LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Sketch

Sketch

Kids Spelletjes ? Je moet ervoor zorgen om de tekening zo goed mogelijk na te tekenen. Als hulp kun je een paar prikkers plaatsen.
Teken Game 5

Teken Game 5

Behendigheid Spelletjes ? Teken het figuur zo goed mogelijk na of bedenk zelf een tekening.
Teken Game 6

Teken Game 6

Denk Spelletjes ? Probeer om het balletje naar het sterretje te rollen door middel van het tekenen van vierkantjes en rondjes.
Vlag Bereiken

Vlag Bereiken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de bal naar de vlag te brengen door het tekenen van figuren.
Teken Stuntbike 2

Teken Stuntbike 2

Behendigheid Spelletjes ? Teken een schans voor deze motorrijder en zorg ervoor dat hij telkens veilig een landing maakt. Per level moet je een verschillende opdracht uitvoeren om het level te halen.
Dieren Artiest

Dieren Artiest

Kids Spelletjes ? Laat de dieren over het papier lopen en maak een mooie tekening met hun voetsporen!
Tekengame 8

Tekengame 8

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de vlag te bereiken door er een lijn naar toe te tekenen (waar je vervolgens dan overheen loopt). Maar pas op dat je niet geraakt wordt door bommen, geweren, lasers, stekels of andere wapens.
Vlag Bereiken 2

Vlag Bereiken 2

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat de bal de vlag bereikt. Door het tekenen van objecten krijg je de bal aan het rollen en kun je ervoor zorgen dat de bal de obstakels kan passeren.
Tekengame 9

Tekengame 9

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om je kasteel te verdedigen tegen de vijanden! Je kunt de vijanden verslaan door de symbolen na te tekenen die boven hun hoofd staan. Let op dat je het symbool ook met dezelfde kleur tekent.
Snelle kleuren

Snelle kleuren

Denk Spelletjes ? In dit spel worden zowel je behendigheid als je snelheid op de proef gesteld. Het is de bedoeling dat je binnen een bepaalde tijd een luchtkwaliteitsgrafiek inkleurt. In het juiste vak moet je de juiste kleur invaullen, van 'gevaar' (bruin) tot 'goed' (groen).
Warrige Wereld

Warrige Wereld

Denk Spelletjes ? Teken lijntjes, waarover de poppetjes die munten dragen, kunnen lopen. Loods ze zo door alle levels heen en zorg dat ze de gevaren ontlopen.
Stippen Jerry

Stippen Jerry

Kids Spelletjes ? Kies je favoriete kleur(en) en teken in de juiste volgorde een lijn tussen de stippen. Wees precies, want alle stippen zijn genummerd en als je er een mist, verlies je een leven. Succes!
Penseelracer 3

Penseelracer 3

Kids Spelletjes ? Probeer het parcours zo te tekenen zodat het voertuig het voor elkaar krijgt om de finish te bereiken.
Luchtbellen Springen

Luchtbellen Springen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om steeds hoger te komen door op de luchtbellen te springen.
Springen met Tijgertje

Springen met Tijgertje

Aktie Spelletjes ? Spring met Tijgertje zo hoog mogelijk van wolk naar wolk.
Suikerklontjes 2

Suikerklontjes 2

Behendigheid Spelletjes ? Spring zo hoog mogelijk via de suikerklontjes zonder naar beneden te vallen.
Draakje Stuiteren

Draakje Stuiteren

Behendigheid Spelletjes ? Klik op de draak zodat hij omhoog blijft stuiteren en verzamel de turbo's!
Smileys Springen 2

Smileys Springen 2

Behendigheid Spelletjes ? Spring op de smileys om zo hoog mogelijk te komen.
Aap Springen

Aap Springen

Avontuur Spelletjes ? Probeer elke level naar boven te klimmen om de uitgang te bereiken. Je klimt omhoog via een draaiende balk. Maar pas op want je kunt ook omlaag vallen via een draaiende balk!
Bevroren Tuin

Bevroren Tuin

Avontuur Spelletjes ? Versla je vijanden door ze te bekogelen met sneeuw. Als je genoeg sneeuw op ze hebt gegooid worden ze een sneeuwbal, schop deze sneeuwbal vervolgens weg om de vijand te laten verdwijnen. Als je met de sneeuwbal andere vijanden raakt, verdwijnen die ook meteen.
Jack IJs

