LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Vlucht voor de aliens

Vlucht voor de aliens

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt achternagezeten door aliens. Ren voor je leven en verzamel power-ups tijdens je vlucht!
Katten en aliens

Katten en aliens

Aktie Spelletjes ? Er zijn buitenaardse wezens geland op de aarde! Menselijke wapens kunnen hier niets tegen verrichten, maar gek genoeg is één tik van een kattenpootje al voldoende om een alien knock-out te slaan. De katten gaan dus de wereld redden! Help jij ze een handje? Hoe minder pogingen je hoeft te doen om het scherm alienvrij te maken, hoe meer punten je krijgt.
Mr Walters

Mr Walters

Avontuur Spelletjes ? Probeer om telkens alle wortelen te verzamelen en vervolgens de lift op te zoeken naar de volgende level.
Onder de rotsen

Onder de rotsen

Avontuur Spelletjes ? Opeens zit je gevangen in een grot, zonder te weten hoe je er bent beland of hoe je er weer uit kunt ontsnappen. Er zit maar één ding op: proberen en kijken wat werkt. Spring zo hoog mogelijk en bereik telkens een uitgang die je weer een stapje dichter bij de bewoonde wereld brengt!
Kaasjager

Kaasjager

Behendigheid Spelletjes ? De Kaasjager is een moedige muis die een echte lekkerbek is! Niets is hem te gek, als hij er een paar blokjes kaas mee kan verdienen. Zo moet je in het eerste level alle blokken kaas van de koelkast schieten, vanuit verschillende hoeken. De andere levels zijn minstens zo uitdagend, dus begin nu meteen met spelen!
Snelle kleuren

Snelle kleuren

Denk Spelletjes ? In dit spel worden zowel je behendigheid als je snelheid op de proef gesteld. Het is de bedoeling dat je binnen een bepaalde tijd een luchtkwaliteitsgrafiek inkleurt. In het juiste vak moet je de juiste kleur invaullen, van 'gevaar' (bruin) tot 'goed' (groen).
Vind mijn vriend

Vind mijn vriend

Behendigheid Spelletjes ? Dit meisje is haar vriendje kwijt, en weet dat hij ergens in de lucht zweeft, hangend aan een ballon. Ze zweeft daarom door de lucht, hangend aan een lint dat door een duif wordt vastgehouden. Hoe meer vogels je voorttrekken, hoe hoger je vliegt. Kraaien en meeuwen kunnen je nog veel hoger meenemen het luchtruim in, dus als het je lukt om die te pakken, ben je nog sneller op de hoogte waar je naartoe moet. Op een gegeven moment kom je linten te kort om nog vogels mee te kunnen vastbinden: dan moet je er linten bij kopen. Zweef mee met dit meisje, en bekijk de wereld vanuit een ander perspectief!
Zombotron

Zombotron

Aktie Spelletjes ? Jij bent een robot die ongeschonden door een grot vol zombies moet zien te komen, en hierbij zo veel mogelijk punten wil scoren. Wapens e.d. kun je kopen in het menu rechts onderaan. Tien uitdagende levels biedt dit spel je: probeer ze stuk voor stuk uit te spelen!
Politie Toren

Politie Toren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om een zo hoog mogelijke toren te bouwen van agenten. Zodra alle blokken in de straal staan en groen zijn ga je naar het volgende level.
Dieren Verzorgen 2

Dieren Verzorgen 2

Meisjes Spelletjes ? Verzorg de katten en honden die binnen komen. Wacht niet te lang met het verzorgen van de katten en honden want dan lopen ze weer weg.
Bittere Pil

Bittere Pil

Avontuur Spelletjes ? Probeer om je een weg te banen door het lichaam met een pil en versla alle bacteriën.
Bill vermoorden

Bill vermoorden

Denk Spelletjes ? De altijd chagrijnige Bill is Bored Bob's grootste vijand. Jij gaat Bob helpen en met het kanon bommen naar Bill schieten om hem op te blazen. Met de timer links onder in de hoek kun je instellen hoe snel de bommen moeten exploderen.
Broer Beer

Broer Beer

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle blokjes weg te werken in deze arkanoid game.
Dr. Lee

