LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
De Grote Bazooki

De Grote Bazooki

Behendigheid Spelletjes ? De Grote Bazooki is een goochelaar en hij is ingehuurd voor een spetterend verjaardagsfeest. Hij is tot grootse trucs in staat... maar alleen met jouw hulp! Hij gooit speelkaarten naar ballons om deze te laten knappen: mik goed, zorg dat je de draaiende messen en brandende hoepels ontwijkt en maak handig gebruik van de toverhoeden! Hoe minder kaarten je gebruikt, hoe beter het is.
Hongerig Vogeltje

Hongerig Vogeltje

Behendigheid Spelletjes ? Dit vogeltje vliegt door de lucht, op zoek naar insecten. De gele libelles voeden hem, maar de groene zijn giftig! Pas ook op voor de kraaien.
Hertenbrug

Hertenbrug

Behendigheid Spelletjes ? Help jij deze hertjes om het ravijn over te steken? Vorm een soort brug van boomstammen, waar de herten bovenop kunnen springen. Vang de bloemen op die naar beneden vallen: deze zijn bonuspunten waard. De oranje bolletjes rechts bovenaan geven aan hoeveel levens je nog hebt, en de oranjeroze balk geeft aan hoe lang de rode boomstam nog stil blijft staan.
Destructodog 2

Destructodog 2

Aktie Spelletjes ? Het zal je maar overkomen: als hond belanden in een stad vol gewapende katten. Eentje kan je nog wel aan, maar honderden? Gelukkig ben je gewapend en heb je allerlei technische snufjes, zoals een jetpack, tot je beschikking. Baan je al vechtend een weg door deze kattenstad waar het niet pluis is voor een hond als jij!
Lijn Bewegen

Lijn Bewegen

Behendigheid Spelletjes ? Kan jij je concentratie vasthouden wanneer het hele speelveld begint te bewegen? Het is de bedoeling om de lijn van het start punt naar het eind punt te krijgen.
Kat en meloen

Kat en meloen

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel moet je om beurten katten en meloenen op zo'n manier stapelen, dat de toren die zo ontstaat, niet omvalt. Let goed op hoe de kat of het stuk meloen neerkomt, want dat bepaalt met welke hoek je ze kan plaatsen en hoe stabiel je toren wordt.
Rood Racekonijn

Rood Racekonijn

Aktie Spelletjes ? De uitvinder heeft een onverwoestbare auto gemaakt. Deze auto is niet kapot te krijgen - of misschien toch? Het racekonijn mag hem testen. Als hij het voor elkaar krijgt de auto total loss te rijden, krijgt hij een kusje van het konijnenmeisje waar hij verliefd op is.
Muis Slingeren

Muis Slingeren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met deze muis de uitgang te bereiken. Je verplaatst de muis door met de amulet te gooien.
Coyote Roll

Coyote Roll

Behendigheid Spelletjes ? Coyote had net zo'n lekker stukje kauwgom op, maar toen kwam Roadrunner en verpestte alles. Nu wil hij die stomme Roadrunner vangen! Help hem, scoor ACME-dozen voor extra kauwgom, en ontwijk de raketten, springstof en andere obstakels. Veel plezier!
Sneeuwballenspel

Sneeuwballenspel

Behendigheid Spelletjes ? Van alles wat er tijdens de voorbereidingen voor Kerst mis kan gaan, moet de kerstman zich nu ook nog bezig houden met gestolen cadeaus! Help hem ze allemaal terug te krijgen, stuiter de bal terug naar boven en speel alle cadeautjes weg.
Dupligon

Dupligon

Kids Spelletjes ? Er wordt telkens een figuur weergeven voor een paar seconden. En het is aan jou om dit figuur vervolgens zo goed mogelijk na te tekenen. Hiervoor krijg je een beoordeling van A tot F. Hierbij is A+ het hoogste wat je kunt halen.
Girafheld

Girafheld

Behendigheid Spelletjes ? Wanneer een giraf te horen krijgt dat een schurk onschuldige dieren gevangen houdt, komt hij in actie. Bevrijd alle dieren door stenen tegen hun kooien te gooien en vind de verborgen sterren. Je hebt in ieder level een beperkt aantal stenen, dus ga hier zuinig mee om. Probeer om telkens de maximale score van drie sterren te halen!
Dodelijke piranha: Kerst

Dodelijke piranha: Kerst

Kerst Spelletjes ? Het is Kerst en de dodelijke piranha is op zoek naar slachtoffers. Zodra hij er eentje heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen. Pas wanneer de honger van de piranha is gestild kun jij door naar het volgende level!
Typ-o-saurus

Typ-o-saurus

Behendigheid Spelletjes ? Spreek je goed Engels? Speel dan dit leuke typspel dat zich afspeelt in de prehistorie! Zorg dat het oermannetje de dino voor blijft door Engelse woorden te typen waarin de letters voorkomen die onderaan het scherm worden weergegeven.
Spring Jim Spring!

