LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Red de soldaten

Red de soldaten

Denk Spelletjes ? Gebruik de bouwstenen om een straat van het ene naar het andere kamp te bouwen voor je tijd om is en breng de soldaten veilig over.
Hoge Heuvels Diepe Dalen

Hoge Heuvels Diepe Dalen

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een mannetje dat rondrent door een landschap vol gevaren en hindernissen. Gelukkig zijn er ook bonuspunten te scoren! Hou je groene 'gezondheidsbalk' goed in de gaten. Wanneer je grijze 'zweefbalk' groen wordt, kun je ook zwevend vooruitkomen. Wanneer je met vuur in contact komt, kost dit je aan de ene kant leven, maar aan de andere kant levert het je een gigantische bonus op. Aan jou de keuze! Olie is glad en bovendien licht ontvlambaar, kijk daar dus mee uit. Wanneer je de kans krijgt om een lichtblauw schild te pakken, doe dat dan: het maakt je even onoverwinnelijk. Als je een Superman-icoontje pakt, kun je eventjes vliegen, en als je een edelsteen pakt, wordt de score met een hogere factor vermenigvuldigd.
Stone Breaker

Stone Breaker

Behendigheid Spelletjes ? Houd de bal net zolang hoog tot je alle blokjes hebt weggewerkt. Pak bonussen om de levels extra snel te kunnen uitspelen!
Dead Metal

Dead Metal

Aktie Spelletjes ? Stap in je gevechtsvliegtuig en vertrek richting ruimte! Daar wachten allerlei spannende avonturen en gevechten met alienvolkeren op je: Vascarri, Ballingen, Botizens, Octopussen, Robots, Eanova, ze lusten je allemaal rauw! Per level zie je staan wat je missie is, en wat je van je vijanden kunt verwachten. Succes!
Superschildpad

Superschildpad

Aktie Spelletjes ? Het is een vijandige wereld waarin jij leeft, superschildpad. Op jouw weg kom je allerlei wezens tegen die je aan willen vallen, maar gelukkig ben je gewapend en kun je ze neerschieten voordat ze jou te grazen hebben kunnen nemen. Snelheid is normaal niet zo je sterkste kant, maar je doet je best en je redt jezelf prima, zo te zien!
Kat en kaas

Kat en kaas

Denk Spelletjes ? In een huis vol muizen bewaakt een kat de kaas. Gelukkig slaapt de kat en laat hij de ronde kaas zo uit zijn pootjes glippen wanneer jij erop klikt. Zorg jij ervoor dat de kaas bij het muisje belandt? Probeer om alle gele sterren te raken, bijvoorbeeld met behulp van trampolines. De houten blokjes kun je weghalen maar ook weer terugzetten door erop te klikken.
Baby Bal

Baby Bal

Denk Spelletjes ? Laat de bal naar de gekleurde basket stuiteren met behulp van driehoekjes.
Monsters in stukken

Monsters in stukken

Denk Spelletjes ? Met jouw magische monsterkanon schiet jij monsters aan stukken. De straal buigt af wanneer je een spiegel raakt, en ook kun je een soort magneten inzetten die de monsters naar zich toe trekken. Probeer om in ieder level alle sterren te raken!
Puzzel Pinbal

Puzzel Pinbal

Behendigheid Spelletjes ? Begeleid de bal naar het einde door de objecten op de goede plaats te slepen
Verdwaalde aliens

Verdwaalde aliens

Avontuur Spelletjes ? Help deze aliens om terug te komen naar hun planeet! Je kunt hiervoor wormgaten gebruiken, waarin ze worden opgezogen. Klik in de juiste volgorde op de juiste blokjes, die dan verdwijnen. Zo rollen of vallen de aliens in het wormgat en kun jij door naar de volgende uitdaging, die weer een tikkeltje lastiger is!
Paddestoelen verzamelen

Paddestoelen verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle paddestoelen binnen de tijd. Hoe meer paddestoelen je pakt des de groter je wordt.
Vissen 6

Vissen 6

Behendigheid Spelletjes ? Waarom vissen op de oude manier. Pak wat dynamiet en wat hongerige katten en stop hun in een boot op een meer. Probeer dan zoveel mogelijk vis te vangen.
Stuiterbal

Stuiterbal

Denk Spelletjes ? Begeleid de bal naar de exit met behulp van de speciale blokken. Probeer zo min mogelijk blokken te gebruiken.
Magische Hemel 2

Magische Hemel 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in dit spel je magische krachten te gebruiken en de poppetjes om te toveren tot sneeuwballen.
Stuiter naar huis 2

Stuiter naar huis 2

Denk Spelletjes ? Zorg dat deze rode bal landt in de holle boomstronk, zodat je doorgaat naar het volgende level. Plaats boomstammen onder de openingen, zodat de bal niet in de afgrond valt. Let op: de boomstammen verdwijnen na 2 seconden, dus plaats ze niet te vroeg!
Stoute Ezel 2

