LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Freewheelende vrienden

Freewheelende vrienden

Behendigheid Spelletjes ? Dit leuke spel kun je zowel alleen als met zijn tweeën spelen. Kies eerst met welk personage je wilt spelen: Samantha of Kit. Probeer om zo snel je kunt bij de finish aan te komen, maar ontwijk alle obstakels op je weg. Deze zorgen namelijk voor vertraging en kosten je bovendien energiekralen. Probeer om onderweg alle schildpadden te pakken: iedere schildpad is een seconde extra tijd waard. Wanneer je met twee spelers speelt, zijn er geen schildpadden om op te rapen maar is het natuurlijk extra spannend omdat je moet strijden om de eerste plaats!
Rennende Samoerai

Rennende Samoerai

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt achtervolgd door een reusachtige draak, en bovendien heeft de leider van de Orks je schat gestolen. Er zit maar één ding op: rennen! Zorg dat je zo veel mogelijke vijanden verplettert tijdens je vlucht.
Een hond voor elk seizoen

Een hond voor elk seizoen

Behendigheid Spelletjes ? Vier hondjes, vier seizoenen! Elk hondje rent in zijn eigen seizoen, en komt daarin soms hindernissen tegen. Wanneer één hondje springt, springen de andere drie mee, en je moet dus goed opletten welk hondje welk obstakel moet ontwijken. Voor iedere rode bal waar een hondje overheen springt, verdien je punten. Er zijn allerlei opties mogelijk bij het springen, kijk hiervoor even naar het Besturing-gedeelte van deze tekst.
Snel op de weg

Snel op de weg

Behendigheid Spelletjes ? Kies je auto en scheur over de snelweg. Dit is een autospelletje waarbij je reactievermogen op de proef wordt gesteld: je moet namelijk steeds van baan veranderen om de auto's die je achteropkomt, te omzeilen. Je mag een paar botsingen veroorzaken, maar daarna is het spel voorbij zodra je achterop een andere auto knalt!
Flapoor op avontuur

Flapoor op avontuur

Behendigheid Spelletjes ? Dit konijn wil op avontuur en dat gaat ook lukken. Ieder avontuur is voor jou weer een nieuwe uitdaging. Je kunt raden uit welke hoge hoed het konijn komt en hem eruit trekken. Ook kun je proberen het konijn te pakken te krijgen in de buitenren. Of help het flapoor de weg over zodat er geknabbeld kan worden aan een wortel. Vele avonturen te beleven met flapoor...
Rennen!

Rennen!

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja moet zien te ontsnappen. Er is maar één manier en dat is rennen! Onderweg zijn er natuurlijk allerlei obstakels en zelfs vijanden, maar als je het goed aanpakt, komt hij veilig op zijn plaats van bestemming. Buk, spring, ren en val aan, alles om te komen waar je wilt zijn.
Joe wil weg

Joe wil weg

Denk Spelletjes ? Joe zit vast in de doolhof en wil eruit. Hoe ga jij hem helpen? Zodra Joe stilstaat verdwijnt zijn gezondheid, net als bij een haai moet hij in beweging blijven. Het springen kost geen moeite omdat hij op een trampoline vanzelf springt, vallen doet hij ook zomaar. Rode stenen zijn niet goed voor zijn gezondheid. Als je niet verder kunt of wacht tot er een deur opengaat, blijf heen en weer rennen. Laat maar eens zien hoe snel jij Joe bevrijd hebt.
Enzovoorts

Enzovoorts

Behendigheid Spelletjes ? In dit platformspelletje spring je van het ene plateau naar het andere. Zorg dat je niet in de afgrond valt, want dan moet je weer opnieuw beginnen met je level!
Slurppistool

Slurppistool

Denk Spelletjes ? Jij bent een poppetje dat deel uitmaakt van een experiment, en zit gevangen in een donkere ruimte. Met je pistool kun je voorwerpen opzuigen en weer wegschieten op plekken waar ze je van pas komen. Zo kom je steeds dichter bij de uitgang!
Kotsmonstertje

Kotsmonstertje

Behendigheid Spelletjes ? Wat is dit een nuttig, maar tegelijkertijd smerig monstertje! Je vraagt je misschien af waarom: hij verzamelt kots. Hij schuimt te straten af op zoek naar braaksel en zodra hij iets tegenkomt, slurpt hij het naar binnen. Wanneer het monstertje in een benarde situatie belandt, bijvoorbeeld in een put waar hij niet uit kan springen, spuugt hij een grote hoeveelheid groen braaksel uit, waarin hij naar boven zwemt. En die kots gaat niet verloren, nee: hij slurpt het weer net zo naar binnen, om het een volgende keer weer te kunnen gebruiken. Wie wat bewaart, heeft wat! Ga jij met hem op avontuur?
Rennen! 2

