LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Flatout

Flatout

Behendigheid Spelletjes ? Doe verschillende stunts met deze bestuurder.
Toetsenbordherrie

Toetsenbordherrie

Behendigheid Spelletjes ? Jaag het monster de afgrond in! Typ zo snel je kunt de woorden die je boven in het scherm ziet. Succes!
Cube Mayhem

Cube Mayhem

Denk Spelletjes ? Cube Mayhem is een leuk behendigheidsspel van 8 levels waarin je een kubus van het beginpunt naar het eindpunt moet leiden. Er zitten allerlei hoeken in de route die hij moet nemen, en jij moet op tijd zorgen dat hij de juiste kant op beweegt, anders stort hij in de diepte. Zorg jij dat de kubus in ieder level het eindpunt haalt?
Mama Vlieg

Mama Vlieg

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk larven op het voedsel te gooien zonder geraakt te worden door de andere insecten.
Knikker Stoten 2

Knikker Stoten 2

Denk Spelletjes ? Probeer om de knikkers van je tegenstander van de baan te spelen door ertegenaan te kaatsen.
Bommen en blokken

Bommen en blokken

Denk Spelletjes ? Deze poppetjes denken dat ze veilig zijn onder een constructie van blokken. Jij denkt daar anders over, en probeert deze constructie kapot te bombarderen met zo weinig mogelijk bommen. Plaats bommen op de bakstenen muren. Je laat je bom ontploffen door op de spatiebalk te drukken of op de 'boom'-knop te klikken, rechts onderaan.
Snelle bouwer

Snelle bouwer

Behendigheid Spelletjes ? Je werkt op een bouwterrein, waar in sneltreinvaart nieuwe gebouwen uit de grond worden gestampt. Zorg dat de bouwwerken die je in elkaar zet, stabiel en betrouwbaar zijn. Wees snel, want de tijd die je hiervoor krijgt, is beperkt!
Rollen op blokken

Rollen op blokken

Denk Spelletjes ? Plaats blokken, driehoeken en pijlen om het balletje naar de rode deur te leiden. De figuren kun je draaien. Ieder blokje heeft een bepaalde prijs, en per level krijg je een bepaald aantal 'bouwpunten'.
Alien alarm

Alien alarm

Aktie Spelletjes ? Die vervelende aliens ook! Ze hebben een aantal mensen ontvoerd naar de ruimte. Om ze te redden ga jij samen met een legertje de ruimte in. Je kunt soldaten alleen laten opereren, maar ook in teamverband. Ruim alle buitenaardse wezens uit de weg, red de mensen en zorg dat je eigen mensen niet geraakt worden! Om je troepen uit te breiden, heb je edelstenen nodig: verzamel hier dus zo veel mogelijk van! Kijk uit voor ontploffende voorwerpen!
Spunky en de Aliens

Spunky en de Aliens

Aktie Spelletjes ? Spunky is een moedige hond. Hij heeft gemerkt dat er een invasie van buitenaardse wezens gaande is, en in zijn zelfgebouwde ruimteschip gaat hij de aliens te lijf. Na iedere ronde kun je upgrades kopen met het geld dat je tijdens het vuurgevecht hebt verdiend.
Biff en Baff 2

Biff en Baff 2

Behendigheid Spelletjes ? Voorkom dat Biff en Baff worden geraakt door het puin in de ruimte.
Het hondje met de kranten

Het hondje met de kranten

Behendigheid Spelletjes ? Help jij het hondje om alle kranten in de brievenbussen te laten belanden? Verzamel munten en kranten; dit laatste om je mand weer te vullen. Je kunt dit spel in de storymodus spelen, met één speler, of in de arcademodus met 1 of 2 spelers.
Dynamietslang

Dynamietslang

Behendigheid Spelletjes ? Wat een bijzondere slang! Hij eet muntjes en terwijl hij beweegt, ontploft het achterste deel van zijn lijf. Onderweg komt de slang allerlei gevaren en obstakels tegen, maar ook bijvoorbeeld dynamietstaven die zijn explosie vergroten en jouw puntenaantal daarmee verhogen. Zorg dat zijn hoofd de uitgang heeft bereikt voordat zijn staart hem inhaalt en zijn lijf helemaal explodeert!
Monster Baby

Monster Baby

Denk Spelletjes ? Ontwijk de babyflesjes. door over ze heen te springen.
De schattengrot

