LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Rennende Samoerai

Rennende Samoerai

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt achtervolgd door een reusachtige draak, en bovendien heeft de leider van de Orks je schat gestolen. Er zit maar één ding op: rennen! Zorg dat je zo veel mogelijke vijanden verplettert tijdens je vlucht.
Cursorrace

Cursorrace

Race Spelletjes ? Zorg dat je eerder dan de wijsvinger de 10 rondjes op het parcours aflegt.
Atomic Super Boss

Atomic Super Boss

Behendigheid Spelletjes ? Bestrijd in dit spel de Atomic Super Boss. Ontwijk de kogels en raak de baas om punten te scoren. Hoe dichter je bij hem bent, hoe meer punten je verdient.
Dure boten

Dure boten

Behendigheid Spelletjes ? Het is jouw taak om dure boten naar de juiste plaats in de haven te varen. Doe goed je best om je werk heel precies te doen, want iedere kras of deuk wordt op je loon ingehouden. Als je te veel schade veroorzaakt, word je zelfs ontslagen! Gelukkig zijn er ook fooien te verdienen met dit leuke werk.
Bij de kapper

Bij de kapper

Meisjes Spelletjes ? Was en knip de haren van dit meisje, zodat ze er weer mooi uitziet.
Amateurchirurg 2

Amateurchirurg 2

Behendigheid Spelletjes ? Da's een lekker absurd spel, Amateurchirurg 2! Alan Probe is een chirurg die verplicht vervroegd met pensioen is gegaan vanwege zijn belabberde operatietechnieken. Toch wordt zijn hulp weer ingeroepen, en Alan moet even diep nadenken hoe het ook al weer allemaal zat... Kleine wonden hoeven niet gehecht te worden, dat kun je ook wel met een aansteker. Littekens worden gemaskeerd met een speciale crème. Ook de pizzasnijder blijkt een nuttig stuk gereedschap te zijn! Volg de instructies in het spel en opereer de patiënten zo goed en zo kwaad als het gaat!
Rusty

Rusty

Behendigheid Spelletjes ? Laat de auto botsen om Rusty te lanceren en de stad te vernietigen.
Zombieparadijs 2

Zombieparadijs 2

Aktie Spelletjes ? Een ooit zo vreedzame, paradijselijke stad is veranderd in een waar bloedbad en het gevaar is nog niet geweken. Toch zul je de weg op moeten, om te proberen om 'Zone 51' te bereiken, het laatste veilige evacuatiepunt. Stuur je auto zo goed als je kunt langs alle verlaten gebouwen en schiet op iedereen die het op jou gemunt heeft! Verzamel onderweg zo veel mogelijk brandstof, reparatiepunten, geld en andere bonussen.
Op de maat

Op de maat

Behendigheid Spelletjes ? Speel mee met het lied van je keuze. Het is de bedoeling dat je op de juiste toets drukt zodra het steentje dat is komen aanrollen aan het einde van de band is.
Parachute Springen 3

Parachute Springen 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk munten te verzamelen en ontwijk de hindernissen die je onderweg tegen komt.
DaDaDaDungeon 2

DaDaDaDungeon 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de finish te bereiken en hierbij zoveel mogelijk vijanden te ontwijken, en zo min mogelijk levens te verliezen. Pak onderweg wapens om je kracht te vergroten.
Days of Monsters

Days of Monsters

Aktie Spelletjes ? Je bent kwaad op de hele wereld. Niemand was ooit aardig tegen je. Maar nu kun je monsters bouwen en met die monsters hele steden vernietigen. Dat zal ze leren! Zorg dat je zoveel mogelijk geld verzameld, dan kun je nieuwe onderdelen voor je monster kopen en nóg meer schade aanrichten. Let wel op je energie en laat de militairen niet zomaar op je schieten.
Plet het fruit

Plet het fruit

Denk Spelletjes ? Dit is een grappig denkspelletje waarin je allerlei vruchten moet zien te pletten. In het begin gaat dit nog redelijk gemakkelijk en direct, maar naarmate je vordert, wordt het steeds ingewikkelder en moet je de vruchtjes via allerlei slimme omwegen tegen elkaar aan laten botsen, zodat ze elkaar pletten. Hoe sneller je dit doet, hoe hoger je score wordt!
Cowboy Kid gaat op pad

Cowboy Kid gaat op pad

Behendigheid Spelletjes ? Help jij Cowboy Kid om de Superbowl te bereiken? Met zijn lasso vangt hij gele driehoekjes waarmee hij upgrades kan kopen. Kijk uit dat hij niet in het ravijn belandt!
Dieren Artiest

Dieren Artiest

Kids Spelletjes ? Laat de dieren over het papier lopen en maak een mooie tekening met hun voetsporen!
Galgen en gieren 2

Galgen en gieren 2

Behendigheid Spelletjes ? Heb je Galgen en Gieren al gespeeld? Dit is het vervolg op dat leuke boogschietspel! Red onschuldige mensen van de galg waaraan ze zijn opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat het slachtoffer weer met beide benen op de grond terechtkomt! Als je niemand verwondt, win je een ster. Zorg dat je snel genoeg bent, anders stikken de gehangenen!
Stoere vis

