LeukeSpellen.Be

Bejeweled: Bejeweled 1, Dieren Bejeweled, Bejeweled 3, Bunch

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Sushi Dash

Sushi Dash

Denk Spelletjes ? Vorm vierkantjes van dezelfde sushiblokken om ze weg te spelen.
3 Pinatas op een rij

3 Pinatas op een rij

Denk Spelletjes ? Probeer om 3 of meer dezelfde piñata-snoepjes op een rij te krijgen om ze vervolgens weg te spelen. De snoepjes wisselen van plaats wanneer je op twee aangrenzende snoepjes klikt.
WRAX

WRAX

Behendigheid Spelletjes ? Probeer series van 3 identieke Katra's te maken, om deze vervolgens weg te spelen. Hoe meer Katra's je verwijdert, hoe meer punten je verdient.
Fruit Flop

Fruit Flop

Denk Spelletjes ? Maak rijen van 3 dezelfde fruitsoorten om ze weg te spelen van het bord.
Bunch

Bunch

Denk Spelletjes ? Probeer steed rijtjes van 3 dezelfde kleuren te maken. Als dat je vaak lukt krijg je een flinke bonus!
Jamble Legends

Jamble Legends

Behendigheid Spelletjes ? In Jamble Legends kan je 4 spellen kiezen: Jamble Jewels, Juicy Jamble, Classic Jamble en Cryptic Jamble. Maak series van 3 identieke voorwerpen, zodat ze uit het veld verdwijnen.
Piraten en edelstenen

Piraten en edelstenen

Denk Spelletjes ? Maak series van 3 of meer gelijksoortige stenen om ze weg te spelen. Je verwisselt twee edelstenen door op beide te klikken.
Valentijn Bejeweled

Valentijn Bejeweled

Denk Spelletjes ? Probeer steeds 3 dezelfde figuren naast elkaar te krijgen om ze te laten verdwijnen. Op die plek komen dan weer nieuwe figuren.
Panda Bejeweled

Panda Bejeweled

Denk Spelletjes ? Behaal binnen de tijd zoveel mogelijk punten met deze leuke oerwoud-Bejeweled.
V-Man en de monsters

V-Man en de monsters

Behendigheid Spelletjes ? V-Man heeft kracht en wapens nodig om het monster te verslaan. Jij kunt deze wapens voor hem verdienen door series van 3, 4 of 5 gelijke doosjes te maken. Succes!
Battle Slam

Battle Slam

Denk Spelletjes ? Maak snel horizontale en verticale rijen van drie of meer gelijke stenen. Speel zo veel mogelijk stenen weg voor de tijd om is, zodat je door mag naar het volgende level.
Handduel blokkade

Handduel blokkade

Denk Spelletjes ? Speel zo veel mogelijk rijen weg met Steen, Papier, Schaar voor je tijd om is!
Draaiende Driehoek

Draaiende Driehoek

Denk Spelletjes ? Draai de groep met drie figuren door erop te klikken, net zolang totdat er drie gelijke figuren op de punt van een driehoek staan. Dan verdwijnen ze namelijk en verandert de driehoek in goud. Let op de tijd, want die is beperkt!
Bejeweled 16

Bejeweled 16

Denk Spelletjes ? Maak rijen van 3 of meer van dezelfde figuren door ze van plaats te verwisselen.
Hekserij

Hekserij

Denk Spelletjes ? Maak series van 3 of meer identieke symbolen, zodat ze uit het veld verdwijnen. Met combinaties van 4 of meer symbolen kan je krachtige toverspreuken maken. Onvernietigbare symbolen kunnen alleen maar door zo'n tovercombinatie weggespeeld worden. Er zijn ook jokersymbolen.
Bejeweled 17

Bejeweled 17

Denk Spelletjes ? Probeer steeds om rijen van drie dezelfde figuren te maken. Als dat je vaak genoeg lukt, krijg je een flinke bonus!
Bejeweled 10

Bejeweled 10

Denk Spelletjes ? Elke prinses heeft een tiara nodig, maar laat je niet verblinden door alle blingbling. Klik op rijtjes van drie of meer edelstenen van dezelfde kleur. De kleur moet hetzelfde zijn als die van de edelsteen in het midden om punten te scoren.
Looney 3-op-een-rij

Looney 3-op-een-rij

Behendigheid Spelletjes ? Maak horizontale of verticale series van drie of meer dezelfde Looney Tunes-figuren door figuurtjes onderling van plaats te laten wisselen. Er moeten al minstens twee dezelfde figuurtjes bij elkaar staan in een potentiële serie, anders werkt het wisselen niet.
Bejeweled 6

Bejeweled 6

Denk Spelletjes ? Een leuke variant op de bejeweled. Wissel de stenen telkens met een steen die aan de rechterkant buiten het speelveld staat, om 3 of meer stenen naast elkaar te krijgen.

Spelletjes - Bejeweled Little Game