LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Ronde broertjes

Ronde broertjes

Denk Spelletjes ? Help jij de oranje bolletjes om het andere oranje bolletje (hun broertje) te bevrijden uit de kleine kooi waarin hij is opgesloten? Je kunt hierbij ook explosieve kanonskogels inzetten, dus denk goed na over een logische en efficiënte volgorde!
Maak ze blij

Maak ze blij

Denk Spelletjes ? Maak zo veel mogelijk mensen blij door de juiste antwoorden te geven op hun vragen, door complimenten te geven of door de juiste vragen te stellen.
Skyly

Skyly

Behendigheid Spelletjes ? Pak de letters SKYLY in elk level om de deur naar het volgende level te openen. Als je door een zaag of iets anders dood gaat, kom je vanzelf weer op je startpunt terecht. In sommige levels moet je wat levens erbij inschieten om alle letters te krijgen.
Virusvechter

Virusvechter

Aktie Spelletjes ? Je loopt rond in een menselijk lichaam, waar je de aanvallen van allerlei virussen en bacteriën moet afslaan. Schiet ze kapot, en pak daarna de bonussen die er vrijkomen. Er zijn verschillende bonussen te halen: herstel, gezondheid, extra aanvalskracht (damage), bommen en schilden. Ook heb je keuze uit diverse wapens om alle gevaren te bestrijden.
Ballen Balanceren 2

Ballen Balanceren 2

Behendigheid Spelletjes ? Balanceer de rode bal op de balk zodat hij niet naar beneden valt.
Aliens en melk

Aliens en melk

Denk Spelletjes ? Deze alien is gek op melk. Help jij hem om de koe naar zijn ruimteschip te halen, en om onderweg ook nog eens zo veel mogelijk sterren te pakken?
Pandajet

Pandajet

Aktie Spelletjes ? Jij bent de Pandajet en aangewezen om Koekjesland te beschermen tegen indringers. Je moet zelf zoveel mogelijk koekjes eten, maar de indringers neermaaien. Het vuren gaat automatisch, je hoeft alleen maar te richten. Met de muis kun je bewegen. Zorg dat je schiet op de vijanden, maar ook delen van de omgeving kunnen worden beschoten, dat levert dan weer punten en energie op. Je bezoekt verschillende steden van Koekjesland, want de vijand zit overal.
Gek op kristal

Gek op kristal

Behendigheid Spelletjes ? Dit monster is helemaal gek op kristal, en hij wil alle kristallen verzamelen die er maar te vinden zijn. In ieder level zijn er ook verborgen kristallen: probeer ze te te pakken want ze zijn bonuspunten waard. Hou de tijd wel in de gaten: deze is beperkt!
Ontsnapte cadeautjes

Ontsnapte cadeautjes

Kerst Spelletjes ? Alle kerstcadeautjes van de kerstman zijn ontsnapt, probeer ze allemaal weer te vangen!
Dr. Flammenwerfer

Dr. Flammenwerfer

Aktie Spelletjes ? Toen Dr. Flammenwerfer zijn zwevende cabine trots aan de buitenwereld wilde laten zien, ontplofte het ding en werd het hele gebouw in de as gelegd. Hij werd keihard uitgelachen en dat is hij niet vergeten. Jaren later heeft hij een perfect werkend ruimteschip gebouwd, dat hij ook nog eens heeft uitgerust met vlammenwerpers. Want Dr. Flammenwerfer zint op wraak, dat is duidelijk. Hij zweeft boven de straat en vuurt op argeloze voorbijgangers. Voor iedere voorbijganger die je raakt, verdien je punten, waarmee je upgrades kunt kopen in het laboratorium. Zo kun je de cabine uitrusten met een kanon, met een magneet om de verdiende munten naar je toe te trekken en met een schild, waardoor het ruimteschip minder kwetsbaar is. Gaat het Dr. Flammenwerfer lukken om zijn wraakzuchtige plannen uit te voeren?
Knikkers Stoten

Knikkers Stoten

Behendigheid Spelletjes ? Stoot alle knikkers van het speelveld af. Dit doe je door de ene knikker tegen de andere knikker aan te stoten. Uiteindelijk moet er 1 knikker over blijven.
Bananen Verzamelen

Bananen Verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle bananen, maak salto's, stuiter en vlieg door deze hindernisbaan vol bananen! En zorg ervoor dat je de finish hebt bereikt voordat de tijd op is.
Vader Ooievaar

Vader Ooievaar

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle kleine ooievaars die rondvliegen zodat ze niet verdwalen. Om de level te halen dien je tenminste het aangegeven aantal ooievaars achter je aan te laten vliegen. Pas op voor de donderwolken, daardoor verlies je ooievaars.
Super Lijn

Super Lijn

Behendigheid Spelletjes ? Er is een dunne lijn tussen vaardigheid en geluk, kun jij met het rode lijntjes de groene bol bereiken?
Thing Thing Arena 2

Thing Thing Arena 2

Aktie Spelletjes ? In dit spel gaat het erom dat je zo lang mogelijk in leven blijft, en zo veel mogelijk vijandige wezens uit de weg ruimt! Je kunt kiezen uit vijf game modes: Sentry Bomber Survival, Stinky Bean Survival, Zombie Survival, Super Survival en Ultimate Survival. Ook kun je je personage helemaal aanpassen zoals jij dat wilt.
Toren van Moai

