LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Mechanism 3

Mechanism 3

Denk Spelletjes ? Mechanism 3 is een leuk spel waarin je met een stanleymes precies op het juiste punt moet snijden. Zo vallen de radertjes en de klokjes naar beneden en komen ze terecht bij het blauwe, lichtgevende wieltje en ga je door naar het volgende level. Je kunt kiezen tussen een makkelijke en een moeilijke spelmodus. Beide hebben in totaal 27 leuke levels die iedere keer weer een nieuwe techniek vereisen. Je kunt zelfs je eigen level bouwen in de Level Editor!
Geslaagd experiment

Geslaagd experiment

Denk Spelletjes ? Jij gaat natuurkundige experimenten uitvoeren in een laboratorium! De zwaartekracht speelt hierbij een grote rol. Het is de bedoeling dat je de zwarte bal naar het groene vlaggetje loodst. Hierbij kun je verschillende andere ballen gebruiken: een zware bowlingbal, een lichte luchtbel die juist naar boven beweegt, of een stuiterende basketbal. Probeer om je doel met zo min mogelijk ballen te bereiken!
Poolen met smileys

Poolen met smileys

Denk Spelletjes ? In dit grappige spelletje is het de bedoeling dat je de blauwe smileys wegschiet uit het scherm, of in de gaten. Kijk uit voor de rode gezichtjes en zorg dat de oranje smiley niet uit het veld verdwijnt. Hoe minder stoten, hoe beter!
Slimme hondjes

Slimme hondjes

Denk Spelletjes ? Deze twee slimme honden vinden het leuk om een bal naar elkaar over te spelen. Gooien en vangen kunnen ze als de beste, maar vaak zijn er toch hindernissen die ze zonder jouw hulp niet kunnen nemen. Denk dus logisch na en zorg er, met behulp van allerlei voorwerpen, voor dat ze door kunnen gaan met spelen!
Help de smileys

Help de smileys

Denk Spelletjes ? Help deze smileys naar hun bestemming te komen. Als je op de juiste bel klikt op het juiste moment, bewegen de smileys de richting uit die jij wilt. Zo krijg je ze dan uiteindelijk allemaal in hun transportzuil en kunnen ze naar hun einddoel.
Rollen op blokken

Rollen op blokken

Denk Spelletjes ? Plaats blokken, driehoeken en pijlen om het balletje naar de rode deur te leiden. De figuren kun je draaien. Ieder blokje heeft een bepaalde prijs, en per level krijg je een bepaald aantal 'bouwpunten'.
Verdwaalde aliens

Verdwaalde aliens

Avontuur Spelletjes ? Help deze aliens om terug te komen naar hun planeet! Je kunt hiervoor wormgaten gebruiken, waarin ze worden opgezogen. Klik in de juiste volgorde op de juiste blokjes, die dan verdwijnen. Zo rollen of vallen de aliens in het wormgat en kun jij door naar de volgende uitdaging, die weer een tikkeltje lastiger is!
Cube Mayhem

Cube Mayhem

Denk Spelletjes ? Cube Mayhem is een leuk behendigheidsspel van 8 levels waarin je een kubus van het beginpunt naar het eindpunt moet leiden. Er zitten allerlei hoeken in de route die hij moet nemen, en jij moet op tijd zorgen dat hij de juiste kant op beweegt, anders stort hij in de diepte. Zorg jij dat de kubus in ieder level het eindpunt haalt?
Koekiehamster

Koekiehamster

Denk Spelletjes ? Koekiehamster is altijd op jacht naar koekjes: zijn wangzakken kunnen hem niet vol genoeg zijn! Help jij dit beestje om zijn wangzakken flink te vullen met overheerlijke chocolate chip cookies, en hierbij ook nog eens een zakcentje te verdienen? Hij zal je er dankbaar voor zijn. Hoe ga je te werk? Verplaats de gekleurde balken zo, dat de hamster in de richting van het koekje wordt geduwd (of andersom: het koekje in de richting van de hamster) en zorg dat hij onderweg zo veel mogelijk muntjes meepikt! De hamster of het koekje mogen niet buiten het scherm terechtkomen, want dan moet je opnieuw beginnen.
Tijd voor een dutje

