LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Berenbarbecue

Berenbarbecue

Behendigheid Spelletjes ? Een boze beer probeert om de hamburgers die van zijn barbecue zijn gestolen, terug te pakken. Schiet hem weg met een katapult en probeer zo ver mogelijk te komen!
Paths

Paths

Denk Spelletjes ? Teken een lijn van het balletje naar de ster. Verplaats de blokken die in de weg staan.
Rock it

Rock it

Aktie Spelletjes ? Probeer om deze raket zo ver mogelijk te lanceren, met behulp van een optimale combinatie van richting en snelheid!
Galgen en Gieren 4

Galgen en Gieren 4

Behendigheid Spelletjes ? Weer een vervolg op het leuke boogschietspel Galgen en Gieren! Red onschuldige mensen van de galg. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat het slachtoffer weer met beide benen op de grond terechtkomt! Als je niemand verwondt, win je een ster. Zorg dat je snel genoeg bent, anders stikken de gehangenen!
Deconstructie

Deconstructie

Behendigheid Spelletjes ? Help de robot en sloop alles. Zorg dat al het puin onder de rode stippellijn terechtkomt.
Gek op kool

Gek op kool

Behendigheid Spelletjes ? Dit konijn heeft altijd honger en is gek op kool! De bange kooltjes verstoppen zich achter schuifdeuren, maar deze kan het konijn openmaken door op knoppen te drukken. Ook kan hij wortels op deze knoppen laten vallen, om de deurtjes te openen. Zorg jij dat het konijn zijn honger stilt? Een vertaling van de waarschuwing in het spel: in het echt kan kool schadelijk zijn voor je konijn, we raden het dus af om je konijn thuis kool te voeren.
Clowns

Clowns

Behendigheid Spelletjes ? In een circus laat je twee clowns op een springplank springen om ballonnen te raken. Spring telkens iets hoger, tot je de ballonnen kunt raken!
Bomen Planten

Bomen Planten

Behendigheid Spelletjes ? Plant bomen op de kale planeet om zo de lucht te verversen, maar kijk uit dat je niet struikelt over de konijnen.
Lichte Bal 2

Lichte Bal 2

Behendigheid Spelletjes ? Gebruik een zuchtje wind om deze lichte bel naar de uitgang te brengen.
Stuntvliegtuig 3

Stuntvliegtuig 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer door alle ringen te vliegen zonder de ringen te raken of neer te storten. Als je door alle ringen bent heengevlogen ga je door naar de volgende level.
SOD3

SOD3

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de obstakels en probeer het einde van het level te bereiken zonder dat je de blauwe lijnen raakt.
Checkpoint Chase

Checkpoint Chase

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur je Chevrolet door een verlaten stad waar de weg bezaaid ligt met fietswrakken, tonnen met gif en andere obstakels. Doe je best om de eindstreep heelhuids te bereiken!
Pulse

Pulse

Behendigheid Spelletjes ? Test je hand en oog coördinatie in deze game en probeer alle bolletjes te vangen.
Schildpad Slaan

Schildpad Slaan

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de schildpad zover mogelijk weg te slaan. Op het moment dat de schildpad op het land komt, krijg je te zien welke pijltjestoetsen je in moet drukken. Druk deze op tijd in en in de juiste volgorde om de schildpad nog verder te laten vliegen.
Labyrintverkenner

Labyrintverkenner

Behendigheid Spelletjes ? Iedere dag worden hardlopers vanuit deze open plek het bos ingestuurd. Het doel is hierbij om het bos waarin ze gevangen zitten, te verkennen en in kaart te brengen. Heb jij de juiste eigenschappen om een labyrintverkenner te worden?
Nucleaire paniek

Nucleaire paniek

Aktie Spelletjes ? Deze oude kernfysicus heeft bij een atoomexperiment een foutje gemaakt. Hierdoor zijn allerlei kerndeeltjes ontsnapt, en die hebben het gemunt op de oude man. Hij probeert zich nu te verdedigen tegen de groene monstertjes die zijn richting op komen. Hiervoor gebruikt hij een speciale deeltjesvernietiger. Help jij hem om de klus te klaren en alle monstertjes te vernietigen, voordat ze bij de onderzoeker komen! Probeer ook om de muntjes en sterren die vrijkomen bij het schieten, te verzamelen.
Drie aapjes

Drie aapjes

Behendigheid Spelletjes ? Het regent fruit! Help jij de aapjes om alle vruchten op te vangen en op te eten? Timing is hierbij heel belangrijk.
Dozen hengelen