Jack IJs

Avontuur Spelletjes ? Versla je tegenstanders door ze in te vriezen. Wanneer je iedereen verslagen hebt mag je door naar de volgende level.
Magische Hemel 2

Magische Hemel 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in dit spel je magische krachten te gebruiken en de poppetjes om te toveren tot sneeuwballen.
Alien zonder schip

Alien zonder schip

Behendigheid Spelletjes ? Dit buitenaardse wezen kan niets beginnen zonder zijn ruimteschip! Vlieg met hem door de lucht, op zoek naar zijn ruimteschip, en zorg dat hij niet valt. Ontwijk de raketten, anders verlies je een leven. In ieder level moet je proberen om het ruimteschip te bereiken binnen de tijd, zodat je naar een hoger level doorgaat.
Lenige dief

Lenige dief

Behendigheid Spelletjes ? Klik op het figuurtje en versleep je muiscursor naar de plek waar je hem naartoe wilt laten springen. Hij kan zich vastgrijpen aan muren.
Klim snel

Klim snel

Behendigheid Spelletjes ? Snel, snel, spring omhoog, en maak haast! Want in dit spel zinkt alles langzaam weg en als je valt of wegzinkt, ben je af. Soms helt het veld plots over, klim dan snel verder tot het weer terughelt. Veel plezier!
Spring Jim Spring!

Spring Jim Spring!

Behendigheid Spelletjes ? Jims baas is zijn moersleutel vergeten, en Jim moet hem zo snel mogelijk brengen, helemaal naar de bovenste verdieping van de wolkenkrabber. Verzamel onderweg gouden moersleutels en helmen om in leven te blijven en kijk uit voor spijkers, chihuahua's, vallen en boze aliens, want daarvan gaat Jim dood. Succes!
Jetpack-uitdaging

Jetpack-uitdaging

Behendigheid Spelletjes ? Je hebt een krachtige jetpack op je rug en hopt van wolk naar wolk. Telkens wanneer je landt, moet je de letters intypen die bovenaan verschijnen. Zo vul je de brandstof van je jetpack weer aan en kun je verder omhoog vliegen. De roze wolkjes geven je een powerboost en zorgen dat je omhoog schiet. Kijk uit dat je niet omlaag valt, want dat overleef je niet!
Meat boy

Meat boy

Behendigheid Spelletjes ? Welkom in het spelletje 'Meat Boy'! Help Meat Boy om het roze poppetje, 'Bandaid Girl' genaamd, te bereiken. Hij laat wel een spoor van bloed achter, overal waar hij heeft gelopen of gesprongen...
Diamantengrot

Diamantengrot

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel diamanten, schiet op je vijanden, speel achievements vrij en probeer om al klimmend uit deze enorme grot te ontsnappen!
Ontsnap in het duister

Ontsnap in het duister

Behendigheid Spelletjes ? Je bent beland in een donkere ruimte vol platformen. Langzaam zak je omlaag, en je moet jezelf dus steeds in veiligheid brengen door naar hoger gelegen platforms te springen. Probeer om zo hoog mogelijk te klimmen met behulp van je haak, en zorg dat je zo lang mogelijk in leven blijft! Verzamel schatten door bovenop schatkisten te springen, en spring ook bovenop monsters. Verzamel kippetjes om verloren levens terug te verdienen. Verder kun je bonussen als 'langere haak' of 'raket' verzamelen. Die komen vast een keer van pas. Veel plezier!
Schiet op, Bob 2

Schiet op, Bob 2

Behendigheid Spelletjes ? Bob is een archeoloog. Bij het onderzoeken van grotten, werd hij afgeleid door een stralend licht. Hij wilde weten wat het was en trok aan de rots waar het licht achter zat. Deze rots blokkeerde een lavastroom en nu de rots weg is, kan de lava vrij stromen. Bob zit nu diep in de problemen, want de lava blijft maar stijgen. Zorg ervoor dat Bob de lava voor blijft door op de verschillende uitsteeksels te springen. Ook als er enge dingen (slangen, mummies) op het uitsteeksel zitten. Als je op de spatiebalk drukt, haalt Bob zijn mes tevoorschijn en steekt ze dood.
Jetpack Jerome

Jetpack Jerome

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent Jetpack Jerome! Je bent uitgerust met een heel bijzondere jetpack, die water als brandstof gebruikt. Het is dus zaak om zo veel mogelijk regendruppels te verzamelen om te blijven vliegen. Want als je valt, betekent dit je einde!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game