LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Samoeraipanda 2

Samoeraipanda 2

Behendigheid Spelletjes ? Een dikke samoeraipanda is niet alleen gek op bamboe, maar ook op sushi. Zorg jij ervoor dat hij zijn dagelijkse portie sushi binnenkrijgt, en hierbij ook nog eens de sleutels pakt?
Paths 2

Paths 2

Denk Spelletjes ? Teken een lijn van het balletje naar de ster. Verplaats de blokken die in de weg staan.
Stuiterpudding

Stuiterpudding

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een leuk spelletje waarin je een zwart balletje zo moet laten stuiteren dat het het zwarte sterretje raakt. De zachte, geleiachtige vormen waar het balletje op ligt, kunnen alle kanten op bewegen, zodat je het balletje langzaam naar zijn bestemming kunt laten stuiteren. Erg grappig om te doen, en verslavend bovendien!
Magneet

Magneet

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in elke level de metalen bal in de metalen bak te laten vallen. Let goed op, want de rode magneten trekken de bal aan en de groene stoten hem af. Je kunt kiezen tussen model A en B en set A en B. Set A is moeilijker dan set B.
Verfman

Verfman

Aktie Spelletjes ? Een nucleaire oorlog heeft jou mooie planeet verwoest. Iedereen en alles is veranderd in verschrikkelijke afschuwelijke wezens. Jij bent ook veranderd in een mutant, maar met een opmerkelijk verschil, je hebt grote geweren en een funky slijm aangedreven jet pack eenheid! Versla alle vijanden om naar het volgende level te gaan.
Thing Thing 4

Thing Thing 4

Aktie Spelletjes ? Jij bent een soort kruising tussen een robot en een wapen, ontworpen en geoptimaliseerd om te doden. Het brein hierachter is een bedrijf met duistere bedoelingen: Systems Corp. De wetenschapper die je heeft gemaakt, heeft zijn werk zo goed gedaan, dat je ook hem uit de weg hebt geruimd, om er daarna vandoor te gaan, op weg naar de vrijheid! Maar daar zul je maar kort van kunnen genieten: Systems Corp. zit je op de hielen. Vecht je een weg naar de vrijheid!
Beertje Richten

Beertje Richten

Behendigheid Spelletjes ? Schiet deze kleine beer naar zijn moeder, maar pas op voor obstakels.
Uitdaging in de ruimte

Uitdaging in de ruimte

Denk Spelletjes ? Jouw oom heeft besloten dat je maar eens aan het werk moet, in een fabriek die hij ergens in de ruimte heeft laten bouwen. Je hebt er helemaal geen zin in, maar je hebt geen keuze: je moet naar die fabriek, om er in 50 weken voor te zorgen dat het een succes wordt. Zo niet... dan word je opgegeten, volgens de familietraditie. Doe dus je best om het er levend vanaf te brengen en de eigenaar van je ooms ruimtefabriek te worden! Hiervoor zul je de instructies die hij heeft achtergelaten, nauwkeurig moeten opvolgen... Open de fabriek, ontdek alle producten, maak tenminste 1 exemplaar van alle producten en zorg dat de waarde van de fabriek voldoende stijgt. Veel plezier met dit grappige spel!
Sneeuwbalflipper

Sneeuwbalflipper

Behendigheid Spelletjes ? Een hartstikke leuk flipperspel in de sneeuw waarin jij op een soort skipiste probeert om zo veel mogelijk punten te scoren door je sneeuwbal zo lang mogelijk op de piste te houden. Er zijn allerlei leuke bonussen te winnen en je hebt allerlei verschillende flippers waarmee je de sneeuwbal weer een flinke zet kunt geven. Zorg ervoor dat de sneeuwbal niet in het vuur belandt, want dan kun je wel raden wat er gebeurt. Veel plezier!
Roei de Roden uit

Roei de Roden uit

Aktie Spelletjes ? Versla je rode vijanden door allerlei onderdelen of lichaamsdelen op je lijf te bevestigen. Een stekel bijvoorbeeld, een laserkanon of een kanon dat luchtbellen afschiet. Hou je gezondheid in de gaten en probeer zo veel mogelijk DNA-punten te verdienen: hiermee kun je namelijk upgrades kopen, zoals extra levens, grotere schade of hogere schietsnelheid. Zorg dat je al je vijanden uitschakelt!
Vos en Bal

Vos en Bal

Denk Spelletjes ? Bal wil naar Vos toe. Help hem door op blokken te klikken en ze zo te laten verdwijnen. Let wel op dat Bal niet uit het beeld valt of tegen de zeshoekige stenen aankomt. Succes!
Rennen!

Rennen!

