LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Monty's maan

Monty's maan

Behendigheid Spelletjes ? Monty de aap is verdrietig: hij wil ook een vriendinnetje! Op aarde lijken ze niet meer te vinden: dan maar op de maan. Hij laat zich lanceren en moet onderweg zo veel mogelijk bananen pakken: deze kan hij inruilen tegen upgrades, zoals een jetpack.
Hoe durf je

Hoe durf je

Behendigheid Spelletjes ? Een ninja-ram gaat in gevecht met een soort alien en laat zich zo ver mogelijk lanceren. Spring op de gele bloedzuigertjes en kijk uit dat je de rode duiveltjes en cirkelzagen niet raakt! Er zijn verschillende powerups te verzamelen: pak er zo veel mogelijk! Kies je upgrades zorgvuldig en probeer in iedere volgende ronde zo ver mogelijk te komen.
Rocket Run

Rocket Run

Behendigheid Spelletjes ? Pak alle sterren om het level te halen.
SOD3

SOD3

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de obstakels en probeer het einde van het level te bereiken zonder dat je de blauwe lijnen raakt.
IJzeren Jet

IJzeren Jet

Behendigheid Spelletjes ? Stuur dit ruimteschip door het doolhof heen en pas op de valkuilen.
Snelle raket

Snelle raket

Behendigheid Spelletjes ? Lanceer je snelle raket en zorg dat hij niet geraakt wordt door de bewegende blokken in de lucht! Een goede timing is dus superbelangrijk bij dit behendigheidsspelletje. Het wordt hoe langer hoe lastiger, dus doe je best om je raket telkens weer onbeschadigd het luchtruim in te lanceren!
Dr. Lee

Dr. Lee

Behendigheid Spelletjes ? Dr. Lee is een avontuurlijke professor. Hij heeft een raket gebouwd waarmee hij zo ver mogelijk gelanceerd wil worden. Jouw hulp kan hij hierbij goed gebruiken! Lanceer hem op het juiste moment en stuur hem bij wanneer hij in de lucht vliegt: zo kan hij zo veel mogelijk bonussen pakken waarmee jullie daarna weer upgrades kunnen kopen. Zo kun je explosieven kopen, of de mogelijkheid om weer omhoog te stuiteren wanneer hij op de grond terechtkomt. Ook kun je de uitstoot van uitlaatgassen bijvoorbeeld verminderen met de munten die je verzamelt. Alles heeft zo zijn prijs, dus doe je best om zo veel mogelijk geld te verdienen tijdens Dr. Lee's raketvluchten!
Manifold

Manifold

Behendigheid Spelletjes ? Help Manifold naar de uitgang door stromingsvelden neer te leggen.
New York Pizza

New York Pizza

Meisjes Spelletjes ? In New York maken ze de beste pizza's wordt wel eens beweerd. Nou, ik geloof er niets van, volgens mij kun jij het veel beter. Kies hier alle dingen die je op je pizza wilt hebben. Je kunt kiezen uit kaas, vlees, groenten, kruiden en sauzen. En je kunt zelfs de vorm van je bodem kiezen, wat wil je nog meer. Aan de slag! Als je dan klaar bent, druk hem af, dan kun je de volgende keer dat jullie pizza eten laten zien wat voor één jij wilt.
De Grote Bazooki

De Grote Bazooki

Behendigheid Spelletjes ? De Grote Bazooki is een goochelaar en hij is ingehuurd voor een spetterend verjaardagsfeest. Hij is tot grootse trucs in staat... maar alleen met jouw hulp! Hij gooit speelkaarten naar ballons om deze te laten knappen: mik goed, zorg dat je de draaiende messen en brandende hoepels ontwijkt en maak handig gebruik van de toverhoeden! Hoe minder kaarten je gebruikt, hoe beter het is.
Draak Gevecht

Draak Gevecht

Behendigheid Spelletjes ? Hoe meer draken je dood met vuur hoe meer punten je krijgt. Elke keer als je een level haalt komt er een extra draak bij.
Dodelijke buren

Dodelijke buren

Aktie Spelletjes ? Er was eens een familie die 25.000 dollar had geleend om een mooi huisje te kopen. Degene die hun de lening heeft verstrekt, is Stevie een op geld beluste bankier. De familie komt in een buurt terecht met nogal vreemde buren: ieder huis heeft zo zijn eigenaardigheden en ze hebben allemaal iets met elkaar gemeen: een reden om met jou ruzie te krijgen! Daag ze uit in dit turn-based vechtspel!
Granatenwerper 2

