LeukeSpellen.Be

Blokken wegspelen: Rotamania, Woestijnstenen, Blokkenregen, Duivelse blokjes

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Rotamania

Rotamania

Denk Spelletjes 1,2 Zorg dat dezelfde kleur ter grootte van een blokje aan elkaar wordt verbonden.
Oranje bij oranje

Oranje bij oranje

Denk Spelletjes ? Help het oranje figuurtje om bij het andere oranje figuurtje te komen. Hiervoor zul je een heleboel rode figuren weg moeten klikken. De stapel blokken waar het figuurtje op staat, is vaak wankel. Klik de juiste blokken weg om het evenwicht te bewaren!
Wakker worden Pa! 2

Wakker worden Pa! 2

Denk Spelletjes ? Monster Junior doet niets liever dan Monster Senior wakker maken! Monster Senior is hier niet altijd even blij mee... Zorg jij ervoor dat Monster Junior bij Monster Senior komt? Verwijder hiervoor in de juiste volgorde de juiste blokken. Let op: sommige blokken kun je niet wegklikken!
Woestijnstenen

Woestijnstenen

Denk Spelletjes ? Klik alle stenen weg. Als er 3 bij elkaar liggen kun je ze wegklikken, ze schuiven dan weer aan voor de andere kleuren. Denk er wel aan dat je van iedere kleur minstens 3 stenen overhoudt die je weg kunt klikken, anders is het game over!
Duivelse blokjes

Duivelse blokjes

Denk Spelletjes ? Vanuit een pentagram schiet jij kikkervisjes naar rode, duivelse blokjes en bolletjes. Het doel is om deze figuren van hun platform te laten vallen. Er zijn sterretjes te verzamelen: pak deze allemaal! Hoe meer kikkervisjes je 'gebruikt', hoe meer punten het je kost. Je hoeft trouwens niet alle duiveltjes te laten verdwijnen om naar het volgende level door te gaan: zodra het doel is bereikt, kun je door.
Blokkenregen

Blokkenregen

Denk Spelletjes ? Wat is dit spelletje verslavend! Er blijven maar blokjes uit de lucht vallen. Wanneer deze blokjes terechtkomen bij één of meerdere blokjes van dezelfde kleur, wordt dit een groep. Je kunt meteen op deze groep klikken om hem weg te spelen, maar je kunt ook nog wachten want wie weet komen er nog meer blokjes van dezelfde kleur naar beneden op die plek. Hoe groter de groep waar je op klikt, hoe meer punten je verdient. Wie weet lukt het je wel om het hele veld leeg te krijgen: dan stopt ook de blokjesregen!
Familiejuwelen

Familiejuwelen

Denk Spelletjes ? Klik op series van drie of meer gelijksoortige edelstenen om ze te laten verdwijnen uit het veld. Doe dit in de juiste volgorde want wanneer er stenen overblijven, is het spel voorbij.
Voor de haaien

Voor de haaien

Behendigheid Spelletjes ? Deze blokjes zijn voor de haaien... als jij tenminste je best doet! Plaats explosieven op de juiste plek om ze allemaal in zee te laten belanden - het liefst met zo min mogelijk explosieven!

Spelletjes - Blokken wegspelen Little Game