LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Moderne Gladiatoren

Moderne Gladiatoren

Aktie Spelletjes ? Dit is een deathmatch schietspel. Schiet zo veel mogelijk tegenstanders dood voor je tijd om is. Voor elke dode tegenstander verdien je geld waarmee je upgrades kunt kopen.
Nucleaire paniek

Nucleaire paniek

Aktie Spelletjes ? Deze oude kernfysicus heeft bij een atoomexperiment een foutje gemaakt. Hierdoor zijn allerlei kerndeeltjes ontsnapt, en die hebben het gemunt op de oude man. Hij probeert zich nu te verdedigen tegen de groene monstertjes die zijn richting op komen. Hiervoor gebruikt hij een speciale deeltjesvernietiger. Help jij hem om de klus te klaren en alle monstertjes te vernietigen, voordat ze bij de onderzoeker komen! Probeer ook om de muntjes en sterren die vrijkomen bij het schieten, te verzamelen.
Deus Racer

Deus Racer

Aktie Spelletjes ? Je wordt de toekomst in geschoten en belandt in het jaar 2525. De ontwikkeling van de technologie heeft niet stilgestaan en er is een systeem van implantaten ontwikkeld. Deze implantaten zorgen ervoor dat robots menselijke eigenschappen krijgen, sterker nog: ze overtreffen de mensen op vele fronten. Een bug in de programmatuur van deze implantaten zorgt er alleen voor dat deze superrobots langzaam hun eigen wil beginnen kwijt te raken. Hierdoor worden het marionetten zonder ziel. Maar niet iedereen is vatbaar voor deze fout in het systeem: Amadeus bijvoorbeeld blijft gewoon zichzelf. Daarom heeft iedereen zijn zinnen op hem gezet, want hij is natuurlijk een nuttig testobject. Gelukkig staat Amadeus niet alleen: de topwetenschapper Dr. Sobek, een oude vriend van hem, kan hem via de satelliet besturen. Help jij Dr. Sobek om Amadeus uit deze beangstigende wereld te laten ontsnappen, zodat hij een nieuw leven op kan bouwen? Succes!
Laatste wens

Laatste wens

Aktie Spelletjes ? Een schurk heeft het penseel van de tekenaar gestolen om hiermee een heel leger te tekenen. Dit wil de tekenaar natuurlijk niet. Daarom heeft hij een poppetje getekend, genaamd Hero, om zijn penseel weer terug te vinden. Ga je mee op avontuur met Hero? Je kunt dit spel spelen in de Story- of Survivalmodus.
Gijzelcrisis

Gijzelcrisis

Aktie Spelletjes ? Dit hele gebouw is gegijzeld door gangsters, en jij wilt proberen te ontsnappen. Gaat het je lukken om je al schietend een weg te banen door het gebouw? Probeer om tijdens je vlucht zo veel mogelijk medegijzelaars te bevrijden!
Thing Thing 4

Thing Thing 4

Aktie Spelletjes ? Jij bent een soort kruising tussen een robot en een wapen, ontworpen en geoptimaliseerd om te doden. Het brein hierachter is een bedrijf met duistere bedoelingen: Systems Corp. De wetenschapper die je heeft gemaakt, heeft zijn werk zo goed gedaan, dat je ook hem uit de weg hebt geruimd, om er daarna vandoor te gaan, op weg naar de vrijheid! Maar daar zul je maar kort van kunnen genieten: Systems Corp. zit je op de hielen. Vecht je een weg naar de vrijheid!
Train je robot

Train je robot

Aktie Spelletjes ? Jij bent een robot, die alle ruimtes in dit gebouw moet zien te veroveren. Ruim alle vijandige robots uit de weg!
Thing Thing 3

Thing Thing 3

Aktie Spelletjes ? Jij bent een soort kruising tussen een robot en een wapen, en krijgt van je baas de opdracht om zo veel mogelijk vijanden uit de weg te ruimen. Hiervoor moet je je al vechtend een weg banen door Sunset City!
Thing Thing Arena 2

Thing Thing Arena 2

Aktie Spelletjes ? In dit spel gaat het erom dat je zo lang mogelijk in leven blijft, en zo veel mogelijk vijandige wezens uit de weg ruimt! Je kunt kiezen uit vijf game modes: Sentry Bomber Survival, Stinky Bean Survival, Zombie Survival, Super Survival en Ultimate Survival. Ook kun je je personage helemaal aanpassen zoals jij dat wilt.
Rennende tovenaar

