LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Chomp 2

Chomp 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de bal in een kleine ruimte op te bergen.
Ontsnap in het duister

Ontsnap in het duister

Behendigheid Spelletjes ? Je bent beland in een donkere ruimte vol platformen. Langzaam zak je omlaag, en je moet jezelf dus steeds in veiligheid brengen door naar hoger gelegen platforms te springen. Probeer om zo hoog mogelijk te klimmen met behulp van je haak, en zorg dat je zo lang mogelijk in leven blijft! Verzamel schatten door bovenop schatkisten te springen, en spring ook bovenop monsters. Verzamel kippetjes om verloren levens terug te verdienen. Verder kun je bonussen als 'langere haak' of 'raket' verzamelen. Die komen vast een keer van pas. Veel plezier!
Schietende schurken

Schietende schurken

Aktie Spelletjes ? Jij bent een bezorger, die wapens moet afleveren bij rijke stinkerds in een gebied waar dood en verderf lijkt te zijn gezaaid door een groep criminelen. De enige levende zielen die je tegenkomt, zijn mensen die je liever niet had willen ontmoeten: schurken die het gemunt hebben op jouw wapens. Scheur dus door deze verlaten stad en probeer uit handen te blijven van het tuig. Schiet op ze om ervoor te zorgen dat ze niet bij je in de buurt kunnen komen!
Schapenmonsters

Schapenmonsters

Behendigheid Spelletjes ? Geef vlees aan de schapenetende monsters, zodat ze de schapen met rust laten! Overvoed ze met een tweede stuk vlees, zodat ze ontploffen. Dit levert jou extra geld en vlees op!
Radial

Radial

Behendigheid Spelletjes ? Schiet alle blokjes kapot voordat ze jou raken. Je kunt de blokjes alleen kapot schieten met kogels die zelfde kleur hebben als dat blokje.
Funny Land Chomp

Funny Land Chomp

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle stukken van de afbeelding te laten oplichten. Je doet dit door langs alle zijden van de stukken te lopen. Pas onderweg op dat je niet gepakt wordt door 1 van de monstertjes, en dat zij jouw rode lijnen ook niet raken.
Stuntkoning

Stuntkoning

Aktie Spelletjes ? Word werelberoemd als de beste stuntman. Zorg dat jij de beste filmstunts in 4 verschillende filmstudio's en over 24 levels uitvoert. Je verdient geld waar je je voertuig mee kunt upgraden als je stunts ontwerpt waar het publiek kippevel van krijgt. Zorg dat je hoog scoort en dan krijg je ook aandelen in de filmopbrengst.
Pinguïns zijn de baas

Pinguïns zijn de baas

Aktie Spelletjes ? De schildpadden hebben de wereld van de pinguïns veroverd. Hier zijn de pinguïns niet blij mee. Help ze zoveel mogelijk schildpadden te eten en te zorgen dat de eieren niet uitgebroed kunnen worden. Iedere keer dat alle schildpadden opgegeten zijn, kun je naar het volgende level. Je kunt natuurlijk ook even stoppen onderweg en gaan shoppen. In de winkel zijn allerhande handige upgrades te koop. Dit kan je dan weer helpen om nog sneller de schildpadden te eten.
Parkeerhooligan 2

Parkeerhooligan 2

Aktie Spelletjes ? Normaal wil je parkeerboetes het liefst vermijden, maar in dit spel is het juist je doel om boetes te verzamelen, het liefst zo hoog mogelijk! Hoe ga je te werk? Lanceer je kleine, blauwe autootje tegen allerlei andere geparkeerde voertuigen, telefooncellen en vuilniscontainers aan om zo veel mogelijk schade te veroorzaken.
Een hongerig beertje

Een hongerig beertje

Denk Spelletjes ? Leid al het voedsel naar het beertje en probeer om alle sterren te raken! Het hout kun je laten verdwijnen, de stalen balken niet. Kijk uit dat het voedsel niet in de mixer terechtkomt.
Noodles Verzamelen

Noodles Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk noodles te verzamelen voordat de tijd voorbij is.
Ballonnen

Ballonnen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle ballonnen weg te spelen, door een ballon aan te klikken die in verbinding staat met tenminste nog 2 ballonnen van dezelfde kleur. Er komen van onderaf steeds weer nieuwe ballonnen bij.
Bediening 12

Bediening 12

Denk Spelletjes ? Onthoud de plaatjes van de bestellingen die de ober aan je doorgeeft. Gebruik je muis om de keuken te verkennen en geef het bestelde eten zo snel mogelijk aan de ober!
Nevermore 2

Nevermore 2

Avontuur Spelletjes ? Olek is eropuit gestuurd om een schat te zoeken, die in een oude mijn ligt verstopt. Het mannetje moet allerlei hindernissen nemen, voordat hij uiteindelijk zijn doel bereikt. Reis met Olek door Nevermore, en help hem om de schat te vinden!
Bob Stenenverzamelaar

Bob Stenenverzamelaar

Denk Spelletjes ? Verzamel zo snel mogelijk zo veel mogelijk kristallen om de beste score te halen!
Jungle Boek

