder dat deze het veld uit gaat en zorg dat hij niet door de rode gezichtjes wordt geraakt!
Aapje op een stokje

Aapje op een stokje

Behendigheid Spelletjes ? Zorg jij dat deze aapjes op hun stokje kunnen blijven zitten, en met zijn allen lekker naar beneden kunnen glijden? Hoe meer aapjes naar beneden glijden, hoe beter het is. Er vliegen bommen door de lucht: die kun je ontwijken door het stokje even in tweeën te breken, en de bommen ertussendoor te laten bewegen. Bananen zijn extra tijd waard, en blauwe sterretjes zorgen voor tijdelijke bescherming! Hou je energiemeter in de gaten, want wanneer die leeg is, is het spel voorbij.
Cadeaus Bezorgen

Cadeaus Bezorgen

Kerst Spelletjes ? Help de Kerstman om zoveel mogelijk cadeautjes af te leveren tijdens de nacht.
Internet Beurs

Internet Beurs

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat alle bezoekers van deze internet beurs bij de juiste stands terecht komen. Boven het hoofd van de bezoekers staat een afbeelding van de stand waar ze naar op zoek zijn.
Raket Man

Raket Man

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in deze soort van pointer game, de raket af te schieten en het poppetje te raken.
Archie

Archie

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met Archie de vis alle ballen uit de lucht te schieten. Probeer hiervoor zo min mogelijk schoten te gebruiken. Als de bal in het water is gevallen kun je hem pakken door er met de muis op te klikken.
Spelen met platen

Spelen met platen

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel moet je allerlei opdrachten oplossen door ronde dingen met het scroll-wiel naar voren of achteren te bewegen. Als je je muisknop ingedrukt houdt, gaan de dingen langzamer. Veel plezier!
Wondertijd

Wondertijd

Denk Spelletjes ? Heel lang geleden was de bibliotheek van Alexandrië de grootste bibliotheek van het Middellandse Zeegebied. Ga terug naar het verleden en ga aan de slag als hoofdbibliothecaris. Gooi boekrollen naar de bevolking. Deze kun je tijdelijk omtoveren tot stenen als je door een obstakel heen wilt gooien.
Raket Lanceren

Raket Lanceren

Behendigheid Spelletjes ? Kan jij de raket op de ruimte stations krijgen? Maak slim gebruik van de zwaartekracht van de aarde en van de maan.
Springende luchtbel

Springende luchtbel

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat deze luchtbel van niveau naar niveau springt en op die manier steeds hoger komt.
Draakje Stuiteren

Draakje Stuiteren

Behendigheid Spelletjes ? Klik op de draak zodat hij omhoog blijft stuiteren en verzamel de turbo's!
Bounce Back

Bounce Back

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met de bal alle blokjes weg te schieten.
Boze Redder

Boze Redder

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle ontvoerde smileys, ontwijk de obstakels en bereik de uitgang om naar het volgende level te gaan. Pas op voor geïnfecteerde smileys en blauwe lijnen: deze doen je pijn.
Kaaslab

Kaaslab

Behendigheid Spelletjes ? In het kaaslaboratorium wordt de beste kaas van de stad gemaakt: Gouda, Cheddar, noem maar op. Help jij de muis om in het kaaslab te komen en zijn buikje rond te eten? Om het level uit te spelen, moet je alle stukken kaas pakken die er zijn, maar niet de groene kaas: zodra je deze raakt, klapt de muizenval dicht!
Jetpack-uitdaging

Jetpack-uitdaging

Behendigheid Spelletjes ? Je hebt een krachtige jetpack op je rug en hopt van wolk naar wolk. Telkens wanneer je landt, moet je de letters intypen die bovenaan verschijnen. Zo vul je de brandstof van je jetpack weer aan en kun je verder omhoog vliegen. De roze wolkjes geven je een powerboost en zorgen dat je omhoog schiet. Kijk uit dat je niet omlaag valt, want dat overleef je niet!
Snelwegmuis

Snelwegmuis

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een muisje dat van auto naar auto springt en een paraplu gebruikt om wat langer in de lucht te blijven. Klik om de lucht in te springen, en klik om weer te landen, wanneer je ziet dat je te laag zweeft of dat je paraplu geen energie meer heeft. Verzamel aardbeitjes voor extra kracht! In de energiebalk kun je zien hoeveel kracht je paraplu nog heeft.
Smileyvrienden

Smileyvrienden

Denk Spelletjes ? Help de oranje en bruine smiley om bij elkaar te komen. Dit doe je door gele blokken door te snijden in een beperkt aantal pogingen.
Middeleeuws boogschieten 2

Middeleeuws boogschieten 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om deze middeleeuwse boogschutter in de roos te laten schieten, of in ieder geval om er zo dicht mogelijk bij te komen. Let wel op de windrichting en de zwaartekracht: deze beïnvloeden zijn pijl. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat zijn pijl de goede kant op gaat: beweeg hiervoor het groene rondje naar de roos, en zorg dat deze hier ook blijft!
Bomb Storm

Bomb Storm

Aktie Spelletjes ? Ontwijk de bommen en schiet de bommen kapot voordat ze jou raken.
1 Level Spel

1 Level Spel

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de lijntjes zo lang mogelijk niet aan te raken. Uiteraard bewegen de lijnen ook, dus reageer op tijd!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game