Tijd voor een dutje

Behendigheid Spelletjes ? Het is tijd voor de babydieren om naar huis te gaan en een middagdutje te doen. Stuur hun ouders dus op ze af en probeer onderweg ook nog wat sterren mee te pikken voor extra score!
Plet het fruit

Plet het fruit

Denk Spelletjes ? Dit is een grappig denkspelletje waarin je allerlei vruchten moet zien te pletten. In het begin gaat dit nog redelijk gemakkelijk en direct, maar naarmate je vordert, wordt het steeds ingewikkelder en moet je de vruchtjes via allerlei slimme omwegen tegen elkaar aan laten botsen, zodat ze elkaar pletten. Hoe sneller je dit doet, hoe hoger je score wordt!
Kat en kaas

Kat en kaas

Denk Spelletjes ? In een huis vol muizen bewaakt een kat de kaas. Gelukkig slaapt de kat en laat hij de ronde kaas zo uit zijn pootjes glippen wanneer jij erop klikt. Zorg jij ervoor dat de kaas bij het muisje belandt? Probeer om alle gele sterren te raken, bijvoorbeeld met behulp van trampolines. De houten blokjes kun je weghalen maar ook weer terugzetten door erop te klikken.
Technobollen

Technobollen

Behendigheid Spelletjes ? Gebruik je blauwe energiebol om de vijandige bollen (geel, groen en rood) te verslaan! Bouw energiebruggen tussen bollen van dezelfde kleur. Wanneer je bol geladen is met energie, moet je altijd de bol raken in de kleur die jouw bol op dat moment heeft. Dus als hij geel is, mag hij alleen een gele bol raken! Kijk uit voor grote, gele 'stuiterballen' (bumpers), magneten en elektrisch geladen velden die alleen bollen van gelijke kleur doorlaten.
Ronde broertjes

Ronde broertjes

Denk Spelletjes ? Help jij de oranje bolletjes om het andere oranje bolletje (hun broertje) te bevrijden uit de kleine kooi waarin hij is opgesloten? Je kunt hierbij ook explosieve kanonskogels inzetten, dus denk goed na over een logische en efficiënte volgorde!
Jelly Alien

Jelly Alien

Denk Spelletjes ? Help alle deeltjes van dit paarse buitenaardse wezen om bij elkaar te komen, zodat ze weer één grote alien vormen: net als voor de meteorietinslag die hem in allemaal deeltjes liet uiteenspatten! Als het je lukt om ze allemaal bij elkaar te krijgen en ook nog eens alle gele sterren te raken, is dat helemaal mooi!
Kat in Azië

Kat in Azië

Denk Spelletjes ? De hoofdpersoon in dit spel in een reislustige kat die van lekker eten houdt. Wanneer hij hoort wat er in Azië allemaal voor lekkers te eten is, besluit hij om daar maar eens een kijkje te nemen. Zorg jij dat al het Aziatische lekkers ook daadwerkelijk in zijn mond belandt? Blauwe obstakels kun je zo wegklikken. Zorg je dat je zo veel mogelijk sterren raakt?
Kubusballade

Kubusballade

Denk Spelletjes ? Door een pentagram te tekenen hebben twee geliefden het kwaad bevrijd. Het meisje is door hem ontvoerd en de jongen, een dappere ridder, wil haar redden. Hierbij heeft hij jouw hulp hard nodig want hij kan zichzelf niet omwentelen! Leid jij hem in ieder level naar de uitgang en zorg je dat hij niet van het plateau valt?
Klaverblaadje

Klaverblaadje

Denk Spelletjes ? Klavertjes hebben zonlicht en water nodig om zich goed te voelen. Ga jij daarvoor zorgen? Je mag het zonnetje of de waterdruppel tussen de horizontale lijnen plaatsen om zonlicht en water op het klavertje te laten neerkomen. Probeer hierbij alle sterren te raken! Donderwolken zullen je weg proberen te versperren: ben jij deze te slim af? Het hoogteverschil kan je hier een handje bij helpen en ook kun je de wind inzetten om de donkere wolk weg te blazen.
Dokter Eikel en de vogels

