LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Alien UFO

Alien UFO

Avontuur Spelletjes ? Probeer om alle aliens te vervoeren naar het verzamel punt. Pas onderweg op dat je geen muren, vijanden of andere objecten raakt.
Stenen Omgooien 2

Stenen Omgooien 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer genoeg stenen om te gooien met de bal om naar de volgende level te gaan. Je krijgt per level 2 ballen.
Plettende pers

Plettende pers

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een machine die zijn liefde voor mensen op een nogal vreemde manier uit: je plet ze wanneer ze onder je door lopen. Hiermee maak je je natuurlijk niet populair, maar die mannetjes blijven het steeds weer proberen. Je weet wat je te doen staat... Je kunt dit spel in de story mode en in de survival mode spelen. Voor deze laatste spelmodus moet je eerst de story mode hebben afgerond.
Bevrijd de Hamburger

Bevrijd de Hamburger

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat de machines goed werken en maak hamburgers.
Klein schaapje

Klein schaapje

Avontuur Spelletjes ? Verzamel sterren en bonussen en ontwijk de vijanden in verschillende levels.
Hoe durf je

Hoe durf je

Behendigheid Spelletjes ? Een ninja-ram gaat in gevecht met een soort alien en laat zich zo ver mogelijk lanceren. Spring op de gele bloedzuigertjes en kijk uit dat je de rode duiveltjes en cirkelzagen niet raakt! Er zijn verschillende powerups te verzamelen: pak er zo veel mogelijk! Kies je upgrades zorgvuldig en probeer in iedere volgende ronde zo ver mogelijk te komen.
Domino Ridder

Domino Ridder

Denk Spelletjes ? Probeer in elke level alle munten te verzamelen. Als je alle munten hebt verzameld moet je naar de zandloper toe om naar de volgende level te gaan. Per level wordt het moeilijker om alle munten te verzamelen, dus zet je hersens aan het werk en kijk hoe ver je komt.
Spring in het veld

Spring in het veld

Behendigheid Spelletjes ? Speel alle sterren en plateaus weg door er het aangegeven aantal keren op te springen. Zorg dat je smiley niet in het gras belandt, want dan is het spel voorbij.
Vlooien 2

Vlooien 2

Behendigheid Spelletjes ? Help de kleine vlo de deur te bereiken. Verzamel munten voor extra punten, en pas op dat je niet doodgaat aan doorns, brandende blokken en laserstralen, want dat kost je punten.
Waar is mijn baard?

Waar is mijn baard?

Denk Spelletjes ? Breng de bebaarde figuurtjes en het baardloze blokje bij elkaar zodat het blokje ook een baard krijgt! Baarden zijn besmettelijk: wanneer een blokje met baard een ander blokje raakt, krijgt dit baardloze blokje ook een baard.
Bloed en geweren

Bloed en geweren

Aktie Spelletjes ? Het is schieten of beschoten worden in dit reactiespel: zorg dat jij de eerste bent die schiet: dan maak je kans om dit duel te overleven.
Crowd Surfen

Crowd Surfen

Behendigheid Spelletjes ? Werp de gitarist het publiek in en laat hem zo ver mogelijk crowd surfen!
Monty's maan

Monty's maan

Behendigheid Spelletjes ? Monty de aap is verdrietig: hij wil ook een vriendinnetje! Op aarde lijken ze niet meer te vinden: dan maar op de maan. Hij laat zich lanceren en moet onderweg zo veel mogelijk bananen pakken: deze kan hij inruilen tegen upgrades, zoals een jetpack.
Wagen vol rotsen

Wagen vol rotsen

Race Spelletjes ? In jouw vrachtwagen vervoer jij stukken rots door een heuvelachtig landschap met hobbelige wegen. Doe je best om je stenen niet te verliezen en om met zo veel mogelijk lading aan te komen op je plek van bestemming!
Red het hart

Red het hart

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat het hartje uit handen van de vijandige monsters blijft: haal het eerst op, en houd het daarna bij je. Spring van platform naar platform en blijf de monsters ontwijken!
Granaat Honkbal

