LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Ball of Madness

Ball of Madness

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het balletje naar het einde van de baan te laten rollen!
Knikker Stoten 3

Knikker Stoten 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle ballen in de zwarte gaten te schieten. Je mag per level maar een beperkt aantal keren stoten.
Thing Thing 3

Thing Thing 3

Aktie Spelletjes ? Jij bent een soort kruising tussen een robot en een wapen, en krijgt van je baas de opdracht om zo veel mogelijk vijanden uit de weg te ruimen. Hiervoor moet je je al vechtend een weg banen door Sunset City!
Koekiehamster

Koekiehamster

Denk Spelletjes ? Koekiehamster is altijd op jacht naar koekjes: zijn wangzakken kunnen hem niet vol genoeg zijn! Help jij dit beestje om zijn wangzakken flink te vullen met overheerlijke chocolate chip cookies, en hierbij ook nog eens een zakcentje te verdienen? Hij zal je er dankbaar voor zijn. Hoe ga je te werk? Verplaats de gekleurde balken zo, dat de hamster in de richting van het koekje wordt geduwd (of andersom: het koekje in de richting van de hamster) en zorg dat hij onderweg zo veel mogelijk muntjes meepikt! De hamster of het koekje mogen niet buiten het scherm terechtkomen, want dan moet je opnieuw beginnen.
Dansen en Dunken

Dansen en Dunken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen.
Eieren overgooien

Eieren overgooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de eieren zo lang mogelijk over te gooien. Als ze alledrie kapotvallen, moet je weer opnieuw beginnen!
Bediening 16

Bediening 16

Behendigheid Spelletjes ? Maak telkens de gevraagde sorbets voor de klanten. Achter de ingrediënten staat hoeveel er van op de sorbet moet.
Power Rangers Ninja Storm

Power Rangers Ninja Storm

Behendigheid Spelletjes ? Zet je Power Ranger krachten aan het werk - spring, klim en ren om de Rode Power Ranger door de levels te krijgen.
Piraat op Mars

Piraat op Mars

Behendigheid Spelletjes ? Speel dit leuke lanceerspel met piraat Hermoso in de hoofdrol! Toen piraterij officieel verboden werd, zat Hermoso opeens zonder werk. Toen hij op de televisie zag dat er water was gevonden op Mars, trok hij al heel snel een conclusie: waar water is, is zee. En als er zee is, dan zou hij weer kunnen gaan plunderen! Onderweg naar Mars zijn ook nog mooie goudstukken te vinden, echt iets voor een piraat als hij, dus hij is dubbel gemotiveerd om zo hoog mogelijk te vliegen. Hij besluit dus om zich naar Mars te laten lanceren, alleen heeft hij hierbij wel hulp nodig. Vrijwilligers?
Majinca

Majinca

Behendigheid Spelletjes ? Deze schijf bevat 4 rijen waar knikkers in geplaatst kunnen worden. Probeer om deze rijen zo lang mogelijk te vullen, zonder dat de rijen vol zitten. Als er 2 of meer knikkers van dezelfde kleur tegen elkaar aan liggen kun je op spatiebalk drukken om ze te laten verdwijnen.
D403

D403

Aktie Spelletjes ? Probeer alle levels door te komen met deze kleine robot. Schiet alle vijanden neer voordat ze jou pijn kunnen doen, zorg telkens dat je de deur aan het einde van de level bereikt om door te gaan naar de volgende level.
New York Pizza

New York Pizza

Meisjes Spelletjes ? In New York maken ze de beste pizza's wordt wel eens beweerd. Nou, ik geloof er niets van, volgens mij kun jij het veel beter. Kies hier alle dingen die je op je pizza wilt hebben. Je kunt kiezen uit kaas, vlees, groenten, kruiden en sauzen. En je kunt zelfs de vorm van je bodem kiezen, wat wil je nog meer. Aan de slag! Als je dan klaar bent, druk hem af, dan kun je de volgende keer dat jullie pizza eten laten zien wat voor één jij wilt.
Kulkis 1.5

Kulkis 1.5

Denk Spelletjes ? Help dit bolletje om zich een weg te banen door dit labyrint vol interessante voorwerpen maar ook gevaren. De sleutels geven toegang tot de volgende ruimte, dus die moet hij in ieder geval te pakken zien te krijgen. Het bolletje verandert van kleur wanneer het tegen een verfklodder aan komt: rood of blauw. Het kan alleen blokjes van dezelfde kleur laten verdwijnen, dus je moet op tijd wisselen. Ook de stuitersnelheid van het bolletje kun je aanpassen, afhankelijk van wat zich naast, onder of boven hem bevindt. Een uitdagend en daardoor behoorlijk verslavend spelletje!
Behendige renner

