LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Sterren Verzamelen 11

Sterren Verzamelen 11

Behendigheid Spelletjes ? Kirsten probeert de sterren in de hemel aan te raken maar dat lukt alleen niet. Haar spiegelbeeld denkt daar echter anders over en laat zien dat het wel degelijk lukt..
Nevermore 2

Nevermore 2

Avontuur Spelletjes ? Olek is eropuit gestuurd om een schat te zoeken, die in een oude mijn ligt verstopt. Het mannetje moet allerlei hindernissen nemen, voordat hij uiteindelijk zijn doel bereikt. Reis met Olek door Nevermore, en help hem om de schat te vinden!
Bugs Bunny's Worteljacht

Bugs Bunny's Worteljacht

Avontuur Spelletjes ? De wortelwagen heeft zijn vracht verloren! Help Bugs alle wortelen te verzamelen die van de vrachtwagen zijn gevallen. Als er vijanden verschijnen, kan je over ze heen springen, bovenop ze springen. Veel plezier!
Nanotank

Nanotank

Behendigheid Spelletjes ? Manoeuvreer je tank door het minilevel heen, om naar de uitgang te komen. Verzamel sterren om bonussen en extra's te verzamelen. Gebruik je kanon om weg te komen wanneer je vast komt te zitten, of wanneer je op een nieuwe plek verder wilt gaan!
Blijf uit de Waterval

Blijf uit de Waterval

Behendigheid Spelletjes ? Help het paarse poppetje om uit de buurt te blijven van de bovenkant van het scherm, en om snel beneden te komen. Ondertussen kan je allerlei bonussen verdienen.
Kirby's Sterrenverzamelaar

Kirby's Sterrenverzamelaar

Behendigheid Spelletjes ? Level 1: verzamel de sterren die in groepen op je af komen, en kijk uit voor de vijanden. De hoeden helpen je een eindje verder. Level 2: verzamel sterren en schiet vijanden neer. Zorg dat je sterrental boven de 0 blijft, en hou de eindbaas goed in de gaten!
Engeltje daalt af

Engeltje daalt af

Behendigheid Spelletjes ? Dit engeltje is op weg naar de aarde. Help haar om onderweg zoveel mogelijk fruit en bloemen te verzamelen. Wanneer je op een plateautje terechtkomt, stuiter je weer terug omhoog, waardoor je nog meer tijd hebt om punten te verzamelen.
Dromenland

Dromenland

Avontuur Spelletjes ? Help het kleine zwarte schaap dromen verzamelen in dromenland.
Baby Bubbels

Baby Bubbels

Kids Spelletjes ? Dit schattige kleine meisje wil graag met haar knuffeldieren spelen. Klik op de bubbels en geef haar het speelgoed waar zij om vraagt.
Bill de demon

Bill de demon

Avontuur Spelletjes ? In dit spel ben jij Billy, een kleine demon met een grote mond en een nog grotere honger. Je kunt schreeuwen om monsters te verlammen en sommige muren af te breken, maar van schreeuwen krijg je nog sneller honger. Ga heel dicht bij een ziel staan om hem te verslinden en je honger te verzadigen. Probeer tot de negende kring van de hel te komen om een handtekening van de duivel te krijgen. Succes!
Sterren vangen 2

Sterren vangen 2

Denk Spelletjes ? Probeer alle gele sterren te verzamelen door de bal in de juiste richting te schieten. In ieder level gebeurt dit weer op een andere manier, zie hiervoor de instructies binnen de game.
Vriendjes op de wip

Vriendjes op de wip

Behendigheid Spelletjes ? Deze kat en hond zitten op een wip, en om beurten springen ze. Zorg dat ze zo veel mogelijk energie en punten krijgen, door stukken taart, botten, visjes, taartjes, sandwiches en worstjes uit de lucht te plukken. De hartjes geven optimale energie en zijn ook nog eens bonuspunten waard. Laat ze op het juiste moment springen voor een maximale score!
Bob Stenenverzamelaar