Granaat Honkbal

Behendigheid Spelletjes ? Mep de granaat zover mogelijk.
Aap Springen

Aap Springen

Avontuur Spelletjes ? Probeer elke level naar boven te klimmen om de uitgang te bereiken. Je klimt omhoog via een draaiende balk. Maar pas op want je kunt ook omlaag vallen via een draaiende balk!
Pissebeddenrace

Pissebeddenrace

Denk Spelletjes ? De twee pissebedden Rory en Polly zijn verliefd op elkaar. Help hen om bij elkaar te komen, bouw met de blokken die je rechts ziet snel een weg voor Rory, zodat hij bij Polly kan komen. Maar kijk uit voor spiezen en spinnen, want dan moet je opnieuw beginnen. Succes!
Ooievaargevecht

Ooievaargevecht

Aktie Spelletjes ? Er is een gevecht gaande in de lucht, tussen ooievaars die samenwerken met haaien, en een vliegende ninja. Schiet van je af en probeer om in leven te blijven!
Mesthopen

Mesthopen

Behendigheid Spelletjes ? Als vlieg ben je nu eenmaal gek op mest. Niet alleen ben je er gek op, je hebt het gewoon nodig om te eten. Vlieg naar alle mesthopen om de vlieg te voeden, maar let op de spinnen en andere monsterinsecten. Als je die raakt, eten ze jou op. Een bommetje, bliksemschicht en klokje zijn juist weer goed om op te vliegen, dan krijg je extra tijd zonder die vervelende andere beesten. Haal het meeste aantal punten van al je vrienden en familie.
Made In Mafia

Made In Mafia

Aktie Spelletjes ? Verenigde Staten, jaren 20. De Italiaanse mafia heeft zijn tentakels ook over Amerika uitgespreid en jij bent één van de 'mobsters' die vuile klussen opknappen, in de hoop om te stijgen in de rangorde. Ga je alle uitdagingen aan? Een goede rijvaardigheid is hierbij een vereiste, dus zorg dat je je auto helemaal onder controle hebt!
Dubbel Tetris

Dubbel Tetris

Behendigheid Spelletjes ? Speel tetris op 2 schermen tegelijk. Zorg ervoor dat je op beide schermen zoveel mogelijk rijen maakt.
Dromenjager

Dromenjager

Behendigheid Spelletjes ? Deze eenhoorn jaagt jouw dromen na. Help jij hem om zo ver mogelijk te komen? Spring over alle hindernissen heen en verzamel alle dromen!
Volle maan bubbels

Volle maan bubbels

Denk Spelletjes ? Schiet vonken naar één of meerdere vonken van dezelfde kleur. Wanneer je series van drie of meer hebt gemaakt, verdwijnen deze. Als je slim schiet, kan je een kettingreactie veroorzaken waardoor er in één keer heel veel vonken verdwijnen!
Albatros

Albatros

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zover mogelijk te vliegen. Door vis te eten krijg je weer energie, maar pas op voor de haaien en vissersnetten.
Boom Specialist

Boom Specialist

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk bomen te laten groeien voordat de tijd voorbij is. Klik op het plantje welke je wilt laten uitgroeien tot een grote boom!
Jenga 4

Jenga 4

Behendigheid Spelletjes ? Sla binnen de tijd alle blokjes onder de voeten weg. Maar pas op dat de persoon die op de blokjes staat niet zijn of haar evenwicht verliest.
Aapjes Eiland Springen

Aapjes Eiland Springen

Behendigheid Spelletjes ? Laat je aapje naar elk stukje van het eiland springen en zorg dat hij onderweg de voorwerpen oppikt.
Missie Naar Saturnus

Missie Naar Saturnus

Behendigheid Spelletjes ? Schiet je vijanden neer. Maar pas op, het is een rotsachtig gebied. Je moet over de rotsen moeten springen om bij je vijanden te kunnen komen
Blokjes Ontwijken

Blokjes Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk alle blokjes te ontwijken, zodat ze je niet het scherm uit drukken.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game