Rennende tovenaar

Aktie Spelletjes ? Jij bent een rennende tovenaar, die op zijn pad allerlei monsters tegenkomt. Schakel ze allemaal uit met behulp van vuurballen of toverspreuken. Hoe meer monsters je uitschakelt, hoe mooier je medaille!
Eenogig dilemma

Eenogig dilemma

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle eenogige monsters onschadelijk te maken door erop te schieten. Ze veranderen na drie keer schieten in diamanten, die je vervolgens moet verzamelen.
Apenstreken

Apenstreken

Aktie Spelletjes ? Dit is een nogal gewelddadig aapje, dat zich uitleeft in de lucht, zittend op zijn vliegende kettingzaag. Hij probeert om zo veel mogelijk ezels te raken, maar moet zelf wel binnen het venster blijven, en de spoken ontwijken.
Science Fictionmuseum

Science Fictionmuseum

Aktie Spelletjes ? Het Science Fictionmuseum is een dekmantel voor een ondergronds lab waar gevaarlijke experimenten worden uitgevoerd. Veel bezoekers van het museum zijn al als proefpersonen gebruikt. Zo ook deze nietsvermoedende toerist, die opeens zwaar bewapend wakker wordt, 50 verdiepingen onder de grond. Help hem om de weg naar buiten te vinden!
Kwade dennenappels

Kwade dennenappels

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt achtervolgd door een groep rare schepsels, het lijken wel dennenappels. Ze willen maar één ding: jou opeten. Maar dat laat je natuurlijk niet zomaar gebeuren! Je kunt voor ze op de vlucht slaan, of ze aanvallen, en het beste is natuurlijk een combinatie van beide strategieën. Succes!
Superkluns

Superkluns

Behendigheid Spelletjes ? Het kleine stadje Miniopolis wordt bedreigd door de SBB, de Superboevenbrigade. Alle grote superhelden als Superman en Batman zijn in de grote steden aan het werk, en er zit niets anders op dan dat ze de hulp inroepen van Superkluns, ook wel bekend als Super Zero. Het is maar te hopen dat Superkluns tijdens het vechten tegen de SBB wat sterker wordt en zijn vechttechnieken verbetert, anders ziet het er niet zo goed uit voor Miniopolis!
Wanted

Wanted

Aktie Spelletjes ? Wanted, een cool schiet- en racespel, waarin je tegen allerlei vijanden vecht! Vijanden proberen om je auto te rammen en je neer te schieten, dus zorg dat je sneller en behendiger bent dan zij! Wanneer je zelf een auto vernietigt, moet je wel oppassen dat je het wrak niet bovenop je krijgt. Zodra er een geel waarschuwingsteken verschijnt, moet je zorgen dat je van de baan af komt. Probeer om zo lang mogelijk te blijven rijden zonder schade, zodat je de finish haalt!
Spinnenplaneet

Spinnenplaneet

Aktie Spelletjes ? Oeps, de invasie van planeet X is mislukt! Daar sta je dan, wachtend op het ruimteschip dat je komt halen. De wezens op planeet X beginnen er steeds dreigender uit te zien, en er is maar één manier om hier levend vandaan te komen: vluchten of schieten, of misschien wel een combinatie van beide!
Ooievaargevecht

Ooievaargevecht

Aktie Spelletjes ? Er is een gevecht gaande in de lucht, tussen ooievaars die samenwerken met haaien, en een vliegende ninja. Schiet van je af en probeer om in leven te blijven!
Pandajet

Pandajet

Aktie Spelletjes ? Jij bent de Pandajet en aangewezen om Koekjesland te beschermen tegen indringers. Je moet zelf zoveel mogelijk koekjes eten, maar de indringers neermaaien. Het vuren gaat automatisch, je hoeft alleen maar te richten. Met de muis kun je bewegen. Zorg dat je schiet op de vijanden, maar ook delen van de omgeving kunnen worden beschoten, dat levert dan weer punten en energie op. Je bezoekt verschillende steden van Koekjesland, want de vijand zit overal.
Power Fox 4

Power Fox 4

Aktie Spelletjes ? Jij bent Powerfox, en je komt de maharadja van Jaipur te hulp. Hij wordt door de goden aangevallen en heeft zelf geen tijd om terug te vechten. Werp jezelf in de strijd, vernietig bommen, boor stenen kapot en open pakketten om er nuttige spullen uit te halen! Een heel leuk, druk spelletje met grappige graphics.
Gevecht in de hel

Gevecht in de hel

Aktie Spelletjes ? Dean en Sam zijn twee broers. Hun vader is een moedige held, die in de hel is afgedaald om de duivel voor eens en voor altijd te verslaan. De hulp van zijn zoons zal hij vast niet afslaan! Daal af richting hel en vecht tegen de monsters om je vader te redden!
Boerderij bij nacht

