LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Outpost

Outpost

Aktie Spelletjes ? Vanuit de ruimte komt een roep om hulp: door een technisch probleem verkeert ruimteschip 'Haven' in ernstige problemen. Jij en Jameson worden uitgezonden om deze problemen te verhelpen en eventuele overlevenden te helpen. Hierbij gaat jullie op zoek naar 'key cards', die belangrijke informatie bevatten. In het ruimteschip lopen echter boosaardige aliens rond, die niets moeten hebben van bemoeienis van buitenaf: ze zijn eropuit om jou en je maat te doden, dus let goed op en schiet ze neer voordat ze jou aanvallen!
Sketchman

Sketchman

Behendigheid Spelletjes ? Dit getekende poppetje loopt door een tekening vol gevaarlijke obstakels. Deze kan hij uit de weg ruimen door erop te schieten, maar hij kan ze ook ontwijken. Dit laatste levert natuurlijk geen punten op, maar het poppetje blijft wel in leven. Zorg jij ervoor dat het mannetje een zo groot mogelijke afstand aflegt en zo veel mogelijk obstakels uit de weg ruimt?
Zombotron 2

Zombotron 2

Aktie Spelletjes ? In dit vervolg op Zombotron ben jij een robot die ongeschonden door een grot vol domme zombies moet zien te komen, en hierbij zo veel mogelijk punten wil scoren. Wapens e.d. kun je kopen in het menu rechts onderaan. Tien uitdagende levels zijn er te spelen in dit spel: probeer ze stuk voor stuk uit te spelen!
Verpletterende robot

Verpletterende robot

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een verpletterende robot die in verschillende, verlaten stukken stad gaat vechten tegen spionagevliegtuigjes. Hiervoor heb je verschillende wapens tot je beschikking. Gebruik je met straalmotoren aangedreven laarzen niet te vaak, aangezien ze flink wat energie verbruiken!
Superschildpad

Superschildpad

Aktie Spelletjes ? Het is een vijandige wereld waarin jij leeft, superschildpad. Op jouw weg kom je allerlei wezens tegen die je aan willen vallen, maar gelukkig ben je gewapend en kun je ze neerschieten voordat ze jou te grazen hebben kunnen nemen. Snelheid is normaal niet zo je sterkste kant, maar je doet je best en je redt jezelf prima, zo te zien!
Snake Squad

Snake Squad

Aktie Spelletjes ? Vorm een legertje met alle soldaten die aan jouw kant staan en die je tegenkomt op het slagveld. Voor iedere vijandige soldaat die je doodt, verdien je 5 herstelpunten. Jouw soldaten vallen altijd de dichtstbijzijnde vijand aan. Bij tien achter elkaar gedode vijanden verdien je een luchtaanval.
Alien alarm

Alien alarm

Aktie Spelletjes ? Die vervelende aliens ook! Ze hebben een aantal mensen ontvoerd naar de ruimte. Om ze te redden ga jij samen met een legertje de ruimte in. Je kunt soldaten alleen laten opereren, maar ook in teamverband. Ruim alle buitenaardse wezens uit de weg, red de mensen en zorg dat je eigen mensen niet geraakt worden! Om je troepen uit te breiden, heb je edelstenen nodig: verzamel hier dus zo veel mogelijk van! Kijk uit voor ontploffende voorwerpen!
Punt Vijf

Punt Vijf

Behendigheid Spelletjes ? Het doel van dit spelletje is eigenlijk heel simpel: zorg dat jouw gekleurde bolletje niet geraakt wordt door andere bolletjes. Ga telkens in de cirkel staan en schiet alle vijandige bolletjes kapot!
Spunky en de Aliens

Spunky en de Aliens

Aktie Spelletjes ? Spunky is een moedige hond. Hij heeft gemerkt dat er een invasie van buitenaardse wezens gaande is, en in zijn zelfgebouwde ruimteschip gaat hij de aliens te lijf. Na iedere ronde kun je upgrades kopen met het geld dat je tijdens het vuurgevecht hebt verdiend.
Buiten schot

