LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Red het Leger

Red het Leger

Behendigheid Spelletjes ? Red de legerpoppetjes voordat ze in het water vallen en worden opgegeten door de haai. Hoe sneller je ze redt, hoe meer punten je krijgt.
Aliens Redden

Aliens Redden

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de bommen en red de aliens
Brand Redder

Brand Redder

Denk Spelletjes ? Jouw huis staat in brand en je heb 3 minuten om je familie te redden!
Brandjes Blussen 3

Brandjes Blussen 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om als brandweerman de stad te redden tegen de brand! Blus elk vuur op tijd voordat het gebouw instort.
Brandjes Blussen 4

Brandjes Blussen 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het bos te blussen met behulp van de blushelikopter. Je moet telkens het water bijvullen in het nabijgelegen meer.
Dieren Redden 2

Dieren Redden 2

Denk Spelletjes ? Een tijger, koe en schaap zijn ontsnapt uit een kooi en zijn daarna vast te komen zitten op een eiland. Red de dieren en breng ze terug naar huis.
Red de gewonden

Red de gewonden

Behendigheid Spelletjes ? Red de gewonde soldaten en breng ze terug naar het kamp. Je kan maar één soldaat per keer dragen. Ontwijk bommen, of schiet ze zelf af om punten te verdienen.
Hamster Supersterren

Hamster Supersterren

Behendigheid Spelletjes ? Vind jij hamsters leuk? In dit spel rennen er een boel rond. Gelukkig wil Dunffy ze met zijn magische paraplu naar de buis brengen waardoor ze terug naar hun plek komen. Help Dunffy bij zijn klus, want als er een hamster op de grond valt, loopt-ie weg. Succes!
Speel met Vuur

Speel met Vuur

Behendigheid Spelletjes ? Probeer door bommen te leggen blokjes weg te halen. Bij sommige blokjes krijg je de mogelijkheid om sneller te lopen, meer bommen tegelijk te plaatsen of bommen weg te trappen. Uiteindelijk gaat het bij dit spel erom dat je de tegenstander zo snel mogelijk uitschakelt.
Eco Quest

Eco Quest

Behendigheid Spelletjes ? Help Greenpeace en red de rendieren, olifanten en walvissen!
Dinner Danger

Dinner Danger

Behendigheid Spelletjes ? Als mr. X moet je optijd alle ingredienten voor het avond eten verzamelen!
De Magische Tuin

De Magische Tuin

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle wortels op te eten in deze soort van pacman game.
DaDaDaDungeon 2

DaDaDaDungeon 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de finish te bereiken en hierbij zoveel mogelijk vijanden te ontwijken, en zo min mogelijk levens te verliezen. Pak onderweg wapens om je kracht te vergroten.
Monster Baby

Monster Baby

Denk Spelletjes ? Ontwijk de babyflesjes. door over ze heen te springen.
Muizenfeest

Muizenfeest

Behendigheid Spelletjes ? Een leuk spel waarin je muizen naar de kaas moet leiden. Pas op voor obstakels en leid ze in goede banen. Kijk uit voor de muizenvallen!
Dansen en Dunken

Dansen en Dunken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen.
Cheerleader

Cheerleader

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om dezelfde bewegingen te maken als de leider.
Toetsenbordherrie

Toetsenbordherrie

Behendigheid Spelletjes ? Jaag het monster de afgrond in! Typ zo snel je kunt de woorden die je boven in het scherm ziet. Succes!
Typen en boren

Typen en boren

Behendigheid Spelletjes ? Jack bestuurt een auto, met daaraan een grote drilboor waarmee hij door de rotsen moet zien te komen. Zolang jij de juiste Engelse woorden blijft intypen, komt zijn auto vooruit. Maar o wee als je een fout maakt: dan ontploft zijn wagen! Probeer om zo ver mogelijk te komen in 30 seconden!
Typ-o-saurus

Typ-o-saurus

Behendigheid Spelletjes ? Spreek je goed Engels? Speel dan dit leuke typspel dat zich afspeelt in de prehistorie! Zorg dat het oermannetje de dino voor blijft door Engelse woorden te typen waarin de letters voorkomen die onderaan het scherm worden weergegeven.
Sterrenland

Sterrenland

Behendigheid Spelletjes ? Je moet ervoor zorgen dat je alle sterretjes vangt. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat het spel eindelijk begint.
Touwen Springen

Touwen Springen

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt de diepte in geslingerd, maar gelukkig heb je een touw dat je overal aan vast kunt haken om zo van de ene plek naar de andere te slingeren. Succes!
Moglin Punter

Moglin Punter

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het diertje op het taartje te laten trappen!
Pendulumeca

Pendulumeca

Behendigheid Spelletjes ? Slinger van balk naar balk en breek een nieuw record!
Diepzeeduiker 2

Diepzeeduiker 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer telkens in elke level de luchtbuis te bereiken. Dit doe je door over alle ravijnen heen te springen, en geen dingen aan te raken die je pijn kunnen doen!
Muis Slingeren

Muis Slingeren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met deze muis de uitgang te bereiken. Je verplaatst de muis door met de amulet te gooien.
Jungle Boek

Jungle Boek

Behendigheid Spelletjes ? Help Mowgli door de jungle te komen met behulp van de lianen. Maar pas op dat je niet in het water valt!
Snelwegmuis

Snelwegmuis

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een muisje dat van auto naar auto springt en een paraplu gebruikt om wat langer in de lucht te blijven. Klik om de lucht in te springen, en klik om weer te landen, wanneer je ziet dat je te laag zweeft of dat je paraplu geen energie meer heeft. Verzamel aardbeitjes voor extra kracht! In de energiebalk kun je zien hoeveel kracht je paraplu nog heeft.
Superkikker

Superkikker

Avontuur Spelletjes ? Superkikker houdt van springen, het liefst zo ver en hoog mogelijk. Ook hapt hij graag libellen uit de lucht, het liefst nog tijdens zijn sprong. Help jij hem om al springend zijn maag te vullen, zonder dat hij op de gevaarlijke, houten pinnen terechtkomt?
Frankensplit

Frankensplit

Behendigheid Spelletjes ? Help jij het monster van Frankenstein om de uitgang te bereiken? In deze grappige platformgame zie je twee verschillende schermpjes naast elkaar. In het schermpje waar je muiscursor is, bestuur je het poppetje. In beide schermpjes moet je het monster van Frankenstein naar de uitgang leiden. Ben je goed in multitasken? Dan is dit jouw moment om te laten zien wat je kunt en een highscore neer te zetten!
Bijzondere zwaartekracht

Bijzondere zwaartekracht

Behendigheid Spelletjes ? De vrouw van dit vriendelijke blokje is gekidnapt! Hij wil haar bevrijden en gaat op zoek. De zwaartekracht is heel bijzonder in dit spel, dat zul je wel merken!
Blok 0815

Blok 0815

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent Blok 0815 en je wordt gebruikt in een experiment. Probeer om in iedere kamer de uitgang te bereiken zonder in de afgrond te storten!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game