Rennen! 2

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja moet zien te ontsnappen. Er is maar één manier en dat is rennen! Onderweg zijn er natuurlijk allerlei obstakels en zelfs vijanden, maar als je het goed aanpakt, komt de ninja veilig op zijn plaats van bestemming. Buk, spring, ren en val aan, alles om daar te komen waar je wilt zijn.
Checkpoint Chase

Checkpoint Chase

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur je Chevrolet door een verlaten stad waar de weg bezaaid ligt met fietswrakken, tonnen met gif en andere obstakels. Doe je best om de eindstreep heelhuids te bereiken!
Boze rode blokken

Boze rode blokken

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een klein, geel blokje in een wereld vol grote, boze, rode blokken. Zorg dat deze je niet te pakken krijgen door op tijd over ze heen te springen. Dat is nog een lastige klus: je moet niet te vroeg, maar ook niet te laat springen. Train je behendigheid en probeer het ene na het andere level uit te spelen!
Binnen de grenzen 2

Binnen de grenzen 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om binnen het venster te blijven terwijl je alle obstakels omzeilt. Pak de blauwe powerups en klik om ze te activeren en een bonus te verdienen. Hoe meer kunstjes je doet, hoe meer bonuspunten je krijgt: gecombineerde kunstjes (drie achter elkaar) zijn al helemaal veel waard. Welke kunstjes dit zijn, kun je zien in de 'tricklist' in het 'instructions'-menu. Hoe langer je binnen het venster blijft, hoe hoger je score. Zet hem op!
Crow in Hell: Affliction

Crow in Hell: Affliction

Behendigheid Spelletjes ? Deze kraai is door een dronken jager neergeschoten en hierdoor in een soort put terechtgekomen. Hij is zo verzwakt door zijn val, dat hij doodgaat zodra hij maar iets raakt: wanden, plafonds, martelwerktuigen, enzovoorts. Loods deze kraai door de hel, op weg naar het leven boven de grond!
Crash TV

Crash TV

Behendigheid Spelletjes ? Een televisie op pootjes, een doolhof vol gevaren en een hele serie upgrades... dit zijn de ingrediënten voor het leuke spel Crash TV! Telkens wanneer je op een metalen plaat belandt, kun je een upgrade uitvoeren. Ga op zoek naar het luik waardoor je kunt verdwijnen naar het volgende level: je ziet vanzelf een bordje verschijnen met daarop S / pijltje omlaag. Zorg dat je dubbele sprongen maakt, anders beland je geheid op de scherpe pinnen. Ook het touw waaraan je van het ene punt naar het andere kunt slingeren, is onmisbaar!
Gyroball

Gyroball

Behendigheid Spelletjes ? Een moeilijk spelletje, want de bal rolt zo van de baan af. Ga zo langzaam mogelijk, want als je te snel gaat rolt de bal er zo af.
Laby

Laby

Behendigheid Spelletjes ? Laat de bal over alle vlakjes rollen zodat alle groene vlakken oranje worden.
Metalen Bal

Metalen Bal

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de bal naar het eindpunt te rollen en zorg dat hij niet in de diepte valt!
Ball of Madness

Ball of Madness

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het balletje naar het einde van de baan te laten rollen!
Sleep de bal 2

Sleep de bal 2

Behendigheid Spelletjes ? Speel de bal in het doel zonder dat je tegen de muren aanbotst.
Rollen Rollen Rollen

Rollen Rollen Rollen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om op de balk te blijven en zo na de finish te rollen.
Bobteds

Bobteds

Denk Spelletjes ? Zet je bal in de juiste positie om alle Bobteds om te gooien.
Pak de sterren

Pak de sterren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met het balletje alle muntjes en sterretjes te pakken !
Rigby

Rigby

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met je bolletje alle blokjes te raken zonder op de grond te komen.
Zwingo

Zwingo

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de zwarte bal binnen de lijntjes te houden door erop te schieten.
Knikkers Stoten

Knikkers Stoten

Behendigheid Spelletjes ? Stoot alle knikkers van het speelveld af. Dit doe je door de ene knikker tegen de andere knikker aan te stoten. Uiteindelijk moet er 1 knikker over blijven.
Knikkerbak 2

Knikkerbak 2

Behendigheid Spelletjes ? Rol de knikker naar het witte vlak.
Knikker Schieten

Knikker Schieten

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om telkens de knikker op het vierkant met de ster te krijgen. Linksonderaan in beeld staat hoeveel discs je nog mag afschieten.
Verdwaald in Dovenland

Verdwaald in Dovenland

Behendigheid Spelletjes ? Je bent de weg kwijt toen je doofland aan het verkennen was. Probeer de weg terug naar huis te vinden.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game