LeukeSpellen.Be

Biljarten: Snel Biljarten, Biljart 2, Snooker, Poolen

Ga terug naar Sport Spelletjes
Advertentie
8 Ball Billiards Classic

8 Ball Billiards Classic

Sport Spelletjes 5,3 Kom jij vast te zitten achter de 8-ball in deze online versie van het klassieke biljartspel? Je kan een vriend uitdagen of het tegen de computer opnemen. Plan zorgvuldig elke stoot en probeer vooral geen fouten te maken.
Snooker 2

Snooker 2

Behendigheid Spelletjes 3,0 Speel alle ballen in de pockets. Schiet elke keer eerst een rode bal in de pocket voordat je een gekleurde bal in de pocket mag schieten.
8-ball en Pool

8-ball en Pool

Sport Spelletjes 2,6 Dit 8-Ball- en Poolspel kun je tegen een andere speler spelen, of tegen de computer. De regels worden (in het Engels) in de game zelf uitgelegd. Veel plezier!
Biljart 2

Biljart 2

Sport Spelletjes 2,6 Dit is een leuk biljartspel waarin je met de witte bal de andere kleuren ballen in de gaten probeert te krijgen. Je mag het bompakketje niet raken dat midden op de tafel ligt.
Snel Biljarten

Snel Biljarten

Sport Spelletjes 0,7 Dit is een bijzonder biljartspel waarin je bommen gaat proberen weg te stoten. Zorg dat de witte bal niet in 1 van de gaten komt! Gebruik de witte bal om de bommen in de gaten te stoten.
Snooker

Snooker

Sport Spelletjes 0,3 Dit is een leuk snookerspel. Pot altijd eerst de rode bal, hiervoor krijg je 1 punt. Daarna mag je kiezen uit de andere ballen die er nog over zijn. Het aantal punten dat deze waard zijn, staat op de ballen zelf.
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spelletjes 4,0 In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
Poolen

Poolen

Sport Spelletjes 3,9 Je gaat poolen tegen de computer. Succes!
Pool Jam

Pool Jam

Sport Spelletjes 3,2 Probeer binnen de tijd alle ballen in de gaten weg te spelen.
Biljart 6

Biljart 6

Behendigheid Spelletjes 3,2 Probeer om zo snel mogelijk in deze biljart game de ballen weg te spelen voordat de ballen ontploffen.
Poolen 3

Poolen 3

Sport Spelletjes 2,7 Laat twee ballen van dezelfde kleur tegen elkaar botsen. In het spel zijn diverse moeilijkheden verwerkt die het spel lekker uitdagend maken!
8 Ball 2

8 Ball 2

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om al je eigen ballen in de gaten te schieten om vervolgens de zwarte bal in het aangegeven gat te schieten. Degene die het eerst de zwarte bal erin schiet, wint!
Pool Maniac

Pool Maniac

Sport Spelletjes 2,0 Dit spelletje bevat meerdere poolspellen: The Loft, The Club en The Garden. Pot alle ballen zo snel mogelijk; de zwarte als laatste! Let op: je kunt niet op het linker plaatje, 'Goal Maniac' klikken, dit is geen poolspel.
Carambole

Carambole

Sport Spelletjes 1,6 Weet je wat een carambole is? Hierbij raakt de witte stootbal twee andere ballen op de biljarttafel. Zorg dat je in ieder level zes caramboles maakt!
Biljart 5

Biljart 5

Sport Spelletjes 1,3 Probeer met de witte bal de andere kleuren ballen in de gaten te krijgen. Leuk biljard spel. Je mag het bom pakketje niet raken dat midden op de tafel ligt.
Poolen 2

Poolen 2

Sport Spelletjes 1,3 Kaats met behulp van de witte bal de andere kleuren ballen tegen elkaar aan.
Poolen 4

Poolen 4

Sport Spelletjes 0,4 Probeer alle ballen binnen te tijd weg te spelen.
Meestersnookeraar

Meestersnookeraar

Sport Spelletjes ? Ben jij een meestersnookeraar? Pocket alle biljartballen voor de tijd op is en ga door naar het volgende level.
Impact Poolen

Impact Poolen

Sport Spelletjes ? Probeer om alle ballen in de goede gaten te brengen.
Pool deluxe

Pool deluxe

Sport Spelletjes ? Pocket alle biljartballen in de goede volgorde.
Snel Snookeren

Snel Snookeren

Sport Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk de aangegeven ballen in de buckets te schieten. Zorg ervoor dat je dit binnen de gegeven tijd doet.
Poolen 5

Poolen 5

Behendigheid Spelletjes ? Schiet alle ballen zo snel mogelijk in de pockets voordat de tijd, welke op de bal staat, voorbij is. Schiet je de witte bal erin, dan krijg je 5 seconden penalty op elke bal.

Spelletjes - Biljarten Little Game