Boerderij bij nacht

Aktie Spelletjes ? Deze boer wordt 's nachts aangevallen door zijn eigen dieren. Help je hem om zich te verdedigen? Je kunt dit schietspel in de makkelijke, normale en moeilijke modus spelen.
Virusvechter

Virusvechter

Aktie Spelletjes ? Je loopt rond in een menselijk lichaam, waar je de aanvallen van allerlei virussen en bacteriën moet afslaan. Schiet ze kapot, en pak daarna de bonussen die er vrijkomen. Er zijn verschillende bonussen te halen: herstel, gezondheid, extra aanvalskracht (damage), bommen en schilden. Ook heb je keuze uit diverse wapens om alle gevaren te bestrijden.
Terroristen arrestatieteam

Terroristen arrestatieteam

Aktie Spelletjes ? Je bent lid van een arrestatieteam en er zijn vreselijk veel terroristen in de stad. Je moet zoveel mogelijk terroristen uitschakelen, maar daarbij niet de burgers verwonden. Zij zitten vaak ergens te schuilen en je kunt ze verdoven, zodat ze niet in de weg van je schoten komen. Als er teveel terroristen zijn, kun je gelukkig ook granaten gooien. Tenminste, als je eerst een kistje granaten hebt gevonden. Als je de muis in de muur beweegt, dan schuil je en wordt je niet geraakt. Hou je wapen altijd geladen zodat je veel terroristen kunt uitschakelen.
Romantiek in de ruimte

Romantiek in de ruimte

Behendigheid Spelletjes ? Na een romantisch etentje stappen twee geliefden op hun raket voor een reisje richting ruimte. Ze weten op dat moment nog niet dat ze een groots avontuur gaan beleven. Verzamel harten voor extra leven, power-ups in de vorm van sterren, en schiet op de aliens die voorbijvliegen.
Zombotron

Zombotron

Aktie Spelletjes ? Jij bent een robot die ongeschonden door een grot vol zombies moet zien te komen, en hierbij zo veel mogelijk punten wil scoren. Wapens e.d. kun je kopen in het menu rechts onderaan. Tien uitdagende levels biedt dit spel je: probeer ze stuk voor stuk uit te spelen!
Schietende schurken

Schietende schurken

Aktie Spelletjes ? Jij bent een bezorger, die wapens moet afleveren bij rijke stinkerds in een gebied waar dood en verderf lijkt te zijn gezaaid door een groep criminelen. De enige levende zielen die je tegenkomt, zijn mensen die je liever niet had willen ontmoeten: schurken die het gemunt hebben op jouw wapens. Scheur dus door deze verlaten stad en probeer uit handen te blijven van het tuig. Schiet op ze om ervoor te zorgen dat ze niet bij je in de buurt kunnen komen!
Droid Assault

Droid Assault

Aktie Spelletjes ? De robots komen van alle kanten op je af, en hebben geen goede bedoelingen. Hou ze uit de buurt door ze neer te knallen voordat ze je raken! Ze veranderen daarna in metalen blokjes, die jij moet verzamelen. Hoe meer punten je verzamelt, hoe meer keus je hebt qua wapens. Je kunt deze game in de makkelijke, normale of moeilijke modus spelen.
Smurfen in Brooklyn

Smurfen in Brooklyn

Behendigheid Spelletjes ? Welkom in Brooklyn jongens, de wijk waar de wetten van de jungle gelden, en het recht van de sterkste! Het is hier beschieten of beschoten worden, dus zorg dat je de snelste bent!
Gestolen genen

Gestolen genen

Aktie Spelletjes ? Schiet op de vijandige genen die op jouw celkern afkomen. Zorg dat ze hem niet raken, en probeer bonussen te bemachtigen!
Laat me met rust

Laat me met rust

Aktie Spelletjes ? Je wordt achternagezeten door nerds en breedgeschouderde honkballers. Jij wilt maar één ding: rust! Schud ze van je af, en schiet ze neer zodat ze je met rust laten. Verzamel bonussen, zodat je je wapen sneller kunt laden, meer munitie hebt of meer schade kunt aanrichten met je wapens.
Dead Metal

Dead Metal

Aktie Spelletjes ? Stap in je gevechtsvliegtuig en vertrek richting ruimte! Daar wachten allerlei spannende avonturen en gevechten met alienvolkeren op je: Vascarri, Ballingen, Botizens, Octopussen, Robots, Eanova, ze lusten je allemaal rauw! Per level zie je staan wat je missie is, en wat je van je vijanden kunt verwachten. Succes!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game