LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Op naar de wortel

Op naar de wortel

Denk Spelletjes ? Breng de konijntjes naar de wortel! Je kunt de gele konijnen van vorm laten veranderen, je kunt de blauwe laten ontploffen en de paarse laten opstijgen. Probeer om in ieder level de maximale 3 sterren te pakken.
Opvuller

Opvuller

Behendigheid Spelletjes ? Vul 2/3 van het scherm terwijl je de twee kleine balletjes ontwijkt!
Vampire Fever

Vampire Fever

Behendigheid Spelletjes ? Het lijkt misschien eenvoudig: vampiers uitschakelen door er een poppetje tegenaan te schieten. Maar er komt meer bij kijken: biljartskills bijvoorbeeld, waarmee je kunt uitkienen wat de beste hoek is om het poppetje te schieten. Als twee gedode vampiers elkaar raken, komen ze tot leven. Speel dus slim anders blijf je aan de gang!
Biscuits Vangen

Biscuits Vangen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk biscuits te vangen binnen de tijd.
Boterhammen Voeren

Boterhammen Voeren

Behendigheid Spelletjes ? De kleine visjes kunnen zelf nog niet aan voedsel komen. Help Lilo en Stitch om de kleine visjes wat boterhammen met pindakaas te voeren, maar pas op dat de andere vissen het niet opeten.
Felix de Geldwolf

Felix de Geldwolf

Behendigheid Spelletjes ? Help Felix om zoveel mogelijk geld te verzamelen in deze bank. Natuurlijk loopt er ook een bewaker rond, die niets liever wil dan Felix te grazen nemen! Door het kruisje aan het blauwe lint te pakken, zorg je ervoor dat de bewaker tijdelijk in slaap valt, en Felix ongestoord zijn gang kan gaan.
Dromenland

Dromenland

Avontuur Spelletjes ? Help het kleine zwarte schaap dromen verzamelen in dromenland.
Eenogig dilemma

Eenogig dilemma

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle eenogige monsters onschadelijk te maken door erop te schieten. Ze veranderen na drie keer schieten in diamanten, die je vervolgens moet verzamelen.
Babykatapult

Babykatapult

Behendigheid Spelletjes ? Heb je de leuke Doritos-reclame wel eens gezien, waarin een baby samenspant met zijn oma, om een zak chips van zijn oma af te pakken? Dit spelletje is gemaakt naar aanleiding van die reclame, en nu ben jij de oma die de baby helpt om zo veel mogelijk chips te pakken te krijgen! Slinger de baby weg op het juiste moment, zodat de baby zo ver mogelijk wegvliegt, en zo veel mogelijk chips pakt. Hoe hoger je score, hoe meer upgrades je kunt kopen waarmee oma en baby nòg meer chips kunnen pakken!
Raketten en magneten 2

Raketten en magneten 2

Aktie Spelletjes ? Verjaag de menselijke indringers van je planeet! In elk level heb je een beperkt aantal raketten en magneten tot je beschikking om de mensen van je planeet te verdrijven. Ook kun je explosieven of spanningsvelden gebruiken om de indringers uit te schakelen. De magneten gebruik je om de baan van je raket te veranderen. De blauwe magneet trekt aan, de rode stoot juist af. Maak je planeet mensenvrij met de mogelijkheden die je hebt!
Vlag Bereiken

Vlag Bereiken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de bal naar de vlag te brengen door het tekenen van figuren.
Dodge

Dodge

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het blauwe balletje naar het blauwe blokje te brengen, maar pas op de rode bolletjes !
Shustryak

Shustryak

Behendigheid Spelletjes ? Een....minuutje....pauze...maar....kan...niet....ophouden...met...Shustryak. Oké deze game is wel heel verslavend. Zie je die dikke lijnen af en toe. Klik als je daar op staat. Waarom? Je wilt toch punten verdienen of niet dan?
Nooit Meer

Nooit Meer

Avontuur Spelletjes ? Verzamel de muntjes en loop de levels door. Pas op dat je niet in het ravijn valt!
Chaos op het kruispunt

Chaos op het kruispunt

Behendigheid Spelletjes ? Klik op de juiste verkeersborden om het verkeer op deze kruising in goede banen te leiden. Houd je hoofd er goed bij, anders ontstaan er ongelukken!
Binnen de grenzen 2

Binnen de grenzen 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om binnen het venster te blijven terwijl je alle obstakels omzeilt. Pak de blauwe powerups en klik om ze te activeren en een bonus te verdienen. Hoe meer kunstjes je doet, hoe meer bonuspunten je krijgt: gecombineerde kunstjes (drie achter elkaar) zijn al helemaal veel waard. Welke kunstjes dit zijn, kun je zien in de 'tricklist' in het 'instructions'-menu. Hoe langer je binnen het venster blijft, hoe hoger je score. Zet hem op!
Slapende totems

