LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Dronken beroemdheden

Dronken beroemdheden

Behendigheid Spelletjes ? Kies de beroemdheid die jij het leukst vindt, en zie hoe ze door de politie word gestopt om een alcoholtest te doen. Nu moet hij of zij recht op een lijn lopen. Jouw taak is deze beroemdheid in balans te houden zolang je kunt. Lachen maar!
Onvolmaakt evenwicht

Onvolmaakt evenwicht

Denk Spelletjes ? Gooi zo veel mogelijk blokken uit het scherm als je kunt. Boven aan het veld is een gedeelte waarin je de blokken vindt die je kunt gebruiken. Soms moet je de blokken draaien om het beste resultaat te krijgen. Veel plezier!
Dozen op de wip

Dozen op de wip

Denk Spelletjes ? Houd de doosjes die naar beneden vallen in balans door ze op de juiste plaats op de wip te laten landen!
Snelweg Vrije Val

Snelweg Vrije Val

Behendigheid Spelletjes ? Er wordt een clip opgenomen midden op de snelweg. De zanger staat op het dak van een rijdende auto die gefilmd wordt. Jij bestuurt deze auto. Zorg dat hij er niet vanaf valt, en als hij toch valt: raak de auto dan even aan, zodat hij er zo snel mogelijk weer bovenop kan klimmen.
Letters stapelen

Letters stapelen

Denk Spelletjes ? Letters stapelen, dat lijkt simpel maar probeer het eens en je zult zien dat het een hele uitdaging is! De letters moeten namelijk op één of meerdere kleine platformpjes worden geplaatst en moeten een tijd lang opgestapeld blijven staan. Hierbij moeten ze alle sterren raken: deze worden geel wanneer ze in contact staan met een letter. Hoe stabieler je toren, hoe groter de kans dus is dat je het level haalt. Je kunt de letters alle kanten op draaien, dus denk goed na over de volgorde waarin je de letters opstapelt, en over de manier waarop (op de kop, liggend... alles kan). Lukt het jou om alle levels te halen?
Blije stapel

Blije stapel

Denk Spelletjes ? Stapel blije blokjes, driehoekjes en andere vormpjes op en zorg dat de wind de stapel niet omblaast. Ook moeten ze natuurlijk niet vanzelf wegrollen of omvallen!
Stoute Ezel 2

Stoute Ezel 2

Denk Spelletjes ? Maak alle stenen schoon maar vermijd de stenen met poep erop.
Licht Kogels

Licht Kogels

Behendigheid Spelletjes ? Versleep de ballen en lanceer ze in de gaten.
Zwevende Bal 2

Zwevende Bal 2

Behendigheid Spelletjes ? Beweeg de bal in ieder level naar het 'doel', om zo door te kunnen gaan naar het volgende. Er zijn 50 levels.
Lunar Mouse House 1

Lunar Mouse House 1

Behendigheid Spelletjes ? Pak met je raket de balletjes en drop ze op het W-vormige platform. Pas op dat je de bal niet tegen de kant aan laat slaan, want dan gaat de bal kapot. Zorg er ook voor dat je brandstof niet op gaat.
Lunar Mouse House 2

Lunar Mouse House 2

Behendigheid Spelletjes ? Pak met je raket de balletjes en drop ze op het W-vormige platform. Pas op dat je de bal niet tegen de kant aan laat slaan, want dan gaat de bal kapot. Zorg er ook voor dat je brandstof niet op gaat.
Hamburgertent 4

Hamburgertent 4

Behendigheid Spelletjes ? Maak de gevraagde hamburgers, door in de juiste volgorde de ingrediënten te selecteren. Hamburgers, visfilet en kipburgers moeten eerst gebakken worden.
Hamburgertent 6

Hamburgertent 6

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk klanten te helpen voordat de tijd op is. Alle klanten vragen om verschillende hamburgers, zorg ervoor dat je de hamburger precies zo maakt zoals de klant hem wil hebben.
Dure boten

Dure boten

Behendigheid Spelletjes ? Het is jouw taak om dure boten naar de juiste plaats in de haven te varen. Doe goed je best om je werk heel precies te doen, want iedere kras of deuk wordt op je loon ingehouden. Als je te veel schade veroorzaakt, word je zelfs ontslagen! Gelukkig zijn er ook fooien te verdienen met dit leuke werk.
Stuntvliegtuig 3

Stuntvliegtuig 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer door alle ringen te vliegen zonder de ringen te raken of neer te storten. Als je door alle ringen bent heengevlogen ga je door naar de volgende level.
Jungle Quest

