LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Bungee Redder

Bungee Redder

Behendigheid Spelletjes ? Red de mensen die in de bergen zitten doormiddel van je bungee aan de helicopter!
Gangsterstad

Gangsterstad

Race Spelletjes ? In dit vergeten stadje dreigt de corruptie steeds verder de overhand te nemen. Jij gaat op jouw eigen manier de strijd aan tegen de criminelen: door ze van de weg te rijden. Ram alle auto's waar een groene cirkel omheen verschijnt!
Quickdraw GUN.5

Quickdraw GUN.5

Aktie Spelletjes ? Dit is een remake van het originele Quickdraw-spel. Wanneer je het woordje 'DRAW' ziet verschijnen, druk je op de spatiebalk om te schieten. Doe dit wel op het juiste moment, dus niet te vroeg en niet te laat want dan loopt het slecht met je af!
Crow in Hell: Affliction

Crow in Hell: Affliction

Behendigheid Spelletjes ? Deze kraai is door een dronken jager neergeschoten en hierdoor in een soort put terechtgekomen. Hij is zo verzwakt door zijn val, dat hij doodgaat zodra hij maar iets raakt: wanden, plafonds, martelwerktuigen, enzovoorts. Loods deze kraai door de hel, op weg naar het leven boven de grond!
L.I.F.E.

L.I.F.E.

Behendigheid Spelletjes ? Hangend aan een ooievaar kom jij er als baby opeens achter dat één van je riemen is losgeschoten! Je duikt met een rotvaart omlaag. In de lucht kom je van alles en nog wat tegen, van flesjes melk tot messen. Telkens behaal je weer een nieuwe achievement en kom je weer in een nieuwe fase terecht. Succes!
Broodjeszaak

Broodjeszaak

Denk Spelletjes ? Probeer aan zo veel mogelijk mensen broodjes te verkopen. Maar let erop dat je ze wel het broodje klaarmaakt waar ze om gevraagd hebben!
Eendjes Verzamelen 2

Eendjes Verzamelen 2

Behendigheid Spelletjes ? Speel dit grappige Kermis spelletje. Probeer zoveel mogelijk eendjes te verzamelen en vervolgens zoveel mogelijk eendjes omver te schieten.
Dodelijke piranha 5

Dodelijke piranha 5

Aktie Spelletjes ? Nog steeds is de dodelijke piranha niet uitgegeten. Zorg jij dat hij zijn dagelijkse portie vlees krijgt? Onder water gaat hij op zoek naar slachtoffers, en zodra hij er eentje heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen. Pas wanneer de honger van de dodelijke vis is gestild, wordt hij weer wat rustiger - en kun jij door naar het volgende level!
Mode Winkel

Mode Winkel

Meisjes Spelletjes ? Zorg ervoor dat je klanten zo snel mogelijk bediend worden met de door hun gevraagde kleren.
Teken Stuntbike

Teken Stuntbike

Behendigheid Spelletjes ? Teken een baan voor je trial en probeer zo ver mogelijk te rijden met je trial.
Science Fictionmuseum

Science Fictionmuseum

Aktie Spelletjes ? Het Science Fictionmuseum is een dekmantel voor een ondergronds lab waar gevaarlijke experimenten worden uitgevoerd. Veel bezoekers van het museum zijn al als proefpersonen gebruikt. Zo ook deze nietsvermoedende toerist, die opeens zwaar bewapend wakker wordt, 50 verdiepingen onder de grond. Help hem om de weg naar buiten te vinden!
Hongerige Hartjes

Hongerige Hartjes

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een ontzettend leuk getekend behendigheidsspelletje, waarin het de bedoeling is dat jouw hart steeds groter wordt. Dit bereik je door kleinere hartjes op te eten, maar pas op voor de grotere harten: die moet je juist ontwijken want zij zijn er ook op uit om te groeien door kleinere hartjes op te eten!
Breekbaar

Breekbaar

Behendigheid Spelletjes ? Het verhuisbedrijf moet een heleboel dozen verplaatsen. Jij bent net zonder werk en solliciteert naar de baan als kraanmachinist. Als je wordt aangenomen, moet je natuurlijk nog wel even bewijzen dat je weet wat je doet. Verplaats de dozen naar de opgegeven plaats, maar wees voorzichtig. Als er 'fragile' op de doos staat, is de inhoud breekbaar, daar moet je dus heel voorzichtig mee omgaan. Als je dit allemaal goed doet, heb je weer werk voorlopig.
Bloemen Schikken

