LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Bediening 15

Bediening 15

Behendigheid Spelletjes ? De gasten van het Hotel liggen lekker op het strand te genieten van hun rust. Het is aan jou om ze zo goed mogelijk te bedienen.
Zelfmoordkantoor

Zelfmoordkantoor

Aktie Spelletjes ? Deze ambtenaar ziet het niet meer zitten in het troosteloze kantoor waar hij iedere dag weer dezelfde saaie rotklussen moet opknappen. Op het moment waarop hij voor de zoveelste nutteloze vergadering wordt uitgenodigd, gaat hij door het lint. Je zou verwachten dat hij zich op zijn collega's gaat afreageren, maar dat is niet het geval: hij gaat op zoek naar allerlei voorwerpen waarmee hij zichzelf voorgoed van de werkvloer kan laten verdwijnen. Hij steekt bijvoorbeeld zijn hoofd in de shredder, en voert nog veel meer stunts uit, allemaal om niet bij de vergadering aanwezig te hoeven zijn. Denk je dat het hem gaat lukken?
Vliegende karbonades

Vliegende karbonades

Behendigheid Spelletjes ? Vliegende karbonades... zo ziet de op vlees beluste slager de biggen uit dit spel. Het zijn heel bijzondere varkentjes: ze hebben namelijk vleugels en vliegen door de lucht om de varkens te redden die al door de slager in kooitjes zijn gestopt. Vlieg tegen de kooien aan om zo de biggen eruit te bevrijden en zorg dat je deze daarna oppakt. Kijk uit voor de draaiende messen, pak lekker veel eikels en zorg dat je zo veel mogelijk ballons raakt! Hoe beter je dit doet, hoe meer upgrades je kunt uitvoeren.
De Magische Tuin

De Magische Tuin

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle wortels op te eten in deze soort van pacman game.
Zaag je een weg 2

Zaag je een weg 2

Denk Spelletjes ? Help de oranje smiley om bij zijn gele vriend te komen. Zaag balken en verbindingspunten in tweeën in een maximaal aantal beurten. Metaal en bakstenen kun je niet doormidden zagen. Verzamel sterren om punten te verdienen.
Aan boord Bobby!

Aan boord Bobby!

Denk Spelletjes ? Bobby de alien wil terug naar zijn ruimteschip! Gelukkig heeft hij een kleverige grijparm die zich vast kan hechten aan hout. Je kunt allerlei dingen, zoals gewichten en kratten, inzetten om Bobby de goede kant op te krijgen. Succes!
Kattenfratsen

Kattenfratsen

Behendigheid Spelletjes ? Kruip in de huid van Enti de jonge, snelle kat of van Gru, de oude, sterke kat. Enti is goed in dubbele sprongen, Gru is zo sterk dat hij alles opzij ramt. Kijk uit dat ze niet geraakt worden door vliegend bestek!
Prinses aan de galg

Prinses aan de galg

Sport Spelletjes ? Twintig leuke levels waarin je deze middeleeuwse helden moet helpen om vrouwen te redden van de galg waaraan ze zijn opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat de knappe prinses weer met beide benen op de grond terechtkomt!
Jetpack Jerome

Jetpack Jerome

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent Jetpack Jerome! Je bent uitgerust met een heel bijzondere jetpack, die water als brandstof gebruikt. Het is dus zaak om zo veel mogelijk regendruppels te verzamelen om te blijven vliegen. Want als je valt, betekent dit je einde!
Bouw je Toren 4

Bouw je Toren 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de groene kisten zo snel mogelijk op de juiste plaats te krijgen.
De wraak van de asteroïde

De wraak van de asteroïde

Aktie Spelletjes ? Deze keer ben jij de asteroïde en moet jij alle ruimteschepen, die je tot gruis schieten, vernietigen door ertegenaan te botsen. Verzamel bonussen en bondgenoten, en kies voor elk level de beste bonus om meer ruimteschepen, mijnen en zo te vernietigen.
Freewheelende vrienden

Freewheelende vrienden

Behendigheid Spelletjes ? Dit leuke spel kun je zowel alleen als met zijn tweeën spelen. Kies eerst met welk personage je wilt spelen: Samantha of Kit. Probeer om zo snel je kunt bij de finish aan te komen, maar ontwijk alle obstakels op je weg. Deze zorgen namelijk voor vertraging en kosten je bovendien energiekralen. Probeer om onderweg alle schildpadden te pakken: iedere schildpad is een seconde extra tijd waard. Wanneer je met twee spelers speelt, zijn er geen schildpadden om op te rapen maar is het natuurlijk extra spannend omdat je moet strijden om de eerste plaats!

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game