Spring Jim Spring!

Behendigheid Spelletjes ? Jims baas is zijn moersleutel vergeten, en Jim moet hem zo snel mogelijk brengen, helemaal naar de bovenste verdieping van de wolkenkrabber. Verzamel onderweg gouden moersleutels en helmen om in leven te blijven en kijk uit voor spijkers, chihuahua's, vallen en boze aliens, want daarvan gaat Jim dood. Succes!
Manifold

Manifold

Behendigheid Spelletjes ? Help Manifold naar de uitgang door stromingsvelden neer te leggen.
Baby Bubbels

Baby Bubbels

Kids Spelletjes ? Dit schattige kleine meisje wil graag met haar knuffeldieren spelen. Klik op de bubbels en geef haar het speelgoed waar zij om vraagt.
IJsmachine

IJsmachine

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met deze ijsmachine de sorbets te maken die rechts bovenaan worden weergegeven!
Buitenaardse kidnappers

Buitenaardse kidnappers

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een kleine alien die rondvliegt in een klein ruimteschip dat met een lichtstraal is uitgerust. Met deze straal kun je allerlei voorwerpen optillen en meenemen: iglo's, rotsen, tanks, maar ook mensen! Verzamel zo veel mogelijk mensen, totdat je 'mensenteller' vol is. Let goed op je energiemeter: het gebruiken van je lichtstraal kost energie, en wanneer de meter leeg is, laat je straal alle voorwerpen vallen die je op dat moment had opgetild. Er lopen geheime agenten rond, die foto's van je proberen te maken. Probeer uit hun bereik te blijven, en als het ze toch lukt om een foto te maken, probeer dan een voorwerp op ze te laten vallen zodat de foto's verdwijnen. Je zult ook andere vijandige voorwerpen tegenkomen: helikopters, ruimteschepen en duivels. De paarse bolletjes openen extra content. Je kunt ze ook als wapens gebruiken door ze op je vijanden te laten vallen.
Lieve help Piraten

Lieve help Piraten

Aktie Spelletjes ? Jouw schip wordt onder de voet gelopen door piraten! Weer ze af en zorg ervoor dat je de schat als eerste bereikt. Succes!
Mep die mug

Mep die mug

Avontuur Spelletjes ? Dit is echt een ontzettend geinig spelletje waarin jij als mug moet proberen om zo veel mogelijk mensen te bijten. Vul je bloedvoorraad zo snel mogelijk aan en kijk uit dat de mensen je niet platslaan terwijl jij bloed aan het zuigen bent! Verzamel ook alle sterren die in de lucht zweven, voor bonuspunten.
Marine vs leger

Marine vs leger

Aktie Spelletjes ? Wil jij als marinier of als soldaat vechten? Kies je team en ga de strijd aan tegen het leger of tegen de marine! Gooi granaten naar je tegenstanders en probeer ze in zo min mogelijk pogingen uit te schakelen.
Diamantengrot

Diamantengrot

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel diamanten, schiet op je vijanden, speel achievements vrij en probeer om al klimmend uit deze enorme grot te ontsnappen!
Bobteds

Bobteds

Denk Spelletjes ? Zet je bal in de juiste positie om alle Bobteds om te gooien.
Apenstreken

Apenstreken

Aktie Spelletjes ? Dit is een nogal gewelddadig aapje, dat zich uitleeft in de lucht, zittend op zijn vliegende kettingzaag. Hij probeert om zo veel mogelijk ezels te raken, maar moet zelf wel binnen het venster blijven, en de spoken ontwijken.
Superkluns

Superkluns

Behendigheid Spelletjes ? Het kleine stadje Miniopolis wordt bedreigd door de SBB, de Superboevenbrigade. Alle grote superhelden als Superman en Batman zijn in de grote steden aan het werk, en er zit niets anders op dan dat ze de hulp inroepen van Superkluns, ook wel bekend als Super Zero. Het is maar te hopen dat Superkluns tijdens het vechten tegen de SBB wat sterker wordt en zijn vechttechnieken verbetert, anders ziet het er niet zo goed uit voor Miniopolis!
Afersus

Afersus

Behendigheid Spelletjes ? Beweeg het blauwe vakje met je muis naar het eindpunt toe in spiegelbeeld!
Dino-destructor 3

Dino-destructor 3

Denk Spelletjes ? Sla de gemene dinosauruseieren stuk! Je kunt verschillende natuurrampen op ze afsturen: je kunt het zo gek niet bedenken of ze komen voor in dit spel. In het spelletje staat heel duidelijke uitleg, dus begin meteen met spelen!
Cheney valt aan

Cheney valt aan

Aktie Spelletjes ? Help Cheney om de macht in de hel over te nemen!
Super Plant 2

Super Plant 2

Behendigheid Spelletjes ? De heer twister is vergeten zijn medicijnen in te nemen en is veranderd in een plant. Help de plant om door het level heen te komen. Grijp het geld en ontwijk de hindernissen!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game