LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Moby Dick 2

Moby Dick 2

Behendigheid Spelletjes ? Ook in het vervolg op het spelletje Moby Dick ben jij een witte, hongerige potvis. Je hebt zo'n honger, dat je alles eet wat voorbij komt: vissen, vogels, en vooral mensen. Ook de schepen van de walvisvaarders moeten het ontgelden: probeer de schepen tot zinken te brengen die kleiner zijn dan jijzelf! Hoe groter je wordt, hoe groter de schepen die je tot zinken kunt brengen. Je moet wel af en toe naar boven om lucht te happen: zorg dat je dit op tijd doet, anders ga je dood. Kijk uit voor de harpoenen, kanonskogels en netten die je vijanden op je afschieten. Je kunt verschillende upgrades verzamelen, die je het leven in de oceaan stukken makkelijker maken. Kijk in het 'upgrades'-menu welke dit zijn!
Verzamelen en Ontwijken 3

Verzamelen en Ontwijken 3

Behendigheid Spelletjes ? Ga over alle blokken heen om zo het vermelde karakter te vormen. Let erop dat je de driehoekjes ontwijkt anders ben je Game Over.
Klaarover

Klaarover

Kids Spelletjes ? Jij bent de klaarover en moet ervoor zorgen dat alle kinderen veilig op school komen. Laat de kinderen niet te lang wachten met oversteken want dan lopen ze boos weg.
Springende Jeeps

Springende Jeeps

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk sterren te pakken door de auto's ertegenaan te laten stuiteren. Kijk uit voor de barrières!
Laby

Laby

Behendigheid Spelletjes ? Laat de bal over alle vlakjes rollen zodat alle groene vlakken oranje worden.
Zelfmoordkantoor 2

Zelfmoordkantoor 2

Aktie Spelletjes ? Dit is een nieuwe versie van het spel Zelfmoordkantoor. Ook hier ziet een werknemer het niet meer zitten in het troosteloze kantoor waar hij iedere dag weer dezelfde saaie rotklussen moet opknappen. Op het moment waarop hij voor de zoveelste nutteloze vergadering wordt uitgenodigd, gaat hij door het lint. Hij gaat op zoek naar allerlei voorwerpen waarmee hij zichzelf voorgoed van de werkvloer kan laten verdwijnen. Hij voert allerlei kamikazeacties uit, allemaal om niet bij de vergadering aanwezig te hoeven zijn. Denk je dat dit hem gaat lukken?
Harry Potter Bubbels

Harry Potter Bubbels

Behendigheid Spelletjes ? Schiet 3 edelstenen van dezelfde kleur bij elkaar om ze te laten verdwijnen.
Magneto

Magneto

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de bal naar het gat te rollen, zonder dat de zwaartekracht je wegduwt.
Brandjes Blussen 3

Brandjes Blussen 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om als brandweerman de stad te redden tegen de brand! Blus elk vuur op tijd voordat het gebouw instort.
Rollende Knikker 7

Rollende Knikker 7

Behendigheid Spelletjes ? Alleen de bal besturen is niet genoeg. Je moet je één voelen met de bal! Probeer zo snel mogelijk bij de eindstreep te komen.
Bottenverzamelaar

Bottenverzamelaar

Avontuur Spelletjes ? Help het oermannetje om alle botten te verzamelen voordat hij de grot binnengaat! Obstakels kun je in stukken snijden: ze kunnen nuttig zijn om over afgronden te lopen, en soms moet je ze ook gewoon uit de weg ruimen. Kijk uit voor de dinosauriërs!
Red de gewonden

Red de gewonden

Behendigheid Spelletjes ? Red de gewonde soldaten en breng ze terug naar het kamp. Je kan maar één soldaat per keer dragen. Ontwijk bommen, of schiet ze zelf af om punten te verdienen.
Spring door het spectrum

Spring door het spectrum

Behendigheid Spelletjes ? Je poppetje rent en moet van het ene gebouw naar het andere springen. Ieder dak van zo'n gebouw heeft een andere kleur, en soms hebben de muren ook kleuren. Zorg dat hij de kleur van het gebouw heeft waar hij op landt, of van de muur waar hij doorheen moet breken! Verzamel vijf verschillende kleuren om in de 'combomodus' te komen. Wanneer je in de combomodus zit, mag je 1 kleur missen zonder dat daarbij het spel stopt. In sommige kamers zit een schat verstopt: verzamel deze schatten voor een extra hoge score.
Koekjes Verplaatsen

Koekjes Verplaatsen

Kids Spelletjes ? Verplaats de koekjes van de tafel naar de doos zonder geraakt te worden door de muis.
Lucht vol bellen

Lucht vol bellen

Behendigheid Spelletjes ? De lucht hangt vol met gekleurde bubbels! Schiet luchtbellen van dezelfde kleur af op een groep en je zult zien dat, wanneer het er genoeg zijn, de bubbels allemaal kapot knappen. Soms kun je er bommen op afvuren: die ontploffen hoe dan ook, waar ze ook naast hangen. Probeer om de hele groep bellen kapot te krijgen voordat deze onderaan het scherm is!
Dubbel Ontwijken