Dokter Eikel en de vogels

Denk Spelletjes ? Ken je Dokter Eikel nog? Deze keer gaat hij de zieke vogels redden, maar zo makkelijk is dat niet zonder hulp. Help jij Dokter Eikel om medicijnen te verzamelen? Je hebt allerlei hulpmiddelen tot je beschikking, zoals ventilatoren, trampolines, afzuigpijpen en touwen die je door kunt snijden. Zorg dat Dokter Eikel niet op de scherpe pinnen belandt!
Aliens en melk

Aliens en melk

Denk Spelletjes ? Deze alien is gek op melk. Help jij hem om de koe naar zijn ruimteschip te halen, en om onderweg ook nog eens zo veel mogelijk sterren te pakken?
Zaag je een weg 2

Zaag je een weg 2

Denk Spelletjes ? Help de oranje smiley om bij zijn gele vriend te komen. Zaag balken en verbindingspunten in tweeën in een maximaal aantal beurten. Metaal en bakstenen kun je niet doormidden zagen. Verzamel sterren om punten te verdienen.
Morphing

Morphing

Denk Spelletjes ? Klik op de vorm die je wilt aannemen om de rood-witte cirkel te bereiken. Zodra je de cirkel hebt bereikt, moet je zorgen dat je er lang genoeg op blijft staan: alleen dan kan de cirkel volledig gevuld worden. Een cirkelvorm is bijvoorbeeld handig om te rollen, maar zodra je stil wilt blijven staan, moet je juist weer vierkant worden.
Aan boord Bobby!

Aan boord Bobby!

Denk Spelletjes ? Bobby de alien wil terug naar zijn ruimteschip! Gelukkig heeft hij een kleverige grijparm die zich vast kan hechten aan hout. Je kunt allerlei dingen, zoals gewichten en kratten, inzetten om Bobby de goede kant op te krijgen. Succes!
Een hongerig beertje

Een hongerig beertje

Denk Spelletjes ? Leid al het voedsel naar het beertje en probeer om alle sterren te raken! Het hout kun je laten verdwijnen, de stalen balken niet. Kijk uit dat het voedsel niet in de mixer terechtkomt.
Zombies zagen

Zombies zagen

Aktie Spelletjes ? Dood de zombies met de cirkelzaag! Hoe ga je te werk? Verwijder de beige blokken in de juiste volgorde, zodat de cirkelzaag naar de zombie toe rolt of valt.
Waar is mijn baard?

Waar is mijn baard?

Denk Spelletjes ? Breng de bebaarde figuurtjes en het baardloze blokje bij elkaar zodat het blokje ook een baard krijgt! Baarden zijn besmettelijk: wanneer een blokje met baard een ander blokje raakt, krijgt dit baardloze blokje ook een baard.
Boze hagelwolk 3

Boze hagelwolk 3

Denk Spelletjes ? Speel dit tweede vervolg op 'Boze hagelwolk' en zorg dat de wrede hagelwolken de onschuldige vruchtjes niet beschadigen! Probeer een afdakje te bouwen waaronder de vruchten kunnen schuilen. Ook kun je bommetjes gebruiken om ze te verplaatsen naar een beschutte plek. Wees snel, want de wolk is er sneller dan je denkt!
Prumpa heeft honger

Prumpa heeft honger

Denk Spelletjes ? Prumpa is een olifantje dat altijd zin heeft in lekkers. Boft hij even: in de lucht hangen lekkere koekjes en ander eten, alleen hij kan er niet bij. Help jij hem?
Op naar de wortel

Op naar de wortel

Denk Spelletjes ? Breng de konijntjes naar de wortel! Je kunt de gele konijnen van vorm laten veranderen, je kunt de blauwe laten ontploffen en de paarse laten opstijgen. Probeer om in ieder level de maximale 3 sterren te pakken.
Vampire Fever

Vampire Fever

Behendigheid Spelletjes ? Het lijkt misschien eenvoudig: vampiers uitschakelen door er een poppetje tegenaan te schieten. Maar er komt meer bij kijken: biljartskills bijvoorbeeld, waarmee je kunt uitkienen wat de beste hoek is om het poppetje te schieten. Als twee gedode vampiers elkaar raken, komen ze tot leven. Speel dus slim anders blijf je aan de gang!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game