LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Suikerklontjes 2

Suikerklontjes 2

Behendigheid Spelletjes ? Spring zo hoog mogelijk via de suikerklontjes zonder naar beneden te vallen.
Draakje Stuiteren

Draakje Stuiteren

Behendigheid Spelletjes ? Klik op de draak zodat hij omhoog blijft stuiteren en verzamel de turbo's!
Smileys Springen 2

Smileys Springen 2

Behendigheid Spelletjes ? Spring op de smileys om zo hoog mogelijk te komen.
Bevroren Tuin

Bevroren Tuin

Avontuur Spelletjes ? Versla je vijanden door ze te bekogelen met sneeuw. Als je genoeg sneeuw op ze hebt gegooid worden ze een sneeuwbal, schop deze sneeuwbal vervolgens weg om de vijand te laten verdwijnen. Als je met de sneeuwbal andere vijanden raakt, verdwijnen die ook meteen.
Magische Hemel 2

Magische Hemel 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in dit spel je magische krachten te gebruiken en de poppetjes om te toveren tot sneeuwballen.
Alien zonder schip

Alien zonder schip

Behendigheid Spelletjes ? Dit buitenaardse wezen kan niets beginnen zonder zijn ruimteschip! Vlieg met hem door de lucht, op zoek naar zijn ruimteschip, en zorg dat hij niet valt. Ontwijk de raketten, anders verlies je een leven. In ieder level moet je proberen om het ruimteschip te bereiken binnen de tijd, zodat je naar een hoger level doorgaat.
Lenige dief

Lenige dief

Behendigheid Spelletjes ? Klik op het figuurtje en versleep je muiscursor naar de plek waar je hem naartoe wilt laten springen. Hij kan zich vastgrijpen aan muren.
Klim snel

Klim snel

Behendigheid Spelletjes ? Snel, snel, spring omhoog, en maak haast! Want in dit spel zinkt alles langzaam weg en als je valt of wegzinkt, ben je af. Soms helt het veld plots over, klim dan snel verder tot het weer terughelt. Veel plezier!
Spring Jim Spring!

Spring Jim Spring!

Behendigheid Spelletjes ? Jims baas is zijn moersleutel vergeten, en Jim moet hem zo snel mogelijk brengen, helemaal naar de bovenste verdieping van de wolkenkrabber. Verzamel onderweg gouden moersleutels en helmen om in leven te blijven en kijk uit voor spijkers, chihuahua's, vallen en boze aliens, want daarvan gaat Jim dood. Succes!
Jetpack-uitdaging

Jetpack-uitdaging

Behendigheid Spelletjes ? Je hebt een krachtige jetpack op je rug en hopt van wolk naar wolk. Telkens wanneer je landt, moet je de letters intypen die bovenaan verschijnen. Zo vul je de brandstof van je jetpack weer aan en kun je verder omhoog vliegen. De roze wolkjes geven je een powerboost en zorgen dat je omhoog schiet. Kijk uit dat je niet omlaag valt, want dat overleef je niet!
Diamantengrot

Diamantengrot

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel diamanten, schiet op je vijanden, speel achievements vrij en probeer om al klimmend uit deze enorme grot te ontsnappen!
Ontsnap in het duister

Ontsnap in het duister

Behendigheid Spelletjes ? Je bent beland in een donkere ruimte vol platformen. Langzaam zak je omlaag, en je moet jezelf dus steeds in veiligheid brengen door naar hoger gelegen platforms te springen. Probeer om zo hoog mogelijk te klimmen met behulp van je haak, en zorg dat je zo lang mogelijk in leven blijft! Verzamel schatten door bovenop schatkisten te springen, en spring ook bovenop monsters. Verzamel kippetjes om verloren levens terug te verdienen. Verder kun je bonussen als 'langere haak' of 'raket' verzamelen. Die komen vast een keer van pas. Veel plezier!
Schiet op, Bob 2

Schiet op, Bob 2

Behendigheid Spelletjes ? Bob is een archeoloog. Bij het onderzoeken van grotten, werd hij afgeleid door een stralend licht. Hij wilde weten wat het was en trok aan de rots waar het licht achter zat. Deze rots blokkeerde een lavastroom en nu de rots weg is, kan de lava vrij stromen. Bob zit nu diep in de problemen, want de lava blijft maar stijgen. Zorg ervoor dat Bob de lava voor blijft door op de verschillende uitsteeksels te springen. Ook als er enge dingen (slangen, mummies) op het uitsteeksel zitten. Als je op de spatiebalk drukt, haalt Bob zijn mes tevoorschijn en steekt ze dood.
Jetpack Jerome

