LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Boze slakken

Boze slakken

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een leuk Angry Birds-achtig spelletje waarin slakken de hoofdrol spelen. De varkens hebben in een onbewaakt ogenblik het geld van deze slakken gejat! Woest zijn de slakken, en ze gaan er alles aan doen om alle varkens uit te schakelen. Probeer in dit verslavende spel om de varkens te raken door er boze slakken op af te schieten, met behulp van een katapult. Probeer de varkens op de juiste plek te raken en ga voor de hoogste score!
Xballs

Xballs

Behendigheid Spelletjes ? Speel het gouden bolletje vrij door series van minstens drie bolletjes van eenzelfde kleur te maken. Schiet de bolletjes af met je kanon, en richt goed zodat je de juiste kleur raakt.
Jungle Quest

Jungle Quest

Behendigheid Spelletjes ? Zeer mooi en realistisch flipperkastspel!
Boze berenpicknick

Boze berenpicknick

Aktie Spelletjes ? Wist je dat er ook boosaardige teddyberen bestaan? Ontdek het in dit spel en kruip in de huid van een Rambo-teddybeer die de strijd aangaat met de gekleurde beertjes. Deze picknickende teddyberen lijken misschien vriendelijk, maar of ze dat in werkelijkheid ook zijn...? Probeer om allerlei bonussen ('perks') vrij te spelen!
Hangend hart

Hangend hart

Avontuur Spelletjes ? In dit spel moet je het hart van je geliefde winnen door steeds de voorwerpen die met liefde te maken hebben te verzamelen. Schiet op de beestjes die je dood maken en blijf uit de buurt van die rotvogel, die de beestjes een tijdelijk schild geeft. Bereik het volgende level door 2000 punten te scoren voor de tijd om is. Succes!
Cheerleader

Cheerleader

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om dezelfde bewegingen te maken als de leider.
Sandwich Winkel 2

Sandwich Winkel 2

Meisjes Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk sandwiches te maken en te verkopen. Probeer om niet teveel verkeerde sandwiches te maken want dan gaat de winkel failliet.
Engeltje daalt af

Engeltje daalt af

Behendigheid Spelletjes ? Dit engeltje is op weg naar de aarde. Help haar om onderweg zoveel mogelijk fruit en bloemen te verzamelen. Wanneer je op een plateautje terechtkomt, stuiter je weer terug omhoog, waardoor je nog meer tijd hebt om punten te verzamelen.
Peter Pony

Peter Pony

Behendigheid Spelletjes ? Help Peter Pony om alle hoefijzers te vinden die verspreid liggen over het hele veld. Zorg dat de jockey hem niet in de gaten krijgt! Af en toe ligt er ook wat lekkers tussen, zoals maïs en appels. Hiermee weet Peter wel raad, en hij verdient hier ook extra punten mee.
Zombietoren

Zombietoren

Aktie Spelletjes ? Sloop de toren, zodat de zombies neerstorten of geplet worden! Hoe minder sloopkogels je gebruikt, hoe meer punten dit je oplevert. Laat zo veel mogelijk instorten!
Velocity

Velocity

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle aanvallen die op jouw gericht zijn te ontwijken.
Cipier Game

Cipier Game

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk uit de handen van de gedetineerden te blijven. Verzamel onderweg zoveel mogelijk sleutels en ontwijk de boeven en voorwerpen die op je af komen.
Sterren Verzamelen 6

Sterren Verzamelen 6

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle sterren om nieuwe deuren te ontdekken en zo het spel uit te spelen.
Bob en de pinguïns

Bob en de pinguïns

Behendigheid Spelletjes ? Gemene pinguïns hebben de Maanprinses ontvoerd, en Bob de ijsbeer is van plan om deze mysterieuze schoonheid te gaan redden. Hij reist daarom helemaal af naar de Zuidpool en gaat het gevecht met de pinguïns aan, want Bob wil dolgraag een echte held worden! Spring op de ijsschotsjes of op de wolken om nog hoger de lucht in te vliegen, pak cadeautjes om een extra hoge sprong te maken en verzamel muntjes om upgrades te kunnen kopen. Zorg dat je niet door springende pinguïns wordt geraakt: spring erbovenop om ze uit te schakelen en zelf lekker hoog te kunnen springen. Kijk uit voor vallende raketten, deze zijn dodelijk! Ook de donderwolken zul je om deze reden echt moeten ontwijken. Er zijn veel leuke powerups te pakken: het hartje geeft je een extra leven, het belletje geeft je een snelheidsboost, de magneet trekt muntjes aan, het ijskristal vult de snelheidsbalk op en het schild beschermt je tegen vijanden en donderwolken. Veel succes!
Catapult Madness

Catapult Madness

Behendigheid Spelletjes ? Een middeleeuws dorp wordt belegerd door een groep trollen die erop uit zijn om de dochter van de koning te ontvoeren. Er dreigt hongersnood, en de wanhoop is nabij. Wat zouden de dorpelingen nu nog kunnen doen om deze belegering te overleven? Een timmerman biedt de oplossing: hij bouwt een katapult, waarin mensen kunnen worden geplaatst om naar een nabijgelegen dorp kunnen worden geschoten om hulp te halen. De koning wijst de vrijwilligers aan, dus de dorpelingen hebben weinig keus. Jij bedient de katapult, en moet ervoor zorgen dat de dorpelingen zo ver mogelijk worden weggeschoten! Doe dit in zo min mogelijk pogingen. Je kunt je katapult upgraden in de winkel. Succes!
Trillen en Morsen

Trillen en Morsen

Behendigheid Spelletjes ? Neem bestellingen op, seveer ze aan de klanten en zorg dat ze tevreden blijven!
Spoor des doods 2

