LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Knikker Stoten 2

Knikker Stoten 2

Denk Spelletjes ? Probeer om de knikkers van je tegenstander van de baan te spelen door ertegenaan te kaatsen.
Regenboog Roller

Regenboog Roller

Behendigheid Spelletjes ? Help de rollende bal telkens de vlag te bereiken. Je begeleid de bal door het tekenen van lijntjes. Probeer ondertussen ook nog zoveel mogelijk items te verzamelen.
Paddestoelen verzamelen

Paddestoelen verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle paddestoelen binnen de tijd. Hoe meer paddestoelen je pakt des de groter je wordt.
Knikker Stoten 3

Knikker Stoten 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle ballen in de zwarte gaten te schieten. Je mag per level maar een beperkt aantal keren stoten.
Rollende Knikker 3

Rollende Knikker 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de blauwe bal in het gat te krijgen. Soms moet je eerst de sleutels pakken waarmee je de deuren kan openen.
Zwaartekracht Bal 2

Zwaartekracht Bal 2

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel zoveel mogelijk kristallen om extra punten te krijgen. Je gaat door naar de volgende level als je de finish hebt gevonden, overal zitten geheime gangen verstopt dus let goed op.
Neonlichten

Neonlichten

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met zo min mogelijk ballen alle ringen te activeren.
Pyro

Pyro

Behendigheid Spelletjes ? Vind je het leuk om met vuur te spelen? Nu kun je dat doen zonder dat er mensen gewond raken. Probeer met zo min mogelijk vuurballen alle fakkels aan te steken.
Rollende Knikker 7

Rollende Knikker 7

Behendigheid Spelletjes ? Alleen de bal besturen is niet genoeg. Je moet je één voelen met de bal! Probeer zo snel mogelijk bij de eindstreep te komen.
Smiley Pool

Smiley Pool

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de gekleurde ballen te potten met behulp van de smiley-stootbal! Hoe langer je de pijl uitrekt bij het richten, hoe sneller de stootbal op de gekleurde bal afvliegt.
Vos en Bal

Vos en Bal

Denk Spelletjes ? Bal wil naar Vos toe. Help hem door op blokken te klikken en ze zo te laten verdwijnen. Let wel op dat Bal niet uit het beeld valt of tegen de zeshoekige stenen aankomt. Succes!
Bekers schieten

Bekers schieten

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de ballen in de bekers die dezelfde kleur hebben als de balletjes.
Bill vermoorden

Bill vermoorden

Denk Spelletjes ? De altijd chagrijnige Bill is Bored Bob's grootste vijand. Jij gaat Bob helpen en met het kanon bommen naar Bill schieten om hem op te blazen. Met de timer links onder in de hoek kun je instellen hoe snel de bommen moeten exploderen.
Gevaarlijk gazon

Gevaarlijk gazon

Denk Spelletjes ? Wat doen al die aliens, belegeringstorens en raketten in jouw gazon? Weg ermee, probeer ze allemaal uit te schakelen want ze horen daar natuurlijk niet. Verzamel sterren en ga van level naar level om uiteindelijk de eindbaas te verslaan! Maak gebruik van de grijze blokken om je smiley te verplaatsen zonder dat deze het veld uit gaat en zorg dat hij niet door de rode gezichtjes wordt geraakt!
Smileyvrienden

Smileyvrienden

Denk Spelletjes ? Help de oranje en bruine smiley om bij elkaar te komen. Dit doe je door gele blokken door te snijden in een beperkt aantal pogingen.
Help me nou!

Help me nou!