Granatenwerper 2

Aktie Spelletjes ? Laat de granaten precies op de juiste plek landen, zodat alle vreemde schepsels worden opgeblazen en jij door mag gaan naar het volgende level!
Marine vs leger

Marine vs leger

Aktie Spelletjes ? Wil jij als marinier of als soldaat vechten? Kies je team en ga de strijd aan tegen het leger of tegen de marine! Gooi granaten naar je tegenstanders en probeer ze in zo min mogelijk pogingen uit te schakelen.
Slapende totems

Slapende totems

Denk Spelletjes ? Gooi de totempalen wakker met kokosnoten. Hiervoor moet je samenwerken met je stamgenoten. Als je het level snel genoeg uitspeelt, verdien je een ster.
Bommenridders

Bommenridders

Aktie Spelletjes ? Gemene ridders zijn een vredig dorpje binnengevallen. Gelukkig komen er al gauw dappere ridders om de wanhopige dorpelingen te redden. Ze gooien bommen naar de vijand, maar kunnen wel wat hulp van jou gebruiken! Werk samen met de andere ridders om het dorp te bevrijden.
Niet In Mijn Kerker

Niet In Mijn Kerker

Aktie Spelletjes ? Vier vrienden gaan proberen om online de schat te vinden die wordt bewaakt door een duivels monster. Help jij het monster om alle spelers die op zijn schat azen, buiten de kerker te houden? Hij gooit allerlei ballen naar ze: houten ballen, stuiterballen en stalen ballen. Voor iedere situatie is een andere bal vereist en de spelers hebben zo ook hun eigen vaardigheden. Pas je aan en bewaak de kerker!
Girafheld

Girafheld

Behendigheid Spelletjes ? Wanneer een giraf te horen krijgt dat een schurk onschuldige dieren gevangen houdt, komt hij in actie. Bevrijd alle dieren door stenen tegen hun kooien te gooien en vind de verborgen sterren. Je hebt in ieder level een beperkt aantal stenen, dus ga hier zuinig mee om. Probeer om telkens de maximale score van drie sterren te halen!
Cattlepult

Cattlepult

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de stier alles kapot te maken !
Berenbarbecue

Berenbarbecue

Behendigheid Spelletjes ? Een boze beer probeert om de hamburgers die van zijn barbecue zijn gestolen, terug te pakken. Schiet hem weg met een katapult en probeer zo ver mogelijk te komen!
Politie Toren

Politie Toren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om een zo hoog mogelijke toren te bouwen van agenten. Zodra alle blokken in de straal staan en groen zijn ga je naar het volgende level.
Jenga 3

Jenga 3

Denk Spelletjes ? Probeer alle blokken weg te halen zonder dat het gouden standbeeld op de grond valt.
Totem Vernietigen 2

Totem Vernietigen 2

Denk Spelletjes ? Haal alle blokken weg en zorg ervoor dat de Totem dan op de zwarte balk staat. Zodra de totem niet meer op de zwarte balk kan komen is het spel ten einde. Maar zijn alle blokken weg en staat die wel op de zwarte balk dan ga je door naar de volgende level.
Jenga 4

Jenga 4

Behendigheid Spelletjes ? Sla binnen de tijd alle blokjes onder de voeten weg. Maar pas op dat de persoon die op de blokjes staat niet zijn of haar evenwicht verliest.
Cadeaus Bezorgen

Cadeaus Bezorgen

Kerst Spelletjes ? Help de Kerstman om zoveel mogelijk cadeautjes af te leveren tijdens de nacht.
Buitenaardse wagen

Buitenaardse wagen

Race Spelletjes ? Jij bestuurt op een andere planeet een vrachtwagen vol buitenaards gesteente. De route die je moet nemen is rotsachtig en zit dus vol hobbels, dus doe je best om het gesteente niet te verliezen. Rij voorzichtig, maar toch snel genoeg, want je tijd wordt geteld!
MK5 Workbot

MK5 Workbot

Behendigheid Spelletjes ? Je moet met de helicopter alle cellen ophalen en afleveren op het platform. Dat moet wel binnen de gegeven tijd en zonder dat je crasht. Op zich lijkt het simpel, maar wacht maar tot je op de volgende levels komt. Onderweg kun je wel extra levens en tijd oppikken, dat maakt het dan weer even wat makkelijker. Des te sneller je het doet, des te meer bonuspunten je krijgt en daar gaat het natuurlijk om, beter zijn dan al je vrienden
Stadsbezorger

Stadsbezorger

Race Spelletjes ? Je bent een bezorger die in deze grote stad alle spullen zo snel mogelijk moet oppikken en afleveren. In de garage kun je je wagen laten uitbreiden, of om een compleet nieuwe te kopen.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game