LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Sterren en Bubbels

Sterren en Bubbels

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de oranje ster alle bubbels te raken, maar pas op dat de ster niet op de oranje stekels terecht komt.
IJsbezorgers

IJsbezorgers

Behendigheid Spelletjes ? Vroeger, toen er nog geen koelkasten bestonden, deden mensen een blok ijs in een kist, om te voorkomen dat hun eten zou bederven. IJs werd regelmatig door de ijswagen bezorgd. Addy en Poppa zijn twee ijsbezorgers. Ze moeten dit ijs in de warme zomerzon bij de mensen bezorgen. Gelukkig hangt er een wolk in de lucht, die voor schaduw kan zorgen, waardoor het ijs niet smelt. Zorg er dus voor dat de wolk boven hun wagen blijft hangen, en dat hun wagen geen obstakels raakt. Help ze bij het bezorgen van de bestellingen, zodat ze op tijd thuis zijn voor het avondeten!
Rokerig Strand

Rokerig Strand

Behendigheid Spelletjes ? Help Winston om zijn flessen rum terug te vinden, en om op tijd thuis te komen voor de thee... Je moet alle flessen rum verzamelen om een level uit te spelen. Dan krijg je het wachtwoord waarmee je de deur naar het volgende level kan openen. Pas op voor schurken en electriciteit, want die kosten je energie.
Hongerig Vogeltje

Hongerig Vogeltje

Behendigheid Spelletjes ? Dit vogeltje vliegt door de lucht, op zoek naar insecten. De gele libelles voeden hem, maar de groene zijn giftig! Pas ook op voor de kraaien.
Ren en schiet

Ren en schiet

Behendigheid Spelletjes ? Help dit poppetje om alle munten te verzamelen, zodat hij alle levels door komt.
Taz's eilandavontuur

Taz's eilandavontuur

Avontuur Spelletjes ? De Tasmanian Devil is gestrand op een tropisch eiland. Help hem om uit de handen van de inboorlingen te blijven, voedsel te zoeken en uiteindelijk van het eiland af te komen. Hiervoor moet je alle stenen beelden eerst vernietigd hebben.
Felix de Geldwolf

Felix de Geldwolf

Behendigheid Spelletjes ? Help Felix om zoveel mogelijk geld te verzamelen in deze bank. Natuurlijk loopt er ook een bewaker rond, die niets liever wil dan Felix te grazen nemen! Door het kruisje aan het blauwe lint te pakken, zorg je ervoor dat de bewaker tijdelijk in slaap valt, en Felix ongestoord zijn gang kan gaan.
In vijandig gebied

In vijandig gebied

Avontuur Spelletjes ? Verplaats de dodelijke pijl door het doolhof zonder dat je de vijanden raakt. Verzamel zoveel mogelijk dozen voor extra punten. Je verliest een leven wanneer je een vijand raakt.
Peter Pony

Peter Pony

Behendigheid Spelletjes ? Help Peter Pony om alle hoefijzers te vinden die verspreid liggen over het hele veld. Zorg dat de jockey hem niet in de gaten krijgt! Af en toe ligt er ook wat lekkers tussen, zoals maïs en appels. Hiermee weet Peter wel raad, en hij verdient hier ook extra punten mee.
Speelse konijnen

Speelse konijnen

Behendigheid Spelletjes ? In dit zes levels tellende spel moet je de konijntjes één voor één verplaatsen om de wortels te verzamelen en de wortelmand te bereiken. Pas op voor de vallen!
Springende Jeeps

Springende Jeeps

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk sterren te pakken door de auto's ertegenaan te laten stuiteren. Kijk uit voor de barrières!
Buitenaardse aanval

Buitenaardse aanval

Behendigheid Spelletjes ? Deze keer ben jij de alien die aanvalt en al het leven onder hem verwoest. Schiet alles aan gort!
Hangend hart

Hangend hart

Avontuur Spelletjes ? In dit spel moet je het hart van je geliefde winnen door steeds de voorwerpen die met liefde te maken hebben te verzamelen. Schiet op de beestjes die je dood maken en blijf uit de buurt van die rotvogel, die de beestjes een tijdelijk schild geeft. Bereik het volgende level door 2000 punten te scoren voor de tijd om is. Succes!
Overlevend ei

