LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Weg met de monsters 2

Weg met de monsters 2

Aktie Spelletjes ? Valse monsters hebben de kittens van een moederpoes ontvoerd om ze te offeren aan de God van de Haat. Schakel de monsters uit met stenen of bommen voordat ze de katjes kunnen offeren, en probeer om in ieder level 3 sterren te verdienen!
Woeste kettingzaag

Woeste kettingzaag

Aktie Spelletjes ? Er is een strijd gaande tussen dozen en een kettingzaag. Zorg dat je alle dozen kapotzaagt! Dozen kunnen je alleen van achteren aanvallen.
Prehistorische haai

Prehistorische haai

Aktie Spelletjes ? De haai uit 'Haai des doods' is nu in de Oertijd beland. Zijn bloeddorst is nog groter geworden dan eerst. Zorg dat deze hongerige, niets en niemand ontziende haai krijgt wat hij nodig heeft! Als je een supersprong wilt uitvoeren, moet je eerst naar onderen duiken, om daarna vaart te kunnen maken omhoog.
Kettingen op papier

Kettingen op papier

Aktie Spelletjes ? Snijd de kettingen door zodat de kogels tegen de monstertjes aan komen. Pas wanneer alle monstertjes zijn verdwenen, mag je door naar het volgende level.
Dodelijke piranha: Kerst

Dodelijke piranha: Kerst

Kerst Spelletjes ? Het is Kerst en de dodelijke piranha is op zoek naar slachtoffers. Zodra hij er eentje heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen. Pas wanneer de honger van de piranha is gestild kun jij door naar het volgende level!
Duivelse sprongen 2

Duivelse sprongen 2

Aktie Spelletjes ? Duiveltjes doen niets liever dan de boel saboteren en kapotmaken, zo ook in dit spel. Je kunt kiezen uit 'Think' of 'Destroy'. In 'Think' moet je zo veel mogelijk engelen proberen uit te schakelen in een beperkt aantal pogingen. In 'Destroy' moet je zo veel mogelijk bouwsels proberen te vernielen in een beperkt aantal pogingen.
Dodelijke piranha: piraten

Dodelijke piranha: piraten

Aktie Spelletjes ? De kust wordt overspoeld met piraten. De dodelijke piranha vindt het dan ook hoog tijd om maatregelen te nemen en er een boel op te eten. Zodra hij een piraat heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen. Wanneer de honger van de piranha is gestild, kun jij door naar het volgende level.
Dino-destructor 3

Dino-destructor 3

Denk Spelletjes ? Sla de gemene dinosauruseieren stuk! Je kunt verschillende natuurrampen op ze afsturen: je kunt het zo gek niet bedenken of ze komen voor in dit spel. In het spelletje staat heel duidelijke uitleg, dus begin meteen met spelen!
Lab des doods

Lab des doods

Aktie Spelletjes ? Je doel is simpel: dood alle vijanden. Je verdient extra veel geld als je dit met een kopschot doet. Ook kun je granaten, molotovcocktails of stralingsgeweren gebruiken.
Dodelijke piranha

Dodelijke piranha

Aktie Spelletjes ? Een zichzelf respecterende piranha drinkt elke dag een flinke portie mensenbloed. Onder water gaat hij op zoek naar slachtoffers, en zodra hij er eentje heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Met bloed kun je upgrades kopen en je zult zien dat je steeds meer liters moet verzamelen om door te kunnen gaan naar een volgend level!
Superheld in de stad 1

Superheld in de stad 1

Avontuur Spelletjes ? Je bent een superheld, maar om de kost te verdienen, neem je de identiteit aan van Milton Gray, een fotograaf voor de Daily Fossil. Maak foto's van de letters voor je tijd op is om een krantenkop te scoren. Als de misdaad in de stad te groot wordt, spring dan eerst in een telefooncel en vecht tegen het tuig.
Zware vlucht

Zware vlucht

Behendigheid Spelletjes ? Een komeet dreigt de wereld te vernietigen. Probeer in elke ronde met je raket steeds zo hoog mogelijk te vliegen, totdat je de komeet bereikt. Verzamel onderweg diamanten en bots tegen helikopters en andere dingen om meer punten voor upgrades te scoren.
Mind Scape

Mind Scape

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle snoepjes en ontwijk de rare apen.
Klein schaapje

Klein schaapje

Avontuur Spelletjes ? Verzamel sterren en bonussen en ontwijk de vijanden in verschillende levels.
Teleporter 2

Teleporter 2

Behendigheid Spelletjes ? Kies het uiterlijk van je bal en verzamel alle sterren!
Blauwe Stippen Verzamelen

Blauwe Stippen Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel de blauwe punten maar probeer niet geraakt te worden of andere stenen te raken. Als een maantje heb je de taak de sterren te beschermen tegen de kometen.
Snoepwereld

Snoepwereld

Avontuur Spelletjes ? Verzamel allerlei zoetigheid en ontwijk de vijanden. Je kunt de vijanden eventueel ook bestrijden met een spuitbus.
Robot Jack

Robot Jack

Avontuur Spelletjes ? Probeer om met Robot Jack zoveel mogelijk munten te verzamelen. Pas op dat je niet het water valt of gepakt wordt door 1 van de boeven.
Fles Zoeken

Fles Zoeken

Avontuur Spelletjes ? Probeer telkens met dit monstertje de fles te vinden om de level te halen. Je kunt een korte tijd vliegen hou hiervoor de vliegbalk in de gaten. En zorg ervoor dat de boeven je niet te pakken krijgen.
Sushi Verzamelen

Sushi Verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Probeer om alle sushie te verzamelen in deze platform game.
Muziek Vangen

Muziek Vangen

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle groene figuren. Ontwijk de rode figuren en verzamel de gele en paarse voor extra punten.
Pandemonium

Pandemonium

Avontuur Spelletjes ? Een heerlijke muffin is je deel als je kunt voorkomen te worden opgeblazen of te worden verpletterd!
Ridder Robin

Ridder Robin

Avontuur Spelletjes ? Help Ridder robin om door deze platform game heen te komen! Verzamel onderweg zoveel mogelijk muntjes en pas op dat je niet vermoord wordt.
Sterren Verzamelen 3

Sterren Verzamelen 3

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel sterren en groene ballen. Loop voor langs de borden met de vraagtekens erop om meer tips te krijgen over hoe het spel moet worden gespeeld.
Sterren verzamelen 7

Sterren verzamelen 7

Avontuur Spelletjes ? Help de heks sterren te verzamelen zodat ze haar magische krachten terugkrijgt, maar pas op dat je niet wordt aangeraakt door de vijanden!
Verzamelen en Ontwijken 3

Verzamelen en Ontwijken 3

Behendigheid Spelletjes ? Ga over alle blokken heen om zo het vermelde karakter te vormen. Let erop dat je de driehoekjes ontwijkt anders ben je Game Over.
The Tuttles

The Tuttles

Avontuur Spelletjes ? Reis samen met de familie Tuttle door landschappen vol hindernissen en verzamel alles wat je onderweg tegenkomt! Ontwijk de gevaarlijke hindernissen, obstakels en dieren.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game