LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Held onder water

Held onder water

Avontuur Spelletjes ? Er zijn duikers verdwenen onder water en jij, met je gele onderzeeërtje, gaat naar ze op zoek. Deze zoektocht is niet zonder gevaar: zodra een laserstraal je raakt, is het voorbij! De meeste zwarte rotsen zijn hard, maar in ieder level zit ook een geheime ruimte, die je kunt bereiken door 'door' de rotsen heen te varen: zo kom je in geheime ruimtes. Je kunt gebruik maken van de witte 'resize'-vlakken om kleiner of groter te worden en zo op onbereikbare plekken te kunnen komen. Probeer om in ieder level drie sterren te pakken om bonuslevels vrij te spelen!
Nachtmerriejager

Nachtmerriejager

Behendigheid Spelletjes ? Deze eenhoorn jaagt jouw nachtmerries na. Help jij hem om zo ver mogelijk te komen? Spring over alle hindernissen heen en verzamel alle nachtmerries!
Beroep: inbreker

Beroep: inbreker

Behendigheid Spelletjes ? Stiekem wel eens willen weten hoe het is om een inbreker te zijn? Speel dan dit spel en ga aan de slag in een huis, in een museum en uiteindelijk zelfs in een goed beveiligde bank. Verzamel sieraden, zakken met geld en andere kostbaarheden om je level te voltooien. Het wordt uiteraard steeds lastiger dus je zult sneller, behendiger en vindingrijker moeten worden om met een zak vol buit naar huis te gaan!
Bijen-arkanoid

Bijen-arkanoid

Behendigheid Spelletjes ? Deze vrolijke bijen vinden het leuk om honing te verzamelen op een originele manier. Help deze hardwerkende insecten om hun taak te volbrengen. Het arkanoidspel heeft meerdere levels, waarin je de gelegenheid krijgt om je speeltalent te ontwikkelen en te laten zien!
Dodelijke buren

Dodelijke buren

Aktie Spelletjes ? Er was eens een familie die 25.000 dollar had geleend om een mooi huisje te kopen. Degene die hun de lening heeft verstrekt, is Stevie een op geld beluste bankier. De familie komt in een buurt terecht met nogal vreemde buren: ieder huis heeft zo zijn eigenaardigheden en ze hebben allemaal iets met elkaar gemeen: een reden om met jou ruzie te krijgen! Daag ze uit in dit turn-based vechtspel!
Regenboog Volgen

Regenboog Volgen

Behendigheid Spelletjes ? Volg een eindeloze regenboog, doe dit zo accuraat mogelijk en scoor extra punten.
Superstapelaar

Superstapelaar

Behendigheid Spelletjes ? Je bent ober bij Stinky Tony's Bistro, en de manier van bedienen is daar erg bijzonder. Vanuit de keuken wordt het eten dat je moet bedienen, gewoon naar buiten gegooid, op het terras. Jij moet dit vervolgens op je dienblad zien te krijgen om het daarna naar je klanten te brengen. Stapel zo veel mogelijk eten op het dienblad, en probeer zo weinig mogelijk eten op de grond te laten vallen!
Celsium

Celsium

Denk Spelletjes ? Er is een aardbeving in de ijskast en de ijsblokjes willen er zo snel mogelijk uit proberen te ontsnappen. Timmy neemt de leiding en gaat op verkenning uit. Soms moet je Timmy laten smelten om hem ergens doorheen te laten sijpelen. Je laat Timmy smelten door hem tegen het oranje verwarmingselement aan te laten springen. Wanneer Timmy al gesmolten is en nog een keer tegen het verwarmingselement aan komt, verdampt hij zelfs! Probeer om alle helder blauwe bolletjes te verzamelen en kijk uit voor de rode klemmen! Wanneer hij in zo'n val terechtkomt, moet je opnieuw beginnen met het level.
Pyramide Tetris

Pyramide Tetris

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen in deze tetris variant. Maar pas op je kan de blokken niet draaien.
Stenen Stapelen

Stenen Stapelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer genoeg stenen te stapelen zodat de bovenste steen boven de lijn uitkomt.
Sterren schieten 2

Sterren schieten 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle gekleurde bollen uit de sterrenhemel te schieten. Dit doe je door series van drie bollen van dezelfde kleur te maken, die vervolgens verdwijnen.
Blobber

Blobber

Behendigheid Spelletjes ? Eet alle ballen op die kleiner zijn dan jij en groei naar het volgende level.
Blobuloids

Blobuloids

Behendigheid Spelletjes ? Geef de hongerige wezens zo snel mogelijk het gewenste eten en drinken!
Kristallen Verzamelen

Kristallen Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel genoeg kristallen om naar de volgende level te gaan. Ga met je muis over een komeet of teken een lijn om 2 of meer dezelfde planeten, om zoveel mogelijk kristallen te kunnen verzamelen. Als je 2 verschillende planeten combineert ontstaat er een zwart gat.
Laatste wens

Laatste wens

Aktie Spelletjes ? Een schurk heeft het penseel van de tekenaar gestolen om hiermee een heel leger te tekenen. Dit wil de tekenaar natuurlijk niet. Daarom heeft hij een poppetje getekend, genaamd Hero, om zijn penseel weer terug te vinden. Ga je mee op avontuur met Hero? Je kunt dit spel spelen in de Story- of Survivalmodus.
Ontsnap uit het riool 2