Overlevend ei

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk te overleven in dit gekke spel! Spring over alle obstakels en verzamel eieren om meer punten te krijgen. In de gouden eieren zitten verrassingen die je met spatie kunt activeren. Veel plezier!
Juwelenbel

Juwelenbel

Behendigheid Spelletjes ? Vang alle juwelen die in de zeepbellen zitten. Als er een op de grond valt, verlies je een leven. Je verliest ook tenminste een leven als je door een bom geraakt wordt. Voor de sterren krijg je bonuspunten. Veel plezier!
Kory de dief

Kory de dief

Avontuur Spelletjes ? In dit spel ben je Shizuka's geliefde huiskat Kory, een meesterdief. Shizuka wil dat je de negen Gamedar Diamanten uit het museum rooft. Zoek een weg door het museum en pak alle diamanten, maar wees wel voorzichtig, want dit is een museum en de beveiliging is streng. Als je een laser raakt, wordt Shizuka gearresteerd! Succes!
Haas en schildpad

Haas en schildpad

Behendigheid Spelletjes ? In dit uitdagende spel moet je een bepaald aantal wortels pakken voor je door mag naar het volgende level. Als je een hindernis raakt, zoals de bloemen, de autobanden of de schildpad, raak je een leven kwijt. Daarbovenop is er ook nog een vrij krappe tijdlimiet. Succes!
Kaaslab

Kaaslab

Behendigheid Spelletjes ? In het kaaslaboratorium wordt de beste kaas van de stad gemaakt: Gouda, Cheddar, noem maar op. Help jij de muis om in het kaaslab te komen en zijn buikje rond te eten? Om het level uit te spelen, moet je alle stukken kaas pakken die er zijn, maar niet de groene kaas: zodra je deze raakt, klapt de muizenval dicht!
Skyly

Skyly

Behendigheid Spelletjes ? Pak de letters SKYLY in elk level om de deur naar het volgende level te openen. Als je door een zaag of iets anders dood gaat, kom je vanzelf weer op je startpunt terecht. In sommige levels moet je wat levens erbij inschieten om alle letters te krijgen.
Chocorace

Chocorace

Behendigheid Spelletjes ? Chocolate Chip is een hondje dat ontzettend goed is in het springen door hoepels. Ze moet ze wel allemaal raken, en ze moet steeds sneller rennen. Help jij haar om alle hoepels op het parcours te raken?
Aapje op een stokje

Aapje op een stokje

Behendigheid Spelletjes ? Zorg jij dat deze aapjes op hun stokje kunnen blijven zitten, en met zijn allen lekker naar beneden kunnen glijden? Hoe meer aapjes naar beneden glijden, hoe beter het is. Er vliegen bommen door de lucht: die kun je ontwijken door het stokje even in tweeën te breken, en de bommen ertussendoor te laten bewegen. Bananen zijn extra tijd waard, en blauwe sterretjes zorgen voor tijdelijke bescherming! Hou je energiemeter in de gaten, want wanneer die leeg is, is het spel voorbij.
Suikermuizen

Suikermuizen

Behendigheid Spelletjes ? Het is de bedoeling dat deze muizen suikerklontjes verzamelen om in de thee te doen. Het bovenste muisje stoot de klontjes omlaag, en het onderste muisje vangt ze op. Klik boven de muizen om een niveau omhoog te gaan, en onder de muizen om omlaag te gaan. Kijk je uit voor het rattengif dat is gestrooid? Dat zijn de groene, stuiterende bolletjes.
Milieugeit

Milieugeit

Behendigheid Spelletjes ? Dit geitje is gek op het milieu en op fietsen! Hij doet niets liever, en de hele dag zit het diertje op zijn fiets: hij fietst de hele wereld over. Op de wereldbol zijn ook gevaarlijke fabrieken gebouwd: spring hieroverheen, net als over de auto's en de vuilnisbakken. In de lucht zweven bonuspunten: probeer om deze al springend allemaal uit de lucht te plukken. Het recycling-icoontje is 100 punten waard, het spaarlampje zorgt ervoor dat je even onkwetsbaar bent en het groene pijltje laat de wereldbol de andere kant op draaien. Pas wel op voor de zwarte oliedruppels: deze kosten je 50 punten!
Dwergenschat