Dozen hengelen

Behendigheid Spelletjes ? Jij werkt bij de FBI, en hebt deze keer een wel heel bijzondere opdracht gekregen: dozen opvissen uit de rivier. Je doet dit vanaf een bootje, met behulp van een vishengel. Kijk uit dat de spanning van je lijn goed blijft, anders knapt deze. Zorg dat je alle dozen binnen hebt gehaald voordat de tijd om is!
Verloren familie

Verloren familie

Behendigheid Spelletjes ? Snap jij het nog? Je bestaat, maar toch ook weer niet helemaal. Je hoort en ziet je familieleden, en zij horen jou maar ze zien je niet. Je bent... een geest. Je familie begint je langzaam te vergeten en dat doet pijn. Probeer hier iets aan te doen, zodat je familieleden weer aan je gaan denken en je langzaam weer een plekje inneemt in de hoofden van je vrouw, je volwassen zoon, je baby en je oude vader. Win je familieleden terug door ze hartjes te laten verzamelen! Hiervoor zul je ze wel een hoop gevaren moeten laten trotseren, maar dat is het je vast wel waard... Veel plezier met dit ontzettend leuke en originele spelletje!
Ruimtefeest

Ruimtefeest

Behendigheid Spelletjes ? Dit buitenaardse wezen wil weer terug naar zijn eigen planeet. Hij start zijn ruimteschip, en wanneer jij klikt, vliegt hij omhoog. Je moet hem wel aan de gang houden door te blijven klikken. Daar waar jij klikt, vliegt hij naartoe, dus als je dit handig doet, raakt hij onderweg zo veel mogelijk muntjes en andere bonussen! Kijk wel uit dat je geen luchtballonnen raakt, want dan stort de alien meteen neer en verdien je weinig tot geen punten. Telkens wanneer de alien een poging heeft gewaagd, verdien je geld: dit kun je uitgeven in de winkel om zijn ruimteschip te upgraden. Op die manier komen jullie samen nog verder, en wie weet bereiken jullie uiteindelijk zijn thuisplaneet!
Draw Bounce

Draw Bounce

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het balletje naar het sterretje te brengen !
De gebroeders eend

De gebroeders eend

Behendigheid Spelletjes ? Twee broers, allebei eend maar niet echt op elkaar lijkend, rennen over straat. De een loopt boven de ander, en allebei komen ze op verschillende momenten obstakels tegen. Test en verbeter je behendigheid en zorg dat beide eenden hun bestemming bereiken!
Kuikens redden

Kuikens redden

Behendigheid Spelletjes ? Breng de kuikentjes naar hun hok voor je tijd om is. Klik om hen heen om ze van richting te laten veranderen en laat ze zo hun hok binnen lopen. Succes!
Bill de demon

Bill de demon

Avontuur Spelletjes ? In dit spel ben jij Billy, een kleine demon met een grote mond en een nog grotere honger. Je kunt schreeuwen om monsters te verlammen en sommige muren af te breken, maar van schreeuwen krijg je nog sneller honger. Ga heel dicht bij een ziel staan om hem te verslinden en je honger te verzadigen. Probeer tot de negende kring van de hel te komen om een handtekening van de duivel te krijgen. Succes!
Op eendenjacht

Op eendenjacht

Aktie Spelletjes ? Je bent het zat: de eenden eten al je oogst op en je houdt als boer niets meer over. Daarom pak je je jachtgeweer om korte metten met ze te maken. Lukt het je om ze allemaal te verjagen?
Rollende clown

Rollende clown

Denk Spelletjes ? Knip de ketting op de juiste plek door, zodat de clown in de ton terechtkomt!
Onder de sterren

Onder de sterren

Behendigheid Spelletjes ? Maak groepjes van drie of meer bolletjes van dezelfde kleur, om deze uit de sterrenhemel te laten verdwijnen. Succes!
Slurppistool

Slurppistool

Denk Spelletjes ? Jij bent een poppetje dat deel uitmaakt van een experiment, en zit gevangen in een donkere ruimte. Met je pistool kun je voorwerpen opzuigen en weer wegschieten op plekken waar ze je van pas komen. Zo kom je steeds dichter bij de uitgang!
Snelle raket

Snelle raket

Behendigheid Spelletjes ? Lanceer je snelle raket en zorg dat hij niet geraakt wordt door de bewegende blokken in de lucht! Een goede timing is dus superbelangrijk bij dit behendigheidsspelletje. Het wordt hoe langer hoe lastiger, dus doe je best om je raket telkens weer onbeschadigd het luchtruim in te lanceren!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game