Dubbel Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk de blokken te ontwijken aan beide kanten van het spel. Vang de rode power-up maar ontwijk de andere blokken.
Stippen Jerry

Stippen Jerry

Kids Spelletjes ? Kies je favoriete kleur(en) en teken in de juiste volgorde een lijn tussen de stippen. Wees precies, want alle stippen zijn genummerd en als je er een mist, verlies je een leven. Succes!
Turbotruck

Turbotruck

Aktie Spelletjes ? Wat zit jij achter het stuur van een snelle vrachtwagen! Je vervoert een belangrijke lading, en je zult allerlei gevaren moeten trotseren. Hiervoor heb je gelukkig wel wapens tot je beschikking. Kijk je wel uit dat je geen voetgangers raakt en dat je niet zonder brandstof komt te zitten?
Zombies zagen

Zombies zagen

Aktie Spelletjes ? Dood de zombies met de cirkelzaag! Hoe ga je te werk? Verwijder de beige blokken in de juiste volgorde, zodat de cirkelzaag naar de zombie toe rolt of valt.
Puppy Curling

Puppy Curling

Sport Spelletjes ? Probeer de puppy telkens in het midden van de cirkel te krijgen. Om het spel te winnen, moet je meer puppys in de cirkel hebben dan je tegenstander. Je kunt je tegenstander ook wegstoten.
Stuiter Beestje

Stuiter Beestje

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met het lieveheersbeestje zover mogelijk te stuiteren voor zoveel mogelijk punten. Stuiter op bijen en bloemen voor extra bonuspunten.
Ninja's schieten

Ninja's schieten

Denk Spelletjes ? Schiet zo veel mogelijk Ninja's neer in zo min mogelijk tijd.
Cirkel Game 2

Cirkel Game 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een uitgebreide versie van de Cirkel Game. Probeer om het stipje door de tunnel te leiden zonder dat het de wanden raakt. Kijk ook uit voor de obstakels!
Superboef

Superboef

Aktie Spelletjes ? Van alle boeven is Superboef toch wel de sterkste en moedigste! Niet iedereen denkt er echter zo over en van alle kanten wordt hij aangevallen door inktvissen. Sleep jij hem door de strijd? Ontwijk de inktvissen en ook de inkt die ze naar je toe spugen. Hoe meer inktvissen je neerschiet, hoe meer upgrades je kunt uitvoeren.
Touwtje Springen 2

Touwtje Springen 2

Behendigheid Spelletjes ? 2 meisjes hebben jou uitgedaagd om zo vaak mogelijk over het touw te springen. Laat ze zien dat jongens het net zo goed kunnen als meisjes.
Vier Seconden

Vier Seconden

Behendigheid Spelletjes ? Probeer al deze spelletjes binnen 4 seconden te halen, elke keer als je niet slaagt voor de missie van een spelletje verlies je een leven.
Ontwijk de pijlen

Ontwijk de pijlen

Behendigheid Spelletjes ? Er vallen allerlei pijlen uit het dak, deze moet je ontwijken!
Raketgiraffe

Raketgiraffe

Behendigheid Spelletjes ? Wat die Sovjetsoldaten nu toch weer hebben bedacht... ze willen een giraffe de lucht in schieten! Het dier heeft zo'n lange nek, dat alleen het hoofd gelanceerd hoeft te worden, het lijf blijft op de aarde. Het arme beest heeft daar natuurlijk geen zin in, maar het heeft weinig keus. Help jij de giraffe om (zo lang mogelijk) te overleven en zo ver mogelijk te komen?
Licht Robot

Licht Robot

Denk Spelletjes ? Zorg met de robots dat je alle blauwe vlakken verlicht. Dit doe je door er op te staan en je lampje aan te zetten. Om de level te halen moet je alle blauwe vlakken verlichten.. je bestuurt de robots door alle acties die hij uit moet voeren in de vierkantjes te slepen.
Drakenrenner

Drakenrenner

Behendigheid Spelletjes ? Probeer te ontsnappen aan de draak. Spring onderweg over allerlei hindernissen en versla de vijanden die je tegenkomt.
Inktbal

Inktbal

Denk Spelletjes ? Het doel van dit leuke spelletje is als volgt: probeer om acht inktdruppels in het daarvoor bestemde inktpotje terecht te laten komen. Dit doe je door balkjes te plaatsen, waar de druppels op terechtkomen. Je hebt zwarte balkjes en doorzichtige balkjes. Deze laatste zijn 'elastisch': de druppels die erop terechtkomen stuiteren omhoog of opzij, afhankelijk van de stand van het balkje. Je kunt deze balkjes namelijk draaien door er een cirkel omheen te plaatsen en deze cirkel te vergroten of te verkleinen. Zodra er acht druppels in het potje zijn beland, ga je naar het volgende level.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game