Dwergenschat

Avontuur Spelletjes ? Een dwergenkoning is van plan om zijn dochters uit te huwelijken. Iedere huwelijkskandidaat moet een cadeau meebrengen. Jij bent één van die huwelijkskandidaten, en je besluit om op de Gloomy-berg op zoek te gaan naar edelstenen, om indruk te maken op de koning en zijn dochters. Succes!
Vliegensvlug

Vliegensvlug

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur dit razendsnelle vliegtuigje en verzamel zo veel mogelijk ballonnen. Kijk je wel uit dat je geen kraaien raakt?
Verliefde vierkantjes

Verliefde vierkantjes

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een vierkantje, en er zijn er nog veel meer! Probeer om dichtbij ze te komen, want daar word je blij van en ga je sneller ronddraaien. Als je er te dichtbij komt, doe je jezelf pijn en moet je opnieuw beginnen, dus zorg wel dat je voldoende afstand bewaart! Probeer om met zo veel mogelijk zwarte vierkantjes in contact te komen: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Verzamel zo veel mogelijk blijheid.
Nachtmerriejager

Nachtmerriejager

Behendigheid Spelletjes ? Deze eenhoorn jaagt jouw nachtmerries na. Help jij hem om zo ver mogelijk te komen? Spring over alle hindernissen heen en verzamel alle nachtmerries!
Vlucht voor de aliens

Vlucht voor de aliens

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt achternagezeten door aliens. Ren voor je leven en verzamel power-ups tijdens je vlucht!
Betty gekidnapt

Betty gekidnapt

Behendigheid Spelletjes ? Mike en Betty zijn op weg naar een feestje. Maar onderweg wordt Betty door een ruimteschip opgezogen. Mike is vastbesloten om haar terug te vinden en haar te bevrijden. Help jij hem hierbij? Hij moet hiervoor wel de nodige hindernissen nemen en buitenaardse vijanden omzeilen. Ook moet hij zo veel mogelijk muntjes zien te verzamelen. Er zijn drie episodes (24 levels in totaal) en ook nog drie bonuslevels. Veel plezier!
Razendsnelle Renbaan

Razendsnelle Renbaan

Behendigheid Spelletjes ? Wow, wat is dit een snel spel, je zou er haast duizelig van worden! Jij zit op de rug van een razendsnelle puppy, die over een renbaan sjeest. Op die renbaan ligt van alles en nog wat, zowel dingen die punten waard zijn als dingen die je juist punten kosten. Verzamel de pullen, emmers en vaten met bier, en ook het fruit. Kijk uit voor de horden, muren, ijzeren pinnen, emmers verf en draaiende messen!
Expeditie Egypte

Expeditie Egypte

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een Egyptenaar die rondloopt in een pyramide waar het spookt. Er vallen allerlei voorwerpen uit de lucht, en ook zijn er blokken steen die van links naar rechts bewegen, waardoor je geplet kunt worden. Er zijn verschillende bonussen te verzamelen, maar er zijn vijf dingen die je niet moet pakken: roze toverdranken, ankh-tekens, groene toverdrankjes en twee verschillende soorten vazen. Deze verlagen je score namelijk juist, of zorgen dat je een leven verliest. Kijk uit dat je niet geplet wordt onder de bewegende blokken steen!
Rasta-oma

Rasta-oma

Avontuur Spelletjes ? Jij bestuurt Rasta-oma, een stoer oudje dat in de achterbuurten van een Amerikaanse stad woont. Er is daar een boel criminaliteit, en het is haar doel om de wijk wat veiliger te maken. Dit doet ze door portemonnees en cannabis te verzamelen en naar de politie te brengen. Wanneer Rasta-oma bij een mammoet komt, activeert ze een checkpoint. Alle mensen waar ze bovenop springt, veranderen in modelburgers! Hartjes zijn extra leven waard. Veel plezier in de vier levels van deze grappige platformgame!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game