Buiten schot

Aktie Spelletjes ? In een gevecht tussen twee of meerdere sluipschutters ga je proberen om je vijand(en) uit te schakelen. Blijf zelf buiten schot en verzamel alle wapens die je maar kunt vinden! Wees op je hoede, want aanvallen kunnen uit onverwachte hoeken komen...
Bandiet op de vlucht

Bandiet op de vlucht

Aktie Spelletjes ? Zorg dat je de meest gezochte bandiet van het Wilde Westen wordt! Een andere outlaw, El Muerto, zit achter je aan. Lukt het jou om hem te doden? Je kunt twee spelmodi kiezen: 'long ride' en 'fast way'. 'Long ride' is een modus zonder einde waarin je allerlei obstakels moet vermijden en muntjes verzamelt. 'Fast way' is een soort paardenrace.
De gebroeders eend

De gebroeders eend

Behendigheid Spelletjes ? Twee broers, allebei eend maar niet echt op elkaar lijkend, rennen over straat. De een loopt boven de ander, en allebei komen ze op verschillende momenten obstakels tegen. Test en verbeter je behendigheid en zorg dat beide eenden hun bestemming bereiken!
Schutter in het bos

Schutter in het bos

Aktie Spelletjes ? Je loopt door het bos, waar allerlei gevaren op de loer liggen. Monsters zweven door de lucht en hebben maar één doel: jou te pakken krijgen. Schiet ze neer voordat ze je kunnen aanvallen en spring op tijd over het water en andere obstakels heen. Zorg dat je niet al te veel levens verliest. Veel plezier met deze leuke retrogame!
Zombieparadijs

Zombieparadijs

Aktie Spelletjes ? Een ooit zo vreedzame, paradijselijke stad is veranderd in een ware hel. Ook al is het gevaarlijk op straat, toch zul je de weg op moeten, om te proberen om weg te komen uit die zombiestad. Stuur je auto zo goed als je kunt langs alle verlaten gebouwen en schiet op iedereen die het op jou gemunt heeft! Verzamel onderweg zo veel mogelijk brandstof, reparatiepunten, geld en andere bonussen.
Made In Mafia

Made In Mafia

Aktie Spelletjes ? Verenigde Staten, jaren 20. De Italiaanse mafia heeft zijn tentakels ook over Amerika uitgespreid en jij bent één van de 'mobsters' die vuile klussen opknappen, in de hoop om te stijgen in de rangorde. Ga je alle uitdagingen aan? Een goede rijvaardigheid is hierbij een vereiste, dus zorg dat je je auto helemaal onder controle hebt!
Superboef

Superboef

Aktie Spelletjes ? Van alle boeven is Superboef toch wel de sterkste en moedigste! Niet iedereen denkt er echter zo over en van alle kanten wordt hij aangevallen door inktvissen. Sleep jij hem door de strijd? Ontwijk de inktvissen en ook de inkt die ze naar je toe spugen. Hoe meer inktvissen je neerschiet, hoe meer upgrades je kunt uitvoeren.
Willy de tovenaar

Willy de tovenaar

Aktie Spelletjes ? Jij bent Willy de tovenaar. Met je toverstok dood je monsters om de prinses te beschermen tegen het kwaad. Schiet op de monstertjes en ridders en zorg dat je de prinses niet raakt. Je energie is beperkt, dus ga er zuinig mee om! Je energiestraal stuit terug wanneer hij tegen een paarse driehoek aankomt. De blauwe 'teleport'pijl kun je gebruiken om je van de ene plek naar de andere te verplaatsen.
Centraal Bureau voor Aliens