Toren van Moai

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zoveel mogelijk poppetjes te redden van de toren, doormiddel van ze op te pikken met de ladder!
Betty gekidnapt

Betty gekidnapt

Behendigheid Spelletjes ? Mike en Betty zijn op weg naar een feestje. Maar onderweg wordt Betty door een ruimteschip opgezogen. Mike is vastbesloten om haar terug te vinden en haar te bevrijden. Help jij hem hierbij? Hij moet hiervoor wel de nodige hindernissen nemen en buitenaardse vijanden omzeilen. Ook moet hij zo veel mogelijk muntjes zien te verzamelen. Er zijn drie episodes (24 levels in totaal) en ook nog drie bonuslevels. Veel plezier!
Fles Zoeken

Fles Zoeken

Avontuur Spelletjes ? Probeer telkens met dit monstertje de fles te vinden om de level te halen. Je kunt een korte tijd vliegen hou hiervoor de vliegbalk in de gaten. En zorg ervoor dat de boeven je niet te pakken krijgen.
Dodelijke piranha 4

Dodelijke piranha 4

Aktie Spelletjes ? De bloeddorstige piranha is terug en hij heeft honger, heel erge honger! Zorg jij dat hij te eten krijgt? Je weet wat hij graag lust: een arm hier, een been daar... Pas wanneer de honger van de dodelijke vis is gestild, wordt hij weer wat rustiger - en kun jij door naar het volgende level!
Kolenrunner

Kolenrunner

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel ben je een koolmijnmachine die wraak wil nemen op de mijnbaas. Vind je weg door de mijn naar de grote baas toe, maar kijk uit voor de lava, de bommen, deuren en andere vallen, want die kosten je je gezondheid. Gelukkig zijn er ook moersleutels waarmee jij jezelf kunt repareren. Succes!
Shape a Licious

Shape a Licious

Behendigheid Spelletjes ? Combineer telkens 2 verschillende vormen met elkaar om ze weg te spelen. Pas op dat de vormpjes jou niet raken.
Sterren Verzamelen 5

Sterren Verzamelen 5

Avontuur Spelletjes ? Stuiter de levels door op een stuiterbal maar pas op voor cactussen en andere scherpe obstakels.
Plankton Verzamelen

Plankton Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Je vader denkt dat je een grote nietsnut bent en om te bewijzen dat dat niet zo is ga je op zoek naar de legendarische koraal kroon. Verzamel plankton om genoeg punten te krijgen voor de volgende level.
Weg uit de kerker

Weg uit de kerker

Denk Spelletjes ? Zorg dat de avonturier telkens de sleutel te pakken krijgt, zodat hij uit de kerker kan ontsnappen! De sleutel hangt aan één of meerdere kettingen, die jij door kunt knippen. Doe je dit in de juiste volgorde, dan raakt de sleutel zo veel mogelijk muntjes, waardoor je score verhoogt.
Trein in gevaar

Trein in gevaar

Aktie Spelletjes ? Je trein is in gevaar en jij bent de aangewezen persoon om de bemanning en de goederen te beschermen tegen aanvallen van bovenaf. Alle middelen mag je hierbij inzetten: machinegeweren en zelfs nucleaire wapens!
Verzamelen en Ontwijken 5

Verzamelen en Ontwijken 5

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat je het eten in de bubbels te pakken krijgt, maar ontwijk de uitwerpselen.
Kanonballen Vangen

Kanonballen Vangen

Behendigheid Spelletjes ? Vang de kanonskogels en gooi ze op de toren. Zodra je de toren omver hebt gegooid heb je gewonnen.
Zombieflipper

Zombieflipper

Behendigheid Spelletjes ? Een flipperkast vol zombies, heb je dat ooit eerder gezien? Probeer er zo veel mogelijk te raken met de bal, voor een zo hoog mogelijke score. Je kunt dit spel in de makkelijke, normale en moeilijke modus spelen: aan jou de keus!
Kat in Azië

Kat in Azië

Denk Spelletjes ? De hoofdpersoon in dit spel in een reislustige kat die van lekker eten houdt. Wanneer hij hoort wat er in Azië allemaal voor lekkers te eten is, besluit hij om daar maar eens een kijkje te nemen. Zorg jij dat al het Aziatische lekkers ook daadwerkelijk in zijn mond belandt? Blauwe obstakels kun je zo wegklikken. Zorg je dat je zo veel mogelijk sterren raakt?
In vijandig gebied

In vijandig gebied

Avontuur Spelletjes ? Verplaats de dodelijke pijl door het doolhof zonder dat je de vijanden raakt. Verzamel zoveel mogelijk dozen voor extra punten. Je verliest een leven wanneer je een vijand raakt.
Expeditie Egypte

Expeditie Egypte

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een Egyptenaar die rondloopt in een pyramide waar het spookt. Er vallen allerlei voorwerpen uit de lucht, en ook zijn er blokken steen die van links naar rechts bewegen, waardoor je geplet kunt worden. Er zijn verschillende bonussen te verzamelen, maar er zijn vijf dingen die je niet moet pakken: roze toverdranken, ankh-tekens, groene toverdrankjes en twee verschillende soorten vazen. Deze verlagen je score namelijk juist, of zorgen dat je een leven verliest. Kijk uit dat je niet geplet wordt onder de bewegende blokken steen!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game