LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Cowboy Kid gaat op pad

Cowboy Kid gaat op pad

Behendigheid Spelletjes ? Help jij Cowboy Kid om de Superbowl te bereiken? Met zijn lasso vangt hij gele driehoekjes waarmee hij upgrades kan kopen. Kijk uit dat hij niet in het ravijn belandt!
Stone Breaker

Stone Breaker

Behendigheid Spelletjes ? Houd de bal net zolang hoog tot je alle blokjes hebt weggewerkt. Pak bonussen om de levels extra snel te kunnen uitspelen!
Break It 2

Break It 2

Behendigheid Spelletjes ? Je gaat met een platformpje een bal hooghouden netzolang totdat je alle blokjes hebt weggewerkt. Dan ga je naar de volgende level. Je haalt de levels extra snel door extra's te pakken.
Breakout 3

Breakout 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen voordat de tijd om is.
Sneeuwballenspel

Sneeuwballenspel

Behendigheid Spelletjes ? Van alles wat er tijdens de voorbereidingen voor Kerst mis kan gaan, moet de kerstman zich nu ook nog bezig houden met gestolen cadeaus! Help hem ze allemaal terug te krijgen, stuiter de bal terug naar boven en speel alle cadeautjes weg.
Chomp 2

Chomp 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de bal in een kleine ruimte op te bergen.
Funny Land Chomp

Funny Land Chomp

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle stukken van de afbeelding te laten oplichten. Je doet dit door langs alle zijden van de stukken te lopen. Pas onderweg op dat je niet gepakt wordt door 1 van de monstertjes, en dat zij jouw rode lijnen ook niet raken.
Chomp 3

Chomp 3

Behendigheid Spelletjes ? Teken lijnen rondom het gebied dat je wilt ontdekken. Objecten die je vangt in een getekend gebied kunnen je helpen of schaden tijdens je zoektocht. Je krijgt bonuspunten voor het vastzetten van een vijand in een omrand gebied, maar verliest een leven als een vijand je lijn raakt voordat je het gebied volledig hebt afgesloten.
Chomp 4

Chomp 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle stukken van de afbeelding te laten oplichten. Je doet dit door langs alle zijden van de stukken te lopen. Pas onderweg op dat je niet gepakt wordt door 1 van de monstertjes.
Pwong

Pwong

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk ballen langs de tegenstander heen te schieten. Pak de bonusballen om het jezelf makkelijker te maken.
3D Pong 4

3D Pong 4

Behendigheid Spelletjes ? De ballen met effect vliegen je om de oren. Heb jij genoeg 3D-inzicht om ze goed terug te spelen, als het even kan ook met effect?
Tekengame 4

Tekengame 4

Behendigheid Spelletjes ? Teken het poppetje naar het vlaggetje !
Teken Stuntbike

Teken Stuntbike

Behendigheid Spelletjes ? Teken een baan voor je trial en probeer zo ver mogelijk te rijden met je trial.
Paths

Paths

Denk Spelletjes ? Teken een lijn van het balletje naar de ster. Verplaats de blokken die in de weg staan.
Paths 2

Paths 2

Denk Spelletjes ? Teken een lijn van het balletje naar de ster. Verplaats de blokken die in de weg staan.
Draw Bounce

Draw Bounce

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het balletje naar het sterretje te brengen !
Dupligon

Dupligon

Kids Spelletjes ? Er wordt telkens een figuur weergeven voor een paar seconden. En het is aan jou om dit figuur vervolgens zo goed mogelijk na te tekenen. Hiervoor krijg je een beoordeling van A tot F. Hierbij is A+ het hoogste wat je kunt halen.
Sketch

Sketch

Kids Spelletjes ? Je moet ervoor zorgen om de tekening zo goed mogelijk na te tekenen. Als hulp kun je een paar prikkers plaatsen.
Teken Game 6

Teken Game 6

Denk Spelletjes ? Probeer om het balletje naar het sterretje te rollen door middel van het tekenen van vierkantjes en rondjes.
Vlag Bereiken

Vlag Bereiken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de bal naar de vlag te brengen door het tekenen van figuren.
Teken Stuntbike 2

Teken Stuntbike 2

Behendigheid Spelletjes ? Teken een schans voor deze motorrijder en zorg ervoor dat hij telkens veilig een landing maakt. Per level moet je een verschillende opdracht uitvoeren om het level te halen.
Dieren Artiest

Dieren Artiest

Kids Spelletjes ? Laat de dieren over het papier lopen en maak een mooie tekening met hun voetsporen!
Tekengame 8

Tekengame 8

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de vlag te bereiken door er een lijn naar toe te tekenen (waar je vervolgens dan overheen loopt). Maar pas op dat je niet geraakt wordt door bommen, geweren, lasers, stekels of andere wapens.
Vlag Bereiken 2

Vlag Bereiken 2

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat de bal de vlag bereikt. Door het tekenen van objecten krijg je de bal aan het rollen en kun je ervoor zorgen dat de bal de obstakels kan passeren.
Tekengame 9

Tekengame 9

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om je kasteel te verdedigen tegen de vijanden! Je kunt de vijanden verslaan door de symbolen na te tekenen die boven hun hoofd staan. Let op dat je het symbool ook met dezelfde kleur tekent.
Snelle kleuren

Snelle kleuren

Denk Spelletjes ? In dit spel worden zowel je behendigheid als je snelheid op de proef gesteld. Het is de bedoeling dat je binnen een bepaalde tijd een luchtkwaliteitsgrafiek inkleurt. In het juiste vak moet je de juiste kleur invaullen, van 'gevaar' (bruin) tot 'goed' (groen).
Warrige Wereld

Warrige Wereld

Denk Spelletjes ? Teken lijntjes, waarover de poppetjes die munten dragen, kunnen lopen. Loods ze zo door alle levels heen en zorg dat ze de gevaren ontlopen.
Stippen Jerry

Stippen Jerry

Kids Spelletjes ? Kies je favoriete kleur(en) en teken in de juiste volgorde een lijn tussen de stippen. Wees precies, want alle stippen zijn genummerd en als je er een mist, verlies je een leven. Succes!
Penseelracer 3

Penseelracer 3

Kids Spelletjes ? Probeer het parcours zo te tekenen zodat het voertuig het voor elkaar krijgt om de finish te bereiken.
Luchtbellen Springen

Luchtbellen Springen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om steeds hoger te komen door op de luchtbellen te springen.
Springen met Tijgertje

Springen met Tijgertje

Aktie Spelletjes ? Spring met Tijgertje zo hoog mogelijk van wolk naar wolk.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game