LeukeSpellen.Be

Bejeweled: Bejeweled 1, Dieren Bejeweled, Bejeweled 3, Bunch

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Bejeweled 1

Bejeweled 1

Denk Spelletjes 5,8 Probeer steeds rijen van 3 dezelfde figuren te maken. Als je dat vaak lukt krijg je een flinke bonus!
Bejeweled 2 online

Bejeweled 2 online

Denk Spelletjes 4,3 Wissel naast elkaar liggende edelstenen om rijtjes van 3 of meer dezelfde edelstenen te maken! Bij 4 op een rij krijg je een Supersteen, bij 5 op een rij een Kleurknaller! Strijd tegen de klok in het speltype 'Actie' of speel het veld leeg in het speltype 'Puzzel'!
Jewels Blitz 2

Jewels Blitz 2

Denk Spelletjes 0,9 Verdien dagelijkse bonussen in dit leuke drie-op-een-rij puzzelspel. Koppel zo snel mogelijk alle kleurige juwelen. Per level krijg je slechts een paar beurten, dus ga voorzichtig te werk.
Jewelish Blitz

Jewelish Blitz

Denk Spelletjes 7,5 De klok tikt en de tijd is bijna om in dit adembenemende match 3 puzzelspel. Verbind zo snel mogelijk dezelfde juwelen in groepjes van drie of meer.
Schat Zoektocht

Schat Zoektocht

Denk Spelletjes 2,2 Ben je een fan van Bejeweled en op zoek naar een nieuw avontuur? Ga dan op zoek naar de edelstenen in het uitdagende 3-op-een-rij-spel Treasure Hunt. Maak rijtjes van drie of meer kostbare stenen, verzamel gouden munten en koop boosters om te winnen in dit gratis puzzelspelletje.
Hexa

Hexa

Denk Spelletjes 3,0 Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen.
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spelletjes 1,9 Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Japanse Tijd

Japanse Tijd

Behendigheid Spelletjes 6,2 Plaats 3 dezelfde figuren op 1 lijn om ze weg te spelen. Probeer er genoeg weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Juwelen Jacht

Juwelen Jacht

Denk Spelletjes 5,1 Speel dit bejeweled spel met heel veel diamanten, saffieren, robijnen en andere edelstenen! Probeer 3 of meer edelstenen van de zelfde kleur op een rij te krijgen. Zo kun je punten en onderscheidingen verdienen. Probeer ze allemaal te verzamelen en ga voor een super hoge score!
Juwelen Combineren

Juwelen Combineren

Behendigheid Spelletjes 4,9 Denk vooruit om het bord niet te vol te laten worden... Plaats de stenen in dezelfde rij of kolom als tenminste twee andere stenen van dezelfde soort daar liggen, om ze zo weg te spelen. Als je geen stenen weg kan spelen, komen er meer bij.
Bejeweled 25

Bejeweled 25

Denk Spelletjes 4,3 Probeer de vissenkom leeg te spelen om naar het volgende level te gaan. Met het geld dat je verdient, kun je je eigen vissenkom inrichten.
Piratenschat

Piratenschat

Avontuur Spelletjes 4,0 Help de piraat Barbarossa zijn schat terug te vinden. Per level moet je de juwelen weg spelen om de sleutels te pakken te krijgen. Juwelen speel je weg door je muis over minstens 3 dezelfde aaneengrenzende juwelen te slepen.
Glashelder

Glashelder

Denk Spelletjes 3,7 Maak series van 5 identieke kristallen, zodat ze uit het veld verdwijnen.
Bejeweled 80 dagen

Bejeweled 80 dagen

Denk Spelletjes 3,7 Speel de benodigde stukken van het bord om naar de volgende dag te gaan.
Amazon Quest

Amazon Quest

Denk Spelletjes 3,4 Maak rijen van 3 of meer stenen. Probeer alle donkergrijze stenen weg te spelen.
Bejeweled 3

Bejeweled 3

Denk Spelletjes 3,2 Probeer 3 dezelfde figuurtjes naast elkaar te krijgen.
Doyu Gems

Doyu Gems

Denk Spelletjes 3,1 In dit spel is het de bedoeling dat je series van 3 of meer insecten van dezelfde soort maakt, door de vlakjes te verwisselen.
Bejeweled 8

Bejeweled 8

Behendigheid Spelletjes 2,8 Probeer binnen de tijd zoveel mogelijk punten te halen door 3 of meer van dezelfde blokken weg te spelen.
Food Fiasco

Food Fiasco

Denk Spelletjes 2,6 Probeer drie of meer naast elkaar te krijgen, dan plopt het weg. Haal zo de levels. Telkens krijg je weer extra voedsel.
Bubbleblob

Bubbleblob

Behendigheid Spelletjes 2,6 In dit onderwaterspel moet je zoveel mogelijk zeedieren wegspelen. Dit doe je door ze naar links of naar rechts te verplaatsen, waardoor groepen gelijksoortige wezens ontstaan. Als je het handig speelt, kan je zelfs een soort 'kettingexplosies' veroorzaken, die hele series tegelijk weghalen.
Magneet Bejeweled

Magneet Bejeweled

Behendigheid Spelletjes 2,6 Klik op de magneten om de blokjes naar elkaar toe te trekken. Maak op deze manier combinaties van 3 dezelfde blokjes om een explosie te veroorzaken.
Zee Juwelen

Zee Juwelen

Denk Spelletjes 2,6 Veel puzzelplezier met de onderzeese juwelen. Elke rij die je gemaakt hebt blijft 'vast' staan. Daardoor wordt je speelveld steeds kleiner, hoe lang kun jij reeksen blijven maken?

Spelletjes - Bejeweled Little Game