Stoute Ezel 2

Denk Spelletjes ? Maak alle stenen schoon maar vermijd de stenen met poep erop.
Tet a Tetris

Tet a Tetris

Behendigheid Spelletjes ? Kan jij deze tetris aan twee kanten tegelijk bewegen... Kun jij de ideale plek voor allebei de stenen vinden?
Stuntvliegtuig 2

Stuntvliegtuig 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer door alle ringen te vliegen zonder de ringen te raken of neer te storten. Als je door alle ringen bent heengevlogen ga je door naar de volgende level.
Woody Redder in Nood

Woody Redder in Nood

Behendigheid Spelletjes ? Het is speelkwartier in Andy's kamer! Rex heeft Bo Peep in een toren opgesloten. Help Woody om naar Bo Peeps raam te slingeren om haar te redden en haar hart te veroveren... Je hebt hier 15 kansen voor. Om te winnen, moet het je meer dan 5 keer zijn gelukt om bij haar raam te komen. Pas op dat je het schaap niet bang maakt, want dat kost je punten. Zorg ervoor dat je niet te hoog zwaait, want dan zou je lasso wel eens kunnen breken!
Glazen vis

Glazen vis

Avontuur Spelletjes ? Een boze tovenaar heeft alle vissen van Atlantis in glas veranderd en ze ontvoerd, op twee kleine visjes na die konden ontsnappen. Een van de twee wil Atlantis redden. Help hem om dit te bereiken, zwem voor je leven en pas op dat je niets raakt, want dan breekt je glazen lijfje!
Vuurgevecht onder water

Vuurgevecht onder water

Aktie Spelletjes ? Het gaat er gewelddadig aan toe in deze onderzeeër. Schiet van je af, anders word je zelf geraakt en kunnen ze je afvoeren! Je kunt kiezen tussen de 'campaign' en 'survival' modus en er zijn drie moeilijkheidsgraden. Voor iedere gedode soldaat verdien je munten, die je kunt besteden aan upgrades. Succes!
Snel op de weg

Snel op de weg

Behendigheid Spelletjes ? Kies je auto en scheur over de snelweg. Dit is een autospelletje waarbij je reactievermogen op de proef wordt gesteld: je moet namelijk steeds van baan veranderen om de auto's die je achteropkomt, te omzeilen. Je mag een paar botsingen veroorzaken, maar daarna is het spel voorbij zodra je achterop een andere auto knalt!
Snaket

Snaket

Behendigheid Spelletjes ? Een grappige snake-game waarbij je zoveel mogelijk kippen moet eten.
Arkanoid 4

Arkanoid 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Je kunt dit spel ook met zijn 2en spelen.
Chomp 3

Chomp 3

Behendigheid Spelletjes ? Teken lijnen rondom het gebied dat je wilt ontdekken. Objecten die je vangt in een getekend gebied kunnen je helpen of schaden tijdens je zoektocht. Je krijgt bonuspunten voor het vastzetten van een vijand in een omrand gebied, maar verliest een leven als een vijand je lijn raakt voordat je het gebied volledig hebt afgesloten.
Sushi Verzamelen

Sushi Verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Probeer om alle sushie te verzamelen in deze platform game.
Suikerklontjes 2

Suikerklontjes 2

Behendigheid Spelletjes ? Spring zo hoog mogelijk via de suikerklontjes zonder naar beneden te vallen.
Lab des doods

Lab des doods

Aktie Spelletjes ? Je doel is simpel: dood alle vijanden. Je verdient extra veel geld als je dit met een kopschot doet. Ook kun je granaten, molotovcocktails of stralingsgeweren gebruiken.
Smurfen in Brooklyn

Smurfen in Brooklyn

Behendigheid Spelletjes ? Welkom in Brooklyn jongens, de wijk waar de wetten van de jungle gelden, en het recht van de sterkste! Het is hier beschieten of beschoten worden, dus zorg dat je de snelste bent!
Zombotron 2

Zombotron 2

Aktie Spelletjes ? In dit vervolg op Zombotron ben jij een robot die ongeschonden door een grot vol domme zombies moet zien te komen, en hierbij zo veel mogelijk punten wil scoren. Wapens e.d. kun je kopen in het menu rechts onderaan. Tien uitdagende levels zijn er te spelen in dit spel: probeer ze stuk voor stuk uit te spelen!
Letters stapelen

Letters stapelen

Denk Spelletjes ? Letters stapelen, dat lijkt simpel maar probeer het eens en je zult zien dat het een hele uitdaging is! De letters moeten namelijk op één of meerdere kleine platformpjes worden geplaatst en moeten een tijd lang opgestapeld blijven staan. Hierbij moeten ze alle sterren raken: deze worden geel wanneer ze in contact staan met een letter. Hoe stabieler je toren, hoe groter de kans dus is dat je het level haalt. Je kunt de letters alle kanten op draaien, dus denk goed na over de volgorde waarin je de letters opstapelt, en over de manier waarop (op de kop, liggend... alles kan). Lukt het jou om alle levels te halen?

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game