LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Dinner Danger

Dinner Danger

Behendigheid Spelletjes ? Als mr. X moet je optijd alle ingredienten voor het avond eten verzamelen!
Schatten in het donker

Schatten in het donker

Denk Spelletjes ? Zoek de schat op in de grot maar pas op dat je de muur niet raakt omdat het donker wordt zodra je de grot inloopt. Probeer ook om weer buiten te komen zonder de muren te raken.
Pak de sterren

Pak de sterren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met het balletje alle muntjes en sterretjes te pakken !
Doorgedraaid

Doorgedraaid

Behendigheid Spelletjes ? Leid het bolletje naar de draaikolk en zorg dat het geen wanden raakt! Het bolletje beweegt daarheen, waar jij klikt, maar: het blijft rondjes draaien zodra het begonnen is aan een bocht. Om dit te doorbreken, klik je op de verticale balk in het midden van het venster: dan gaat het bolletje weer rechtdoor. Een hele uitdaging om het bolletje de juiste kant op te loodsen!
Bekers schieten

Bekers schieten

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de ballen in de bekers die dezelfde kleur hebben als de balletjes.
Kruistocht 2

Kruistocht 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle levels te halen door met je kanon op de verschillende bouwwerken te schieten!
Lunar Mouse House 2

Lunar Mouse House 2

Behendigheid Spelletjes ? Pak met je raket de balletjes en drop ze op het W-vormige platform. Pas op dat je de bal niet tegen de kant aan laat slaan, want dan gaat de bal kapot. Zorg er ook voor dat je brandstof niet op gaat.
Kotsmonstertje

Kotsmonstertje

Behendigheid Spelletjes ? Wat is dit een nuttig, maar tegelijkertijd smerig monstertje! Je vraagt je misschien af waarom: hij verzamelt kots. Hij schuimt te straten af op zoek naar braaksel en zodra hij iets tegenkomt, slurpt hij het naar binnen. Wanneer het monstertje in een benarde situatie belandt, bijvoorbeeld in een put waar hij niet uit kan springen, spuugt hij een grote hoeveelheid groen braaksel uit, waarin hij naar boven zwemt. En die kots gaat niet verloren, nee: hij slurpt het weer net zo naar binnen, om het een volgende keer weer te kunnen gebruiken. Wie wat bewaart, heeft wat! Ga jij met hem op avontuur?
Deus Racer

Deus Racer

Aktie Spelletjes ? Je wordt de toekomst in geschoten en belandt in het jaar 2525. De ontwikkeling van de technologie heeft niet stilgestaan en er is een systeem van implantaten ontwikkeld. Deze implantaten zorgen ervoor dat robots menselijke eigenschappen krijgen, sterker nog: ze overtreffen de mensen op vele fronten. Een bug in de programmatuur van deze implantaten zorgt er alleen voor dat deze superrobots langzaam hun eigen wil beginnen kwijt te raken. Hierdoor worden het marionetten zonder ziel. Maar niet iedereen is vatbaar voor deze fout in het systeem: Amadeus bijvoorbeeld blijft gewoon zichzelf. Daarom heeft iedereen zijn zinnen op hem gezet, want hij is natuurlijk een nuttig testobject. Gelukkig staat Amadeus niet alleen: de topwetenschapper Dr. Sobek, een oude vriend van hem, kan hem via de satelliet besturen. Help jij Dr. Sobek om Amadeus uit deze beangstigende wereld te laten ontsnappen, zodat hij een nieuw leven op kan bouwen? Succes!
Vette hap

Vette hap

Behendigheid Spelletjes ? Deze dikkerd rent rond in een stadion, in de hoop er zo veel mogelijk ongezond eten op te kunnen vangen. Appels en andere gezonde dingen vindt hij natuurlijk smerig, dus die kun je gewoon laten vallen. Niet iedereen is even blij met zijn aanwezigheid: er zijn mannen die zijn eten vernietigen, of op hemzelf schieten. Maar daar probeer jij natuurlijk een stokje voor te steken!
Apocalyptische rit

Apocalyptische rit

Aktie Spelletjes ? Het einde van de wereld dreigt, en het is aan jou om hier een stokje voor te steken! Rijd in je Chevrolet zo snel mogelijk naar Huntsville, vernietig zo veel mogelijk 'apocalyptische' voorwerpen (gloeiende lava bijvoorbeeld) en zorg dat je zelf niet wordt geraakt door rondslingerend puin, want dat kost je benzine!
Dwergenschat

Dwergenschat

Avontuur Spelletjes ? Een dwergenkoning is van plan om zijn dochters uit te huwelijken. Iedere huwelijkskandidaat moet een cadeau meebrengen. Jij bent één van die huwelijkskandidaten, en je besluit om op de Gloomy-berg op zoek te gaan naar edelstenen, om indruk te maken op de koning en zijn dochters. Succes!
IJzeren Jet

IJzeren Jet

Behendigheid Spelletjes ? Stuur dit ruimteschip door het doolhof heen en pas op de valkuilen.
Zombieparadijs 3