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja moet zien te ontsnappen. Er is maar één manier en dat is rennen! Onderweg zijn er natuurlijk allerlei obstakels en zelfs vijanden, maar als je het goed aanpakt, komt hij veilig op zijn plaats van bestemming. Buk, spring, ren en val aan, alles om te komen waar je wilt zijn.
Bandieten schieten

Bandieten schieten

Aktie Spelletjes ? Schiet met je pistool alle bandieten van de platforms af en probeer alle gouden munten en zakken met geld te pakken! Gele stenen kun je kapot schieten, blauwe niet. Ook het dynamiet kan je helpen om je klus snel te klaren en de hele bende uit te schakelen!
Blockz

Blockz

Denk Spelletjes ? Speel de classic of extention mode in deze versie van tetris. Je heb ook nog de keuze uit 3 verschillende speelvelden.
IJskraam

IJskraam

Behendigheid Spelletjes ? Geef de kinderen de ijsjes die ze willen, zo snel mogelijk om zoveel mogelijk punten te halen.
Torens beschieten

Torens beschieten

Aktie Spelletjes ? Denk goed na, en laat de gebouwen zo instorten dat je alle vijandige soldaten uitschakelt. Wanneer er geen enkele meer over is, ga je door naar het volgende level. Je kunt in deze game ook je eigen kastelen bouwen!
Blok 0815

Blok 0815

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent Blok 0815 en je wordt gebruikt in een experiment. Probeer om in iedere kamer de uitgang te bereiken zonder in de afgrond te storten!
Stadsbezorger

Stadsbezorger

Race Spelletjes ? Je bent een bezorger die in deze grote stad alle spullen zo snel mogelijk moet oppikken en afleveren. In de garage kun je je wagen laten uitbreiden, of om een compleet nieuwe te kopen.
Fruitgrijper

Fruitgrijper

Behendigheid Spelletjes ? Bovenaan het scherm zie je een grijparm. Hiermee moet je zo veel mogelijk fruit te pakken krijgen en als het even kan, dit fruit op het karretje van de apen leggen.
Kalkoen Gooien

Kalkoen Gooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle kalkoenen op de doelen te laten landen zonder het hek te raken.
Overleven

Overleven

Aktie Spelletjes ? Je bent soldaat en je bataljon is bezig een straat te veroveren. Jij stormt vooraan. Schiet de vijandige soldaten neer en ontwijk de inslaande bommen. Voorwaarts mars!
Haas en schildpad

Haas en schildpad

Behendigheid Spelletjes ? In dit uitdagende spel moet je een bepaald aantal wortels pakken voor je door mag naar het volgende level. Als je een hindernis raakt, zoals de bloemen, de autobanden of de schildpad, raak je een leven kwijt. Daarbovenop is er ook nog een vrij krappe tijdlimiet. Succes!
Dokter Eikel en de vogels

Dokter Eikel en de vogels

Denk Spelletjes ? Ken je Dokter Eikel nog? Deze keer gaat hij de zieke vogels redden, maar zo makkelijk is dat niet zonder hulp. Help jij Dokter Eikel om medicijnen te verzamelen? Je hebt allerlei hulpmiddelen tot je beschikking, zoals ventilatoren, trampolines, afzuigpijpen en touwen die je door kunt snijden. Zorg dat Dokter Eikel niet op de scherpe pinnen belandt!
Kory de dief

Kory de dief

Avontuur Spelletjes ? In dit spel ben je Shizuka's geliefde huiskat Kory, een meesterdief. Shizuka wil dat je de negen Gamedar Diamanten uit het museum rooft. Zoek een weg door het museum en pak alle diamanten, maar wees wel voorzichtig, want dit is een museum en de beveiliging is streng. Als je een laser raakt, wordt Shizuka gearresteerd! Succes!
Bloeddorstige apen

Bloeddorstige apen

Aktie Spelletjes ? In een dierentuin woont een stel bloeddorstige apen. Ze zijn eropuit op zo veel mogelijk slachtoffers te maken en jij gaat ze hierbij helpen. Zorg dat ze hun opdrachten hebben uitgevoerd voordat ze worden geraakt door pijlen met kalmerende middelen!
Lucifer

Lucifer

Behendigheid Spelletjes ? Volg met de lucifer het parcour. Let erop dat je de muren niet aanraakt, dan verlies je een leven. Verderop in de levels zijn er geen muren meer om het parcour, pas dan op dat je niet in de afgrond valt!
Warrige werkvloer

Warrige werkvloer

Aktie Spelletjes ? Het is aan jou om ervoor te zorgen dat je collega's zo productief mogelijk blijven. Dit doe je door op alle bronnen van afleiding te schieten, zonder dat je je collega's en de baas raakt.
Sterren vangen 2

Sterren vangen 2

Denk Spelletjes ? Probeer alle gele sterren te verzamelen door de bal in de juiste richting te schieten. In ieder level gebeurt dit weer op een andere manier, zie hiervoor de instructies binnen de game.
Balletje laaghouden

Balletje laaghouden

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om steeds verder naar onderen te komen door het balletje door de gaatjes te laten rollen.
Het Boze Oog

Het Boze Oog

Aktie Spelletjes ? Jij bent een groot, rood mechanisch oog dat toezicht houdt in een onderzoekslab. Maar jouw eigenlijke bedoeling is niet het bewaken van het gebouw, maar het hacken van alle computers om uiteindelijk het mainframe te veroveren. Er lopen onderzoekers rond die dit willen verhinderen, maar ze hebben één probleem: ze zijn bang in het donker. En hier maak jij dankbaar gebruik van door, wanneer ze eraan komen, het licht uit te doen. Zo kun je ze precies daarheen leiden waar jou dat uitkomt. Ook kun je deuren openen en dichtdoen, om de onderzoekers op te sluiten. Helaas lopen er niet alleen onderzoekers rond in het gebouw: ook zijn er monteurs, die je op zich niet storen bij het hacken, maar die de lampen die jij uitdoet, weer aandoen en ook deuren kunnen openen. De robots die er rondrijden, kun je als wapens gebruiken door ze te hacken: hierna worden ze gevaarlijk voor mensen. Zorg dat je uiteindelijk de absolute heerschappij krijgt!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game