LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Zelfmoordkantoor 2

Zelfmoordkantoor 2

Aktie Spelletjes ? Dit is een nieuwe versie van het spel Zelfmoordkantoor. Ook hier ziet een werknemer het niet meer zitten in het troosteloze kantoor waar hij iedere dag weer dezelfde saaie rotklussen moet opknappen. Op het moment waarop hij voor de zoveelste nutteloze vergadering wordt uitgenodigd, gaat hij door het lint. Hij gaat op zoek naar allerlei voorwerpen waarmee hij zichzelf voorgoed van de werkvloer kan laten verdwijnen. Hij voert allerlei kamikazeacties uit, allemaal om niet bij de vergadering aanwezig te hoeven zijn. Denk je dat dit hem gaat lukken?
Zelfmoordkantoor

Zelfmoordkantoor

Aktie Spelletjes ? Deze ambtenaar ziet het niet meer zitten in het troosteloze kantoor waar hij iedere dag weer dezelfde saaie rotklussen moet opknappen. Op het moment waarop hij voor de zoveelste nutteloze vergadering wordt uitgenodigd, gaat hij door het lint. Je zou verwachten dat hij zich op zijn collega's gaat afreageren, maar dat is niet het geval: hij gaat op zoek naar allerlei voorwerpen waarmee hij zichzelf voorgoed van de werkvloer kan laten verdwijnen. Hij steekt bijvoorbeeld zijn hoofd in de shredder, en voert nog veel meer stunts uit, allemaal om niet bij de vergadering aanwezig te hoeven zijn. Denk je dat het hem gaat lukken?
Plettende pers

Plettende pers

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een machine die zijn liefde voor mensen op een nogal vreemde manier uit: je plet ze wanneer ze onder je door lopen. Hiermee maak je je natuurlijk niet populair, maar die mannetjes blijven het steeds weer proberen. Je weet wat je te doen staat... Je kunt dit spel in de story mode en in de survival mode spelen. Voor deze laatste spelmodus moet je eerst de story mode hebben afgerond.
In de zagerij

In de zagerij

Behendigheid Spelletjes ? Je werkt als leerling in een zagerij waar afvalhout wordt verwerkt. Zaag al het binnenkomende hout en zorg dat het op tijd naar beneden valt. Het mag namelijk niet het gebied achter de zwart-gele streep bereiken, want dan is het spel voorbij. Je zaagmachine wordt telkens naar de andere kant verplaatst, dus de hoek waarin jij het hout zaagt, bepaalt de plaats vanuit waar jij het volgende stuk moet afzagen. Veel plezier!
Quickdraw GUN.5

Quickdraw GUN.5

Aktie Spelletjes ? Dit is een remake van het originele Quickdraw-spel. Wanneer je het woordje 'DRAW' ziet verschijnen, druk je op de spatiebalk om te schieten. Doe dit wel op het juiste moment, dus niet te vroeg en niet te laat want dan loopt het slecht met je af!
Spring door het spectrum

Spring door het spectrum

Behendigheid Spelletjes ? Je poppetje rent en moet van het ene gebouw naar het andere springen. Ieder dak van zo'n gebouw heeft een andere kleur, en soms hebben de muren ook kleuren. Zorg dat hij de kleur van het gebouw heeft waar hij op landt, of van de muur waar hij doorheen moet breken! Verzamel vijf verschillende kleuren om in de 'combomodus' te komen. Wanneer je in de combomodus zit, mag je 1 kleur missen zonder dat daarbij het spel stopt. In sommige kamers zit een schat verstopt: verzamel deze schatten voor een extra hoge score.
Chaos op het kruispunt

Chaos op het kruispunt

Behendigheid Spelletjes ? Klik op de juiste verkeersborden om het verkeer op deze kruising in goede banen te leiden. Houd je hoofd er goed bij, anders ontstaan er ongelukken!
Maak ze blij

Maak ze blij

Denk Spelletjes ? Maak zo veel mogelijk mensen blij door de juiste antwoorden te geven op hun vragen, door complimenten te geven of door de juiste vragen te stellen.
Bloed en geweren

Bloed en geweren

Aktie Spelletjes ? Het is schieten of beschoten worden in dit reactiespel: zorg dat jij de eerste bent die schiet: dan maak je kans om dit duel te overleven.
Groene vechtersbaas

Groene vechtersbaas

Behendigheid Spelletjes ? Het groene bolletje wordt telkens belaagd door een gemeen, oranje wezentje. Aan jou de taak om hem ieder level heelhuids door te laten komen! Klik op de juiste plekken om obstakels te vermijden; je kunt deze ook gebruiken om je oranje vijand uit te schakelen.
Doorgedraaid

