LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Ruimtefeest

Ruimtefeest

Behendigheid Spelletjes ? Dit buitenaardse wezen wil weer terug naar zijn eigen planeet. Hij start zijn ruimteschip, en wanneer jij klikt, vliegt hij omhoog. Je moet hem wel aan de gang houden door te blijven klikken. Daar waar jij klikt, vliegt hij naartoe, dus als je dit handig doet, raakt hij onderweg zo veel mogelijk muntjes en andere bonussen! Kijk wel uit dat je geen luchtballonnen raakt, want dan stort de alien meteen neer en verdien je weinig tot geen punten. Telkens wanneer de alien een poging heeft gewaagd, verdien je geld: dit kun je uitgeven in de winkel om zijn ruimteschip te upgraden. Op die manier komen jullie samen nog verder, en wie weet bereiken jullie uiteindelijk zijn thuisplaneet!
Ridder in de val

Ridder in de val

Behendigheid Spelletjes ? Prinses Nectarine woont in een kasteel vol valkuilen waarin ze alle argeloze ridders probeert te lokken. De slimste en sluwste van het stel overleeft de valstrikken misschien, en mag met haar trouwen. Probeer jij als laatste over te blijven?
Neuronenstrijd

Neuronenstrijd

Behendigheid Spelletjes ? Maak je neuron zo lang mogelijk door van de ene proteïne naar de andere te gaan. Verbind zo veel mogelijk proteïnen met elkaar en kijk hierbij uit voor vijandige neuronen, die ook op proteïnen uit zijn. In het spel zijn ook speciale proteïnen: sommige vergroten de straal waarbinnen je proteïnen kunt pakken, andere verhogen je snelheid tijdelijk, nog weer andere zorgen ervoor dat je langer kunt profiteren van een groter bereik of dat vijandige neuronen tijdelijk worden bevroren. Succes!
Bob en de pinguïns

Bob en de pinguïns

Behendigheid Spelletjes ? Gemene pinguïns hebben de Maanprinses ontvoerd, en Bob de ijsbeer is van plan om deze mysterieuze schoonheid te gaan redden. Hij reist daarom helemaal af naar de Zuidpool en gaat het gevecht met de pinguïns aan, want Bob wil dolgraag een echte held worden! Spring op de ijsschotsjes of op de wolken om nog hoger de lucht in te vliegen, pak cadeautjes om een extra hoge sprong te maken en verzamel muntjes om upgrades te kunnen kopen. Zorg dat je niet door springende pinguïns wordt geraakt: spring erbovenop om ze uit te schakelen en zelf lekker hoog te kunnen springen. Kijk uit voor vallende raketten, deze zijn dodelijk! Ook de donderwolken zul je om deze reden echt moeten ontwijken. Er zijn veel leuke powerups te pakken: het hartje geeft je een extra leven, het belletje geeft je een snelheidsboost, de magneet trekt muntjes aan, het ijskristal vult de snelheidsbalk op en het schild beschermt je tegen vijanden en donderwolken. Veel succes!
Onder de rotsen

Onder de rotsen

Avontuur Spelletjes ? Opeens zit je gevangen in een grot, zonder te weten hoe je er bent beland of hoe je er weer uit kunt ontsnappen. Er zit maar één ding op: proberen en kijken wat werkt. Spring zo hoog mogelijk en bereik telkens een uitgang die je weer een stapje dichter bij de bewoonde wereld brengt!
Piraat op Mars

Piraat op Mars

Behendigheid Spelletjes ? Speel dit leuke lanceerspel met piraat Hermoso in de hoofdrol! Toen piraterij officieel verboden werd, zat Hermoso opeens zonder werk. Toen hij op de televisie zag dat er water was gevonden op Mars, trok hij al heel snel een conclusie: waar water is, is zee. En als er zee is, dan zou hij weer kunnen gaan plunderen! Onderweg naar Mars zijn ook nog mooie goudstukken te vinden, echt iets voor een piraat als hij, dus hij is dubbel gemotiveerd om zo hoog mogelijk te vliegen. Hij besluit dus om zich naar Mars te laten lanceren, alleen heeft hij hierbij wel hulp nodig. Vrijwilligers?
Ontsnap uit het riool 2

Ontsnap uit het riool 2

Behendigheid Spelletjes ? Nadat de hamsters er in 'Ontsnap uit het riool' in zijn geslaagd om te ontsnappen, hebben ze hier wel een hoge prijs voor moeten betalen: ze werden steeds slimmer! Zo slim, dat ze ook met hun nieuw verworven vrijheid geen genoegen meer namen: ze wilden nog verder ontsnappen! Hamster Kenny laat zich met een kanon lanceren en wil tijdens zijn vlucht zo veel mogelijk munten meepakken. Klik op hem zodat hij blijft stijgen: mis je hem, dan valt hij misschien te pletter en moet je opnieuw beginnen!
Oneindige ridder

Oneindige ridder

Behendigheid Spelletjes ? Beklim de kasteeltoren en verzamel onderweg munten, toverdranken, bijltjes en helmen: deze leveren je extra punten op. 100 munten zijn 1 extra leven waard. Kijk uit dat je niet in de slotgracht belandt!
Qubey the Cube

