LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Dieren Redden 2

Dieren Redden 2

Denk Spelletjes ? Een tijger, koe en schaap zijn ontsnapt uit een kooi en zijn daarna vast te komen zitten op een eiland. Red de dieren en breng ze terug naar huis.
Cubi Kill 6

Cubi Kill 6

Aktie Spelletjes ? Ook in Cubi Kill 6 gaat het weer knallen op de werkvloer! Jij bent IT'er en je hebt het helemaal gehad met je collega Dave, die niet eens in staat is om een virus van zijn eigen computer te halen, strijkt met de eer voor klussen die jij hebt gedaan, altijd het laatste kopje koffie voor zichzelf inschenkt en steevast jouw parkeerplaats inpikt! Je gaat helemaal door het lint bij het zoveelste incident. Je smijt met glasscherven, blikjes, vorken en met nog veel meer gevaarlijke voorwerpen... niets kan je meer stoppen, en wanneer je op het juiste moment op de juiste pijltjestoetsen drukt, verdien je extra geld. Sterkte!
Leave Me A Clone

Leave Me A Clone

Behendigheid Spelletjes ? Klonen kunnen je helpen, ze kunnen je leven zelfs redden! Ga op zoek naar de uitgang en verzamel hierbij alle energiebollen om je energie meter mee te vullen. Wees zuinig met je klonen: gebruik er zo weinig mogelijk! Pas op voor de scherpe, roze pinnen in de kuilen: spring hier overheen, anders wordt het een bloedbad. Soms ontkom je er niet aan om klonen te gebruiken. In die gevallen is een kloon erg handig om een kloof te overbruggen of om op een hoger gelegen plateau te springen.
Spook Tetris

Spook Tetris

Denk Spelletjes ? Zorg ervoor dat je telkens 3 of meer dezelfde monsters op een rij hebt. Je kunt de monsters alleen verticaal van positie laten wisselen.
Pakjes Schieten

Pakjes Schieten

Behendigheid Spelletjes ? Sorteer alle pakketjes door ze in de juiste bak te schieten. Als je het aangegeven aantal pakketjes (of meer) in de juiste bak hebt geschoten ga je door naar de volgende level.
Youda Fisherman

Youda Fisherman

Denk Spelletjes ? Beheer je eigen haven, verzamel goederen, bouw schepen en creëer hiermee een vloot die je zelf kan commanderen.
Puppy Deltavliegen

Puppy Deltavliegen

Sport Spelletjes ? Stuur deze puppy en zijn kite langs alle gevaarlijke voorwerpen.
Prehistorische haai

Prehistorische haai

Aktie Spelletjes ? De haai uit 'Haai des doods' is nu in de Oertijd beland. Zijn bloeddorst is nog groter geworden dan eerst. Zorg dat deze hongerige, niets en niemand ontziende haai krijgt wat hij nodig heeft! Als je een supersprong wilt uitvoeren, moet je eerst naar onderen duiken, om daarna vaart te kunnen maken omhoog.
Gasten Tribune

Gasten Tribune

Behendigheid Spelletjes ? Probeer veilig benden te komen door over alle obstakels heen te springen.
Cattlepult

Cattlepult

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de stier alles kapot te maken !
Snoepwereld

Snoepwereld

Avontuur Spelletjes ? Verzamel allerlei zoetigheid en ontwijk de vijanden. Je kunt de vijanden eventueel ook bestrijden met een spuitbus.
Pointer 2

Pointer 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de muis aanwijzer telkens van de S naar de E ta gaan zonder muren of obstakels aan te raken.
Rommel Ontwijken

Rommel Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zolang mogelijk alle rommel die in de zee ligt te ontwijken.
Buitenaardse dief

Buitenaardse dief

Behendigheid Spelletjes ? Dit leuke spel met aliens en koeien bevat 10 levels. Vanuit de ruimte is een ruimteschip naar de aarde afgereisd, om daar koeien te verzamelen. De aliens hebben namelijk melk nodig om hun buitenaardse baby's te voeden. Zorg dat het ruimteschip zo veel mogelijk koeien voorwerpen optilt, om ze mee te nemen naar zijn thuisplaneet. Plaats ze op een speciaal platform, vanwaar ze automatisch naar een andere planeet worden gezonden. Verzamel ook zo veel mogelijk sterren, maar kijk uit voor de stekelige bollen die ook in de lucht zweven: als je die raakt, ontploft je schip!
Superkikker

Superkikker

Avontuur Spelletjes ? Superkikker houdt van springen, het liefst zo ver en hoog mogelijk. Ook hapt hij graag libellen uit de lucht, het liefst nog tijdens zijn sprong. Help jij hem om al springend zijn maag te vullen, zonder dat hij op de gevaarlijke, houten pinnen terechtkomt?
Solar Wind

