LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Giftige aarde 2

Giftige aarde 2

Aktie Spelletjes ? Toen je in Giftige aarde samen met andere overlevenden op zoek ging naar een schuilplaats, is iedereen verongelukt in een vrachtwachtenongeluk. Iedereen, behalve jij. Je zult weer op zoek moeten naar een nieuwe schuilplaats. Ga op zoek naar eten, munitie en gasmaskers: wanneer je hiervan voldoende op voorraad hebt, kun je eten om je gezondheid op peil te houden, een gasmasker gebruiken om je lijf te beschermen tegen de giftige dampen en je wapen regelmatig herladen zodat je nooit zonder munitie zit. Kijk uit voor de monsterhagedissen!
Boze hagelwolk 3

Boze hagelwolk 3

Denk Spelletjes ? Speel dit tweede vervolg op 'Boze hagelwolk' en zorg dat de wrede hagelwolken de onschuldige vruchtjes niet beschadigen! Probeer een afdakje te bouwen waaronder de vruchten kunnen schuilen. Ook kun je bommetjes gebruiken om ze te verplaatsen naar een beschutte plek. Wees snel, want de wolk is er sneller dan je denkt!
Vermijd en verzamel 2

Vermijd en verzamel 2

Behendigheid Spelletjes ? Pak alle groene ballen en ontwijk de rode. Zorg dat je de randen van het venster niet raakt!
Begeleid de klompen

Begeleid de klompen

Behendigheid Spelletjes ? Begeleid deze klompen naar de eindstreep en verzamel de ringen onderweg. Kijk uit dat je geen muren, monsters of andere obstakels raakt.
Avoidster

Avoidster

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je alle projectielen die op je afkomen, ontwijkt. Om extra levens te winnen, moet je hartjes verzamelen.
Muziek Vangen

Muziek Vangen

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle groene figuren. Ontwijk de rode figuren en verzamel de gele en paarse voor extra punten.
Onvolmaakt evenwicht

Onvolmaakt evenwicht

Denk Spelletjes ? Gooi zo veel mogelijk blokken uit het scherm als je kunt. Boven aan het veld is een gedeelte waarin je de blokken vindt die je kunt gebruiken. Soms moet je de blokken draaien om het beste resultaat te krijgen. Veel plezier!
Aliens Redden

Aliens Redden

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de bommen en red de aliens
Bubbels Prikken

Bubbels Prikken

Webcam Games ? Probeer om met je vinger alle bubbels kapot te maken.
Bouw je Toren 6

Bouw je Toren 6

Behendigheid Spelletjes ? Probeer een zo hoog mogelijke toren te bouwen die niet omvalt.
Licht Kogels

Licht Kogels

Behendigheid Spelletjes ? Versleep de ballen en lanceer ze in de gaten.
Droid Assault

Droid Assault

Aktie Spelletjes ? De robots komen van alle kanten op je af, en hebben geen goede bedoelingen. Hou ze uit de buurt door ze neer te knallen voordat ze je raken! Ze veranderen daarna in metalen blokjes, die jij moet verzamelen. Hoe meer punten je verzamelt, hoe meer keus je hebt qua wapens. Je kunt deze game in de makkelijke, normale of moeilijke modus spelen.
Reddingshelikopter

Reddingshelikopter

Behendigheid Spelletjes ? Je bent een reddingshelikopter en moet de mensen proberen te redden op de ijsrotsen !
Miljonair zonder handen 2

Miljonair zonder handen 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is deel twee van het spel 'Miljonair zonder handen'. Wat ben je liever: arm met handen, of rijk zonder handen? Wie weet is een compromis tussen beide opties wel mogelijk: rijk mèt handen! Als je snel bent, lukt het je misschien om alle naar beneden dwarrelende biljetten te grijpen voordat het mes naar beneden valt. Want wanneer jouw arm onder de guillotine hangt terwijl het mes naar beneden komt... dan wordt het één groot bloedbad. Niet echt iets waar je op zit te wachten, of niet? Je kunt ook beschermende spullen pakken: een soort harnas voor je hand. Word je geraakt wanneer je dit harnas draagt, dan heb je nog steeds je hand. Je harnas ben je daarna wel kwijt, maar wie weet kun je weer een nieuwe pakken.
Fruitvogel

Fruitvogel

Behendigheid Spelletjes ? Het gele vogeltje heeft honger. Breng jij hem naar al die die heerlijke vruchten, zodat hij zijn buikje weer vol kan eten? Laat hem omhoog fladderen en zorg dat hij niet op de scherpe pinnen belandt!
Hamburgertent 4

Hamburgertent 4

Behendigheid Spelletjes ? Maak de gevraagde hamburgers, door in de juiste volgorde de ingrediënten te selecteren. Hamburgers, visfilet en kipburgers moeten eerst gebakken worden.
Tekengame 9

Tekengame 9

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om je kasteel te verdedigen tegen de vijanden! Je kunt de vijanden verslaan door de symbolen na te tekenen die boven hun hoofd staan. Let op dat je het symbool ook met dezelfde kleur tekent.
Red het dorp

