LeukeSpellen.Be

Ben 10: Ben 10 Power Splash, Ben 10 Blockade Blitz, Ben 10 Savage Pursuit, Ben 10 Cavern Run

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Ben 10 Savage Pursuit

Ben 10 Savage Pursuit

Avontuur Spelletjes 3,0 Dr. Animo wil een gevaarlijke transformator in elkaar gaan zetten, het is aan Ben om dit te voorkomen. Door middel van transformaties kun je vele hindernissen overbruggen.
Ben 10 BMX

Ben 10 BMX

Race Spelletjes 2,6 Help jij Ben 10 om deze fietscrosswedstrijd van zijn rivaal te winnen? Doe je best en zorg dat hij niet over de kop slaat!
Ben 10 Blockade Blitz

Ben 10 Blockade Blitz

Behendigheid Spelletjes 2,6 Dit is een leuke variant van arkanoid met allerlei leuke wapens en levels.
Ben 10 op de motor

Ben 10 op de motor

Race Spelletjes 2,2 Ben 10 kan motorrijden als de beste! Hij scheurt op zijn snelle motor over een parcours vol heuvels en onverwachte ravijnen. Onderweg moet hij zo veel mogelijk sterren zien te verzamelen. Succes!
Ben 10 Power Splash

Ben 10 Power Splash

Aktie Spelletjes 2,2 Verander in een raar beest, volg de criminelen en bevrijd het gegijzelde meisje.
Ben 10 Top Gun

Ben 10 Top Gun

Avontuur Spelletjes 1,7 Vigax heeft Ben's opa ontvoerd en eist de Omnitrix als losgeld, anders doodt hij opa. Ben 10 en zijn vriendin Gwen gaan erop uit om de opa te redden. Kies met wie van de twee je wilt spelen en schiet alle vijanden aan stukken. Succes!
Ben 10 vs Bakugan

Ben 10 vs Bakugan

Aktie Spelletjes ? Kies je held: Ben 10 of Bakugan en schiet dan de ander neer met pijl en boog. Goed mikken is best moeilijk. Veel plezier!
Ben 10 Cavern Run

Ben 10 Cavern Run

Behendigheid Spelletjes ? Teken een lijn naar de uitgang waar Ben over heen kan lopen. Pak powerups om zo door muren te lopen of om stenen weg te slaan.

Spelletjes - Ben 10 Little Game