LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Touwen Springen

Touwen Springen

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt de diepte in geslingerd, maar gelukkig heb je een touw dat je overal aan vast kunt haken om zo van de ene plek naar de andere te slingeren. Succes!
Moglin Punter

Moglin Punter

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het diertje op het taartje te laten trappen!
Pendulumeca

Pendulumeca

Behendigheid Spelletjes ? Slinger van balk naar balk en breek een nieuw record!
Diepzeeduiker 2

Diepzeeduiker 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer telkens in elke level de luchtbuis te bereiken. Dit doe je door over alle ravijnen heen te springen, en geen dingen aan te raken die je pijn kunnen doen!
Muis Slingeren

Muis Slingeren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met deze muis de uitgang te bereiken. Je verplaatst de muis door met de amulet te gooien.
Jungle Boek

Jungle Boek

Behendigheid Spelletjes ? Help Mowgli door de jungle te komen met behulp van de lianen. Maar pas op dat je niet in het water valt!
Snelwegmuis

Snelwegmuis

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een muisje dat van auto naar auto springt en een paraplu gebruikt om wat langer in de lucht te blijven. Klik om de lucht in te springen, en klik om weer te landen, wanneer je ziet dat je te laag zweeft of dat je paraplu geen energie meer heeft. Verzamel aardbeitjes voor extra kracht! In de energiebalk kun je zien hoeveel kracht je paraplu nog heeft.
Superkikker

Superkikker

Avontuur Spelletjes ? Superkikker houdt van springen, het liefst zo ver en hoog mogelijk. Ook hapt hij graag libellen uit de lucht, het liefst nog tijdens zijn sprong. Help jij hem om al springend zijn maag te vullen, zonder dat hij op de gevaarlijke, houten pinnen terechtkomt?
Frankensplit

Frankensplit

Behendigheid Spelletjes ? Help jij het monster van Frankenstein om de uitgang te bereiken? In deze grappige platformgame zie je twee verschillende schermpjes naast elkaar. In het schermpje waar je muiscursor is, bestuur je het poppetje. In beide schermpjes moet je het monster van Frankenstein naar de uitgang leiden. Ben je goed in multitasken? Dan is dit jouw moment om te laten zien wat je kunt en een highscore neer te zetten!
Bijzondere zwaartekracht

Bijzondere zwaartekracht

Behendigheid Spelletjes ? De vrouw van dit vriendelijke blokje is gekidnapt! Hij wil haar bevrijden en gaat op zoek. De zwaartekracht is heel bijzonder in dit spel, dat zul je wel merken!
Blok 0815

Blok 0815

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent Blok 0815 en je wordt gebruikt in een experiment. Probeer om in iedere kamer de uitgang te bereiken zonder in de afgrond te storten!
Cowboy Kid gaat op pad

Cowboy Kid gaat op pad

Behendigheid Spelletjes ? Help jij Cowboy Kid om de Superbowl te bereiken? Met zijn lasso vangt hij gele driehoekjes waarmee hij upgrades kan kopen. Kijk uit dat hij niet in het ravijn belandt!
Stone Breaker

Stone Breaker

Behendigheid Spelletjes ? Houd de bal net zolang hoog tot je alle blokjes hebt weggewerkt. Pak bonussen om de levels extra snel te kunnen uitspelen!
Breakout 2

Breakout 2

Behendigheid Spelletjes ? Verwijder alle blokken en probeer de allerhoogste score te halen!
Break It 2

Break It 2

Behendigheid Spelletjes ? Je gaat met een platformpje een bal hooghouden netzolang totdat je alle blokjes hebt weggewerkt. Dan ga je naar de volgende level. Je haalt de levels extra snel door extra's te pakken.
Breakout 3

Breakout 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen voordat de tijd om is.
Sneeuwballenspel

Sneeuwballenspel

Behendigheid Spelletjes ? Van alles wat er tijdens de voorbereidingen voor Kerst mis kan gaan, moet de kerstman zich nu ook nog bezig houden met gestolen cadeaus! Help hem ze allemaal terug te krijgen, stuiter de bal terug naar boven en speel alle cadeautjes weg.
Chomp 2

Chomp 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de bal in een kleine ruimte op te bergen.
Funny Land Chomp

Funny Land Chomp

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle stukken van de afbeelding te laten oplichten. Je doet dit door langs alle zijden van de stukken te lopen. Pas onderweg op dat je niet gepakt wordt door 1 van de monstertjes, en dat zij jouw rode lijnen ook niet raken.
Chomp 3

Chomp 3

Behendigheid Spelletjes ? Teken lijnen rondom het gebied dat je wilt ontdekken. Objecten die je vangt in een getekend gebied kunnen je helpen of schaden tijdens je zoektocht. Je krijgt bonuspunten voor het vastzetten van een vijand in een omrand gebied, maar verliest een leven als een vijand je lijn raakt voordat je het gebied volledig hebt afgesloten.
Chomp 4

Chomp 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle stukken van de afbeelding te laten oplichten. Je doet dit door langs alle zijden van de stukken te lopen. Pas onderweg op dat je niet gepakt wordt door 1 van de monstertjes.
Pwong

Pwong

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk ballen langs de tegenstander heen te schieten. Pak de bonusballen om het jezelf makkelijker te maken.
3D Pong 4

3D Pong 4

Behendigheid Spelletjes ? De ballen met effect vliegen je om de oren. Heb jij genoeg 3D-inzicht om ze goed terug te spelen, als het even kan ook met effect?
Pong out 2

Pong out 2

Behendigheid Spelletjes ? Pong Out 2 is een combinatie van Pong en Breakout. Je moet hierbij twee spellen om beurten spelen: Breakout links en Pong rechts. Je kunt drie powerups verdienen: '1 up', '+1000 points' en 'Wider Paddles'. Hoe hoger je score, hoe meer powerups er verschijnen!
Tekengame 4

Tekengame 4

Behendigheid Spelletjes ? Teken het poppetje naar het vlaggetje !
Teken Stuntbike

Teken Stuntbike

Behendigheid Spelletjes ? Teken een baan voor je trial en probeer zo ver mogelijk te rijden met je trial.
Paths

Paths

Denk Spelletjes ? Teken een lijn van het balletje naar de ster. Verplaats de blokken die in de weg staan.
Paths 2

Paths 2

Denk Spelletjes ? Teken een lijn van het balletje naar de ster. Verplaats de blokken die in de weg staan.
Draw Bounce

Draw Bounce

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het balletje naar het sterretje te brengen !
Free Rider

Free Rider

Behendigheid Spelletjes ? Teken je eigen parcours en rijd er met je motor overheen. Pas op dat je niet valt!
Dupligon

Dupligon

Kids Spelletjes ? Er wordt telkens een figuur weergeven voor een paar seconden. En het is aan jou om dit figuur vervolgens zo goed mogelijk na te tekenen. Hiervoor krijg je een beoordeling van A tot F. Hierbij is A+ het hoogste wat je kunt halen.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game