LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Lunar Mouse House 1

Lunar Mouse House 1

Behendigheid Spelletjes ? Pak met je raket de balletjes en drop ze op het W-vormige platform. Pas op dat je de bal niet tegen de kant aan laat slaan, want dan gaat de bal kapot. Zorg er ook voor dat je brandstof niet op gaat.
Ruimtekatapult

Ruimtekatapult

Behendigheid Spelletjes ? Met deze speciale, buitenaardse katapult kun jij bommen lanceren om zo een reactor te vernietigen. Raak je alle sterren, dan mag je door naar het volgende level. Uiteraard worden de levels steeds lastiger en dus uitdagender, dus er komt wel de nodige behendigheid bij kijken. Succes!
Niet In Mijn Kerker

Niet In Mijn Kerker

Aktie Spelletjes ? Vier vrienden gaan proberen om online de schat te vinden die wordt bewaakt door een duivels monster. Help jij het monster om alle spelers die op zijn schat azen, buiten de kerker te houden? Hij gooit allerlei ballen naar ze: houten ballen, stuiterballen en stalen ballen. Voor iedere situatie is een andere bal vereist en de spelers hebben zo ook hun eigen vaardigheden. Pas je aan en bewaak de kerker!
Snacks Bedienen

Snacks Bedienen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer je klanten de goede snacks te geven terwijl ze langs de lopende band lopen.
Nul kogels

Nul kogels

Behendigheid Spelletjes ? In dit schietspelletje ben je een ruimteschip dat onder vuur ligt en moet je de raketten van je tegenstanders tegen hen gebruiken. Je schild vangt alle raketten op en als je op de linker muisknop drukt, schiet je daarmee al je tegenstanders stuk. Maar pas op dat je niet tegen je vijanden op botst, want dan ga je langzaam dood.
Sapjeskraam

Sapjeskraam

Behendigheid Spelletjes ? Maak het sapje waar je klanten om vragen voor de tijd om is. Sleep de glazen naar de fruitschalen, vul ze en breng ze naar de klanten. En vergeet de rietjes en parapluutjes niet; zorg ervoor dat je klanten de kleuren krijgen waarom ze vragen.
Tom steekt over

Tom steekt over

Behendigheid Spelletjes ? Help jij Tom om de rivier over te steken? Voordat hij bij de rivier is, moet hij ook nog een ontzettend drukke weg oversteken, waar auto's, scooters en vrachtwagens voorbij scheuren. Het is dus oppassen geblazen. Tom kan van de ene boot naar de andere springen om zo veilig over te steken. Hoe sneller hij dit doet, hoe meer punten je verdient.
Verpletterende robot

Verpletterende robot

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een verpletterende robot die in verschillende, verlaten stukken stad gaat vechten tegen spionagevliegtuigjes. Hiervoor heb je verschillende wapens tot je beschikking. Gebruik je met straalmotoren aangedreven laarzen niet te vaak, aangezien ze flink wat energie verbruiken!
Giftige aarde

Giftige aarde

Aktie Spelletjes ? De aarde is niet meer wat ze ooit was. Na een invasie vanuit de ruimte hebben de aliens een waar bloedbad aangericht en de lucht compleet vergiftigd. Alleen diegenen die op tijd een schuilplaats hebben kunnen vinden, hebben de invasie overleefd. Jij bent één van hen! Je gaat op zoek naar een nieuwe schuilplaats. Ga op zoek naar eten, munitie en gasmaskers: wanneer je hiervan voldoende op voorraad hebt, kun je eten om je gezondheid op peil te houden, een gasmasker gebruiken om je lijf te beschermen tegen de giftige dampen en je wapen regelmatig herladen zodat je nooit zonder munitie zit. Zoek naar overlevenden om ze te redden: ze zullen met je meevechten wanneer ze zijn opgeknapt. Als je je het kunt veroorloven, geef de 'herstelpakketten' dan ook aan hen: zo zijn ze er sneller bovenop en kunnen ze je sneller helpen.
Draak Gevecht

Draak Gevecht

Behendigheid Spelletjes ? Hoe meer draken je dood met vuur hoe meer punten je krijgt. Elke keer als je een level haalt komt er een extra draak bij.
Bevroren Tuin

Bevroren Tuin

Avontuur Spelletjes ? Versla je vijanden door ze te bekogelen met sneeuw. Als je genoeg sneeuw op ze hebt gegooid worden ze een sneeuwbal, schop deze sneeuwbal vervolgens weg om de vijand te laten verdwijnen. Als je met de sneeuwbal andere vijanden raakt, verdwijnen die ook meteen.
Appelseizoen

Appelseizoen

Behendigheid Spelletjes ? De zomer is voorbij, en het is weer tijd om appels te oogsten! Ze vallen bij bosjes uit de boom, zorg dat je snel genoeg bent om ze in je mand op te vangen.
Milieugeit

Milieugeit

Behendigheid Spelletjes ? Dit geitje is gek op het milieu en op fietsen! Hij doet niets liever, en de hele dag zit het diertje op zijn fiets: hij fietst de hele wereld over. Op de wereldbol zijn ook gevaarlijke fabrieken gebouwd: spring hieroverheen, net als over de auto's en de vuilnisbakken. In de lucht zweven bonuspunten: probeer om deze al springend allemaal uit de lucht te plukken. Het recycling-icoontje is 100 punten waard, het spaarlampje zorgt ervoor dat je even onkwetsbaar bent en het groene pijltje laat de wereldbol de andere kant op draaien. Pas wel op voor de zwarte oliedruppels: deze kosten je 50 punten!
Een nacht vol sterren

