LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Pylonenrace

Pylonenrace

Behendigheid Spelletjes ? Je moet proberen om zo snel mogelijk het einde te bereiken. Maar ontwijk telkens wel alle muren die je onderweg tegenkomt.
Balletjes ontwijken

Balletjes ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle balletjes te ontwijken. Na verloop van tijd wordt dit steeds moeilijker!
Worm des doods

Worm des doods

Aktie Spelletjes ? Zorg dat deze hongerige, niets en niemand ontziende reuzenworm krijgt wat hij nodig heeft! Hij eet mensen en dieren, en laat auto's ontploffen.
Rollen Rollen Rollen

Rollen Rollen Rollen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om op de balk te blijven en zo na de finish te rollen.
Rollende Knikker 3

Rollende Knikker 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de blauwe bal in het gat te krijgen. Soms moet je eerst de sleutels pakken waarmee je de deuren kan openen.
Vissen 3

Vissen 3

Sport Spelletjes ? Vang binnen de tijd zoveel mogelijk vissen.
Gevecht in de hel

Gevecht in de hel

Aktie Spelletjes ? Dean en Sam zijn twee broers. Hun vader is een moedige held, die in de hel is afgedaald om de duivel voor eens en voor altijd te verslaan. De hulp van zijn zoons zal hij vast niet afslaan! Daal af richting hel en vecht tegen de monsters om je vader te redden!
Ren voor je Leven 2

Ren voor je Leven 2

Behendigheid Spelletjes ? Blijf zo lang mogelijk in leven door op de juiste planken te springen.
Gezichtjes Ontwijken

Gezichtjes Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de steeds grotere en steeds meer komende rode gezichtjes te ontwijken!
Jack IJs

Jack IJs

Avontuur Spelletjes ? Versla je tegenstanders door ze in te vriezen. Wanneer je iedereen verslagen hebt mag je door naar de volgende level.
Veeleisende badgasten

Veeleisende badgasten

Meisjes Spelletjes ? Probeer de gasten zo goed mogelijk te bedienen zodat ze een heerlijke dag tegemoet gaan op het strand. Boven hun hoofd verschijnt een rondje met daarin het voorwerp dat ze nodig hebben. In de balk onderin klik je op dit voorwerp, om vervolgens op de badgasten te klikken die daarom hebben gevraagd.
Fling Flang

Fling Flang

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de smileys naar de gekleurde blokjes te verplaatsen in zo min mogelijk klikken. Dit doe je door het oogje tegen de smileys aan te laten botsen, om ze de juiste richting op te sturen. Je aantal muisklikken is beperkt, dus ga handig en bedachtzaam te werk!
Romantiek in de ruimte

Romantiek in de ruimte

Behendigheid Spelletjes ? Na een romantisch etentje stappen twee geliefden op hun raket voor een reisje richting ruimte. Ze weten op dat moment nog niet dat ze een groots avontuur gaan beleven. Verzamel harten voor extra leven, power-ups in de vorm van sterren, en schiet op de aliens die voorbijvliegen.
Laat me met rust

Laat me met rust

Aktie Spelletjes ? Je wordt achternagezeten door nerds en breedgeschouderde honkballers. Jij wilt maar één ding: rust! Schud ze van je af, en schiet ze neer zodat ze je met rust laten. Verzamel bonussen, zodat je je wapen sneller kunt laden, meer munitie hebt of meer schade kunt aanrichten met je wapens.
Bandiet op de vlucht

Bandiet op de vlucht

Aktie Spelletjes ? Zorg dat je de meest gezochte bandiet van het Wilde Westen wordt! Een andere outlaw, El Muerto, zit achter je aan. Lukt het jou om hem te doden? Je kunt twee spelmodi kiezen: 'long ride' en 'fast way'. 'Long ride' is een modus zonder einde waarin je allerlei obstakels moet vermijden en muntjes verzamelt. 'Fast way' is een soort paardenrace.
Schutter in het bos

Schutter in het bos

Aktie Spelletjes ? Je loopt door het bos, waar allerlei gevaren op de loer liggen. Monsters zweven door de lucht en hebben maar één doel: jou te pakken krijgen. Schiet ze neer voordat ze je kunnen aanvallen en spring op tijd over het water en andere obstakels heen. Zorg dat je niet al te veel levens verliest. Veel plezier met deze leuke retrogame!
Bijzondere zwaartekracht