Denk Spelletjes ? Help de blauwe alien om uit het gangenstelsel te ontsnappen waar hij in is gevallen. Dr. Boom kan gele stenen kapotbreken, Mrs. Gravity kan de zwaartekracht opheffen en trekt het buitenaardse wezentje omhoog. Mr. Pull is een soort magneet, die zijn blauwe vriendje mee omhoog trekt. Blauwe stenen kunnen niet kapotgaan, en de zwaartekracht van draaiende blokken steen kan niet worden omgedraaid. Je zult dus goed na moeten denken in welke volgorde en op welke plaats je de buitenaardse hulptroepen inzet!
Afersus

Afersus

Behendigheid Spelletjes ? Beweeg het blauwe vakje met je muis naar het eindpunt toe in spiegelbeeld!
Archie

Archie

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met Archie de vis alle ballen uit de lucht te schieten. Probeer hiervoor zo min mogelijk schoten te gebruiken. Als de bal in het water is gevallen kun je hem pakken door er met de muis op te klikken.
Nat Schieten

Nat Schieten

Behendigheid Spelletjes ? Probeer het meisje op het strand nat te schieten.
Sherwood boogschieten

Sherwood boogschieten

Denk Spelletjes ? Probeer om de appel van het hoofd van de ridder te schieten.
Pakjes Schieten

Pakjes Schieten

Behendigheid Spelletjes ? Sorteer alle pakketjes door ze in de juiste bak te schieten. Als je het aangegeven aantal pakketjes (of meer) in de juiste bak hebt geschoten ga je door naar de volgende level.
Raket Lanceren

Raket Lanceren

Behendigheid Spelletjes ? Kan jij de raket op de ruimte stations krijgen? Maak slim gebruik van de zwaartekracht van de aarde en van de maan.
Vissende Beer

Vissende Beer

Denk Spelletjes ? Help moeder beer om vissen uit de ijsblokken te schieten voor haar jong. Doe je best met mikken, want je hebt maar weinig ballen. Veel plezier!
Energrav

Energrav

Denk Spelletjes ? Je hebt een kanon met energieballen. Schiet op de lamp om deze aan te steken, maar let op: je moet eerst de muur raken om de lamp te activeren en je hebt maar een beperkt aantal energieballen. Succes!
Stamkampioen

Stamkampioen

Behendigheid Spelletjes ? Schiet een pijl door het fruit op het hoofd van je stamgenoot. Als je hem raakt in plaats van het fruit, ben je af. Succes!
Boogschutter Jeff

Boogschutter Jeff

Behendigheid Spelletjes ? Help Jeff de kleine boogschutter om zoveel mogelijk pijlen in de roos te schieten!
Galgen en gieren

Galgen en gieren

Behendigheid Spelletjes ? Vierentwintig leuke levels waarin je mensen moet redden van de galg waaraan ze zijn opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat het onschuldige slachtoffer weer met beide benen op de grond terechtkomt! Als je niemand verwondt, win je een ster. Zorg dat je snel genoeg bent, anders stikken ze!
Redder Robin

Redder Robin

Sport Spelletjes ? Twintig leuke levels waarin je Robin Hood moet helpen om dorpsbewoners te redden van de galg waaraan ze zijn opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat de onschuldige man of vrouw weer met beide benen op de grond terechtkomt!
Prinses aan de galg

Prinses aan de galg

Sport Spelletjes ? Twintig leuke levels waarin je deze middeleeuwse helden moet helpen om vrouwen te redden van de galg waaraan ze zijn opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat de knappe prinses weer met beide benen op de grond terechtkomt!
Vuurwerkkonijn

Vuurwerkkonijn

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle lampions aan te steken, zodat de mensen een gelukkig Chinees Nieuwjaar hebben! Hoe ga je te werk? Schiet vuurwerk af op de lampions, zodat ze gaan branden. Kijk je wel uit dat je de touwtjes boven en onder de lampions niet raakt?
Kruistocht 2

Kruistocht 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle levels te halen door met je kanon op de verschillende bouwwerken te schieten!
Middeleeuws boogschieten 2

Middeleeuws boogschieten 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om deze middeleeuwse boogschutter in de roos te laten schieten, of in ieder geval om er zo dicht mogelijk bij te komen. Let wel op de windrichting en de zwaartekracht: deze beïnvloeden zijn pijl. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat zijn pijl de goede kant op gaat: beweeg hiervoor het groene rondje naar de roos, en zorg dat deze hier ook blijft!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game