Centraal Bureau voor Aliens

Aktie Spelletjes ? Ze komen met steeds meer op je af: buitenaardse wezens die nog het meeste weg hebben van een geit of een os. Schiet op ze, om ervoor te zorgen dat ze niet aan je beginnen te knagen. Vergeet je niet om je geweer op tijd te herladen? Anders kun je schieten wat je wilt, er komt dan geen kogel uit je geweer. Hou je haaks!
Trein in gevaar

Trein in gevaar

Aktie Spelletjes ? Je trein is in gevaar en jij bent de aangewezen persoon om de bemanning en de goederen te beschermen tegen aanvallen van bovenaf. Alle middelen mag je hierbij inzetten: machinegeweren en zelfs nucleaire wapens!
De schattengrot

De schattengrot

Aktie Spelletjes ? Leuk en uitdagend, een grot vol schatten! Zin in wat avontuur? Speel dan dit schietspel! In de grot van god Zoltan ga jij op zoek naar zijn schat om deze te stelen. Natuurlijk is dit niet zonder gevaar, en dat is nou juist de uitdaging. Allerlei vijandige wezens wachten je op: de SpiderX, de RixterX, en ga zo maar door. Iedere vijand is een bepaald aantal punten waard. Versla ze allemaal!
Vuurgevecht onder water

Vuurgevecht onder water

Aktie Spelletjes ? Het gaat er gewelddadig aan toe in deze onderzeeër. Schiet van je af, anders word je zelf geraakt en kunnen ze je afvoeren! Je kunt kiezen tussen de 'campaign' en 'survival' modus en er zijn drie moeilijkheidsgraden. Voor iedere gedode soldaat verdien je munten, die je kunt besteden aan upgrades. Succes!
Terug naar de sterren

Terug naar de sterren

Aktie Spelletjes ? Je ruimteschip crasht op een planeet en je hoopt dat je schip snel kan worden gerepareerd. Plotseling verschijnt er een bericht: je moet de planeet zo snel mogelijk verlaten. Er dreigt gevaar, de vijanden naderen! Repareer je ruimteschip dus zo snel mogelijk en knal ondertussen alle aliens neer die op je afkomen!
Zombieparadijs 2

Zombieparadijs 2

Aktie Spelletjes ? Een ooit zo vreedzame, paradijselijke stad is veranderd in een waar bloedbad en het gevaar is nog niet geweken. Toch zul je de weg op moeten, om te proberen om 'Zone 51' te bereiken, het laatste veilige evacuatiepunt. Stuur je auto zo goed als je kunt langs alle verlaten gebouwen en schiet op iedereen die het op jou gemunt heeft! Verzamel onderweg zo veel mogelijk brandstof, reparatiepunten, geld en andere bonussen.
Zombiesprint

Zombiesprint

Aktie Spelletjes ? Een ouderwets leuke zombieshooter. Knal ze allemaal neer, die levende doden, want ze hebben het op jou gemunt. Hoe beter je het doet, hoe meer je jouw aanval en verdediging kunt upgraden. In het begin gaat het dus allemaal nog een beetje langzaam, maar wanneer je de nodige upgrades hebt verzameld, wordt het opeens een stuk uitdagender!
De-Grade

De-Grade

Aktie Spelletjes ? Wanneer je even niet zit op te letten achter de stuurknuppel van je ruimteschip, raakt deze plotseling stuurloos en strandt deze op een planeet. Daar wacht je geen warm welkom: vijandige wezens staan je al op te wachten, met maar één doel: je aanvallen. Verdedig je zo goed als je kunt! Het lastige hierbij is dat je geen upgrades kunt uitvoeren: het tegenovergestelde is het geval: in ieder level raak je een wapen kwijt, dus je zult het uiteindelijk helemaal op eigen krachten moeten doen!
Bandiet op de vlucht 2

