LeukeSpellen.Be

Bejeweled: Bejeweled 1, Dieren Bejeweled, Bejeweled 3, Bunch

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Bejeweled 24

Bejeweled 24

Denk Spelletjes 2,5 Speel dit potje bejeweled en zorg dat je de meeste punten haalt.
Roep van Atlantis

Roep van Atlantis

Denk Spelletjes 2,5 Dit spel is een uitje naar de antieke wereld. Jij gaat het altaar van Poseidon restaureren met de kristallen die je in de verscheidene levels kunt verdienen. In de meeste levels moet je rijen van drie of meer maken om steentjes weg te spelen en zo de delen van het voorwerp naar de bodem van het veld te spelen. In andere levels moet je puzzelstukjes vinden en samenvoegen. Als je Bejeweled leuk vindt, is dit spel een aanrader.
Mean Girls Bejeweled

Mean Girls Bejeweled

Meisjes Spelletjes 2,3 De gemene meisjes zijn de baas op school. Bestrijd ze met hun eigen wapens en houd je hoofd koel! Vergroot je populariteit door te winnen. Maar wees voorzichtig: de verschillende symbolen hebben elk een andere uitwerking op je persoonlijkheid.
Gezichtjes Bejeweled

Gezichtjes Bejeweled

Behendigheid Spelletjes 2,3 Plaats 3 van dezelfde gezichtjes op 1 lijn om ze weg te spelen. Probeer er genoeg weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Rome Puzzle

Rome Puzzle

Denk Spelletjes 2,2 Maak rijen van 3 dezelfde symbolen om ze weg te spelen.
Bejeweled 5

Bejeweled 5

Behendigheid Spelletjes 2,0 Probeer om 3 of meer dezelfde visjes naast elkaar te schuiven.
Ballonnen

Ballonnen

Denk Spelletjes 1,8 Speel de ballonnen variant van Bejeweled. Probeer om 3 dezelfde kleur ballonnen op 1 rij te krijgen.
Bejeweled 18

Bejeweled 18

Avontuur Spelletjes 1,7 Speel 3 of meer dezelfde figuren weg om schade aan te richten bij je tegenstander of jezelf weer extra levens te geven.
Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Denk Spelletjes 1,6 Probeer 3 juwelen op 1 rij te krijgen in deze nieuwe versie van Jewels.
Dieren Bejeweled

Dieren Bejeweled

Denk Spelletjes 1,4 Probeer 3 gezichtjes naast elkaar te krijgen, dan worden de vlakken geel. Je moet proberen het hele veld geel te krijgen. Als je een jokergezichtje pakt worden alle gezichtjes die er hetzelfde uitzien in het veld ook geel. Met een bom gezichtje blaas je alle omliggende velden weg!
Smiley Bejeweled

Smiley Bejeweled

Denk Spelletjes 1,3 Groepeer de verschillende lachebekjes om te winnen! Sleep de rijen en kolommen om groepen van drie of meer lachebekjes te maken. Let goed op de speciale lachebekjes waarmee je meer punten kan scoren!
Woestijngezichtjes

Woestijngezichtjes

Denk Spelletjes 1,1 Welkom in de woestijn! Je gaat hier een Bejeweled-achtig spelletje spelen waarin je rijen van drie of meer dezelfde gezichtjes moet maken om ze weg te spelen. De tijd waarbinnen je dit kunt doen, is beperkt.
Ontsnapte Experimenten

Ontsnapte Experimenten

Denk Spelletjes 0,9 Help Stitch om de 10 ontsnapte experimenten te vinden en ze gevangen te nemen. Hij kan zelf niet bewegen, dus klik op series van 3 of meer blokjes om de weg naar de uitgang te banen. Maar pas op, want de zwarte blokjes met de schedels zijn gevaarlijk. Probeer bonuspunten te verdienen zodat je grotere series blokjes kan wegspelen, zodat je de puzzel eerder hebt opgelost. De experimenten zitten over het hele eiland verstopt.
Jewels 2

