Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Connect It 2

Connect It 2

Denk Spelletjes 7,5 Verwijder de plaatjes die hetzelfde zijn. Er zijn wel regels: de 2 plaatjes worden met elkaar verbonden door middel van een lijntje en in dat lijntje mogen niet meer dan 2 knikken zitten.
Verbind de huisdieren

Verbind de huisdieren

Denk Spelletjes 7,5 Maak het speeldveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen.
Goudmijn

Goudmijn

Behendigheid Spelletjes 7,5 Je hebt een mijn gevonden dus nu moet je kijken of je goud kan vinden. Ruim het puin weg maar zorg dat het niet te dicht bij komt. Gooi de pikhouwelen naar de muur om twee of meer dezelfde blokken weg te slaan.
Blokken 20

Blokken 20

Behendigheid Spelletjes 7,5 Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van deze level. Klik op groepen van 2 of meer dezelfde blokken om ze weg te spelen. Als je extra combinaties maakt verdien je bommen die je aan het einde van de level kunnen helpen met het leegspelen van het veld.
Vormen knaller

Vormen knaller

Denk Spelletjes 7,1 Lukt het jou om in dit puzzelspel een van deze vormen op de juiste plek te krijgen? De tijd tikt door dus wees er snel bij!
Super Scary Stacker

Super Scary Stacker

Denk Spelletjes 4,2 Kun jij deze vormen op elkaar stapelen?
Vallende tegels

Vallende tegels

Denk Spelletjes 2,7 O, nee! Deze ravijn wordt steeds voller met gekleurde tegels. Ze komen snel naar beneden en jij bent de enige die ze kan laten verdwijnen in dit spannende drie-op-een-rij spel voor je mobiel. Koppel ze snel voordat de ravijn overloopt!
Plakkerige superstapelaar

Plakkerige superstapelaar

Denk Spelletjes ? Deze gekke monsters zijn echte klevers. Kun jij ze helpen om de boel bij elkaar te houden terwijl ze zich vastkleven aan drijvende platforms?
Snap the Shape: Voorjaar

Snap the Shape: Voorjaar

Denk Spelletjes ? Ga vrolijk de lente in met deze geinige puzzels!
Honingbij

Honingbij

Denk Spelletjes ? Deze slimme honingbij heeft een aantal lastige uitdagingen voor je gecreëerd. Denk je dat het je lukt om ze allemaal te voltooien in dit leuke puzzelspel? Ga op zoek naar de verborgen cellen in elk level terwijl je ondertussen aanwijzingen verzamelt.
Eiland vol blobs

Eiland vol blobs

Denk Spelletjes 3,1 Maak series van minstens drie dezelfde figuurtjes; deze verdwijnen wanneer je erop klikt. Wanneer je 'maar' drie figuurtjes weghaalt, komt er een doodskop voor in de plaats. Deze doodskoppen kun je alleen laten verdwijnen door een bom te laten ontploffen. Wanneer je vijf figuurtjes laat verdwijnen, krijg je als beloning een bom. Hiermee kun je heel veel figuurtjes tegelijk laten ontploffen! Ook zijn er nog jokers in het veld: deze zijn te combineren met elk gekleurd figuurtje, maar niet met dingen als doodshoofden of bommen.
Blokken 3

Blokken 3

Denk Spelletjes 2,7 Probeer twee of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van oppakken en vallen.
Blokken

Blokken

Denk Spelletjes 0,8 Klik alle blokken weg die oplichten als je met de muis erover heen gaat.
Leuke Blokken

Leuke Blokken

Behendigheid Spelletjes 0,3 Schattigheid is net een virus... voordat je het weet, word je er ziek van! Maak rijtjes van 4 of meer blokken met dezelfde kleur om de virussen te verwijderen.
Magische Knikkers

Magische Knikkers

Denk Spelletjes 4,2 Klik op een serie knikkers van dezelfde kleur om ze weg te spelen.
Blokken 2

Blokken 2

Denk Spelletjes 2,7 Probeer twee of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van oppakken en vallen.
Paren maken

Paren maken

Denk Spelletjes 2,7 Je bent onderweg in ruimtesector Z. Helaas zitten alle ruimteportalen dicht met steentjes. Maak de portalen vrij voor de tijd om is: klik op twee dezelfde steentjes om ze weg te spelen. Je kunt ze alleen wegspelen als ze door een rechte lijn met twee of minder hoeken verbonden kunnen worden. Succes!

Spelletjes - Blokken Little Game