LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Boze berenpicknick

Boze berenpicknick

Aktie Spelletjes ? Wist je dat er ook boosaardige teddyberen bestaan? Ontdek het in dit spel en kruip in de huid van een Rambo-teddybeer die de strijd aangaat met de gekleurde beertjes. Deze picknickende teddyberen lijken misschien vriendelijk, maar of ze dat in werkelijkheid ook zijn...? Probeer om allerlei bonussen ('perks') vrij te spelen!
Kapitein Nutty

Kapitein Nutty

Behendigheid Spelletjes ? Met een jetpack op zijn rug vliegt Kapitein Nutty door de lucht, op jacht naar eikels en bonuspunten! Kijk uit voor de ballonnen met doodshoofden erop!
Daar komen de vissen

Daar komen de vissen

Aktie Spelletjes ? Deze worm is niet van plan om zich zomaar door vissen op te laten eten! Hij heeft dan ook zijn geweer meegenomen onder water. Help jij hem een handje? Knal al die gemene vissen neer!
Lost Outpost

Lost Outpost

Aktie Spelletjes ? Er is heel ver weg een nieuwe planeet ontdekt. Jij, Jameson, wordt hierheen gestuurd samen met een andere soldaat. Deze volgt jou overal waar je heengaat en zorgt voor rugdekking. Dood vijandige aliens om XP te verzamelen en een betere ranking te krijgen: hiermee vergroot je je keuze aan items. Deze kun je in de winkel kopen met het geld dat je overal tegenkomt. In ieder level krijg je drie levens: wees er zuinig op!
Zombieparadijs 3

Zombieparadijs 3

Aktie Spelletjes ? Nadat je stad is verwoest door een technische ramp, ben jij op de vlucht geslagen en heb je geprobeerd om 'Zone 51' te bereiken, het laatste veilige evacuatiepunt. Dit is gelukt, en nu ga je proberen om alle overlevenden veilig naar hun toevluchtsoord te brengen. Ze worden vervoerd per ambulance en jij moet deze ambulance beschermen. Schiet op iedereen die het op jullie gemunt heeft! Verzamel onderweg zo veel mogelijk brandstof, reparatiepunten, geld en andere bonussen.
Giftige aarde 2

Giftige aarde 2

Aktie Spelletjes ? Toen je in Giftige aarde samen met andere overlevenden op zoek ging naar een schuilplaats, is iedereen verongelukt in een vrachtwachtenongeluk. Iedereen, behalve jij. Je zult weer op zoek moeten naar een nieuwe schuilplaats. Ga op zoek naar eten, munitie en gasmaskers: wanneer je hiervan voldoende op voorraad hebt, kun je eten om je gezondheid op peil te houden, een gasmasker gebruiken om je lijf te beschermen tegen de giftige dampen en je wapen regelmatig herladen zodat je nooit zonder munitie zit. Kijk uit voor de monsterhagedissen!
Thing Thing Arena Pro

Thing Thing Arena Pro

Aktie Spelletjes ? In dit Thing Thing-spel gaat het erom dat je zo veel mogelijk opdrachten uitvoert, zo veel mogelijk vijanden uitschakelt en zelf zo lang mogelijk in leven blijft! De aanvallen kun je op allerlei manieren uitvoeren, die je verschillende puntenaantallen opleveren. Ook kun je je personage helemaal aanpassen zoals jij dat wilt. Probeer zo veel mogelijk bonuspunten te pakken!
The Dark Man

The Dark Man

Behendigheid Spelletjes ? Deze geheimzinnige boogschutter wil appels van de hoofden van mensen schieten. Zou jij hem een handje kunnen helpen en ervoor zorgen dat niemand gewond raakt in dit leuke puzzelspel
Ontsnapte cadeautjes

Ontsnapte cadeautjes

Kerst Spelletjes ? Alle kerstcadeautjes van de kerstman zijn ontsnapt, probeer ze allemaal weer te vangen!
Sterren Pakken

Sterren Pakken

Behendigheid Spelletjes ? Help de beer om alle sterretjes te verzamelen zonder aangereden te worden.
Mr Walters