Qubey the Cube

Behendigheid Spelletjes ? Qubey is een kubus die heel erg hoog kan springen. Hoe hoog vraag jij je af? Nou dat ligt aan jou. Klik naar links of rechts en Qubey springt die kant op. Er staan genoeg hindernissen op de weg, dus let goed op!
Fuel Duel

Fuel Duel

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat je alle auto's vult met benzine. Pas op dat je niet te laat terug bent bij het tanken want ook wanneer een tank te vol is, verlies je een leven.
IJsmachine

IJsmachine

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met deze ijsmachine de sorbets te maken die rechts bovenaan worden weergegeven!
Konijnen en Eieren

Konijnen en Eieren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle schattige konijntjes veilig naar de overkant te leiden!
Drakenuniversiteit

Drakenuniversiteit

Denk Spelletjes ? Welkom bij de drakenuniversiteit. Probeer om aan de overkant te komen door op de correct gespelde woorden springen.
Klaarover

Klaarover

Kids Spelletjes ? Jij bent de klaarover en moet ervoor zorgen dat alle kinderen veilig op school komen. Laat de kinderen niet te lang wachten met oversteken want dan lopen ze boos weg.
Kittenwaterval

Kittenwaterval

Behendigheid Spelletjes ? Help deze lieve kittens om de waterval over te steken met behulp van de boomstam. Door een donkergroene bol op te vangen, kan je de boomstam langer maken en met de lichtgroene bollen wordt deze korter. Als je de rode knop raakt, verdien je bonuspunten en met de blauwe verdien je een extra leven.
Tom steekt over

Tom steekt over

Behendigheid Spelletjes ? Help jij Tom om de rivier over te steken? Voordat hij bij de rivier is, moet hij ook nog een ontzettend drukke weg oversteken, waar auto's, scooters en vrachtwagens voorbij scheuren. Het is dus oppassen geblazen. Tom kan van de ene boot naar de andere springen om zo veilig over te steken. Hoe sneller hij dit doet, hoe meer punten je verdient.
Hertenbrug

Hertenbrug

Behendigheid Spelletjes ? Help jij deze hertjes om het ravijn over te steken? Vorm een soort brug van boomstammen, waar de herten bovenop kunnen springen. Vang de bloemen op die naar beneden vallen: deze zijn bonuspunten waard. De oranje bolletjes rechts bovenaan geven aan hoeveel levens je nog hebt, en de oranjeroze balk geeft aan hoe lang de rode boomstam nog stil blijft staan.
Beer op safari

Beer op safari

Denk Spelletjes ? Heb je wel eens een beer gezien die in zijn eentje op safari gaat? Speel dan dit spel! Hij heeft jouw hulp namelijk nodig om allerlei obstakels te overwinnen of te omzeilen. Bovenaan in het venster zie je vier opties: Destroy, Gravity, Shape en Magic. De eerste optie laat obstakels verdwijnen en bommen ontploffen. De tweede optie keert de zwaartekracht om. Met de derde optie kun je voorwerpen van vorm laten veranderen en met de vierde optie komen er wat toverkrachten in het spel. Denk logisch na en voer de handelingen in de juiste volgorde uit, zodat de safari een vakantie wordt waar de beer met plezier op terugkijkt!
Balletje laaghouden

Balletje laaghouden

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om steeds verder naar onderen te komen door het balletje door de gaatjes te laten rollen.
Cirkel Game 2

Cirkel Game 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een uitgebreide versie van de Cirkel Game. Probeer om het stipje door de tunnel te leiden zonder dat het de wanden raakt. Kijk ook uit voor de obstakels!
Dodge

Dodge

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het blauwe balletje naar het blauwe blokje te brengen, maar pas op de rode bolletjes !
Ontwijk de Raketten

Ontwijk de Raketten

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de raketten. In het begin gaat het nog langzaam, maar dan komen ze van alle kanten!
Ren weg voor de ballen

Ren weg voor de ballen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de balletjes te ontwijken. Hoelanger het duurt hoe meer balletjes er komen.
Toren van Moai

Toren van Moai

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zoveel mogelijk poppetjes te redden van de toren, doormiddel van ze op te pikken met de ladder!
Balletjes ontwijken

Balletjes ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle balletjes te ontwijken. Na verloop van tijd wordt dit steeds moeilijker!
Cursorspel 2

Cursorspel 2

Behendigheid Spelletjes ? Het varkentje probeert je muis af te pakken. Hiervoor heeft hij verschillende wapens. Zorg ervoor dat hij je niet te pakken krijgt!
Ontwijk de pijlen

Ontwijk de pijlen

Behendigheid Spelletjes ? Er vallen allerlei pijlen uit het dak, deze moet je ontwijken!
Velocity

Velocity

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle aanvallen die op jouw gericht zijn te ontwijken.
Cursorspel 3

Cursorspel 3

Behendigheid Spelletjes ? Kesler wil je muis afpakken! Pas op dat hij hem niet te pakken krijgt.
Biff en Baff 2

Biff en Baff 2

Behendigheid Spelletjes ? Voorkom dat Biff en Baff worden geraakt door het puin in de ruimte.
Spioneren

Spioneren

Behendigheid Spelletjes ? Je bent een spion en moet zorgen dat je ongezien het gebouw binnenkomt.
Koekjes Verplaatsen

Koekjes Verplaatsen

Kids Spelletjes ? Verplaats de koekjes van de tafel naar de doos zonder geraakt te worden door de muis.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game