LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Prumpa heeft honger

Prumpa heeft honger

Denk Spelletjes ? Prumpa is een olifantje dat altijd zin heeft in lekkers. Boft hij even: in de lucht hangen lekkere koekjes en ander eten, alleen hij kan er niet bij. Help jij hem?
Spinnenplaneet

Spinnenplaneet

Aktie Spelletjes ? Oeps, de invasie van planeet X is mislukt! Daar sta je dan, wachtend op het ruimteschip dat je komt halen. De wezens op planeet X beginnen er steeds dreigender uit te zien, en er is maar één manier om hier levend vandaan te komen: vluchten of schieten, of misschien wel een combinatie van beide!
Suikermuizen

Suikermuizen

Behendigheid Spelletjes ? Het is de bedoeling dat deze muizen suikerklontjes verzamelen om in de thee te doen. Het bovenste muisje stoot de klontjes omlaag, en het onderste muisje vangt ze op. Klik boven de muizen om een niveau omhoog te gaan, en onder de muizen om omlaag te gaan. Kijk je uit voor het rattengif dat is gestrooid? Dat zijn de groene, stuiterende bolletjes.
Schieten en Ontwijken 4

Schieten en Ontwijken 4

Behendigheid Spelletjes ? Split alle grote ballen totdat het kleine balletjes zijn en ze aan je vliegtuig blijven plakken, zodat je die balletjes ook kan gebruiken om mee te schieten.
B Force

B Force

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je vijanden afschiet en edelstenen verzamelt. Verzamel power-ups om je schietkracht te vergroten en verzamel bommen om deze daarna te kunnen werpen.
Muizendoolhof

Muizendoolhof

Behendigheid Spelletjes ? In deze grappige retrogame ben jij een muisje. Ga op zoek naar kaas en probeer deze zo snel mogelijk te vinden!
Schiet op, Bob 2

Schiet op, Bob 2

Behendigheid Spelletjes ? Bob is een archeoloog. Bij het onderzoeken van grotten, werd hij afgeleid door een stralend licht. Hij wilde weten wat het was en trok aan de rots waar het licht achter zat. Deze rots blokkeerde een lavastroom en nu de rots weg is, kan de lava vrij stromen. Bob zit nu diep in de problemen, want de lava blijft maar stijgen. Zorg ervoor dat Bob de lava voor blijft door op de verschillende uitsteeksels te springen. Ook als er enge dingen (slangen, mummies) op het uitsteeksel zitten. Als je op de spatiebalk drukt, haalt Bob zijn mes tevoorschijn en steekt ze dood.
Teken Stuntbike 2

Teken Stuntbike 2

Behendigheid Spelletjes ? Teken een schans voor deze motorrijder en zorg ervoor dat hij telkens veilig een landing maakt. Per level moet je een verschillende opdracht uitvoeren om het level te halen.
Varkentje Tikken

Varkentje Tikken

Behendigheid Spelletjes ? Speel dit leuke Boer zoekt Vrouw-spel! Jij bent een varkentje en je grootste doel is om uit handen van de tikkers te blijven. Zin in een hoge score? Zorg dan dat je veel truffels pakt en dat je level vijf bereikt!
Taz's eilandavontuur

Taz's eilandavontuur

Avontuur Spelletjes ? De Tasmanian Devil is gestrand op een tropisch eiland. Help hem om uit de handen van de inboorlingen te blijven, voedsel te zoeken en uiteindelijk van het eiland af te komen. Hiervoor moet je alle stenen beelden eerst vernietigd hebben.
Chuck het schaap

Chuck het schaap

Aktie Spelletjes ? Op een warme zomerdag besluit de boer om zijn schapen te scheren. Eén schaap heeft hier helemaal geen zin in, en hij probeert te ontsnappen, weg van die stomme tondeuse! Chuck bouwt een soort raket, waarmee hij zo ver mogelijk van de boerderij weg probeert te vliegen. Onderweg in de lucht komt hij van alles tegen: stekelige, rode mijnen, vogels, hoepels, regendruppels... De mijnen moet hij ontwijken, de vogels moet hij juist raken, en als hij een opdracht uitvoert, krijg je een extra XP! Hoe meer punten je scoort, hoe beter je Chucks vliegtuigje kunt uitrusten met wielen, vleugels, brandstoftanks, en ga zo maar door.
Teken Game 5

Teken Game 5

Behendigheid Spelletjes ? Teken het figuur zo goed mogelijk na of bedenk zelf een tekening.
Speelse konijnen

Speelse konijnen

Behendigheid Spelletjes ? In dit zes levels tellende spel moet je de konijntjes één voor één verplaatsen om de wortels te verzamelen en de wortelmand te bereiken. Pas op voor de vallen!
Vliegensvlug visje