Doorgedraaid

Behendigheid Spelletjes ? Leid het bolletje naar de draaikolk en zorg dat het geen wanden raakt! Het bolletje beweegt daarheen, waar jij klikt, maar: het blijft rondjes draaien zodra het begonnen is aan een bocht. Om dit te doorbreken, klik je op de verticale balk in het midden van het venster: dan gaat het bolletje weer rechtdoor. Een hele uitdaging om het bolletje de juiste kant op te loodsen!
Shustryak

Shustryak

Behendigheid Spelletjes ? Een....minuutje....pauze...maar....kan...niet....ophouden...met...Shustryak. Oké deze game is wel heel verslavend. Zie je die dikke lijnen af en toe. Klik als je daar op staat. Waarom? Je wilt toch punten verdienen of niet dan?
Virtual Pet Game

Virtual Pet Game

Avontuur Spelletjes ? Kies een kitten en zorg goed voor hem tot hij volwassen is.
Micro Leven

Micro Leven

Denk Spelletjes ? Zorg goed voor deze kleine wezentjes om naar het volgende level te gaan.
Dieren Verzorgen 2

Dieren Verzorgen 2

Meisjes Spelletjes ? Verzorg de katten en honden die binnen komen. Wacht niet te lang met het verzorgen van de katten en honden want dan lopen ze weer weg.
Bij de kapper

Bij de kapper

Meisjes Spelletjes ? Was en knip de haren van dit meisje, zodat ze er weer mooi uitziet.
Gasten Tribune

Gasten Tribune

Behendigheid Spelletjes ? Probeer veilig benden te komen door over alle obstakels heen te springen.
Ballen Balanceren 2

Ballen Balanceren 2

Behendigheid Spelletjes ? Balanceer de rode bal op de balk zodat hij niet naar beneden valt.
Kerstman Balanceren

Kerstman Balanceren

Kerst Spelletjes ? Houd de kestman in balans en lever de pakketjes af.
Perfect Balans 2

Perfect Balans 2

Denk Spelletjes ? Probeer de perfecte Balans te vinden in alle 40 levels. Zorg ervoor dat er geen figuren in het diepe vallen.
Vallende Rode Ster

Vallende Rode Ster

Denk Spelletjes ? Probeer de rode ster op het platform te laten landen, door alle blokken waar hij op staat weg te klikken.
Kerstparty

Kerstparty

Kerst Spelletjes ? Hoeveel drankjes kan de Kerstman aan voordat hij omvalt?
Dronken beroemdheden

Dronken beroemdheden

Behendigheid Spelletjes ? Kies de beroemdheid die jij het leukst vindt, en zie hoe ze door de politie word gestopt om een alcoholtest te doen. Nu moet hij of zij recht op een lijn lopen. Jouw taak is deze beroemdheid in balans te houden zolang je kunt. Lachen maar!
Onvolmaakt evenwicht

Onvolmaakt evenwicht

Denk Spelletjes ? Gooi zo veel mogelijk blokken uit het scherm als je kunt. Boven aan het veld is een gedeelte waarin je de blokken vindt die je kunt gebruiken. Soms moet je de blokken draaien om het beste resultaat te krijgen. Veel plezier!
Dozen op de wip

Dozen op de wip

Denk Spelletjes ? Houd de doosjes die naar beneden vallen in balans door ze op de juiste plaats op de wip te laten landen!
Snelweg Vrije Val

Snelweg Vrije Val

Behendigheid Spelletjes ? Er wordt een clip opgenomen midden op de snelweg. De zanger staat op het dak van een rijdende auto die gefilmd wordt. Jij bestuurt deze auto. Zorg dat hij er niet vanaf valt, en als hij toch valt: raak de auto dan even aan, zodat hij er zo snel mogelijk weer bovenop kan klimmen.
Letters stapelen

Letters stapelen

Denk Spelletjes ? Letters stapelen, dat lijkt simpel maar probeer het eens en je zult zien dat het een hele uitdaging is! De letters moeten namelijk op één of meerdere kleine platformpjes worden geplaatst en moeten een tijd lang opgestapeld blijven staan. Hierbij moeten ze alle sterren raken: deze worden geel wanneer ze in contact staan met een letter. Hoe stabieler je toren, hoe groter de kans dus is dat je het level haalt. Je kunt de letters alle kanten op draaien, dus denk goed na over de volgorde waarin je de letters opstapelt, en over de manier waarop (op de kop, liggend... alles kan). Lukt het jou om alle levels te halen?
Blije stapel

Blije stapel

Denk Spelletjes ? Stapel blije blokjes, driehoekjes en andere vormpjes op en zorg dat de wind de stapel niet omblaast. Ook moeten ze natuurlijk niet vanzelf wegrollen of omvallen!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game