Slapende totems

Denk Spelletjes ? Gooi de totempalen wakker met kokosnoten. Hiervoor moet je samenwerken met je stamgenoten. Als je het level snel genoeg uitspeelt, verdien je een ster.
Kapitein Nutty

Kapitein Nutty

Behendigheid Spelletjes ? Met een jetpack op zijn rug vliegt Kapitein Nutty door de lucht, op jacht naar eikels en bonuspunten! Kijk uit voor de ballonnen met doodshoofden erop!
Berg Beklimmen

Berg Beklimmen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om hoog te klimmen zonder geraakt te worden door vallende objecten.
Op eierjacht

Op eierjacht

Behendigheid Spelletjes ? Laat de kip al haar eieren uitbroeden en haar kuikens veilig naar het nest brengen! Honden, koeien en andere vijanden proberen het haar moeilijk te maken. Probeer power-ups zoals bommen, 'speed up' (blauwe S) en schilden te pakken: deze vertragen de vijand, versnellen jou en beschermen je. Ook kun je nog extra levens pakken, in de vorm van pillen. Kijk uit voor de larven en de vleermuizen!
Xnake

Xnake

Behendigheid Spelletjes ? Dit spel is hetzelfde als de originele Snake, maar dan met kleurtjes. Zorg ervoor dat de slang 3 dezelfde kleurtjes op een rij krijgt, zodat de staart korter wordt.
Sketch

Sketch

Kids Spelletjes ? Je moet ervoor zorgen om de tekening zo goed mogelijk na te tekenen. Als hulp kun je een paar prikkers plaatsen.
Rebound

Rebound

Behendigheid Spelletjes ? Je gaat met een balletje proberen roze dingetjes te pakken. Als je dat hebt gedaan moet je het balletje naar de finish rollen en je hebt de level gehaalt.
Neuronenstrijd

Neuronenstrijd

Behendigheid Spelletjes ? Maak je neuron zo lang mogelijk door van de ene proteïne naar de andere te gaan. Verbind zo veel mogelijk proteïnen met elkaar en kijk hierbij uit voor vijandige neuronen, die ook op proteïnen uit zijn. In het spel zijn ook speciale proteïnen: sommige vergroten de straal waarbinnen je proteïnen kunt pakken, andere verhogen je snelheid tijdelijk, nog weer andere zorgen ervoor dat je langer kunt profiteren van een groter bereik of dat vijandige neuronen tijdelijk worden bevroren. Succes!
Universum Zoeken

Universum Zoeken

Denk Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk naar het eind te vliegen. Je kan alleen recht door.
Drakenuniversiteit

Drakenuniversiteit

Denk Spelletjes ? Welkom bij de drakenuniversiteit. Probeer om aan de overkant te komen door op de correct gespelde woorden springen.
Kittenwaterval

Kittenwaterval

Behendigheid Spelletjes ? Help deze lieve kittens om de waterval over te steken met behulp van de boomstam. Door een donkergroene bol op te vangen, kan je de boomstam langer maken en met de lichtgroene bollen wordt deze korter. Als je de rode knop raakt, verdien je bonuspunten en met de blauwe verdien je een extra leven.
Ninja met een Missie

Ninja met een Missie

Denk Spelletjes ? Jij bent een ninja die een pakketje moet bezorgen bij je Meester, die in een dorpje verderop woont in het huis met de gele lantaarn. Wees slim en zorg dat de samoeraïs je niet te pakken krijgen!
Sterren Verzamelen

Sterren Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de bal alle sterren te verzamelen.
Razendsnelle Renbaan

Razendsnelle Renbaan

Behendigheid Spelletjes ? Wow, wat is dit een snel spel, je zou er haast duizelig van worden! Jij zit op de rug van een razendsnelle puppy, die over een renbaan sjeest. Op die renbaan ligt van alles en nog wat, zowel dingen die punten waard zijn als dingen die je juist punten kosten. Verzamel de pullen, emmers en vaten met bier, en ook het fruit. Kijk uit voor de horden, muren, ijzeren pinnen, emmers verf en draaiende messen!
Fruitaapje

Fruitaapje

Behendigheid Spelletjes ? Help jij dit hongerige aapje om alle vruchten te vangen die naar beneden vallen?
Kit en Octopod

Kit en Octopod

Avontuur Spelletjes ? De verliefde Octopod wil terug naar zijn vriendin! De boze panda heeft de geliefden wreed van elkaar gescheiden, en nu mist dit achtpotige wezentje zijn meisje verschrikkelijk. Jij kunt hem helpen, zet hem op als een soort helm, en neem hem mee naar zijn vriendinnetje. Je kunt hem van je afgooien om knoppen om te zetten of de ridders te hinderen. Natuurlijk kun je ook gewoon de ridders verslaan, dat is veel leuker. Als je onderweg de kisten in elkaar mept, krijg je nog extra zakgeld ook. Je kunt over hindernissen heen springen, maar het is ook mogelijk om tegen een muur op te klimmen: altijd handig als je niet hoog genoeg kunt springen.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game