LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Ben's Gold Mine. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Ben's Gold Mine

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
4,0
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Ben is een oude, ervaren mijnwerker die zijn hele leven lang al zijn best doet in een goudmijn. Hij graaft maar door, en blijft maar zoeken, meestal zonder resultaat, heel af en toe met wat geluk. Maar vandaag is blijkbaar zijn geluksdag, want wanneer hij zijn schep in de grond steekt, blijkt hij een complete goudader te hebben aangeboord! De grond zit vol met goud, en Ben kan wel een gat in de lucht springen van vreugde. Maar daar is geen tijd voor: hij wil snel aan het werk, van een dag als deze komt misschien maar één keer in zijn leven voor. Help jij Ben met het zoeken naar goud? Doe de juiste investeringen om het hoogste rendement te halen uit deze goudmijn. Vooral in de hogere levels is het belangrijk welk gereedschap je gebruikt, en welke hulpjes je inroept om al het goud boven de grond te krijgen.

Spelbesturing

Dit goudzoekersspel speel je met de muis.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="own_games/bens-gold-mine.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Ben's Gold Mine Little Game