LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Galgen en gieren 2

Galgen en gieren 2

Behendigheid Spelletjes ? Heb je Galgen en Gieren al gespeeld? Dit is het vervolg op dat leuke boogschietspel! Red onschuldige mensen van de galg waaraan ze zijn opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat het slachtoffer weer met beide benen op de grond terechtkomt! Als je niemand verwondt, win je een ster. Zorg dat je snel genoeg bent, anders stikken de gehangenen!
Ninjabeer

Ninjabeer

Behendigheid Spelletjes ? Ninjabeer en Paarse Teddybeer binden de strijd aan tegen de monsters die ze onder de bedden van kinderen hebben gevangen! De monsters zijn namelijk uit hun hokken ontsnapt, en nu moeten Ninjabeer een Paarse Teddy op jacht om ze stuk voor stuk uit te schakelen. Zorg dat ze alle monsters van de platforms af schieten! Je kunt hiervoor 6 verschillende wapens gebruiken.
Een nacht vol sterren

Een nacht vol sterren

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een grappig en origineel spelletje met mooie graphics. Je vaart 's nachts met je bootje op zee en probeert om alle sterren te pakken om je vuurtoren te vullen. Vaar er met je bootje naartoe en schiet er met je harpoen op. Hoe meer sterren je verzamelt, hoe meer licht je vuurtoren geeft en hoe meer punten je krijgt! Deze punten kun je investeren in upgrades, in je snelheid, in je harpoen, en in de tijd die je over hebt. De zee is niet zonder gevaren: er liggen ook vijanden, zoals gemene kreeften en meeuwen, op de loer. Wanneer het 'full house' is, kun je bonussen pakken. Zorg dat je je klus klaart voordat de dag weer begint!
Zonder aureool geen toegang

Zonder aureool geen toegang

Behendigheid Spelletjes ? Cupido, zorg jij ervoor dat je de demonen verslaat die de ingangspoort van de hemel bedreigen? Ze staan niet allemaal stil, ze vliegen ook, dus het is niet altijd even makkelijk om ze te raken. Doe toch je best en zorg dat de hemel een veilige haven blijft! Je munitie is beperkt, dus richt goed anders moet je weer opnieuw beginnen.
Galgen en Gieren 4

Galgen en Gieren 4

Behendigheid Spelletjes ? Weer een vervolg op het leuke boogschietspel Galgen en Gieren! Red onschuldige mensen van de galg. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat het slachtoffer weer met beide benen op de grond terechtkomt! Als je niemand verwondt, win je een ster. Zorg dat je snel genoeg bent, anders stikken de gehangenen!
Cosmo Pilot

Cosmo Pilot

Behendigheid Spelletjes ? Je zit in de ruimte. Je raket is kapot en je zit in een asteroïdenregen. Gelukkig heb je een pistool waarmee je de rondvliegende stenen kapot kunt schieten. Zoek alle losgeraakte raketonderdelen. Als je dat gedaan hebt, moet je brandstof zoeken. Als je daarmee klaar bent, start je de raket en kun je naar het volgende level verder vliegen.
Ufo Joe

Ufo Joe

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het jouw missie om de vliegende schotel veilig te laten landen op de landingsplaats!
Vishoofd Puzzel

Vishoofd Puzzel

Avontuur Spelletjes ? Probeer om telkens met het vishoofd mannetje de deur te bereiken. Je kunt vliegen doormiddel van de scheten die je laat.
Alien UFO

Alien UFO

Avontuur Spelletjes ? Probeer om alle aliens te vervoeren naar het verzamel punt. Pas onderweg op dat je geen muren, vijanden of andere objecten raakt.
Dierentuin Helikopter

Dierentuin Helikopter

Behendigheid Spelletjes ? De dieren zijn ontsnapt uit de dierentuin! Vang alle dieren met de helikopter en breng ze veilig terug naar de dierentuin.
Kuikens redden

Kuikens redden

Behendigheid Spelletjes ? Breng de kuikentjes naar hun hok voor je tijd om is. Klik om hen heen om ze van richting te laten veranderen en laat ze zo hun hok binnen lopen. Succes!
Ontsnap uit de dierentuin

Ontsnap uit de dierentuin

Denk Spelletjes ? Laat alle dieren ontsnappen uit de dierentuin, waar ze in veel te kleine kooien zitten opgesloten! Je doet dit door grijze stenen in de juiste volgorde te laten verdwijnen, waardoor dingen in beweging komen die de dieren een zetje geven richting de uitgang.
Vind mijn vriend

Vind mijn vriend

Behendigheid Spelletjes ? Dit meisje is haar vriendje kwijt, en weet dat hij ergens in de lucht zweeft, hangend aan een ballon. Ze zweeft daarom door de lucht, hangend aan een lint dat door een duif wordt vastgehouden. Hoe meer vogels je voorttrekken, hoe hoger je vliegt. Kraaien en meeuwen kunnen je nog veel hoger meenemen het luchtruim in, dus als het je lukt om die te pakken, ben je nog sneller op de hoogte waar je naartoe moet. Op een gegeven moment kom je linten te kort om nog vogels mee te kunnen vastbinden: dan moet je er linten bij kopen. Zweef mee met dit meisje, en bekijk de wereld vanuit een ander perspectief!
Virtuele valkenier

Virtuele valkenier

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel ben je een valkenier, die zijn valk zo veel mogelijk prooien moet laten vangen. Nadat je valk alle dieren heeft gevangen, moet hij weer terugkeren naar zijn baasje. Vogels kun je alleen vangen wanneer je erboven vliegt. Kijk je wel uit dat de valk niet buiten het scherm terechtkomt? Dan moet je namelijk opnieuw beginnen met het level.
Kat-a-pult

