LeukeSpellen.Be

Behendigheid Spelletjes: Barbecuespel, In de wolken, Verstop de Spullen, Vliegeren

Advertentie
Kerkerrenner

Kerkerrenner

Behendigheid Spelletjes ? Je bent opgesloten in een kerker: zorg dat je eruit ontsnapt! Pak muntjes en andere bonussen en ontwijk alle vijanden, zoals waakhonden en ridders. Ook komen er verraderlijke pinnen omhoog: spring op tijd om ze niet te raken.
L.I.F.E.

L.I.F.E.

Behendigheid Spelletjes ? Hangend aan een ooievaar kom jij er als baby opeens achter dat één van je riemen is losgeschoten! Je duikt met een rotvaart omlaag. In de lucht kom je van alles en nog wat tegen, van flesjes melk tot messen. Telkens behaal je weer een nieuwe achievement en kom je weer in een nieuwe fase terecht. Succes!
Bouw je Toren 2

Bouw je Toren 2

Behendigheid Spelletjes ? Hoe hoog kun je jij de blokken stapelen?
Bouw je Toren 3

Bouw je Toren 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer als eerste een stabiele toren te bouwen. Plaats de getallen in een aflopende volgorde met het laagste getal bovenaan.
Stenen Stapelen

Stenen Stapelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer genoeg stenen te stapelen zodat de bovenste steen boven de lijn uitkomt.
Bouw je Toren 4

Bouw je Toren 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de groene kisten zo snel mogelijk op de juiste plaats te krijgen.
Bouw je Toren 6

Bouw je Toren 6

Behendigheid Spelletjes ? Probeer een zo hoog mogelijke toren te bouwen die niet omvalt.
Passen en meten

Passen en meten

Behendigheid Spelletjes ? Versleep de figuren en stapel ze op elkaar zodat ze binnen de zwarte stippellijnen passen.
Kat en meloen

Kat en meloen

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel moet je om beurten katten en meloenen op zo'n manier stapelen, dat de toren die zo ontstaat, niet omvalt. Let goed op hoe de kat of het stuk meloen neerkomt, want dat bepaalt met welke hoek je ze kan plaatsen en hoe stabiel je toren wordt.
Superstapelaar

Superstapelaar

Behendigheid Spelletjes ? Je bent ober bij Stinky Tony's Bistro, en de manier van bedienen is daar erg bijzonder. Vanuit de keuken wordt het eten dat je moet bedienen, gewoon naar buiten gegooid, op het terras. Jij moet dit vervolgens op je dienblad zien te krijgen om het daarna naar je klanten te brengen. Stapel zo veel mogelijk eten op het dienblad, en probeer zo weinig mogelijk eten op de grond te laten vallen!
Snelle bouwer

Snelle bouwer

Behendigheid Spelletjes ? Je werkt op een bouwterrein, waar in sneltreinvaart nieuwe gebouwen uit de grond worden gestampt. Zorg dat de bouwwerken die je in elkaar zet, stabiel en betrouwbaar zijn. Wees snel, want de tijd die je hiervoor krijgt, is beperkt!
Boterhammen Voeren

Boterhammen Voeren

Behendigheid Spelletjes ? De kleine visjes kunnen zelf nog niet aan voedsel komen. Help Lilo en Stitch om de kleine visjes wat boterhammen met pindakaas te voeren, maar pas op dat de andere vissen het niet opeten.

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game