LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Schapenboerderij

Schapenboerderij

Meisjes Spelletjes 5,3 Het is zwoegen geblazen op een schapenhouderij! Je moet voor de schapen zorgen en ze tevreden houden voordat je hun wol scheert en verkoopklaar maakt. Denk jij dat je het in je hebt om al deze taken op je te nemen in dit grappige en uitdagende simulatiespel?
Jessies ziekenhuisrevalidatie

Jessies ziekenhuisrevalidatie

Meisjes Spelletjes 5,3 Jessie was haar huis aan het renoveren toen ze van de trap afviel. Nu is ze bont en blauw en misschien is haar been gebroken! Ze wacht je op in de kliniek. Kan jij pleisters op haar wonden plakken en haar weer op de been helpen in dit online medische spel?
Emily's Wonder van het Leven

Emily's Wonder van het Leven

Meisjes Spelletjes 5,2 Emily is een beroemde chef-kok en ze staat op het punt om de livestream voor haar volgende verrukkelijke project te starten. Duik samen met Emily en haar dochter Paige de keuken in om hun favoriete familierecepten met de hele wereld te delen. Je kan ze wel een handje helpen met de voorbereidingen in dit online kookspel.
Bubble Trouble 1

Bubble Trouble 1

Behendigheid Spelletjes 5,0 Probeer de ballen lek te schieten met behulp van een harpoen. Als jij geraakt wordt door een bal, ga je dood. Een leuke game om met z'n tweeën te spelen!
Life: The Game

Life: The Game

Behendigheid Spelletjes 5,0 Het leven kan een uitdaging zijn, vooral in dit waanzinnige online spel! Je eerste taak? Geboren worden. En daarna? Leren praten. Kun jij al deze hilarische levensdoelen voltooien?
Scherven

Scherven

Behendigheid Spelletjes 4,9 Deze nieuwe versie van het klassieke spel zul je vast helemaal te gek vinden. Grijp de houten peddel en probeer met de stuiterende bal zo snel mogelijk alle gekleurde blokken te verwoesten.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game