Een nacht vol sterren

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een grappig en origineel spelletje met mooie graphics. Je vaart 's nachts met je bootje op zee en probeert om alle sterren te pakken om je vuurtoren te vullen. Vaar er met je bootje naartoe en schiet er met je harpoen op. Hoe meer sterren je verzamelt, hoe meer licht je vuurtoren geeft en hoe meer punten je krijgt! Deze punten kun je investeren in upgrades, in je snelheid, in je harpoen, en in de tijd die je over hebt. De zee is niet zonder gevaren: er liggen ook vijanden, zoals gemene kreeften en meeuwen, op de loer. Wanneer het 'full house' is, kun je bonussen pakken. Zorg dat je je klus klaart voordat de dag weer begint!
Klik Doolhof

Klik Doolhof

Behendigheid Spelletjes ? Begeleid de kleine rode bal naar de grote zonder de zwarte muren te raken.
Regenboog Roller

Regenboog Roller

Behendigheid Spelletjes ? Help de rollende bal telkens de vlag te bereiken. Je begeleid de bal door het tekenen van lijntjes. Probeer ondertussen ook nog zoveel mogelijk items te verzamelen.
Moby dick

Moby dick

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent Moby Dick, een witte, hongerige potvis. Eet alles wat voorbij komt: vissen, vogels, en vooral mensen. Je hebt het ook gemunt op de schepen van de walvisvaarders: probeer ze allemaal tot zinken te brengen! Af en toe moet je naar boven om lucht te happen: doe dit wel op tijd anders wordt het je ondergang! Kijk uit voor de netten, harpoenen en kanonskogels die op je afkomen. Kortom: zorg dat je genoeg eet, genoeg lucht krijgt en niet gewond raakt!
Centraal Bureau voor Aliens

Centraal Bureau voor Aliens

Aktie Spelletjes ? Ze komen met steeds meer op je af: buitenaardse wezens die nog het meeste weg hebben van een geit of een os. Schiet op ze, om ervoor te zorgen dat ze niet aan je beginnen te knagen. Vergeet je niet om je geweer op tijd te herladen? Anders kun je schieten wat je wilt, er komt dan geen kogel uit je geweer. Hou je haaks!
Kerstman Balanceren

Kerstman Balanceren

Kerst Spelletjes ? Houd de kestman in balans en lever de pakketjes af.
Strandcafé

Strandcafé

Behendigheid Spelletjes ? Neem de bestellingen op van de mensen die in het strandcafé komen. Maak de bestellingen klaar en bedien de klanten zo snel mogelijk.
Bediening 14

Bediening 14

Denk Spelletjes ? Bied je gasten een plaats aan de tafel aan en vraag wat ze te eten willen. Laat vervolgens je moeder de bestelling maken en bedien de gasten met het eten.
Tetris 9

Tetris 9

Behendigheid Spelletjes ? Plaats de blokken zodat je rijen maakt, horizontaal of verticaal!Probeer een zo hoog mogelijke score te halen! Het is de bedoeling dat je 4 blokjes die in elke hoek staan, bij elkaar krijgt.
Pwong

Pwong

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk ballen langs de tegenstander heen te schieten. Pak de bonusballen om het jezelf makkelijker te maken.
Xtreem Vissen

Xtreem Vissen

Sport Spelletjes ? In dit leuke visspel werp je je lokaas zo ver mogelijk in de zee, om zo veel mogelijk vissen te vangen. Eerst moet je in de lucht zo veel mogelijk vogeltjes zien te raken. Hoe meer geld je verdient, hoe meer je je aas kunt upgraden. Hiermee wordt het aantal vissen dat je kunt vangen weer groter. Sommige vissen kun namelijk je alleen met speciaal aas vangen, waarvoor een upgrade nodig is. Probeer dus alleen de vissen te vangen waar je het geschikte aas voor hebt!
Verdwaald in Dovenland

Verdwaald in Dovenland

Behendigheid Spelletjes ? Je bent de weg kwijt toen je doofland aan het verkennen was. Probeer de weg terug naar huis te vinden.
Neonlichten

Neonlichten

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met zo min mogelijk ballen alle ringen te activeren.
Vuurbal

Vuurbal

Behendigheid Spelletjes ? Deze gigantische vuurbal zit je op de hielen. Probeer met je raket uit het vuur te blijven maar pas op dat je niet het beeld uitvliegt.
Dronken beroemdheden

Dronken beroemdheden

Behendigheid Spelletjes ? Kies de beroemdheid die jij het leukst vindt, en zie hoe ze door de politie word gestopt om een alcoholtest te doen. Nu moet hij of zij recht op een lijn lopen. Jouw taak is deze beroemdheid in balans te houden zolang je kunt. Lachen maar!
Brand Redder

Brand Redder

Denk Spelletjes ? Jouw huis staat in brand en je heb 3 minuten om je familie te redden!
Konijnen en Eieren

Konijnen en Eieren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle schattige konijntjes veilig naar de overkant te leiden!
Wandelende Insecten

Wandelende Insecten

Behendigheid Spelletjes ? Stuur alle insecten de juiste kant om ze zo voor te bereiden op de winter. Er staat per gat aangegeven welk insect er naar binnen moet.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game