LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Klik Doolhof

Klik Doolhof

Behendigheid Spelletjes ? Begeleid de kleine rode bal naar de grote zonder de zwarte muren te raken.
Pointer

Pointer

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de bal naar de vierkant te brengen zonder de muren te raken.
Cursorrace

Cursorrace

Race Spelletjes ? Zorg dat je eerder dan de wijsvinger de 10 rondjes op het parcours aflegt.
Magneto

Magneto

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de bal naar het gat te rollen, zonder dat de zwaartekracht je wegduwt.
Grijs Leven

Grijs Leven

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het oranje vierkant te bereiken door langs alle hindernissen, poortjes en vuurwapens te gaan.
Ziel Zoeken

Ziel Zoeken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer het eind te halen en alle hindernissen te ontwijken.
Magneto 2

Magneto 2

Behendigheid Spelletjes ? Leid je magnetische bal naar de uitgang
Magneto 3

Magneto 3

Behendigheid Spelletjes ? Leid je magnetische bal naar de uitgang
Ballon Pointer

Ballon Pointer

Behendigheid Spelletjes ? Probeer jouw ballon veilig naar de uitgang van het labyrint te leiden!
Regenboog Volgen

Regenboog Volgen

Behendigheid Spelletjes ? Volg een eindeloze regenboog, doe dit zo accuraat mogelijk en scoor extra punten.
Lijn Bewegen

Lijn Bewegen

Behendigheid Spelletjes ? Kan jij je concentratie vasthouden wanneer het hele speelveld begint te bewegen? Het is de bedoeling om de lijn van het start punt naar het eind punt te krijgen.
Internet Beurs

Internet Beurs

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat alle bezoekers van deze internet beurs bij de juiste stands terecht komen. Boven het hoofd van de bezoekers staat een afbeelding van de stand waar ze naar op zoek zijn.
Boze Redder

Boze Redder

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle ontvoerde smileys, ontwijk de obstakels en bereik de uitgang om naar het volgende level te gaan. Pas op voor geïnfecteerde smileys en blauwe lijnen: deze doen je pijn.
Raket Man

Raket Man

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in deze soort van pointer game, de raket af te schieten en het poppetje te raken.
Pointer 2

Pointer 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de muis aanwijzer telkens van de S naar de E ta gaan zonder muren of obstakels aan te raken.
Klik Doolhof 2

Klik Doolhof 2

Behendigheid Spelletjes ? Breng de rode kleine bal naar de grote rode bal zonder de zwarte muren te raken.
Begeleid de klompen

Begeleid de klompen

Behendigheid Spelletjes ? Begeleid deze klompen naar de eindstreep en verzamel de ringen onderweg. Kijk uit dat je geen muren, monsters of andere obstakels raakt.
Schatten in het donker

Schatten in het donker

Denk Spelletjes ? Zoek de schat op in de grot maar pas op dat je de muur niet raakt omdat het donker wordt zodra je de grot inloopt. Probeer ook om weer buiten te komen zonder de muren te raken.
Helikopter besturen

Helikopter besturen

Behendigheid Spelletjes ? Vlieg met de oranje helikopter naar de vlag om de level te halen. Pas op dat je onderweg niet teveel muren raakt want dan stort je neer.
Parachute Springen 3

Parachute Springen 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk munten te verzamelen en ontwijk de hindernissen die je onderweg tegen komt.
Super Lijn

Super Lijn

Behendigheid Spelletjes ? Er is een dunne lijn tussen vaardigheid en geluk, kun jij met het rode lijntjes de groene bol bereiken?
Joe de Hillbilly

Joe de Hillbilly

Denk Spelletjes ? Amerikaanse Joe is op vakantie in Europa, maar tijdens zijn vakantie is hem iets vervelends overkomen: hij is zijn portemonnee kwijtgeraakt. Hij heeft nog maar een klein beetje geld over, waarmee hij een ticket moet zien te bemachtigen om terug naar huis te kunnen vliegen. Help jij hem zoeken naar een goedkope luchtvaartmaatschappij? Hiervoor moet hij wel eerst de nodige voorwerpen verzamelen en deze in de juiste volgorde gebruiken.
Ninja met een Missie

Ninja met een Missie

Denk Spelletjes ? Jij bent een ninja die een pakketje moet bezorgen bij je Meester, die in een dorpje verderop woont in het huis met de gele lantaarn. Wees slim en zorg dat de samoeraïs je niet te pakken krijgen!
Vier Seconden

Vier Seconden

Behendigheid Spelletjes ? Probeer al deze spelletjes binnen 4 seconden te halen, elke keer als je niet slaagt voor de missie van een spelletje verlies je een leven.
Op de maat

Op de maat

Behendigheid Spelletjes ? Speel mee met het lied van je keuze. Het is de bedoeling dat je op de juiste toets drukt zodra het steentje dat is komen aanrollen aan het einde van de band is.
Super Plant 2

Super Plant 2

Behendigheid Spelletjes ? De heer twister is vergeten zijn medicijnen in te nemen en is veranderd in een plant. Help de plant om door het level heen te komen. Grijp het geld en ontwijk de hindernissen!
Touwtje Springen 2

Touwtje Springen 2

Behendigheid Spelletjes ? 2 meisjes hebben jou uitgedaagd om zo vaak mogelijk over het touw te springen. Laat ze zien dat jongens het net zo goed kunnen als meisjes.
Chaos Spel

Chaos Spel

Aktie Spelletjes ? Probeer om zoveel mogelijk informatie te verzamelen.
Majinca

Majinca

Behendigheid Spelletjes ? Deze schijf bevat 4 rijen waar knikkers in geplaatst kunnen worden. Probeer om deze rijen zo lang mogelijk te vullen, zonder dat de rijen vol zitten. Als er 2 of meer knikkers van dezelfde kleur tegen elkaar aan liggen kun je op spatiebalk drukken om ze te laten verdwijnen.
Boom Specialist

Boom Specialist

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk bomen te laten groeien voordat de tijd voorbij is. Klik op het plantje welke je wilt laten uitgroeien tot een grote boom!
Flatout

Flatout

Behendigheid Spelletjes ? Doe verschillende stunts met deze bestuurder.
Ideale Huisman

Ideale Huisman

Behendigheid Spelletjes ? Oeps... je vrouw heeft net de voordeur achter zich dichtgetrokken om naar het werk te gaan en nu kom jij er als huisman opeens achter dat ze een waslijst met taken op tafel heeft gelegd. Zorg ervoor dat het werk gedaan is voordat ze thuiskomt!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game