LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Taxi in de wolken

Taxi in de wolken

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een bijzondere taxichauffeur, je bestuurt namelijk een luchttaxi in het oude Griekenland. Hoog in de wolken vervoer jij passagiers van het ene punt naar het andere punt, en dit werkt perfect. Land op haltes waar een passagier staat te wachten, en zet deze vervolgens af bij de halte die dezelfde kleur heeft als de passagier zelf. Probeer zo veel mogelijk geld te verdienen binnen de tijd! Pas op voor de gouden obstakels: als je er te veel raakt, ontploft je taxi.
Pizza Truck

Pizza Truck

Race Spelletjes ? Jij bestuurt een vrachtwagen vol pizza's, blikjes cola en andere snacks. Deze moet je door de stad vervoeren, naar de hongerige klanten die op hun bestellingen zitten te wachten. Natuurlijk zit je route vol hobbels, dus doe je best om je lading niet te verliezen. In ieder level moet je een minimum aantal dingen bezorgen. Rij voorzichtig, maar toch snel genoeg, want je tijd wordt geteld! Er zijn in totaal acht uitdagende levels te spelen.
Wagen vol rotsen

Wagen vol rotsen

Race Spelletjes ? In jouw vrachtwagen vervoer jij stukken rots door een heuvelachtig landschap met hobbelige wegen. Doe je best om je stenen niet te verliezen en om met zo veel mogelijk lading aan te komen op je plek van bestemming!
Breekbaar

Breekbaar

Behendigheid Spelletjes ? Het verhuisbedrijf moet een heleboel dozen verplaatsen. Jij bent net zonder werk en solliciteert naar de baan als kraanmachinist. Als je wordt aangenomen, moet je natuurlijk nog wel even bewijzen dat je weet wat je doet. Verplaats de dozen naar de opgegeven plaats, maar wees voorzichtig. Als er 'fragile' op de doos staat, is de inhoud breekbaar, daar moet je dus heel voorzichtig mee omgaan. Als je dit allemaal goed doet, heb je weer werk voorlopig.
Het hondje met de kranten

Het hondje met de kranten

Behendigheid Spelletjes ? Help jij het hondje om alle kranten in de brievenbussen te laten belanden? Verzamel munten en kranten; dit laatste om je mand weer te vullen. Je kunt dit spel in de storymodus spelen, met één speler, of in de arcademodus met 1 of 2 spelers.
Bom aan boord

Bom aan boord

Behendigheid Spelletjes ? Je gaspedaal is kapot en je hebt een bom aan boord van je auto! Rij zo snel je kan naar de 'Bombsquad', voordat je bom afgaat! Verzamel stopwatches om je tijd te verlengen en zorg dat je bom op tijd ontmanteld wordt.
Wondertijd

Wondertijd

Denk Spelletjes ? Heel lang geleden was de bibliotheek van Alexandrië de grootste bibliotheek van het Middellandse Zeegebied. Ga terug naar het verleden en ga aan de slag als hoofdbibliothecaris. Gooi boekrollen naar de bevolking. Deze kun je tijdelijk omtoveren tot stenen als je door een obstakel heen wilt gooien.
Maxx op avontuur

Maxx op avontuur

Aktie Spelletjes ? Maxx de robot is op avontuur in een verlaten pakhuis vol gevaren en vijanden. Verzamel muntjes en verschuif dozen, om veilig over de bakken met zuur te komen. Schiet vijandige robots zo snel mogelijk neer, voordat ze jou raken!
Atomic Super Boss

Atomic Super Boss

Behendigheid Spelletjes ? Bestrijd in dit spel de Atomic Super Boss. Ontwijk de kogels en raak de baas om punten te scoren. Hoe dichter je bij hem bent, hoe meer punten je verdient.
Schieten en Ontwijken

Schieten en Ontwijken

Aktie Spelletjes ? Probeer om met de politiewagen de boeven neer te schieten maar pas op dat je ze niet aanraakt.
Mama Vlieg

Mama Vlieg

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk larven op het voedsel te gooien zonder geraakt te worden door de andere insecten.
Schieten en Ontwijken 4

Schieten en Ontwijken 4

Behendigheid Spelletjes ? Split alle grote ballen totdat het kleine balletjes zijn en ze aan je vliegtuig blijven plakken, zodat je die balletjes ook kan gebruiken om mee te schieten.
Missie Naar Saturnus

Missie Naar Saturnus

Behendigheid Spelletjes ? Schiet je vijanden neer. Maar pas op, het is een rotsachtig gebied. Je moet over de rotsen moeten springen om bij je vijanden te kunnen komen
Amoebegevecht