De schattengrot

Aktie Spelletjes ? Leuk en uitdagend, een grot vol schatten! Zin in wat avontuur? Speel dan dit schietspel! In de grot van god Zoltan ga jij op zoek naar zijn schat om deze te stelen. Natuurlijk is dit niet zonder gevaar, en dat is nou juist de uitdaging. Allerlei vijandige wezens wachten je op: de SpiderX, de RixterX, en ga zo maar door. Iedere vijand is een bepaald aantal punten waard. Versla ze allemaal!
Voedsel Verzamelen

Voedsel Verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Probeer met deze kikker al het voedsel te verzamelen om door te gaan naar de volgende level. Pas op dat je geen andere dieren raakt!
Grizzlyavontuur

Grizzlyavontuur

Behendigheid Spelletjes ? Loop de levels door en verzamel fruit. Spring bovenop de vijanden om ze te verslaan.
Rennende tovenaar

Rennende tovenaar

Aktie Spelletjes ? Jij bent een rennende tovenaar, die op zijn pad allerlei monsters tegenkomt. Schakel ze allemaal uit met behulp van vuurballen of toverspreuken. Hoe meer monsters je uitschakelt, hoe mooier je medaille!
Luchtbellen Springen

Luchtbellen Springen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om steeds hoger te komen door op de luchtbellen te springen.
Morphing

Morphing

Denk Spelletjes ? Klik op de vorm die je wilt aannemen om de rood-witte cirkel te bereiken. Zodra je de cirkel hebt bereikt, moet je zorgen dat je er lang genoeg op blijft staan: alleen dan kan de cirkel volledig gevuld worden. Een cirkelvorm is bijvoorbeeld handig om te rollen, maar zodra je stil wilt blijven staan, moet je juist weer vierkant worden.
Schieten en Ontwijken

Schieten en Ontwijken

Aktie Spelletjes ? Probeer om met de politiewagen de boeven neer te schieten maar pas op dat je ze niet aanraakt.
Trollentoilet 2

Trollentoilet 2

Behendigheid Spelletjes ? Hoe verzinnen ze het: een trollentoilet dat gelanceerd wordt als raket! In deze game ga je het uitvinden. Lanceer de trol, en klik op hem om door te trekken en zo gas te geven. Hoe verder hij komt, hoe meer geld je verdient om upgrades te kopen. Zo kun je je toilet uitrusten met wielen, een turbo, een superstortbak, een betere stroomlijning en nog veel meer. Veel plezier!
Fishy 9

Fishy 9

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk goud en schatten te verzamelen. Maar pas op dat je niet gepakt wordt door andere vissen, nijlpaarden, krokodillen of piratenschepen.
Eenzame wereld

Eenzame wereld

Avontuur Spelletjes ? Een 15 levels tellend spel waarin je een klein, eenzaam poppetje door allerlei gevaarlijke ruimtes moet loodsen, op zoek naar wat gezelschap.
Mind Scape

Mind Scape

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle snoepjes en ontwijk de rare apen.
Sterrenland

Sterrenland

Behendigheid Spelletjes ? Je moet ervoor zorgen dat je alle sterretjes vangt. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat het spel eindelijk begint.
Maxx op avontuur

Maxx op avontuur

Aktie Spelletjes ? Maxx de robot is op avontuur in een verlaten pakhuis vol gevaren en vijanden. Verzamel muntjes en verschuif dozen, om veilig over de bakken met zuur te komen. Schiet vijandige robots zo snel mogelijk neer, voordat ze jou raken!
Robot Jack

Robot Jack

Avontuur Spelletjes ? Probeer om met Robot Jack zoveel mogelijk munten te verzamelen. Pas op dat je niet het water valt of gepakt wordt door 1 van de boeven.
Touwen Springen

Touwen Springen

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt de diepte in geslingerd, maar gelukkig heb je een touw dat je overal aan vast kunt haken om zo van de ene plek naar de andere te slingeren. Succes!
Stalen Jack

Stalen Jack

Behendigheid Spelletjes ? De koning en koningin zijn samen met hun schat ontvoerd door een hebberige heks! Daarom komt Stalen Jack in actie: hij volgt de munten en edelstenen in de hoop het koninklijke paar te vinden. Ontwijk hindernissen en pak alle edelstenen die je tegenkomt!
Oneindige ridder

Oneindige ridder

Behendigheid Spelletjes ? Beklim de kasteeltoren en verzamel onderweg munten, toverdranken, bijltjes en helmen: deze leveren je extra punten op. 100 munten zijn 1 extra leven waard. Kijk uit dat je niet in de slotgracht belandt!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game