Red het dorp

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de kurk terug in de dam te drukken voordat het hele dorp onderloopt. Je kan verschillende dingen tegen de kurk aangooien, zoals appels, schapen, paarden, koeien enz.
Joe wil weg

Joe wil weg

Denk Spelletjes ? Joe zit vast in de doolhof en wil eruit. Hoe ga jij hem helpen? Zodra Joe stilstaat verdwijnt zijn gezondheid, net als bij een haai moet hij in beweging blijven. Het springen kost geen moeite omdat hij op een trampoline vanzelf springt, vallen doet hij ook zomaar. Rode stenen zijn niet goed voor zijn gezondheid. Als je niet verder kunt of wacht tot er een deur opengaat, blijf heen en weer rennen. Laat maar eens zien hoe snel jij Joe bevrijd hebt.
Zwevende Bal 2

Zwevende Bal 2

Behendigheid Spelletjes ? Beweeg de bal in ieder level naar het 'doel', om zo door te kunnen gaan naar het volgende. Er zijn 50 levels.
Terug naar de sterren

Terug naar de sterren

Aktie Spelletjes ? Je ruimteschip crasht op een planeet en je hoopt dat je schip snel kan worden gerepareerd. Plotseling verschijnt er een bericht: je moet de planeet zo snel mogelijk verlaten. Er dreigt gevaar, de vijanden naderen! Repareer je ruimteschip dus zo snel mogelijk en knal ondertussen alle aliens neer die op je afkomen!
Perfect Balans 2

Perfect Balans 2

Denk Spelletjes ? Probeer de perfecte Balans te vinden in alle 40 levels. Zorg ervoor dat er geen figuren in het diepe vallen.
Sasuke Arkanoid

Sasuke Arkanoid

Behendigheid Spelletjes ? Kaats je bal tegen alle stenen en schiet ze weg. Als je de vallende bubbels raakt, krijg je een verassing. Veel plezier!
Kwade dennenappels

Kwade dennenappels

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt achtervolgd door een groep rare schepsels, het lijken wel dennenappels. Ze willen maar één ding: jou opeten. Maar dat laat je natuurlijk niet zomaar gebeuren! Je kunt voor ze op de vlucht slaan, of ze aanvallen, en het beste is natuurlijk een combinatie van beide strategieën. Succes!
Red de piraten

Red de piraten

Aktie Spelletjes ? Na een aanval zijn alle piraten van een schip in flessen gestopt door de bemanningsleden van een vijandelijk piratenschip. Help jij de papegaai om alle piraten uit de flessen te bevrijden?
Kristalhappertje 2

Kristalhappertje 2

Behendigheid Spelletjes ? Pak alle kristallen maar kijk uit dat je er geen bovenop je krijgt, want dan ga je dood! Je kunt de groene blokjes gewoon opeten en de blauwe balletjes kun je wegduwen, maar ook die moet je niet bovenop je krijgen!
Knikkerbak 2

Knikkerbak 2

Behendigheid Spelletjes ? Rol de knikker naar het witte vlak.
3D Pong 4

3D Pong 4

Behendigheid Spelletjes ? De ballen met effect vliegen je om de oren. Heb jij genoeg 3D-inzicht om ze goed terug te spelen, als het even kan ook met effect?
Klim snel

Klim snel

Behendigheid Spelletjes ? Snel, snel, spring omhoog, en maak haast! Want in dit spel zinkt alles langzaam weg en als je valt of wegzinkt, ben je af. Soms helt het veld plots over, klim dan snel verder tot het weer terughelt. Veel plezier!
Ontwijk de Raketten

Ontwijk de Raketten

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de raketten. In het begin gaat het nog langzaam, maar dan komen ze van alle kanten!
Beer op safari

Beer op safari

Denk Spelletjes ? Heb je wel eens een beer gezien die in zijn eentje op safari gaat? Speel dan dit spel! Hij heeft jouw hulp namelijk nodig om allerlei obstakels te overwinnen of te omzeilen. Bovenaan in het venster zie je vier opties: Destroy, Gravity, Shape en Magic. De eerste optie laat obstakels verdwijnen en bommen ontploffen. De tweede optie keert de zwaartekracht om. Met de derde optie kun je voorwerpen van vorm laten veranderen en met de vierde optie komen er wat toverkrachten in het spel. Denk logisch na en voer de handelingen in de juiste volgorde uit, zodat de safari een vakantie wordt waar de beer met plezier op terugkijkt!
Frankensplit

Frankensplit

Behendigheid Spelletjes ? Help jij het monster van Frankenstein om de uitgang te bereiken? In deze grappige platformgame zie je twee verschillende schermpjes naast elkaar. In het schermpje waar je muiscursor is, bestuur je het poppetje. In beide schermpjes moet je het monster van Frankenstein naar de uitgang leiden. Ben je goed in multitasken? Dan is dit jouw moment om te laten zien wat je kunt en een highscore neer te zetten!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game