LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Bevrijd de Hamburger

Bevrijd de Hamburger

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat de machines goed werken en maak hamburgers.
Puzzel Pinbal

Puzzel Pinbal

Behendigheid Spelletjes ? Begeleid de bal naar het einde door de objecten op de goede plaats te slepen
Rebound 2

Rebound 2

Behendigheid Spelletjes ? Plaats hekken zodat het balletje in de juiste richting naar de uitgang rolt.
Baby Bal

Baby Bal

Denk Spelletjes ? Laat de bal naar de gekleurde basket stuiteren met behulp van driehoekjes.
Ninja Ballen II

Ninja Ballen II

Denk Spelletjes ? Teken lijnen zodat jouw ninjabal de sleutel kan halen en door de deur gaat. Bedenk een goede oplossing, zodat je een tijdbonus kunt scoren. Als je oplossing niet werkt, kun je altijd op 'stop' klikken en nieuwe lijnen tekenen.
Puppy Curling

Puppy Curling

Sport Spelletjes ? Probeer de puppy telkens in het midden van de cirkel te krijgen. Om het spel te winnen, moet je meer puppys in de cirkel hebben dan je tegenstander. Je kunt je tegenstander ook wegstoten.
Universum Zoeken

Universum Zoeken

Denk Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk naar het eind te vliegen. Je kan alleen recht door.
Sterren Verzamelen

Sterren Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de bal alle sterren te verzamelen.
Stuiterbal

Stuiterbal

Denk Spelletjes ? Begeleid de bal naar de exit met behulp van de speciale blokken. Probeer zo min mogelijk blokken te gebruiken.
Emmer Schieten 2

Emmer Schieten 2

Denk Spelletjes ? Probeer de bal steeds zo snel mogelijk in de rode emmer te krijgen en probeer onderweg sterren te verzamelen.
Lichte Bal 2

Lichte Bal 2

Behendigheid Spelletjes ? Gebruik een zuchtje wind om deze lichte bel naar de uitgang te brengen.
Kuikenachtig leuk

Kuikenachtig leuk

Behendigheid Spelletjes ? Probeer nog een ei in het nest te leggen. Eieren zijn natuurlijk erg breekbaar, dus als je iets raakt, mag je opnieuw beginnen. Veel plezier!
Magneet

Magneet

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in elke level de metalen bal in de metalen bak te laten vallen. Let goed op, want de rode magneten trekken de bal aan en de groene stoten hem af. Je kunt kiezen tussen model A en B en set A en B. Set A is moeilijker dan set B.
Licht Robot

Licht Robot

Denk Spelletjes ? Zorg met de robots dat je alle blauwe vlakken verlicht. Dit doe je door er op te staan en je lampje aan te zetten. Om de level te halen moet je alle blauwe vlakken verlichten.. je bestuurt de robots door alle acties die hij uit moet voeren in de vierkantjes te slepen.
Magneet 2

Magneet 2

Behendigheid Spelletjes ? Begeleid de bal met de magneet naar het eindpunt. De bal mag de randen niet raken want dan moet je overnieuw beginnen.
Wandelende Insecten

Wandelende Insecten

Behendigheid Spelletjes ? Stuur alle insecten de juiste kant om ze zo voor te bereiden op de winter. Er staat per gat aangegeven welk insect er naar binnen moet.
Stenen Omgooien

Stenen Omgooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer genoeg stenen om te gooien met de bal om naar de volgende level te gaan.
Stenen Omgooien 2

Stenen Omgooien 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer genoeg stenen om te gooien met de bal om naar de volgende level te gaan. Je krijgt per level 2 ballen.
Spring in het veld

Spring in het veld

Behendigheid Spelletjes ? Speel alle sterren en plateaus weg door er het aangegeven aantal keren op te springen. Zorg dat je smiley niet in het gras belandt, want dan is het spel voorbij.
Springend oogje

Springend oogje

Denk Spelletjes ? Leid het springende oogje naar de rode stip, over alle zwarte blokjes heen. Kies de juiste weg, anders komt hij er niet!
Eenzame wereld

Eenzame wereld

Avontuur Spelletjes ? Een 15 levels tellend spel waarin je een klein, eenzaam poppetje door allerlei gevaarlijke ruimtes moet loodsen, op zoek naar wat gezelschap.
Emmerbal 2