Bob Stenenverzamelaar

Denk Spelletjes ? Verzamel zo snel mogelijk zo veel mogelijk kristallen om de beste score te halen!
Kristallencrisis

Kristallencrisis

Behendigheid Spelletjes ? Je rent door een verraderlijk labirint waarin je zo veel mogelijk kristallen moet verzamelen. Beklim ladders en spring op platformen om zo gelanceerd te worden. Gele platformen zijn veilig, blauwe platformen ook: deze werken als een soort transportband. Spijkerplatformen zijn gevaarlijk: ze doorboren je! Ook de paarse platformen zijn riskant, want ze storten in. De rode platformen kunnen nuttig zijn, maar ook verraderlijk: je zakt er namelijk doorheen.
Kulkis 1.5

Kulkis 1.5

Denk Spelletjes ? Help dit bolletje om zich een weg te banen door dit labyrint vol interessante voorwerpen maar ook gevaren. De sleutels geven toegang tot de volgende ruimte, dus die moet hij in ieder geval te pakken zien te krijgen. Het bolletje verandert van kleur wanneer het tegen een verfklodder aan komt: rood of blauw. Het kan alleen blokjes van dezelfde kleur laten verdwijnen, dus je moet op tijd wisselen. Ook de stuitersnelheid van het bolletje kun je aanpassen, afhankelijk van wat zich naast, onder of boven hem bevindt. Een uitdagend en daardoor behoorlijk verslavend spelletje!
Verloren familie

Verloren familie

Behendigheid Spelletjes ? Snap jij het nog? Je bestaat, maar toch ook weer niet helemaal. Je hoort en ziet je familieleden, en zij horen jou maar ze zien je niet. Je bent... een geest. Je familie begint je langzaam te vergeten en dat doet pijn. Probeer hier iets aan te doen, zodat je familieleden weer aan je gaan denken en je langzaam weer een plekje inneemt in de hoofden van je vrouw, je volwassen zoon, je baby en je oude vader. Win je familieleden terug door ze hartjes te laten verzamelen! Hiervoor zul je ze wel een hoop gevaren moeten laten trotseren, maar dat is het je vast wel waard... Veel plezier met dit ontzettend leuke en originele spelletje!
Red het hart

Red het hart

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat het hartje uit handen van de vijandige monsters blijft: haal het eerst op, en houd het daarna bij je. Spring van platform naar platform en blijf de monsters ontwijken!
Youda Fairy

Youda Fairy

Behendigheid Spelletjes ? De bostovenaar heeft een opvolger nodig. Leer zijn bosmagie en creëer de feeën die je verder helpen je weg te vinden door bos.
Weg uit de kerker

Weg uit de kerker

Denk Spelletjes ? Zorg dat de avonturier telkens de sleutel te pakken krijgt, zodat hij uit de kerker kan ontsnappen! De sleutel hangt aan één of meerdere kettingen, die jij door kunt knippen. Doe je dit in de juiste volgorde, dan raakt de sleutel zo veel mogelijk muntjes, waardoor je score verhoogt.
Ruimtekatapult

Ruimtekatapult

Behendigheid Spelletjes ? Met deze speciale, buitenaardse katapult kun jij bommen lanceren om zo een reactor te vernietigen. Raak je alle sterren, dan mag je door naar het volgende level. Uiteraard worden de levels steeds lastiger en dus uitdagender, dus er komt wel de nodige behendigheid bij kijken. Succes!
Gek op kool

Gek op kool

Behendigheid Spelletjes ? Dit konijn heeft altijd honger en is gek op kool! De bange kooltjes verstoppen zich achter schuifdeuren, maar deze kan het konijn openmaken door op knoppen te drukken. Ook kan hij wortels op deze knoppen laten vallen, om de deurtjes te openen. Zorg jij dat het konijn zijn honger stilt? Een vertaling van de waarschuwing in het spel: in het echt kan kool schadelijk zijn voor je konijn, we raden het dus af om je konijn thuis kool te voeren.
Buitenaardse besmetting