Jewels 2

Denk Spelletjes 0,8 Draai de rijen of kolommen met edelstenen zo, dat je series van drie dezelfde stenen krijgt. Deze verdwijnen daarna. Ga net zo lang door tot de edelsteen in het midden helemaal gevuld is met kleur!
Juwelen

Juwelen

Denk Spelletjes 0,5 Kantel het bord en laat alle juwelen zo bij elkaar komen.
Magische Blokken

Magische Blokken

Denk Spelletjes 0,3 Probeer om 3 blokken op een rij te krijgen. Op deze manier verdwijnen die blokken dan, en schuiven er bovenin die rij weer nieuwe blokken bij.
Bejeweled 4

Bejeweled 4

Denk Spelletjes 0,3 Probeer steeds rijen van 3 dezelfde figuren te maken. Als je dat vaak lukt krijg je een flinke bonus!
Zoo keeper

Zoo keeper

Denk Spelletjes 0,3 Probeer om drie dezelfde dieren op een rij te krijgen door dieren onderling van plaats te laten wisselen. Hoe meer series van drie je maakt, hoe meer tijd je krijgt om het level uit te spelen.
Fruit Smash

Fruit Smash

Denk Spelletjes 0,2 Maak zo veel mogelijk vruchtensap door het fruit in 3 of meer gelijke stukken naast elkaar te zetten. Speciale voorwerpen zorgen voor superaanvallen, waarmee je heel veel fruit kunt persen.
Magische vormen

Magische vormen

Behendigheid Spelletjes ? Maak groepen van vier of meer gelijke figuren en laat ze verdwijnen! Binnen in het vormpje zie je de vorm die het aan kan nemen. Een blauw vierkantje met een rood rondje erin, kan alleen in een rood rondje veranderen. Verzamel alle vormen met een gezichtje om het level te voltooien. Doe dit zo snel mogelijk: dan verdien je een ster!
Sterrenjongen

Sterrenjongen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer series van 3 identieke jongetjes te maken, om deze vervolgens weg te spelen. Zorg dat de groene balk op tijd is gevuld, om naar het volgende level door te gaan!
Ring Bejeweled 2

Ring Bejeweled 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer steeds rijen van 3 dezelfde figuren te maken.
Bejeweled 9

Bejeweled 9

Denk Spelletjes ? Dit is een combinatie van 2 spellen. Speel 3 of meer van het zelfde stenen weg aan de linkerkant om genoeg punten te verzamelen zodat je vervolgens torens kan bouwen aan de rechterkant.
Groentes Trekken

Groentes Trekken

Behendigheid Spelletjes ? Trek de rapen in paren uit de grond als de 2 rapen dezelfde kleur hebben of als ze hetzelfde aantal bladeren op de kop hebben. Je gaat door naar de volgende level als je genoeg punten verzamelt hebt.
Monsterheuvel

Monsterheuvel

Denk Spelletjes ? Op de monsterheuvel wemelt het van de gekleurde monsters: rood, paars, groen, noem maar op. Aan jou de taak om ze allemaal te laten verdwijnen in dit Bejeweled-achtige spelletje. Laat monsters van plaats wisselen zodat je één of meerdere groepen van minstens vier identieke monstertjes krijgt. Deze verdwijnen. Het hoeft niet per se een rij of een kolom te zijn: als de monstertjes maar aan elkaar grenzen, vormen ze samen een groep.
Fruit Ball

Fruit Ball

Denk Spelletjes ? Draai het speelveld telkens zo dat de verschillende fruitsoorten naast elkaar komen te liggen en je ze zo weg kan spelen.
Ztar

Ztar

Denk Spelletjes ? Probeer om een rij van 3 dezelfde plaatjes te maken!
Bejeweled 7

Bejeweled 7

Behendigheid Spelletjes ? Probeer binnen de tijd het speelveld leeg te spelen. Als je 3 of meer dezelfde items wegspeelt verdien je extra tijd.
Bejeweled 26

Bejeweled 26

Denk Spelletjes ? Probeer binnen de tijd het speelveld leeg te spelen. Als je 3 of meer dezelfde items wegspeelt verdien je extra tijd.

Spelletjes - Bejeweled Little Game