Emmerbal 2

Denk Spelletjes ? Schiet de ballen in de emmers met dezelfde kleur. Als je de munten raakt, krijg je extra punten.
Momentumz Wolken

Momentumz Wolken

Behendigheid Spelletjes ? In dit grappige spel bestuur je een kanon. Schep de bal op en schiet ermee op de sleutel om de deur te openen en schiet daarna de bal door de deur naar het volgende level. Als je de sterretjes raakt, krijg je extra punten. Klinkt eenvoudig, maar dat is het niet: er zijn ook nog wolken, die de bal kaatsen. Mik dus goed en kijk of hij door de deur stuitert.
Pissebeddenrace

Pissebeddenrace

Denk Spelletjes ? De twee pissebedden Rory en Polly zijn verliefd op elkaar. Help hen om bij elkaar te komen, bouw met de blokken die je rechts ziet snel een weg voor Rory, zodat hij bij Polly kan komen. Maar kijk uit voor spiezen en spinnen, want dan moet je opnieuw beginnen. Succes!
Red de soldaten

Red de soldaten

Denk Spelletjes ? Gebruik de bouwstenen om een straat van het ene naar het andere kamp te bouwen voor je tijd om is en breng de soldaten veilig over.
Inktbal

Inktbal

Denk Spelletjes ? Het doel van dit leuke spelletje is als volgt: probeer om acht inktdruppels in het daarvoor bestemde inktpotje terecht te laten komen. Dit doe je door balkjes te plaatsen, waar de druppels op terechtkomen. Je hebt zwarte balkjes en doorzichtige balkjes. Deze laatste zijn 'elastisch': de druppels die erop terechtkomen stuiteren omhoog of opzij, afhankelijk van de stand van het balkje. Je kunt deze balkjes namelijk draaien door er een cirkel omheen te plaatsen en deze cirkel te vergroten of te verkleinen. Zodra er acht druppels in het potje zijn beland, ga je naar het volgende level.
Rollende clown

Rollende clown

Denk Spelletjes ? Knip de ketting op de juiste plek door, zodat de clown in de ton terechtkomt!
Fling Flang

Fling Flang

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de smileys naar de gekleurde blokjes te verplaatsen in zo min mogelijk klikken. Dit doe je door het oogje tegen de smileys aan te laten botsen, om ze de juiste richting op te sturen. Je aantal muisklikken is beperkt, dus ga handig en bedachtzaam te werk!
Mechanism 2

Mechanism 2

Denk Spelletjes ? Mechanism 2 is een leuk spel waarin je met een stanleymes precies op het juiste punt moet snijden. Zo vallen de radertjes en de klokjes naar beneden en komen ze terecht bij het blauwe, lichtgevende wieltje en ga je door naar het volgende level. Je kunt kiezen tussen een makkelijke en een moeilijke spelmodus. Beide hebben in totaal 27 leuke levels die iedere keer weer een nieuwe techniek vereisen. Je kunt zelfs je eigen level bouwen in de Level Editor!
Vliegensvlug visje

Vliegensvlug visje

Behendigheid Spelletjes ? Dit buitenaardse visje is nogal een ongeleid projectiel. Hij zweeft nu in de lucht, maar voelt zich het beste thuis in een plas roze, fluorescerend water. Leid hem daarnaartoe, zonder dat hij de muren of stekelige bollen raakt. Dit is best lastig, want hij schiet soms een andere kant op dan jij zou willen.
Stuiterpudding

Stuiterpudding

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een leuk spelletje waarin je een zwart balletje zo moet laten stuiteren dat het het zwarte sterretje raakt. De zachte, geleiachtige vormen waar het balletje op ligt, kunnen alle kanten op bewegen, zodat je het balletje langzaam naar zijn bestemming kunt laten stuiteren. Erg grappig om te doen, en verslavend bovendien!
Stuiter naar huis 2

Stuiter naar huis 2

Denk Spelletjes ? Zorg dat deze rode bal landt in de holle boomstronk, zodat je doorgaat naar het volgende level. Plaats boomstammen onder de openingen, zodat de bal niet in de afgrond valt. Let op: de boomstammen verdwijnen na 2 seconden, dus plaats ze niet te vroeg!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game