Buitenaardse besmetting

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een buitenaards virus en jij hebt twee doelen: jouw hoeveelheid slijm vergroten en ervoor zorgen dat 100% van de cellen van deze mens besmet raken. Spuug slijm over de cel, wacht tot de cel groeit en je hoeveelheid slijm ook, en zorg dat je daarna het slijm weer terugkrijgt. Je kunt alleen cellen besmetten die kleiner zijn dan jijzelf.
Beroep: inbreker

Beroep: inbreker

Behendigheid Spelletjes ? Stiekem wel eens willen weten hoe het is om een inbreker te zijn? Speel dan dit spel en ga aan de slag in een huis, in een museum en uiteindelijk zelfs in een goed beveiligde bank. Verzamel sieraden, zakken met geld en andere kostbaarheden om je level te voltooien. Het wordt uiteraard steeds lastiger dus je zult sneller, behendiger en vindingrijker moeten worden om met een zak vol buit naar huis te gaan!
Miljonair zonder handen 2

Miljonair zonder handen 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is deel twee van het spel 'Miljonair zonder handen'. Wat ben je liever: arm met handen, of rijk zonder handen? Wie weet is een compromis tussen beide opties wel mogelijk: rijk mèt handen! Als je snel bent, lukt het je misschien om alle naar beneden dwarrelende biljetten te grijpen voordat het mes naar beneden valt. Want wanneer jouw arm onder de guillotine hangt terwijl het mes naar beneden komt... dan wordt het één groot bloedbad. Niet echt iets waar je op zit te wachten, of niet? Je kunt ook beschermende spullen pakken: een soort harnas voor je hand. Word je geraakt wanneer je dit harnas draagt, dan heb je nog steeds je hand. Je harnas ben je daarna wel kwijt, maar wie weet kun je weer een nieuwe pakken.
Held onder water

Held onder water

Avontuur Spelletjes ? Er zijn duikers verdwenen onder water en jij, met je gele onderzeeërtje, gaat naar ze op zoek. Deze zoektocht is niet zonder gevaar: zodra een laserstraal je raakt, is het voorbij! De meeste zwarte rotsen zijn hard, maar in ieder level zit ook een geheime ruimte, die je kunt bereiken door 'door' de rotsen heen te varen: zo kom je in geheime ruimtes. Je kunt gebruik maken van de witte 'resize'-vlakken om kleiner of groter te worden en zo op onbereikbare plekken te kunnen komen. Probeer om in ieder level drie sterren te pakken om bonuslevels vrij te spelen!
Sushikats grote parade

Sushikats grote parade

Behendigheid Spelletjes ? Er is een grote optocht in de stad en Sushikat is in alle drukte zijn vriendinnetje kwijtgeraakt! Dan ziet hij haar hangen, ergens hoog boven hem. Dat wordt een hele uitdaging om haar weer terug te krijgen. Sushikat besluit om flink veel sushi te eten, om groter te groeien en haar te kunnen pakken. Zorg dus dat je hem op de juiste plek naar beneden laat vallen, zodat hij de juiste sushi kan oppikken en zijn maag lekker kan vullen!
De weg naar Honingland

De weg naar Honingland

Avontuur Spelletjes ? Robbie de bij wil graag naar Honingland maar hij weet de weg niet. Help andere dieren om zo de weg naar Honingland te vinden! Ieder level bevat weer een andere, leuke opdracht.
Slaapkonijn

Slaapkonijn

Avontuur Spelletjes ? Dit konijn is aan het slaapwandelen. Maak het wakker voordat het wordt gepakt door één van de enge monsters! Ga op zoek naar de verborgen grotten waar mooie voorwerpen op je liggen te wachten. Hiermee kun je het konijn nog beter wakker maken!
Demoman

Demoman

Behendigheid Spelletjes ? Vernietig met je sloopbal alle kantoorgebouwen.
Deconstructie

Deconstructie

Behendigheid Spelletjes ? Help de robot en sloop alles. Zorg dat al het puin onder de rode stippellijn terechtkomt.
Muur Omgooien

Muur Omgooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de stapel dozen omver te krijgen door het balletje ertegenaan te laten rollen of vallen.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game