Vliegensvlug visje

Behendigheid Spelletjes ? Dit buitenaardse visje is nogal een ongeleid projectiel. Hij zweeft nu in de lucht, maar voelt zich het beste thuis in een plas roze, fluorescerend water. Leid hem daarnaartoe, zonder dat hij de muren of stekelige bollen raakt. Dit is best lastig, want hij schiet soms een andere kant op dan jij zou willen.
Spioneren

Spioneren

Behendigheid Spelletjes ? Je bent een spion en moet zorgen dat je ongezien het gebouw binnenkomt.
De-Grade

De-Grade

Aktie Spelletjes ? Wanneer je even niet zit op te letten achter de stuurknuppel van je ruimteschip, raakt deze plotseling stuurloos en strandt deze op een planeet. Daar wacht je geen warm welkom: vijandige wezens staan je al op te wachten, met maar één doel: je aanvallen. Verdedig je zo goed als je kunt! Het lastige hierbij is dat je geen upgrades kunt uitvoeren: het tegenovergestelde is het geval: in ieder level raak je een wapen kwijt, dus je zult het uiteindelijk helemaal op eigen krachten moeten doen!
Zwingo

Zwingo

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de zwarte bal binnen de lijntjes te houden door erop te schieten.
Vissen Vangen 3

Vissen Vangen 3

Behendigheid Spelletjes ? Maak de waterzakken waar de vissen in zitten kapot met de viskom en vang ze op.
Bom Tetris

Bom Tetris

Denk Spelletjes ? Zorg dat je zoveel mogelijk kistjes van dezelfde kleur naast elkaar neerzet. Je laat de kistjes verdwijnen met behulp van een bom die dezelfde kleur heeft als de kistjes.
Magneto 3

Magneto 3

Behendigheid Spelletjes ? Leid je magnetische bal naar de uitgang
Overlevend ei

Overlevend ei

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk te overleven in dit gekke spel! Spring over alle obstakels en verzamel eieren om meer punten te krijgen. In de gouden eieren zitten verrassingen die je met spatie kunt activeren. Veel plezier!
Alien zonder schip

Alien zonder schip

Behendigheid Spelletjes ? Dit buitenaardse wezen kan niets beginnen zonder zijn ruimteschip! Vlieg met hem door de lucht, op zoek naar zijn ruimteschip, en zorg dat hij niet valt. Ontwijk de raketten, anders verlies je een leven. In ieder level moet je proberen om het ruimteschip te bereiken binnen de tijd, zodat je naar een hoger level doorgaat.
Amoebegevecht

Amoebegevecht

Behendigheid Spelletjes ? Probeer te overleven in deze wereld, het is eten of opgegeten worden. Eet zoveel mogelijk proteïne om te groeien zodat je je tegenstanders kan opeten.
Zwaartekracht Bal 2

Zwaartekracht Bal 2

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel zoveel mogelijk kristallen om extra punten te krijgen. Je gaat door naar de volgende level als je de finish hebt gevonden, overal zitten geheime gangen verstopt dus let goed op.
Cosmo Pilot

Cosmo Pilot

Behendigheid Spelletjes ? Je zit in de ruimte. Je raket is kapot en je zit in een asteroïdenregen. Gelukkig heb je een pistool waarmee je de rondvliegende stenen kapot kunt schieten. Zoek alle losgeraakte raketonderdelen. Als je dat gedaan hebt, moet je brandstof zoeken. Als je daarmee klaar bent, start je de raket en kun je naar het volgende level verder vliegen.
Extreme deeltjes

Extreme deeltjes

Aktie Spelletjes ? Nadat je door het meteorietenveld bent gekomen, stuit je op een groot vijandelijk ruimteschip. Schiet op alles en overleef!
Visgevecht

Visgevecht

Behendigheid Spelletjes ? Navigeer je visje door de zee en schiet op alle vijandige vissen.
Smileys Springen 2

Smileys Springen 2

Behendigheid Spelletjes ? Spring op de smileys om zo hoog mogelijk te komen.
Emmer Schieten 2

Emmer Schieten 2

Denk Spelletjes ? Probeer de bal steeds zo snel mogelijk in de rode emmer te krijgen en probeer onderweg sterren te verzamelen.
Buitenaardse wagen

Buitenaardse wagen

Race Spelletjes ? Jij bestuurt op een andere planeet een vrachtwagen vol buitenaards gesteente. De route die je moet nemen is rotsachtig en zit dus vol hobbels, dus doe je best om het gesteente niet te verliezen. Rij voorzichtig, maar toch snel genoeg, want je tijd wordt geteld!
Power Fox 4

Power Fox 4

Aktie Spelletjes ? Jij bent Powerfox, en je komt de maharadja van Jaipur te hulp. Hij wordt door de goden aangevallen en heeft zelf geen tijd om terug te vechten. Werp jezelf in de strijd, vernietig bommen, boor stenen kapot en open pakketten om er nuttige spullen uit te halen! Een heel leuk, druk spelletje met grappige graphics.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game