Mr Walters

Avontuur Spelletjes ? Probeer om telkens alle wortelen te verzamelen en vervolgens de lift op te zoeken naar de volgende level.
Taartjes Verzamelen

Taartjes Verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Help onze gele vriend aan zijn geliefde stukje taart te komen.
Sterren Verzamelen 2

Sterren Verzamelen 2

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel de sterren door van platform naar platform te springen. Veel plezier!
Held Nero

Held Nero

Behendigheid Spelletjes ? UFO's vallen de aarde aan, gebruik superhero Nero om de mensen uit de brandende gebouwen te redden.
Eendjes Verzamelen 2

Eendjes Verzamelen 2

Behendigheid Spelletjes ? Speel dit grappige Kermis spelletje. Probeer zoveel mogelijk eendjes te verzamelen en vervolgens zoveel mogelijk eendjes omver te schieten.
Nooit Meer

Nooit Meer

Avontuur Spelletjes ? Verzamel de muntjes en loop de levels door. Pas op dat je niet in het ravijn valt!
Kirbys Sterren

Kirbys Sterren

Avontuur Spelletjes ? Probeer om met Kirby alle sterren te verzamelen. Er komen ook vijanden hangende aan ballonnen voorbij, maar die kan je neer laten storten door de ballonnen lek te prikken.
Sterren Verzamelen 5

Sterren Verzamelen 5

Avontuur Spelletjes ? Stuiter de levels door op een stuiterbal maar pas op voor cactussen en andere scherpe obstakels.
Ballen Linken 2

Ballen Linken 2

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor om alle balletjes dezelfde kleur te geven als de grote bal in het midden. Als je 2 kleine balletjes vandezelfde kleur hebt, en je sleept ze tegen een 3e bal aan die een andere kleur heeft dan krijgt die bal de kleur van die 2 ballen.
Sterren Verzamelen 6

Sterren Verzamelen 6

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle sterren om nieuwe deuren te ontdekken en zo het spel uit te spelen.
Taartjes Verzamelen 2

Taartjes Verzamelen 2

Avontuur Spelletjes ? Al jouw taartjes zijn gestolen. Probeer ze terug te krijgen voordat ze opgegeten worden.
Bananen Verzamelen

Bananen Verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle bananen, maak salto's, stuiter en vlieg door deze hindernisbaan vol bananen! En zorg ervoor dat je de finish hebt bereikt voordat de tijd op is.
Kristallen Verzamelen

Kristallen Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel genoeg kristallen om naar de volgende level te gaan. Ga met je muis over een komeet of teken een lijn om 2 of meer dezelfde planeten, om zoveel mogelijk kristallen te kunnen verzamelen. Als je 2 verschillende planeten combineert ontstaat er een zwart gat.
Stuiter Beestje

Stuiter Beestje

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met het lieveheersbeestje zover mogelijk te stuiteren voor zoveel mogelijk punten. Stuiter op bijen en bloemen voor extra bonuspunten.
Bananen Verzamelen 2

Bananen Verzamelen 2

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle bananen, maak salto's, stuiter en vlieg door deze hindernisbaan vol bananen! En zorg ervoor dat je de finish hebt bereikt voordat de tijd op is.
Plankton Verzamelen

Plankton Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Je vader denkt dat je een grote nietsnut bent en om te bewijzen dat dat niet zo is ga je op zoek naar de legendarische koraal kroon. Verzamel plankton om genoeg punten te krijgen voor de volgende level.
Sterren Verzamelen 8

Sterren Verzamelen 8

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle sterren om naar de volgende wereld te gaan.
Voedsel Verzamelen

Voedsel Verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Probeer met deze kikker al het voedsel te verzamelen om door te gaan naar de volgende level. Pas op dat je geen andere dieren raakt!
Knopen Verzamelen

Knopen Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer binnen de tijd alle knopen te verzamelen.
Noodles Verzamelen

Noodles Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk noodles te verzamelen voordat de tijd voorbij is.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game