Jungle Quest

Behendigheid Spelletjes ? Zeer mooi en realistisch flipperkastspel!
Zombieflipper

Zombieflipper

Behendigheid Spelletjes ? Een flipperkast vol zombies, heb je dat ooit eerder gezien? Probeer er zo veel mogelijk te raken met de bal, voor een zo hoog mogelijke score. Je kunt dit spel in de makkelijke, normale en moeilijke modus spelen: aan jou de keus!
Sneeuwbalflipper

Sneeuwbalflipper

Behendigheid Spelletjes ? Een hartstikke leuk flipperspel in de sneeuw waarin jij op een soort skipiste probeert om zo veel mogelijk punten te scoren door je sneeuwbal zo lang mogelijk op de piste te houden. Er zijn allerlei leuke bonussen te winnen en je hebt allerlei verschillende flippers waarmee je de sneeuwbal weer een flinke zet kunt geven. Zorg ervoor dat de sneeuwbal niet in het vuur belandt, want dan kun je wel raden wat er gebeurt. Veel plezier!
Rode Kruis

Rode Kruis

Denk Spelletjes ? In dit spel leer je hoe het Internationale Rode Kruis omgaat met noodhulp. Voltooi de taken voor de tijd om is en ervaar hoe het is om bij het Rode Kruis te werken.
Amateurchirurg 2

Amateurchirurg 2

Behendigheid Spelletjes ? Da's een lekker absurd spel, Amateurchirurg 2! Alan Probe is een chirurg die verplicht vervroegd met pensioen is gegaan vanwege zijn belabberde operatietechnieken. Toch wordt zijn hulp weer ingeroepen, en Alan moet even diep nadenken hoe het ook al weer allemaal zat... Kleine wonden hoeven niet gehecht te worden, dat kun je ook wel met een aansteker. Littekens worden gemaskeerd met een speciale crème. Ook de pizzasnijder blijkt een nuttig stuk gereedschap te zijn! Volg de instructies in het spel en opereer de patiënten zo goed en zo kwaad als het gaat!
Woody Redder in Nood

Woody Redder in Nood

Behendigheid Spelletjes ? Het is speelkwartier in Andy's kamer! Rex heeft Bo Peep in een toren opgesloten. Help Woody om naar Bo Peeps raam te slingeren om haar te redden en haar hart te veroveren... Je hebt hier 15 kansen voor. Om te winnen, moet het je meer dan 5 keer zijn gelukt om bij haar raam te komen. Pas op dat je het schaap niet bang maakt, want dat kost je punten. Zorg ervoor dat je niet te hoog zwaait, want dan zou je lasso wel eens kunnen breken!
Fruitaapje

Fruitaapje

Behendigheid Spelletjes ? Help jij dit hongerige aapje om alle vruchten te vangen die naar beneden vallen?
Eieren overgooien

Eieren overgooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de eieren zo lang mogelijk over te gooien. Als ze alledrie kapotvallen, moet je weer opnieuw beginnen!
Eerste Vlucht

Eerste Vlucht

Behendigheid Spelletjes ? Laat deze stuiterende kippen een veilige landing maken bovenop een ballon.
Ufo Commando

Ufo Commando

Behendigheid Spelletjes ? Het is de bedoeling om alle witte schapen naar de teleporter te verplaatsen zodat ze naar huis worden gestuurd.
Pulse

Pulse

Behendigheid Spelletjes ? Test je hand en oog coördinatie in deze game en probeer alle bolletjes te vangen.
Biscuits Vangen

Biscuits Vangen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk biscuits te vangen binnen de tijd.
Kanonballen Vangen

Kanonballen Vangen

Behendigheid Spelletjes ? Vang de kanonskogels en gooi ze op de toren. Zodra je de toren omver hebt gegooid heb je gewonnen.
Dierenkasteel

Dierenkasteel

Meisjes Spelletjes ? Help de kleine prinses om de dieren uit de buurt van het kasteel te laten verdwijnen. Gooi het magische fruit naar de dieren en ze zullen verdwijnen.
Appelseizoen

Appelseizoen

Behendigheid Spelletjes ? De zomer is voorbij, en het is weer tijd om appels te oogsten! Ze vallen bij bosjes uit de boom, zorg dat je snel genoeg bent om ze in je mand op te vangen.
Pepper speelt frisbee

Pepper speelt frisbee

Denk Spelletjes ? Gooi de frisbee zo, dat hij bij het hondje Pepper komt. Als je de snoepjes raakt, verdien je extra punten.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game