Ontsnap uit het riool 2

Behendigheid Spelletjes ? Nadat de hamsters er in 'Ontsnap uit het riool' in zijn geslaagd om te ontsnappen, hebben ze hier wel een hoge prijs voor moeten betalen: ze werden steeds slimmer! Zo slim, dat ze ook met hun nieuw verworven vrijheid geen genoegen meer namen: ze wilden nog verder ontsnappen! Hamster Kenny laat zich met een kanon lanceren en wil tijdens zijn vlucht zo veel mogelijk munten meepakken. Klik op hem zodat hij blijft stijgen: mis je hem, dan valt hij misschien te pletter en moet je opnieuw beginnen!
Distopix

Distopix

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle blokjes zolang mogelijk te ontwijken. Maar pas op het scherm verandert elke keer. De besturing kan ook ineens anders gaan werken.
Redder Robin

Redder Robin

Sport Spelletjes ? Twintig leuke levels waarin je Robin Hood moet helpen om dorpsbewoners te redden van de galg waaraan ze zijn opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat de onschuldige man of vrouw weer met beide benen op de grond terechtkomt!
Chocorace

Chocorace

Behendigheid Spelletjes ? Chocolate Chip is een hondje dat ontzettend goed is in het springen door hoepels. Ze moet ze wel allemaal raken, en ze moet steeds sneller rennen. Help jij haar om alle hoepels op het parcours te raken?
MK5 Workbot

MK5 Workbot

Behendigheid Spelletjes ? Je moet met de helicopter alle cellen ophalen en afleveren op het platform. Dat moet wel binnen de gegeven tijd en zonder dat je crasht. Op zich lijkt het simpel, maar wacht maar tot je op de volgende levels komt. Onderweg kun je wel extra levens en tijd oppikken, dat maakt het dan weer even wat makkelijker. Des te sneller je het doet, des te meer bonuspunten je krijgt en daar gaat het natuurlijk om, beter zijn dan al je vrienden
Kettingen op papier

Kettingen op papier

Aktie Spelletjes ? Snijd de kettingen door zodat de kogels tegen de monstertjes aan komen. Pas wanneer alle monstertjes zijn verdwenen, mag je door naar het volgende level.
Onheil op het meer

Onheil op het meer

Behendigheid Spelletjes ? Graaf Olaf is op zoek naar een schat in het Lachrymosemeer. Leid hem door dit meer een en zorg dat je rotsen en bloedzuigers ontwijkt. Als je hier namelijk teveel van raakt, eindig je op de bodem van het meer!
Pyromane holbewoner

Pyromane holbewoner

Behendigheid Spelletjes ? Sinds deze oerman heeft ontdekt hoe hij vuur kan maken, kan hij er geen genoeg meer van krijgen en is hij zelfs een beetje pyromaan. Met zijn fakkel probeert hij alles wat maar enigszins brandbaar is, in de hens te zetten. Er bungelen schoteltjes met brandbaar materiaal onderaan de platforms. Door hier fakkels naartoe te gooien, probeert de oerman ze allemaal in de brand te steken om daarna weer een nieuwe uitdaging aan te kunnen gaan in een nieuw level. Als hij de takkenbosjes op de grond ook direct of indirect aansteekt, krijg je bonuspunten.
Rasta-oma

Rasta-oma

Avontuur Spelletjes ? Jij bestuurt Rasta-oma, een stoer oudje dat in de achterbuurten van een Amerikaanse stad woont. Er is daar een boel criminaliteit, en het is haar doel om de wijk wat veiliger te maken. Dit doet ze door portemonnees en cannabis te verzamelen en naar de politie te brengen. Wanneer Rasta-oma bij een mammoet komt, activeert ze een checkpoint. Alle mensen waar ze bovenop springt, veranderen in modelburgers! Hartjes zijn extra leven waard. Veel plezier in de vier levels van deze grappige platformgame!
Breakout 2

Breakout 2

Behendigheid Spelletjes ? Verwijder alle blokken en probeer de allerhoogste score te halen!
Hamburgertent 6

Hamburgertent 6

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk klanten te helpen voordat de tijd op is. Alle klanten vragen om verschillende hamburgers, zorg ervoor dat je de hamburger precies zo maakt zoals de klant hem wil hebben.
Dozen op de wip

Dozen op de wip

Denk Spelletjes ? Houd de doosjes die naar beneden vallen in balans door ze op de juiste plaats op de wip te laten landen!
Ballen Linken 2

Ballen Linken 2

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor om alle balletjes dezelfde kleur te geven als de grote bal in het midden. Als je 2 kleine balletjes vandezelfde kleur hebt, en je sleept ze tegen een 3e bal aan die een andere kleur heeft dan krijgt die bal de kleur van die 2 ballen.
Smiley Pool

Smiley Pool

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de gekleurde ballen te potten met behulp van de smiley-stootbal! Hoe langer je de pijl uitrekt bij het richten, hoe sneller de stootbal op de gekleurde bal afvliegt.
IJsbezorgers

IJsbezorgers

Behendigheid Spelletjes ? Vroeger, toen er nog geen koelkasten bestonden, deden mensen een blok ijs in een kist, om te voorkomen dat hun eten zou bederven. IJs werd regelmatig door de ijswagen bezorgd. Addy en Poppa zijn twee ijsbezorgers. Ze moeten dit ijs in de warme zomerzon bij de mensen bezorgen. Gelukkig hangt er een wolk in de lucht, die voor schaduw kan zorgen, waardoor het ijs niet smelt. Zorg er dus voor dat de wolk boven hun wagen blijft hangen, en dat hun wagen geen obstakels raakt. Help ze bij het bezorgen van de bestellingen, zodat ze op tijd thuis zijn voor het avondeten!
Vliegensvlug

Vliegensvlug

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur dit razendsnelle vliegtuigje en verzamel zo veel mogelijk ballonnen. Kijk je wel uit dat je geen kraaien raakt?

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game