LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Taartjes Verzamelen

Taartjes Verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Help onze gele vriend aan zijn geliefde stukje taart te komen.
Dierentuin Helikopter

Dierentuin Helikopter

Behendigheid Spelletjes ? De dieren zijn ontsnapt uit de dierentuin! Vang alle dieren met de helikopter en breng ze veilig terug naar de dierentuin.
Bandiet op de vlucht 2

Bandiet op de vlucht 2

Aktie Spelletjes ? Dit is deel twee van het spel 'Bandiet op de vlucht'. Ook in dit deel zorg je dat je de meest gezochte bandiet van het Wilde Westen wordt! Schiet je vijanden en concurrenten van het paard en probeer om alle munten te pakken door te springen. Munten kun je in waarde laten verdubbelen door er eerst op te schieten. Je kunt twee spelmodi kiezen: 'story' en 'endless'. 'Endless' is een modus zonder einde waarin je allerlei obstakels moet vermijden en muntjes verzamelt. 'Story' is een soort paardenrace.
Ninja Ballen II

Ninja Ballen II

Denk Spelletjes ? Teken lijnen zodat jouw ninjabal de sleutel kan halen en door de deur gaat. Bedenk een goede oplossing, zodat je een tijdbonus kunt scoren. Als je oplossing niet werkt, kun je altijd op 'stop' klikken en nieuwe lijnen tekenen.
Bediening 19

Bediening 19

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk het fastfood naar je klanten te gooien!
Metalen Bal

Metalen Bal

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de bal naar het eindpunt te rollen en zorg dat hij niet in de diepte valt!
Free Rider

Free Rider

Behendigheid Spelletjes ? Teken je eigen parcours en rijd er met je motor overheen. Pas op dat je niet valt!
Springen met Tijgertje

Springen met Tijgertje

Aktie Spelletjes ? Spring met Tijgertje zo hoog mogelijk van wolk naar wolk.
Duikende visser

Duikende visser

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een visser, die op een bootje op de oceaan dobbert. In het water zwemmen allerlei vreemde vissen, die je vangt door ernaartoe te zwemmen en dan op ze te schieten, wanneer je bij ze in de buurt bent. Zo verzamel je punten, waarmee je upgrades kunt uitvoeren om nòg meer vissen te kunnen vangen!
Held Nero

Held Nero

Behendigheid Spelletjes ? UFO's vallen de aarde aan, gebruik superhero Nero om de mensen uit de brandende gebouwen te redden.
Fuel Duel

Fuel Duel

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat je alle auto's vult met benzine. Pas op dat je niet te laat terug bent bij het tanken want ook wanneer een tank te vol is, verlies je een leven.
Vuurwerkkonijn

Vuurwerkkonijn

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle lampions aan te steken, zodat de mensen een gelukkig Chinees Nieuwjaar hebben! Hoe ga je te werk? Schiet vuurwerk af op de lampions, zodat ze gaan branden. Kijk je wel uit dat je de touwtjes boven en onder de lampions niet raakt?
Magneto 2

Magneto 2

Behendigheid Spelletjes ? Leid je magnetische bal naar de uitgang
Nanotank

Nanotank

Behendigheid Spelletjes ? Manoeuvreer je tank door het minilevel heen, om naar de uitgang te komen. Verzamel sterren om bonussen en extra's te verzamelen. Gebruik je kanon om weg te komen wanneer je vast komt te zitten, of wanneer je op een nieuwe plek verder wilt gaan!
Muizenfeest

Muizenfeest

Behendigheid Spelletjes ? Een leuk spel waarin je muizen naar de kaas moet leiden. Pas op voor obstakels en leid ze in goede banen. Kijk uit voor de muizenvallen!
Joe de Hillbilly

Joe de Hillbilly

Denk Spelletjes ? Amerikaanse Joe is op vakantie in Europa, maar tijdens zijn vakantie is hem iets vervelends overkomen: hij is zijn portemonnee kwijtgeraakt. Hij heeft nog maar een klein beetje geld over, waarmee hij een ticket moet zien te bemachtigen om terug naar huis te kunnen vliegen. Help jij hem zoeken naar een goedkope luchtvaartmaatschappij? Hiervoor moet hij wel eerst de nodige voorwerpen verzamelen en deze in de juiste volgorde gebruiken.
Wens Breken