Stoere vis

Avontuur Spelletjes ? Een grote vis speelt de hoofdrol in dit behendigheidsspel. Hij moet allerlei opdrachten opvoeren, zoals bananen pakken en door een hoepel springen. Voer alle opdrachten binnen de tijd uit om naar het volgende level door te kunnen gaan!
Kubusballade

Kubusballade

Denk Spelletjes ? Door een pentagram te tekenen hebben twee geliefden het kwaad bevrijd. Het meisje is door hem ontvoerd en de jongen, een dappere ridder, wil haar redden. Hierbij heeft hij jouw hulp hard nodig want hij kan zichzelf niet omwentelen! Leid jij hem in ieder level naar de uitgang en zorg je dat hij niet van het plateau valt?
Vissen 5

Vissen 5

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk vissen te vangen in 2 minuten.
Dierenkasteel

Dierenkasteel

Meisjes Spelletjes ? Help de kleine prinses om de dieren uit de buurt van het kasteel te laten verdwijnen. Gooi het magische fruit naar de dieren en ze zullen verdwijnen.
Bevrijd de Elfen

Bevrijd de Elfen

Denk Spelletjes ? Verbind de bloemknoppen met elkaar door er blokken van dezelfde kleur tegenaan te leggen. Plaats de tegels op de bloemknoppen, om de elfen die erin gevangen zitten, te bevrijden. Bevrijd alle elven om het level te halen!
Kat-a-pult

Kat-a-pult

Behendigheid Spelletjes ? Kattenliefhebbers opgelet: dit spel kunnen jullie beter overslaan! Gelukkig is dit spel maar fantasie. Er komt een menigte katten naar je toegelopen en deze hebben kwade bedoelingen. Schiet steentjes naar ze met je katapult, zodat ze je muur niet bereiken. Ook kun je de katten zelf als wapen gebruiken.
Nat Schieten

Nat Schieten

Behendigheid Spelletjes ? Probeer het meisje op het strand nat te schieten.
Gewoon ontwijken

Gewoon ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Het doel van dit verslavende spelletje is simpel: de voorwerpen ontwijken die op je afkomen.
Kasteel onder vuur

Kasteel onder vuur

Aktie Spelletjes ? Je bent bezig het land te veroveren, en bent niet meer te stoppen! Kasteel na kasteel verover je in no time, en tot ver in de omtrek wordt gepraat over je doeltreffende schoten. Laat je ons zien hoe je in zo min mogelijk schoten de inwoners van het kasteel kunt uitschakelen, en het kasteel kapotschiet? Per kasteel heb je een beperkt aantal kogels, dus denk goed na over de volgorde waarin je ze gebruikt.
Snake Squad

Snake Squad

Aktie Spelletjes ? Vorm een legertje met alle soldaten die aan jouw kant staan en die je tegenkomt op het slagveld. Voor iedere vijandige soldaat die je doodt, verdien je 5 herstelpunten. Jouw soldaten vallen altijd de dichtstbijzijnde vijand aan. Bij tien achter elkaar gedode vijanden verdien je een luchtaanval.
Speel met Vuur

Speel met Vuur

Behendigheid Spelletjes ? Probeer door bommen te leggen blokjes weg te halen. Bij sommige blokjes krijg je de mogelijkheid om sneller te lopen, meer bommen tegelijk te plaatsen of bommen weg te trappen. Uiteindelijk gaat het bij dit spel erom dat je de tegenstander zo snel mogelijk uitschakelt.
Vriendjes op de wip

Vriendjes op de wip

Behendigheid Spelletjes ? Deze kat en hond zitten op een wip, en om beurten springen ze. Zorg dat ze zo veel mogelijk energie en punten krijgen, door stukken taart, botten, visjes, taartjes, sandwiches en worstjes uit de lucht te plukken. De hartjes geven optimale energie en zijn ook nog eens bonuspunten waard. Laat ze op het juiste moment springen voor een maximale score!
Help me nou!

Help me nou!

Denk Spelletjes ? Help de blauwe alien om uit het gangenstelsel te ontsnappen waar hij in is gevallen. Dr. Boom kan gele stenen kapotbreken, Mrs. Gravity kan de zwaartekracht opheffen en trekt het buitenaardse wezentje omhoog. Mr. Pull is een soort magneet, die zijn blauwe vriendje mee omhoog trekt. Blauwe stenen kunnen niet kapotgaan, en de zwaartekracht van draaiende blokken steen kan niet worden omgedraaid. Je zult dus goed na moeten denken in welke volgorde en op welke plaats je de buitenaardse hulptroepen inzet!
Buiten schot

Buiten schot

Aktie Spelletjes ? In een gevecht tussen twee of meerdere sluipschutters ga je proberen om je vijand(en) uit te schakelen. Blijf zelf buiten schot en verzamel alle wapens die je maar kunt vinden! Wees op je hoede, want aanvallen kunnen uit onverwachte hoeken komen...
Drop de Beat

Drop de Beat

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de vijanden en laat de noten precies vallen op de antennes!
Sherwood boogschieten

Sherwood boogschieten

Denk Spelletjes ? Probeer om de appel van het hoofd van de ridder te schieten.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game