Dr. Lee

Behendigheid Spelletjes ? Dr. Lee is een avontuurlijke professor. Hij heeft een raket gebouwd waarmee hij zo ver mogelijk gelanceerd wil worden. Jouw hulp kan hij hierbij goed gebruiken! Lanceer hem op het juiste moment en stuur hem bij wanneer hij in de lucht vliegt: zo kan hij zo veel mogelijk bonussen pakken waarmee jullie daarna weer upgrades kunnen kopen. Zo kun je explosieven kopen, of de mogelijkheid om weer omhoog te stuiteren wanneer hij op de grond terechtkomt. Ook kun je de uitstoot van uitlaatgassen bijvoorbeeld verminderen met de munten die je verzamelt. Alles heeft zo zijn prijs, dus doe je best om zo veel mogelijk geld te verdienen tijdens Dr. Lee's raketvluchten!
Dodelijke piranha

Dodelijke piranha

Aktie Spelletjes ? Een zichzelf respecterende piranha drinkt elke dag een flinke portie mensenbloed. Onder water gaat hij op zoek naar slachtoffers, en zodra hij er eentje heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Met bloed kun je upgrades kopen en je zult zien dat je steeds meer liters moet verzamelen om door te kunnen gaan naar een volgend level!
Vliegtuigjes Gooien

Vliegtuigjes Gooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het vliegtuigje zo te vouwen en te gooien dat hij het kruis op het bord raakt, zodat je naar de volgende klas kan.
Kuikenachtig leuk

Kuikenachtig leuk

Behendigheid Spelletjes ? Probeer nog een ei in het nest te leggen. Eieren zijn natuurlijk erg breekbaar, dus als je iets raakt, mag je opnieuw beginnen. Veel plezier!
Klimmende Ninja

Klimmende Ninja

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk naar boven te klimmen en verzamel ondertussen zoveel mogelijk munten. Je gaat door naar de volgende level als je aan het gestelde limiet hebt voldaan.
Als ratten in de val

Als ratten in de val

Behendigheid Spelletjes ? Lok de gemene ratten met een geurige kaas, en zorg dat de vriendelijke ratten in leven blijven! Je zult hiervoor dus goed na moeten denken, omdat vriendelijke en gemene ratten samenleven in dit riool.
Pointer

Pointer

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de bal naar de vierkant te brengen zonder de muren te raken.
Brandjes Blussen 4

Brandjes Blussen 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het bos te blussen met behulp van de blushelikopter. Je moet telkens het water bijvullen in het nabijgelegen meer.
Kerstparty

Kerstparty

Kerst Spelletjes ? Hoeveel drankjes kan de Kerstman aan voordat hij omvalt?
Sleep de bal 2

Sleep de bal 2

Behendigheid Spelletjes ? Speel de bal in het doel zonder dat je tegen de muren aanbotst.
Technobollen

Technobollen

Behendigheid Spelletjes ? Gebruik je blauwe energiebol om de vijandige bollen (geel, groen en rood) te verslaan! Bouw energiebruggen tussen bollen van dezelfde kleur. Wanneer je bol geladen is met energie, moet je altijd de bol raken in de kleur die jouw bol op dat moment heeft. Dus als hij geel is, mag hij alleen een gele bol raken! Kijk uit voor grote, gele 'stuiterballen' (bumpers), magneten en elektrisch geladen velden die alleen bollen van gelijke kleur doorlaten.
Ziel Zoeken

Ziel Zoeken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer het eind te halen en alle hindernissen te ontwijken.
Kreeften slaan

Kreeften slaan

Behendigheid Spelletjes ? Help Jack om de kreeften uit te schakelen die het op de kapitein gemunt hebben! Wanneer de kreeften ineenduiken, kan je ze niet slaan, dus let goed op!
Momentumz Wolken

Momentumz Wolken

Behendigheid Spelletjes ? In dit grappige spel bestuur je een kanon. Schep de bal op en schiet ermee op de sleutel om de deur te openen en schiet daarna de bal door de deur naar het volgende level. Als je de sterretjes raakt, krijg je extra punten. Klinkt eenvoudig, maar dat is het niet: er zijn ook nog wolken, die de bal kaatsen. Mik dus goed en kijk of hij door de deur stuitert.
Knikker Schieten

Knikker Schieten

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om telkens de knikker op het vierkant met de ster te krijgen. Linksonderaan in beeld staat hoeveel discs je nog mag afschieten.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game