Amoebegevecht

Behendigheid Spelletjes ? Probeer te overleven in deze wereld, het is eten of opgegeten worden. Eet zoveel mogelijk proteïne om te groeien zodat je je tegenstanders kan opeten.
Radial

Radial

Behendigheid Spelletjes ? Schiet alle blokjes kapot voordat ze jou raken. Je kunt de blokjes alleen kapot schieten met kogels die zelfde kleur hebben als dat blokje.
Verfman

Verfman

Aktie Spelletjes ? Een nucleaire oorlog heeft jou mooie planeet verwoest. Iedereen en alles is veranderd in verschrikkelijke afschuwelijke wezens. Jij bent ook veranderd in een mutant, maar met een opmerkelijk verschil, je hebt grote geweren en een funky slijm aangedreven jet pack eenheid! Versla alle vijanden om naar het volgende level te gaan.
Bittere Pil

Bittere Pil

Avontuur Spelletjes ? Probeer om je een weg te banen door het lichaam met een pil en versla alle bacteriën.
Grizzlyavontuur

Grizzlyavontuur

Behendigheid Spelletjes ? Loop de levels door en verzamel fruit. Spring bovenop de vijanden om ze te verslaan.
D403

D403

Aktie Spelletjes ? Probeer alle levels door te komen met deze kleine robot. Schiet alle vijanden neer voordat ze jou pijn kunnen doen, zorg telkens dat je de deur aan het einde van de level bereikt om door te gaan naar de volgende level.
Gummy aanval

Gummy aanval

Aktie Spelletjes ? De rust op een kleine, roze planeet is ruw verstoord door de komst van een groep mensen, die er hun giftige afval hebben gedumpt. De bewoners van deze planeet zinnen nu op wraak... Bescherm de aarde tegen de komst van deze roze kleverige buitenaardse wezens!
B Force

B Force

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je vijanden afschiet en edelstenen verzamelt. Verzamel power-ups om je schietkracht te vergroten en verzamel bommen om deze daarna te kunnen werpen.
Ninja's schieten

Ninja's schieten

Denk Spelletjes ? Schiet zo veel mogelijk Ninja's neer in zo min mogelijk tijd.
Warrige werkvloer

Warrige werkvloer

Aktie Spelletjes ? Het is aan jou om ervoor te zorgen dat je collega's zo productief mogelijk blijven. Dit doe je door op alle bronnen van afleiding te schieten, zonder dat je je collega's en de baas raakt.
Cheney valt aan

Cheney valt aan

Aktie Spelletjes ? Help Cheney om de macht in de hel over te nemen!
Nul kogels

Nul kogels

Behendigheid Spelletjes ? In dit schietspelletje ben je een ruimteschip dat onder vuur ligt en moet je de raketten van je tegenstanders tegen hen gebruiken. Je schild vangt alle raketten op en als je op de linker muisknop drukt, schiet je daarmee al je tegenstanders stuk. Maar pas op dat je niet tegen je vijanden op botst, want dan ga je langzaam dood.
Stad in gevecht

Stad in gevecht

Aktie Spelletjes ? Je bent een speciaal agent en in jouw district is een huis overvallen door een groep gewapende mannen, die nu een vrouw gijzelen. Jij moet het huis terugveroveren en de vrouw ontzetten. Mik goed, want je hebt maar weinig munitie. Succes!
De wraak van de asteroïde

De wraak van de asteroïde

Aktie Spelletjes ? Deze keer ben jij de asteroïde en moet jij alle ruimteschepen, die je tot gruis schieten, vernietigen door ertegenaan te botsen. Verzamel bonussen en bondgenoten, en kies voor elk level de beste bonus om meer ruimteschepen, mijnen en zo te vernietigen.
Black 2

Black 2

Aktie Spelletjes ? In dit vervolg van Black kun je weer volop schieten op je tegenstanders. Kies van de elf verschillende wapens het beste om naar het grijze veld te komen. Er is zelfs een mogelijkheid om slowmotion in te schakelen! Veel plezier!
Lieve help Piraten

Lieve help Piraten

Aktie Spelletjes ? Jouw schip wordt onder de voet gelopen door piraten! Weer ze af en zorg ervoor dat je de schat als eerste bereikt. Succes!
Overleven

Overleven

Aktie Spelletjes ? Je bent soldaat en je bataljon is bezig een straat te veroveren. Jij stormt vooraan. Schiet de vijandige soldaten neer en ontwijk de inslaande bommen. Voorwaarts mars!
Extreme deeltjes

Extreme deeltjes

Aktie Spelletjes ? Nadat je door het meteorietenveld bent gekomen, stuit je op een groot vijandelijk ruimteschip. Schiet op alles en overleef!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game