Spoor des doods 2

Behendigheid Spelletjes ? Ook in het tweede deel van Spoor des doods rijd je in een karretje over het spoor in een goudmijn. Pak alle diamanten en goudklompjes die je te pakken kunt krijgen: deze kun je gebruiken voor upgrades. De stukken rots die je op het spoor tegenkomt, moet je juist ontwijken door eroverheen te springen en ook de karretjes met dynamiet kun je beter ontwijken. Muren kun je kapot schieten. Wat kun je upgraden? Je snelheid, je aantal levens, je munitie en je sprongkracht. Om over bepaalde ravijnen heen te springen heb je namelijk een minimale sprongkracht en snelheid nodig, anders val je geheid in de diepte. Succes, kleine goudzoeker!
Honden Ontwijken

Honden Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Hoe lang kan dit schaap overleven in een wei vol honden?
Rocket Run

Rocket Run

Behendigheid Spelletjes ? Pak alle sterren om het level te halen.
Weg met de monsters 2

Weg met de monsters 2

Aktie Spelletjes ? Valse monsters hebben de kittens van een moederpoes ontvoerd om ze te offeren aan de God van de Haat. Schakel de monsters uit met stenen of bommen voordat ze de katjes kunnen offeren, en probeer om in ieder level 3 sterren te verdienen!
Dinkyball

Dinkyball

Denk Spelletjes ? Laat hoofden van poppetjes zo vallen dat je drie dezelfde op een rij krijgt. Probeer het zo lang mogelijk uit te houden, anders is het spel voorbij!
Helikopter besturen

Helikopter besturen

Behendigheid Spelletjes ? Vlieg met de oranje helikopter naar de vlag om de level te halen. Pas op dat je onderweg niet teveel muren raakt want dan stort je neer.
Hond in monsterland

Hond in monsterland

Behendigheid Spelletjes ? Help dit hondje om zijn vrienden en zijn spullen te vinden! De monsters hebben ze ontvoerd naar hun land toen het hondje lag rustig te slapen. Het hondje werd net op tijd wakker en twijfelde geen seconde: hij sprong erachteraan, om zijn vrienden en zijn spullen terug te vinden. Hiervoor zal hij heel wat gevaren en vijandige bewakers moeten trotseren, maar met jouw hulp lukt het hem vast! De vrienden die hij op zijn zoektocht tegenkomt, hebben bijzondere eigenschappen die hem kunnen helpen, maar je moet er natuurlijk wel op letten dat de bewakers ze niet te pakken krijgen. Je krijgt dus hulp, maar moet ook extra goed uitkijken. Veel plezier en succes!
Ninjabeer

Ninjabeer

Behendigheid Spelletjes ? Ninjabeer en Paarse Teddybeer binden de strijd aan tegen de monsters die ze onder de bedden van kinderen hebben gevangen! De monsters zijn namelijk uit hun hokken ontsnapt, en nu moeten Ninjabeer een Paarse Teddy op jacht om ze stuk voor stuk uit te schakelen. Zorg dat ze alle monsters van de platforms af schieten! Je kunt hiervoor 6 verschillende wapens gebruiken.
Zombiesprint

Zombiesprint

Aktie Spelletjes ? Een ouderwets leuke zombieshooter. Knal ze allemaal neer, die levende doden, want ze hebben het op jou gemunt. Hoe beter je het doet, hoe meer je jouw aanval en verdediging kunt upgraden. In het begin gaat het dus allemaal nog een beetje langzaam, maar wanneer je de nodige upgrades hebt verzameld, wordt het opeens een stuk uitdagender!
Klaverblaadje

Klaverblaadje

Denk Spelletjes ? Klavertjes hebben zonlicht en water nodig om zich goed te voelen. Ga jij daarvoor zorgen? Je mag het zonnetje of de waterdruppel tussen de horizontale lijnen plaatsen om zonlicht en water op het klavertje te laten neerkomen. Probeer hierbij alle sterren te raken! Donderwolken zullen je weg proberen te versperren: ben jij deze te slim af? Het hoogteverschil kan je hier een handje bij helpen en ook kun je de wind inzetten om de donkere wolk weg te blazen.
Ballon Pointer

Ballon Pointer

Behendigheid Spelletjes ? Probeer jouw ballon veilig naar de uitgang van het labyrint te leiden!
Meat boy

Meat boy

Behendigheid Spelletjes ? Welkom in het spelletje 'Meat Boy'! Help Meat Boy om het roze poppetje, 'Bandaid Girl' genaamd, te bereiken. Hij laat wel een spoor van bloed achter, overal waar hij heeft gelopen of gesprongen...
Dino's fruitjacht

Dino's fruitjacht

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een velociraptor en gek genoeg ben je gek op fruit! Nou ja, ook in de oertijd waren er blijkbaar vreemde uitzonderingen. Je jaagt op kersen, appels, druiven, meloenen en bananen, maar bent als de dood dat er wat Spaanse pepers in je mond belanden! Zorg dat je binnen het scherm blijft lopen, en dat je niet in de hete lava valt.
Help de smileys

Help de smileys

Denk Spelletjes ? Help deze smileys naar hun bestemming te komen. Als je op de juiste bel klikt op het juiste moment, bewegen de smileys de richting uit die jij wilt. Zo krijg je ze dan uiteindelijk allemaal in hun transportzuil en kunnen ze naar hun einddoel.
Ridder in de val

Ridder in de val

Behendigheid Spelletjes ? Prinses Nectarine woont in een kasteel vol valkuilen waarin ze alle argeloze ridders probeert te lokken. De slimste en sluwste van het stel overleeft de valstrikken misschien, en mag met haar trouwen. Probeer jij als laatste over te blijven?

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game