Solar Wind

Behendigheid Spelletjes ? Zweef door de ruimte heen maar pas op voor de sterren en andere objecten.
Diepzeeduiker 2

Diepzeeduiker 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer telkens in elke level de luchtbuis te bereiken. Dit doe je door over alle ravijnen heen te springen, en geen dingen aan te raken die je pijn kunnen doen!
Vishoofd Puzzel

Vishoofd Puzzel

Avontuur Spelletjes ? Probeer om telkens met het vishoofd mannetje de deur te bereiken. Je kunt vliegen doormiddel van de scheten die je laat.
Hond in bad

Hond in bad

Denk Spelletjes ? Hondje Tony is ontzettend vies geworden toen hij een bot opgroef. Daarom wil zijn baasje Ashik hem en zijn vriendje een wasbeurt geven, en wel een heel grondige : met een tuinslang! Tony en de andere hond hebben hier niet zo'n zin in en ze verstoppen zich op allerlei plekken; ze gebruiken zelfs paraplu's om zich tegen het water te beschermen. Help jij Ashik om ze te slim af te zijn? Je kunt de lift gebruiken om hem op de juiste hoogte te plaatsen. Je zult zien dat er allerlei beweegbare obstakels zijn die je eerst moet verplaatsen met je waterstraal. Verspil niet te veel kostbaar water want je kunt het maar één keer gebruiken om de hondjes schoon te krijgen. Pas wanneer ze allebei weer lekker fris en schoon zijn, mag je door naar het volgende level!
Buitenaardse besmetting

Buitenaardse besmetting

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een buitenaards virus en jij hebt twee doelen: jouw hoeveelheid slijm vergroten en ervoor zorgen dat 100% van de cellen van deze mens besmet raken. Spuug slijm over de cel, wacht tot de cel groeit en je hoeveelheid slijm ook, en zorg dat je daarna het slijm weer terugkrijgt. Je kunt alleen cellen besmetten die kleiner zijn dan jijzelf.
Blije stapel

Blije stapel

Denk Spelletjes ? Stapel blije blokjes, driehoekjes en andere vormpjes op en zorg dat de wind de stapel niet omblaast. Ook moeten ze natuurlijk niet vanzelf wegrollen of omvallen!
Vallende Rode Ster

Vallende Rode Ster

Denk Spelletjes ? Probeer de rode ster op het platform te laten landen, door alle blokken waar hij op staat weg te klikken.
Springend oogje

Springend oogje

Denk Spelletjes ? Leid het springende oogje naar de rode stip, over alle zwarte blokjes heen. Kies de juiste weg, anders komt hij er niet!
Stad in gevecht

Stad in gevecht

Aktie Spelletjes ? Je bent een speciaal agent en in jouw district is een huis overvallen door een groep gewapende mannen, die nu een vrouw gijzelen. Jij moet het huis terugveroveren en de vrouw ontzetten. Mik goed, want je hebt maar weinig munitie. Succes!
Pizza Truck

Pizza Truck

Race Spelletjes ? Jij bestuurt een vrachtwagen vol pizza's, blikjes cola en andere snacks. Deze moet je door de stad vervoeren, naar de hongerige klanten die op hun bestellingen zitten te wachten. Natuurlijk zit je route vol hobbels, dus doe je best om je lading niet te verliezen. In ieder level moet je een minimum aantal dingen bezorgen. Rij voorzichtig, maar toch snel genoeg, want je tijd wordt geteld! Er zijn in totaal acht uitdagende levels te spelen.
Sushi Bedienen

Sushi Bedienen

Behendigheid Spelletjes ? Maak de bestellingen die op de plaatjes voorbij komen.
Kirby's Sterrenverzamelaar

Kirby's Sterrenverzamelaar

Behendigheid Spelletjes ? Level 1: verzamel de sterren die in groepen op je af komen, en kijk uit voor de vijanden. De hoeden helpen je een eindje verder. Level 2: verzamel sterren en schiet vijanden neer. Zorg dat je sterrental boven de 0 blijft, en hou de eindbaas goed in de gaten!
De weg naar Honingland

De weg naar Honingland

Avontuur Spelletjes ? Robbie de bij wil graag naar Honingland maar hij weet de weg niet. Help andere dieren om zo de weg naar Honingland te vinden! Ieder level bevat weer een andere, leuke opdracht.
Tekengame 8

Tekengame 8

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de vlag te bereiken door er een lijn naar toe te tekenen (waar je vervolgens dan overheen loopt). Maar pas op dat je niet geraakt wordt door bommen, geweren, lasers, stekels of andere wapens.
Stenen Omgooien

Stenen Omgooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer genoeg stenen om te gooien met de bal om naar de volgende level te gaan.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game