Kat-a-pult

Behendigheid Spelletjes ? Kattenliefhebbers opgelet: dit spel kunnen jullie beter overslaan! Gelukkig is dit spel maar fantasie. Er komt een menigte katten naar je toegelopen en deze hebben kwade bedoelingen. Schiet steentjes naar ze met je katapult, zodat ze je muur niet bereiken. Ook kun je de katten zelf als wapen gebruiken.
Buitenaardse dief

Buitenaardse dief

Behendigheid Spelletjes ? Dit leuke spel met aliens en koeien bevat 10 levels. Vanuit de ruimte is een ruimteschip naar de aarde afgereisd, om daar koeien te verzamelen. De aliens hebben namelijk melk nodig om hun buitenaardse baby's te voeden. Zorg dat het ruimteschip zo veel mogelijk koeien voorwerpen optilt, om ze mee te nemen naar zijn thuisplaneet. Plaats ze op een speciaal platform, vanwaar ze automatisch naar een andere planeet worden gezonden. Verzamel ook zo veel mogelijk sterren, maar kijk uit voor de stekelige bollen die ook in de lucht zweven: als je die raakt, ontploft je schip!
Pinguïns zijn de baas

Pinguïns zijn de baas

Aktie Spelletjes ? De schildpadden hebben de wereld van de pinguïns veroverd. Hier zijn de pinguïns niet blij mee. Help ze zoveel mogelijk schildpadden te eten en te zorgen dat de eieren niet uitgebroed kunnen worden. Iedere keer dat alle schildpadden opgegeten zijn, kun je naar het volgende level. Je kunt natuurlijk ook even stoppen onderweg en gaan shoppen. In de winkel zijn allerhande handige upgrades te koop. Dit kan je dan weer helpen om nog sneller de schildpadden te eten.
Als ratten in de val

Als ratten in de val

Behendigheid Spelletjes ? Lok de gemene ratten met een geurige kaas, en zorg dat de vriendelijke ratten in leven blijven! Je zult hiervoor dus goed na moeten denken, omdat vriendelijke en gemene ratten samenleven in dit riool.
Hond in bad

Hond in bad

Denk Spelletjes ? Hondje Tony is ontzettend vies geworden toen hij een bot opgroef. Daarom wil zijn baasje Ashik hem en zijn vriendje een wasbeurt geven, en wel een heel grondige : met een tuinslang! Tony en de andere hond hebben hier niet zo'n zin in en ze verstoppen zich op allerlei plekken; ze gebruiken zelfs paraplu's om zich tegen het water te beschermen. Help jij Ashik om ze te slim af te zijn? Je kunt de lift gebruiken om hem op de juiste hoogte te plaatsen. Je zult zien dat er allerlei beweegbare obstakels zijn die je eerst moet verplaatsen met je waterstraal. Verspil niet te veel kostbaar water want je kunt het maar één keer gebruiken om de hondjes schoon te krijgen. Pas wanneer ze allebei weer lekker fris en schoon zijn, mag je door naar het volgende level!
Op eendenjacht

Op eendenjacht

Aktie Spelletjes ? Je bent het zat: de eenden eten al je oogst op en je houdt als boer niets meer over. Daarom pak je je jachtgeweer om korte metten met ze te maken. Lukt het je om ze allemaal te verjagen?
Schapenmonsters

Schapenmonsters

Behendigheid Spelletjes ? Geef vlees aan de schapenetende monsters, zodat ze de schapen met rust laten! Overvoed ze met een tweede stuk vlees, zodat ze ontploffen. Dit levert jou extra geld en vlees op!
Op eierjacht

Op eierjacht

Behendigheid Spelletjes ? Laat de kip al haar eieren uitbroeden en haar kuikens veilig naar het nest brengen! Honden, koeien en andere vijanden proberen het haar moeilijk te maken. Probeer power-ups zoals bommen, 'speed up' (blauwe S) en schilden te pakken: deze vertragen de vijand, versnellen jou en beschermen je. Ook kun je nog extra levens pakken, in de vorm van pillen. Kijk uit voor de larven en de vleermuizen!
Aapjes Eiland Springen

Aapjes Eiland Springen

Behendigheid Spelletjes ? Laat je aapje naar elk stukje van het eiland springen en zorg dat hij onderweg de voorwerpen oppikt.
Bloeddorstige apen

Bloeddorstige apen

Aktie Spelletjes ? In een dierentuin woont een stel bloeddorstige apen. Ze zijn eropuit op zo veel mogelijk slachtoffers te maken en jij gaat ze hierbij helpen. Zorg dat ze hun opdrachten hebben uitgevoerd voordat ze worden geraakt door pijlen met kalmerende middelen!
Muizendoolhof

Muizendoolhof

Behendigheid Spelletjes ? In deze grappige retrogame ben jij een muisje. Ga op zoek naar kaas en probeer deze zo snel mogelijk te vinden!
Klik Doolhof

Klik Doolhof

Behendigheid Spelletjes ? Begeleid de kleine rode bal naar de grote zonder de zwarte muren te raken.
Pointer

Pointer

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de bal naar de vierkant te brengen zonder de muren te raken.
Cursorrace

Cursorrace

Race Spelletjes ? Zorg dat je eerder dan de wijsvinger de 10 rondjes op het parcours aflegt.
Magneto

Magneto

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de bal naar het gat te rollen, zonder dat de zwaartekracht je wegduwt.
Grijs Leven

Grijs Leven

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het oranje vierkant te bereiken door langs alle hindernissen, poortjes en vuurwapens te gaan.
Ziel Zoeken

Ziel Zoeken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer het eind te halen en alle hindernissen te ontwijken.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game