Jungle Boek

Behendigheid Spelletjes ? Help Mowgli door de jungle te komen met behulp van de lianen. Maar pas op dat je niet in het water valt!
Haai des doods

Haai des doods

Aktie Spelletjes ? Ook in de middeleeuwen bestonden er haaien, en ze waren net zo bloeddorstig als nu. Zorg dat deze hongerige, niets en niemand ontziende haai krijgt wat hij nodig heeft! Als je een supersprong wilt uitvoeren, moet je eerst naar onderen duiken, om daarna vaart te kunnen maken omhoog.
Granatenwerper 2

Granatenwerper 2

Aktie Spelletjes ? Laat de granaten precies op de juiste plek landen, zodat alle vreemde schepsels worden opgeblazen en jij door mag gaan naar het volgende level!
Puppy Wereld

Puppy Wereld

Behendigheid Spelletjes ? Voer telkens met de puppy alle taken uit. En ontwijk alle dingen die de puppy afleiden.
Snelweg Vrije Val

Snelweg Vrije Val

Behendigheid Spelletjes ? Er wordt een clip opgenomen midden op de snelweg. De zanger staat op het dak van een rijdende auto die gefilmd wordt. Jij bestuurt deze auto. Zorg dat hij er niet vanaf valt, en als hij toch valt: raak de auto dan even aan, zodat hij er zo snel mogelijk weer bovenop kan klimmen.
Sushikats grote parade

Sushikats grote parade

Behendigheid Spelletjes ? Er is een grote optocht in de stad en Sushikat is in alle drukte zijn vriendinnetje kwijtgeraakt! Dan ziet hij haar hangen, ergens hoog boven hem. Dat wordt een hele uitdaging om haar weer terug te krijgen. Sushikat besluit om flink veel sushi te eten, om groter te groeien en haar te kunnen pakken. Zorg dus dat je hem op de juiste plek naar beneden laat vallen, zodat hij de juiste sushi kan oppikken en zijn maag lekker kan vullen!
Bouw je Toren 2

Bouw je Toren 2

Behendigheid Spelletjes ? Hoe hoog kun je jij de blokken stapelen?
Break It 2

Break It 2

Behendigheid Spelletjes ? Je gaat met een platformpje een bal hooghouden netzolang totdat je alle blokjes hebt weggewerkt. Dan ga je naar de volgende level. Je haalt de levels extra snel door extra's te pakken.
From Beyond

From Beyond

Aktie Spelletjes ? Kies je positie en hoek, en probeer om in zo min mogelijk pogingen alles te raken op de aardbol!
Drop Job

Drop Job

Denk Spelletjes ? Drop Job is een simpel puzzelspelletje, waarbij je moet zorgen dat je de bellen laat ontploffen door erop te klikken. Je moet ervoor zorgen dat je alle oranje vakken wegspeelt!
Angry Aliens

Angry Aliens

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in dit Angry Birds-achtige spel om de astronauten te raken met behulp van de 'boze' aliens, die allemaal verschillende eigenschappen hebben. Ze lijken wel wat op de Snorkels! Je schiet ze allemaal met je katapult in de richting van de ruimtevaarders, in de hoop ze op de juiste plek te raken. De gele aliens kun je gewoon wegschieten, die hebben niet echt bijzondere eigenschappen. De zwarte ontploffen, de groene splitsen zich in drieën, de rode werpen bommen en de blauwe vliegen extra snel. Veel plezier met het spelen van dit uitdagende en verslavende spelletje!
Flapoor op avontuur

Flapoor op avontuur

Behendigheid Spelletjes ? Dit konijn wil op avontuur en dat gaat ook lukken. Ieder avontuur is voor jou weer een nieuwe uitdaging. Je kunt raden uit welke hoge hoed het konijn komt en hem eruit trekken. Ook kun je proberen het konijn te pakken te krijgen in de buitenren. Of help het flapoor de weg over zodat er geknabbeld kan worden aan een wortel. Vele avonturen te beleven met flapoor...
Rennen! 2

Rennen! 2

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja moet zien te ontsnappen. Er is maar één manier en dat is rennen! Onderweg zijn er natuurlijk allerlei obstakels en zelfs vijanden, maar als je het goed aanpakt, komt de ninja veilig op zijn plaats van bestemming. Buk, spring, ren en val aan, alles om daar te komen waar je wilt zijn.
Pandemonium

Pandemonium

Avontuur Spelletjes ? Een heerlijke muffin is je deel als je kunt voorkomen te worden opgeblazen of te worden verpletterd!
Energrav

Energrav

Denk Spelletjes ? Je hebt een kanon met energieballen. Schiet op de lamp om deze aan te steken, maar let op: je moet eerst de muur raken om de lamp te activeren en je hebt maar een beperkt aantal energieballen. Succes!
Gijzelcrisis

Gijzelcrisis

Aktie Spelletjes ? Dit hele gebouw is gegijzeld door gangsters, en jij wilt proberen te ontsnappen. Gaat het je lukken om je al schietend een weg te banen door het gebouw? Probeer om tijdens je vlucht zo veel mogelijk medegijzelaars te bevrijden!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game