Wens Breken

Behendigheid Spelletjes ? Speel in deze Arkanoid variant. Probeer alle blokjes weg te kaatsen om de volgende level te halen.
Ufo Commando

Ufo Commando

Behendigheid Spelletjes ? Het is de bedoeling om alle witte schapen naar de teleporter te verplaatsen zodat ze naar huis worden gestuurd.
Bubbels 16

Bubbels 16

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle bubbels van het veld te spelen voordat het scherm vol zit met bubbels.
Train je robot

Train je robot

Aktie Spelletjes ? Jij bent een robot, die alle ruimtes in dit gebouw moet zien te veroveren. Ruim alle vijandige robots uit de weg!
Varkens Vangen

Varkens Vangen

Behendigheid Spelletjes ? Iemand is vergeten de deur dicht te doen en nu ontsnappen alle varkens. Probeer alle varkens weer te vangen voordat de dag voorbij is.
Kauwgomkanon

Kauwgomkanon

Denk Spelletjes ? Probeer alle gekleurde kauwgomballen uit de lucht te schieten. Dit doe je door series van drie ballen van dezelfde kleur te maken, die vervolgens verdwijnen.
Superheld in de stad 1

Superheld in de stad 1

Avontuur Spelletjes ? Je bent een superheld, maar om de kost te verdienen, neem je de identiteit aan van Milton Gray, een fotograaf voor de Daily Fossil. Maak foto's van de letters voor je tijd op is om een krantenkop te scoren. Als de misdaad in de stad te groot wordt, spring dan eerst in een telefooncel en vecht tegen het tuig.
Tweeënvijftig

Tweeënvijftig

Behendigheid Spelletjes ? Je hebt 50 seconden om 10 minigames te spelen in de normale spelmodus, en in de moeilijke spelmodus moet je in dezelfde tijd 15 spelletjes uitspelen!
Punt Vijf

Punt Vijf

Behendigheid Spelletjes ? Het doel van dit spelletje is eigenlijk heel simpel: zorg dat jouw gekleurde bolletje niet geraakt wordt door andere bolletjes. Ga telkens in de cirkel staan en schiet alle vijandige bolletjes kapot!
Grijs Leven

Grijs Leven

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het oranje vierkant te bereiken door langs alle hindernissen, poortjes en vuurwapens te gaan.
Zonder aureool geen toegang

Zonder aureool geen toegang

Behendigheid Spelletjes ? Cupido, zorg jij ervoor dat je de demonen verslaat die de ingangspoort van de hemel bedreigen? Ze staan niet allemaal stil, ze vliegen ook, dus het is niet altijd even makkelijk om ze te raken. Doe toch je best en zorg dat de hemel een veilige haven blijft! Je munitie is beperkt, dus richt goed anders moet je weer opnieuw beginnen.
Youda Jewel Shop

Youda Jewel Shop

Behendigheid Spelletjes ? Ontwerp de meest schitterende armbanden, ringen en oorbellen, bedien je klanten snel en maak van je eigen juwelierswinkel een schitterend succes!
Special Pang

Special Pang

Behendigheid Spelletjes ? Reis met het leuke spelletje Special Pang door verschillende hoofdsteden van Europese landen. Je begint in Spanje, reist vervolgens door naar Frankrijk, dan naar Groot-Brittannië, Duitsland, Polen en als laatste doe je Italië aan. Schiet de luchtbellen af voordat ze je raken!
Ren weg voor de ballen

Ren weg voor de ballen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de balletjes te ontwijken. Hoelanger het duurt hoe meer balletjes er komen.
Cursorspel 3

Cursorspel 3

Behendigheid Spelletjes ? Kesler wil je muis afpakken! Pas op dat hij hem niet te pakken krijgt.
Dodelijke piranha: piraten

Dodelijke piranha: piraten

Aktie Spelletjes ? De kust wordt overspoeld met piraten. De dodelijke piranha vindt het dan ook hoog tijd om maatregelen te nemen en er een boel op te eten. Zodra hij een piraat heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen. Wanneer de honger van de piranha is gestild, kun jij door naar het volgende level.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game