Zombieparadijs 3

Aktie Spelletjes ? Nadat je stad is verwoest door een technische ramp, ben jij op de vlucht geslagen en heb je geprobeerd om 'Zone 51' te bereiken, het laatste veilige evacuatiepunt. Dit is gelukt, en nu ga je proberen om alle overlevenden veilig naar hun toevluchtsoord te brengen. Ze worden vervoerd per ambulance en jij moet deze ambulance beschermen. Schiet op iedereen die het op jullie gemunt heeft! Verzamel onderweg zo veel mogelijk brandstof, reparatiepunten, geld en andere bonussen.
Klik Doolhof 2

Klik Doolhof 2

Behendigheid Spelletjes ? Breng de rode kleine bal naar de grote rode bal zonder de zwarte muren te raken.
Verzamelen en Ontwijken 4

Verzamelen en Ontwijken 4

Behendigheid Spelletjes ? De kangoeroe en de koala beer moeten samen werken om zoveel mogelijk bladeren te verzamelen. De koala verzamelt de bladeren en de kangoeroe moet lopen (en rotsen ontwijken).
Pyro

Pyro

Behendigheid Spelletjes ? Vind je het leuk om met vuur te spelen? Nu kun je dat doen zonder dat er mensen gewond raken. Probeer met zo min mogelijk vuurballen alle fakkels aan te steken.
Draaiend Buffet

Draaiend Buffet

Meisjes Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk dit draaiende buffet te vullen met voedsel.
Hamster Supersterren

Hamster Supersterren

Behendigheid Spelletjes ? Vind jij hamsters leuk? In dit spel rennen er een boel rond. Gelukkig wil Dunffy ze met zijn magische paraplu naar de buis brengen waardoor ze terug naar hun plek komen. Help Dunffy bij zijn klus, want als er een hamster op de grond valt, loopt-ie weg. Succes!
Terroristen arrestatieteam

Terroristen arrestatieteam

Aktie Spelletjes ? Je bent lid van een arrestatieteam en er zijn vreselijk veel terroristen in de stad. Je moet zoveel mogelijk terroristen uitschakelen, maar daarbij niet de burgers verwonden. Zij zitten vaak ergens te schuilen en je kunt ze verdoven, zodat ze niet in de weg van je schoten komen. Als er teveel terroristen zijn, kun je gelukkig ook granaten gooien. Tenminste, als je eerst een kistje granaten hebt gevonden. Als je de muis in de muur beweegt, dan schuil je en wordt je niet geraakt. Hou je wapen altijd geladen zodat je veel terroristen kunt uitschakelen.
Sneeuwbal Arkanoid

Sneeuwbal Arkanoid

Behendigheid Spelletjes ? Proberen alle cadeautjes te raken met de sneeuwbal!
Breakout 3

Breakout 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen voordat de tijd om is.
Mechanism 2

Mechanism 2

Denk Spelletjes ? Mechanism 2 is een leuk spel waarin je met een stanleymes precies op het juiste punt moet snijden. Zo vallen de radertjes en de klokjes naar beneden en komen ze terecht bij het blauwe, lichtgevende wieltje en ga je door naar het volgende level. Je kunt kiezen tussen een makkelijke en een moeilijke spelmodus. Beide hebben in totaal 27 leuke levels die iedere keer weer een nieuwe techniek vereisen. Je kunt zelfs je eigen level bouwen in de Level Editor!
Youda Fairy

Youda Fairy

Behendigheid Spelletjes ? De bostovenaar heeft een opvolger nodig. Leer zijn bosmagie en creëer de feeën die je verder helpen je weg te vinden door bos.
Spoor des doods 3

Spoor des doods 3

Behendigheid Spelletjes ? Hier is weer een vervolg op het leuke spelletje 'Spoor des doods'! Je rijdt in een karretje over het spoor in een goudmijn. Pak alle goudklompjes en diamanten die je te pakken kunt krijgen: deze kun je gebruiken voor upgrades. De stukken rots die je op het spoor tegenkomt, moet je juist ontwijken door eroverheen te springen en ook de karretjes met dynamiet kun je beter ontwijken. Vleermuizen moet je doodschieten. Je kunt verschillende dingen upgraden: je snelheid, je aantal levens, je munitie en je sprongkracht. Om over bepaalde ravijnen heen te springen heb je namelijk een minimale sprongkracht en snelheid nodig, anders val je te pletter. Veel succes op dit spoor vol gevaren en uitdagingen!
Sterren Verzamelen 2

Sterren Verzamelen 2

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel de sterren door van platform naar platform te springen. Veel plezier!
Eco Quest

Eco Quest

Behendigheid Spelletjes ? Help Greenpeace en red de rendieren, olifanten en walvissen!
Virtual Pet Game

Virtual Pet Game

Avontuur Spelletjes ? Kies een kitten en zorg goed voor hem tot hij volwassen is.
Qubey the Cube

Qubey the Cube

Behendigheid Spelletjes ? Qubey is een kubus die heel erg hoog kan springen. Hoe hoog vraag jij je af? Nou dat ligt aan jou. Klik naar links of rechts en Qubey springt die kant op. Er staan genoeg hindernissen op de weg, dus let goed op!
Bugs Bunny's Worteljacht

Bugs Bunny's Worteljacht

Avontuur Spelletjes ? De wortelwagen heeft zijn vracht verloren! Help Bugs alle wortelen te verzamelen die van de vrachtwagen zijn gevallen. Als er vijanden verschijnen, kan je over ze heen springen, bovenop ze springen. Veel plezier!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game