Bloemen Schikken

Meisjes Spelletjes ? Maak elke dag mooie bloemstukken voor je klanten. Overhandig ze de bloemstukken pas zodra ze er tevreden mee zijn.
Vissende Beer

Vissende Beer

Denk Spelletjes ? Help moeder beer om vissen uit de ijsblokken te schieten voor haar jong. Doe je best met mikken, want je hebt maar weinig ballen. Veel plezier!
De Ochtendwandeling

De Ochtendwandeling

Behendigheid Spelletjes ? Laat de honden uit en spring daarbij over alle hindernissen of duik weg voor bomen en vogels. Als je het goed doet, krijg je er extra honden bij, maar als je ergens tegenaan rent, verlies je een energiekraal.
Blijf uit de Waterval

Blijf uit de Waterval

Behendigheid Spelletjes ? Help het paarse poppetje om uit de buurt te blijven van de bovenkant van het scherm, en om snel beneden te komen. Ondertussen kan je allerlei bonussen verdienen.
Warrige Wereld

Warrige Wereld

Denk Spelletjes ? Teken lijntjes, waarover de poppetjes die munten dragen, kunnen lopen. Loods ze zo door alle levels heen en zorg dat ze de gevaren ontlopen.
Een hond voor elk seizoen

Een hond voor elk seizoen

Behendigheid Spelletjes ? Vier hondjes, vier seizoenen! Elk hondje rent in zijn eigen seizoen, en komt daarin soms hindernissen tegen. Wanneer één hondje springt, springen de andere drie mee, en je moet dus goed opletten welk hondje welk obstakel moet ontwijken. Voor iedere rode bal waar een hondje overheen springt, verdien je punten. Er zijn allerlei opties mogelijk bij het springen, kijk hiervoor even naar het Besturing-gedeelte van deze tekst.
Woeste kettingzaag

Woeste kettingzaag

Aktie Spelletjes ? Er is een strijd gaande tussen dozen en een kettingzaag. Zorg dat je alle dozen kapotzaagt! Dozen kunnen je alleen van achteren aanvallen.
Vechtlustig visje

Vechtlustig visje

Behendigheid Spelletjes ? Hou jouw visje in leven voor 30 seconden om naar het volgende level te gaan. Gooi mijnen op de vijandige vissen om ze te verslaan. Je kan ook je eigen vis bewapenen.
Poolen met smileys

Poolen met smileys

Denk Spelletjes ? In dit grappige spelletje is het de bedoeling dat je de blauwe smileys wegschiet uit het scherm, of in de gaten. Kijk uit voor de rode gezichtjes en zorg dat de oranje smiley niet uit het veld verdwijnt. Hoe minder stoten, hoe beter!
Bouw je Toren 3

Bouw je Toren 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer als eerste een stabiele toren te bouwen. Plaats de getallen in een aflopende volgorde met het laagste getal bovenaan.
Muur Omgooien

Muur Omgooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de stapel dozen omver te krijgen door het balletje ertegenaan te laten rollen of vallen.
Typen en boren

Typen en boren

Behendigheid Spelletjes ? Jack bestuurt een auto, met daaraan een grote drilboor waarmee hij door de rotsen moet zien te komen. Zolang jij de juiste Engelse woorden blijft intypen, komt zijn auto vooruit. Maar o wee als je een fout maakt: dan ontploft zijn wagen! Probeer om zo ver mogelijk te komen in 30 seconden!
Willy de tovenaar

Willy de tovenaar

Aktie Spelletjes ? Jij bent Willy de tovenaar. Met je toverstok dood je monsters om de prinses te beschermen tegen het kwaad. Schiet op de monstertjes en ridders en zorg dat je de prinses niet raakt. Je energie is beperkt, dus ga er zuinig mee om! Je energiestraal stuit terug wanneer hij tegen een paarse driehoek aankomt. De blauwe 'teleport'pijl kun je gebruiken om je van de ene plek naar de andere te verplaatsen.
Sub Bump

Sub Bump

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo ver mogelijk te komen met je kleine onderzeebootje.
Demoman

Demoman

Behendigheid Spelletjes ? Vernietig met je sloopbal alle kantoorgebouwen.
Mol Ontsnapt

Mol Ontsnapt

Behendigheid Spelletjes ? Er komen stukken grond met holen erin uit de lucht vallen. Zorg dat deze goed terechtkomen, zodat de mol naar beneden kan, zijn gangenstelsel in!
Boogschutter Jeff

Boogschutter Jeff

Behendigheid Spelletjes ? Help Jeff de kleine boogschutter om zoveel mogelijk pijlen in de roos te schieten!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game