Behendige renner

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk te blijven rennen over dit parcours vol gevaren. Ontwijk alle glimmende, rode balken en pak energiedrankjes voor extra kracht!
Dikke Chubby

Dikke Chubby

Aktie Spelletjes ? Dikke Chubby is door al zijn vrienden in de steek gelaten. Samen met andere dikkerds besluit hij om wraak te nemen op de magere scharminkels. Hoe? Met een katapult, waarmee je de ene dikkerd na de andere lanceert!
Rigby

Rigby

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met je bolletje alle blokjes te raken zonder op de grond te komen.
Virtuele valkenier

Virtuele valkenier

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel ben je een valkenier, die zijn valk zo veel mogelijk prooien moet laten vangen. Nadat je valk alle dieren heeft gevangen, moet hij weer terugkeren naar zijn baasje. Vogels kun je alleen vangen wanneer je erboven vliegt. Kijk je wel uit dat de valk niet buiten het scherm terechtkomt? Dan moet je namelijk opnieuw beginnen met het level.
Taxi in de wolken

Taxi in de wolken

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een bijzondere taxichauffeur, je bestuurt namelijk een luchttaxi in het oude Griekenland. Hoog in de wolken vervoer jij passagiers van het ene punt naar het andere punt, en dit werkt perfect. Land op haltes waar een passagier staat te wachten, en zet deze vervolgens af bij de halte die dezelfde kleur heeft als de passagier zelf. Probeer zo veel mogelijk geld te verdienen binnen de tijd! Pas op voor de gouden obstakels: als je er te veel raakt, ontploft je taxi.
Enzovoorts

Enzovoorts

Behendigheid Spelletjes ? In dit platformspelletje spring je van het ene plateau naar het andere. Zorg dat je niet in de afgrond valt, want dan moet je weer opnieuw beginnen met je level!
Slaapkonijn

Slaapkonijn

Avontuur Spelletjes ? Dit konijn is aan het slaapwandelen. Maak het wakker voordat het wordt gepakt door één van de enge monsters! Ga op zoek naar de verborgen grotten waar mooie voorwerpen op je liggen te wachten. Hiermee kun je het konijn nog beter wakker maken!
Ridder Robin

Ridder Robin

Avontuur Spelletjes ? Help Ridder robin om door deze platform game heen te komen! Verzamel onderweg zoveel mogelijk muntjes en pas op dat je niet vermoord wordt.
Sterren Verzamelen 8

Sterren Verzamelen 8

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle sterren om naar de volgende wereld te gaan.
Elands Maanreis

Elands Maanreis

Behendigheid Spelletjes ? Op de maan wordt een feestje voor elanden georganiseerd. Daar wil deze eland natuurlijk wel bij zijn! De kaarten zijn alleen uitverkocht, dus zal hij er op eigen gelegenheid naartoe moeten reizen met zijn jetpack. De reis ernaartoe is natuurlijk niet zonder gevaren: helikopters, brandstofgebrek, noem maar op. Er zijn bonussen te verdienen: gezondheid, goud, brandstof en bescherming. Met het verdiende goud kun je upgrades kopen, die de kans vergroten dat je uiteindelijk de maan bereikt!
Rode Kruis

Rode Kruis

Denk Spelletjes ? In dit spel leer je hoe het Internationale Rode Kruis omgaat met noodhulp. Voltooi de taken voor de tijd om is en ervaar hoe het is om bij het Rode Kruis te werken.
Vlag Bereiken 2

Vlag Bereiken 2

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat de bal de vlag bereikt. Door het tekenen van objecten krijg je de bal aan het rollen en kun je ervoor zorgen dat de bal de obstakels kan passeren.
Tekengame 4

Tekengame 4

Behendigheid Spelletjes ? Teken het poppetje naar het vlaggetje !
Galgen en gieren

Galgen en gieren

Behendigheid Spelletjes ? Vierentwintig leuke levels waarin je mensen moet redden van de galg waaraan ze zijn opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat het onschuldige slachtoffer weer met beide benen op de grond terechtkomt! Als je niemand verwondt, win je een ster. Zorg dat je snel genoeg bent, anders stikken ze!
Ufo Joe

Ufo Joe

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het jouw missie om de vliegende schotel veilig te laten landen op de landingsplaats!
Pong out 2

Pong out 2

Behendigheid Spelletjes ? Pong Out 2 is een combinatie van Pong en Breakout. Je moet hierbij twee spellen om beurten spelen: Breakout links en Pong rechts. Je kunt drie powerups verdienen: '1 up', '+1000 points' en 'Wider Paddles'. Hoe hoger je score, hoe meer powerups er verschijnen!
Micro Leven

Micro Leven

Denk Spelletjes ? Zorg goed voor deze kleine wezentjes om naar het volgende level te gaan.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game