Jetpack Jerome

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent Jetpack Jerome! Je bent uitgerust met een heel bijzondere jetpack, die water als brandstof gebruikt. Het is dus zaak om zo veel mogelijk regendruppels te verzamelen om te blijven vliegen. Want als je valt, betekent dit je einde!
Ruimtefeest

Ruimtefeest

Behendigheid Spelletjes ? Dit buitenaardse wezen wil weer terug naar zijn eigen planeet. Hij start zijn ruimteschip, en wanneer jij klikt, vliegt hij omhoog. Je moet hem wel aan de gang houden door te blijven klikken. Daar waar jij klikt, vliegt hij naartoe, dus als je dit handig doet, raakt hij onderweg zo veel mogelijk muntjes en andere bonussen! Kijk wel uit dat je geen luchtballonnen raakt, want dan stort de alien meteen neer en verdien je weinig tot geen punten. Telkens wanneer de alien een poging heeft gewaagd, verdien je geld: dit kun je uitgeven in de winkel om zijn ruimteschip te upgraden. Op die manier komen jullie samen nog verder, en wie weet bereiken jullie uiteindelijk zijn thuisplaneet!
Ridder in de val

Ridder in de val

Behendigheid Spelletjes ? Prinses Nectarine woont in een kasteel vol valkuilen waarin ze alle argeloze ridders probeert te lokken. De slimste en sluwste van het stel overleeft de valstrikken misschien, en mag met haar trouwen. Probeer jij als laatste over te blijven?
Neuronenstrijd

Neuronenstrijd

Behendigheid Spelletjes ? Maak je neuron zo lang mogelijk door van de ene proteïne naar de andere te gaan. Verbind zo veel mogelijk proteïnen met elkaar en kijk hierbij uit voor vijandige neuronen, die ook op proteïnen uit zijn. In het spel zijn ook speciale proteïnen: sommige vergroten de straal waarbinnen je proteïnen kunt pakken, andere verhogen je snelheid tijdelijk, nog weer andere zorgen ervoor dat je langer kunt profiteren van een groter bereik of dat vijandige neuronen tijdelijk worden bevroren. Succes!
Bob en de pinguïns

Bob en de pinguïns

Behendigheid Spelletjes ? Gemene pinguïns hebben de Maanprinses ontvoerd, en Bob de ijsbeer is van plan om deze mysterieuze schoonheid te gaan redden. Hij reist daarom helemaal af naar de Zuidpool en gaat het gevecht met de pinguïns aan, want Bob wil dolgraag een echte held worden! Spring op de ijsschotsjes of op de wolken om nog hoger de lucht in te vliegen, pak cadeautjes om een extra hoge sprong te maken en verzamel muntjes om upgrades te kunnen kopen. Zorg dat je niet door springende pinguïns wordt geraakt: spring erbovenop om ze uit te schakelen en zelf lekker hoog te kunnen springen. Kijk uit voor vallende raketten, deze zijn dodelijk! Ook de donderwolken zul je om deze reden echt moeten ontwijken. Er zijn veel leuke powerups te pakken: het hartje geeft je een extra leven, het belletje geeft je een snelheidsboost, de magneet trekt muntjes aan, het ijskristal vult de snelheidsbalk op en het schild beschermt je tegen vijanden en donderwolken. Veel succes!
Onder de rotsen

Onder de rotsen

Avontuur Spelletjes ? Opeens zit je gevangen in een grot, zonder te weten hoe je er bent beland of hoe je er weer uit kunt ontsnappen. Er zit maar één ding op: proberen en kijken wat werkt. Spring zo hoog mogelijk en bereik telkens een uitgang die je weer een stapje dichter bij de bewoonde wereld brengt!
Piraat op Mars