Bandiet op de vlucht 2

Aktie Spelletjes ? Dit is deel twee van het spel 'Bandiet op de vlucht'. Ook in dit deel zorg je dat je de meest gezochte bandiet van het Wilde Westen wordt! Schiet je vijanden en concurrenten van het paard en probeer om alle munten te pakken door te springen. Munten kun je in waarde laten verdubbelen door er eerst op te schieten. Je kunt twee spelmodi kiezen: 'story' en 'endless'. 'Endless' is een modus zonder einde waarin je allerlei obstakels moet vermijden en muntjes verzamelt. 'Story' is een soort paardenrace.
Dr. Flammenwerfer

Dr. Flammenwerfer

Aktie Spelletjes ? Toen Dr. Flammenwerfer zijn zwevende cabine trots aan de buitenwereld wilde laten zien, ontplofte het ding en werd het hele gebouw in de as gelegd. Hij werd keihard uitgelachen en dat is hij niet vergeten. Jaren later heeft hij een perfect werkend ruimteschip gebouwd, dat hij ook nog eens heeft uitgerust met vlammenwerpers. Want Dr. Flammenwerfer zint op wraak, dat is duidelijk. Hij zweeft boven de straat en vuurt op argeloze voorbijgangers. Voor iedere voorbijganger die je raakt, verdien je punten, waarmee je upgrades kunt kopen in het laboratorium. Zo kun je de cabine uitrusten met een kanon, met een magneet om de verdiende munten naar je toe te trekken en met een schild, waardoor het ruimteschip minder kwetsbaar is. Gaat het Dr. Flammenwerfer lukken om zijn wraakzuchtige plannen uit te voeren?
Agent Smith

Agent Smith

Aktie Spelletjes ? Een flatgebouw wordt plotseling overvallen door hooligans - of zijn het zombies? Gelukkig is de politie snel ter plekke en agent Smith ziet wel een uitdaging in deze lastige klus. Gaat het hem lukken om alle gemeneriken tot moes te slaan of te schieten? Kijk wel uit, want de boeven zijn soms sneller dan hijzelf, dus zorg dat hij er niet te dicht bij in de buurt komt te staan! Voor iedere geredde flatbewoner krijg je punten.
Roei de Roden uit

Roei de Roden uit

Aktie Spelletjes ? Versla je rode vijanden door allerlei onderdelen of lichaamsdelen op je lijf te bevestigen. Een stekel bijvoorbeeld, een laserkanon of een kanon dat luchtbellen afschiet. Hou je gezondheid in de gaten en probeer zo veel mogelijk DNA-punten te verdienen: hiermee kun je namelijk upgrades kopen, zoals extra levens, grotere schade of hogere schietsnelheid. Zorg dat je al je vijanden uitschakelt!
Giftige aarde

Giftige aarde

Aktie Spelletjes ? De aarde is niet meer wat ze ooit was. Na een invasie vanuit de ruimte hebben de aliens een waar bloedbad aangericht en de lucht compleet vergiftigd. Alleen diegenen die op tijd een schuilplaats hebben kunnen vinden, hebben de invasie overleefd. Jij bent één van hen! Je gaat op zoek naar een nieuwe schuilplaats. Ga op zoek naar eten, munitie en gasmaskers: wanneer je hiervan voldoende op voorraad hebt, kun je eten om je gezondheid op peil te houden, een gasmasker gebruiken om je lijf te beschermen tegen de giftige dampen en je wapen regelmatig herladen zodat je nooit zonder munitie zit. Zoek naar overlevenden om ze te redden: ze zullen met je meevechten wanneer ze zijn opgeknapt. Als je je het kunt veroorloven, geef de 'herstelpakketten' dan ook aan hen: zo zijn ze er sneller bovenop en kunnen ze je sneller helpen.
Kaasjager

Kaasjager

Behendigheid Spelletjes ? De Kaasjager is een moedige muis die een echte lekkerbek is! Niets is hem te gek, als hij er een paar blokjes kaas mee kan verdienen. Zo moet je in het eerste level alle blokken kaas van de koelkast schieten, vanuit verschillende hoeken. De andere levels zijn minstens zo uitdagend, dus begin nu meteen met spelen!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game