Bijzondere zwaartekracht

Behendigheid Spelletjes ? De vrouw van dit vriendelijke blokje is gekidnapt! Hij wil haar bevrijden en gaat op zoek. De zwaartekracht is heel bijzonder in dit spel, dat zul je wel merken!
Crash TV

Crash TV

Behendigheid Spelletjes ? Een televisie op pootjes, een doolhof vol gevaren en een hele serie upgrades... dit zijn de ingrediënten voor het leuke spel Crash TV! Telkens wanneer je op een metalen plaat belandt, kun je een upgrade uitvoeren. Ga op zoek naar het luik waardoor je kunt verdwijnen naar het volgende level: je ziet vanzelf een bordje verschijnen met daarop S / pijltje omlaag. Zorg dat je dubbele sprongen maakt, anders beland je geheid op de scherpe pinnen. Ook het touw waaraan je van het ene punt naar het andere kunt slingeren, is onmisbaar!
Rokerig Strand

Rokerig Strand

Behendigheid Spelletjes ? Help Winston om zijn flessen rum terug te vinden, en om op tijd thuis te komen voor de thee... Je moet alle flessen rum verzamelen om een level uit te spelen. Dan krijg je het wachtwoord waarmee je de deur naar het volgende level kan openen. Pas op voor schurken en electriciteit, want die kosten je energie.
Pepper speelt frisbee

Pepper speelt frisbee

Denk Spelletjes ? Gooi de frisbee zo, dat hij bij het hondje Pepper komt. Als je de snoepjes raakt, verdien je extra punten.
Zware vlucht

Zware vlucht

Behendigheid Spelletjes ? Een komeet dreigt de wereld te vernietigen. Probeer in elke ronde met je raket steeds zo hoog mogelijk te vliegen, totdat je de komeet bereikt. Verzamel onderweg diamanten en bots tegen helikopters en andere dingen om meer punten voor upgrades te scoren.
Pendulumeca

Pendulumeca

Behendigheid Spelletjes ? Slinger van balk naar balk en breek een nieuw record!
Gestolen genen

Gestolen genen

Aktie Spelletjes ? Schiet op de vijandige genen die op jouw celkern afkomen. Zorg dat ze hem niet raken, en probeer bonussen te bemachtigen!
Bananen Verzamelen 2

Bananen Verzamelen 2

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle bananen, maak salto's, stuiter en vlieg door deze hindernisbaan vol bananen! En zorg ervoor dat je de finish hebt bereikt voordat de tijd op is.
Passen en meten

Passen en meten

Behendigheid Spelletjes ? Versleep de figuren en stapel ze op elkaar zodat ze binnen de zwarte stippellijnen passen.
Groene vechtersbaas

Groene vechtersbaas

Behendigheid Spelletjes ? Het groene bolletje wordt telkens belaagd door een gemeen, oranje wezentje. Aan jou de taak om hem ieder level heelhuids door te laten komen! Klik op de juiste plekken om obstakels te vermijden; je kunt deze ook gebruiken om je oranje vijand uit te schakelen.
The Dark Man

The Dark Man

Behendigheid Spelletjes ? Deze geheimzinnige boogschutter wil appels van de hoofden van mensen schieten. Zou jij hem een handje kunnen helpen en ervoor zorgen dat niemand gewond raakt in dit leuke puzzelspel
Emmerbal 2

Emmerbal 2

Denk Spelletjes ? Schiet de ballen in de emmers met dezelfde kleur. Als je de munten raakt, krijg je extra punten.
Juwelenbel

Juwelenbel

Behendigheid Spelletjes ? Vang alle juwelen die in de zeepbellen zitten. Als er een op de grond valt, verlies je een leven. Je verliest ook tenminste een leven als je door een bom geraakt wordt. Voor de sterren krijg je bonuspunten. Veel plezier!
Kristallencrisis

Kristallencrisis

Behendigheid Spelletjes ? Je rent door een verraderlijk labirint waarin je zo veel mogelijk kristallen moet verzamelen. Beklim ladders en spring op platformen om zo gelanceerd te worden. Gele platformen zijn veilig, blauwe platformen ook: deze werken als een soort transportband. Spijkerplatformen zijn gevaarlijk: ze doorboren je! Ook de paarse platformen zijn riskant, want ze storten in. De rode platformen kunnen nuttig zijn, maar ook verraderlijk: je zakt er namelijk doorheen.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game