Piraat op Mars

Behendigheid Spelletjes ? Speel dit leuke lanceerspel met piraat Hermoso in de hoofdrol! Toen piraterij officieel verboden werd, zat Hermoso opeens zonder werk. Toen hij op de televisie zag dat er water was gevonden op Mars, trok hij al heel snel een conclusie: waar water is, is zee. En als er zee is, dan zou hij weer kunnen gaan plunderen! Onderweg naar Mars zijn ook nog mooie goudstukken te vinden, echt iets voor een piraat als hij, dus hij is dubbel gemotiveerd om zo hoog mogelijk te vliegen. Hij besluit dus om zich naar Mars te laten lanceren, alleen heeft hij hierbij wel hulp nodig. Vrijwilligers?
Ontsnap uit het riool 2

Ontsnap uit het riool 2

Behendigheid Spelletjes ? Nadat de hamsters er in 'Ontsnap uit het riool' in zijn geslaagd om te ontsnappen, hebben ze hier wel een hoge prijs voor moeten betalen: ze werden steeds slimmer! Zo slim, dat ze ook met hun nieuw verworven vrijheid geen genoegen meer namen: ze wilden nog verder ontsnappen! Hamster Kenny laat zich met een kanon lanceren en wil tijdens zijn vlucht zo veel mogelijk munten meepakken. Klik op hem zodat hij blijft stijgen: mis je hem, dan valt hij misschien te pletter en moet je opnieuw beginnen!
Oneindige ridder

Oneindige ridder

Behendigheid Spelletjes ? Beklim de kasteeltoren en verzamel onderweg munten, toverdranken, bijltjes en helmen: deze leveren je extra punten op. 100 munten zijn 1 extra leven waard. Kijk uit dat je niet in de slotgracht belandt!
Qubey the Cube

Qubey the Cube

Behendigheid Spelletjes ? Qubey is een kubus die heel erg hoog kan springen. Hoe hoog vraag jij je af? Nou dat ligt aan jou. Klik naar links of rechts en Qubey springt die kant op. Er staan genoeg hindernissen op de weg, dus let goed op!
Fuel Duel

Fuel Duel

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat je alle auto's vult met benzine. Pas op dat je niet te laat terug bent bij het tanken want ook wanneer een tank te vol is, verlies je een leven.
Konijnen en Eieren

Konijnen en Eieren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle schattige konijntjes veilig naar de overkant te leiden!
Drakenuniversiteit

Drakenuniversiteit

Denk Spelletjes ? Welkom bij de drakenuniversiteit. Probeer om aan de overkant te komen door op de correct gespelde woorden springen.
Kittenwaterval

Kittenwaterval

Behendigheid Spelletjes ? Help deze lieve kittens om de waterval over te steken met behulp van de boomstam. Door een donkergroene bol op te vangen, kan je de boomstam langer maken en met de lichtgroene bollen wordt deze korter. Als je de rode knop raakt, verdien je bonuspunten en met de blauwe verdien je een extra leven.
Hertenbrug

Hertenbrug

Behendigheid Spelletjes ? Help jij deze hertjes om het ravijn over te steken? Vorm een soort brug van boomstammen, waar de herten bovenop kunnen springen. Vang de bloemen op die naar beneden vallen: deze zijn bonuspunten waard. De oranje bolletjes rechts bovenaan geven aan hoeveel levens je nog hebt, en de oranjeroze balk geeft aan hoe lang de rode boomstam nog stil blijft staan.
Beer op safari

Beer op safari

Denk Spelletjes ? Heb je wel eens een beer gezien die in zijn eentje op safari gaat? Speel dan dit spel! Hij heeft jouw hulp namelijk nodig om allerlei obstakels te overwinnen of te omzeilen. Bovenaan in het venster zie je vier opties: Destroy, Gravity, Shape en Magic. De eerste optie laat obstakels verdwijnen en bommen ontploffen. De tweede optie keert de zwaartekracht om. Met de derde optie kun je voorwerpen van vorm laten veranderen en met de vierde optie komen er wat toverkrachten in het spel. Denk logisch na en voer de handelingen in de juiste volgorde uit, zodat de safari een vakantie wordt waar de beer met plezier op terugkijkt!
Balletje laaghouden

Balletje laaghouden

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om steeds verder naar onderen te komen door het balletje door de gaatjes te laten rollen.
Dodge

Dodge

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het blauwe balletje naar het blauwe blokje te brengen, maar pas op de rode bolletjes !
Ontwijk de Raketten

Ontwijk de Raketten

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de raketten. In het begin gaat het nog langzaam, maar dan komen ze van alle kanten!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game