Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Blokken 6

Blokken 6

Denk Spelletjes 2,7 Probeer het hele speelveld weg te spelen voordat de tijd op is, want dan verschijnt er weer een nieuwe rij met blokken. Je kunt blokken wegklikken als ze op minst grenzen aan 2 andere blokken.
Pizza Connect

Pizza Connect

Denk Spelletjes 2,5 Probeer om het hele veld leeg te spelen, door telkens drie dezelfde stukken pizza die naast elkaar liggen, weg te klikken.
Blokken 24

Blokken 24

Denk Spelletjes 2,3 Probeer om het hele speelveld leeg te krijgen! Je kunt alleen blokken wegspelen die grenzen aan tenminste 2 andere blokken van dezelfde kleur. Later in het spel is het ook genoeg als een blok aan 1 ander blok van dezelfde kleur grenst.
Blokken 7

Blokken 7

Behendigheid Spelletjes 2,2 Klik op groepen van 3 of meer van dezelfde kleur om ze weg te spelen.
Poux

Poux

Denk Spelletjes 2,1 Probeer om het hele veld leeg te spelen.
Candy Blokken

Candy Blokken

Denk Spelletjes 2,1 Probeer om alle blokjes van de tafel te spelen!
Super Blux

Super Blux

Behendigheid Spelletjes 2,0 Dit is een leuke opvolger van het spel Blox. Het is in dit spel de bedoeling dat je blokjes van dezelfde kleur bij elkaar plaatst, om ze zo weg te spelen, net zolang tot alle blokjes weg zijn. Klik op een blokje, houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep het naar links of naar rechts.
Vruchtenparen

Vruchtenparen

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer om het hele speelveld leeg te spelen door twee aangrenzende fruitsoorten weg te klikken.
Ballonnetjes

Ballonnetjes

Denk Spelletjes 1,7 Probeer om de balonnetjes weg te werken. Hierbij moet je de poppetjes vrij maken.
Drop Blocks

Drop Blocks

Denk Spelletjes 1,3 Probeer om alle blokken weg te werken doormiddel van het klikken op aan elkaar liggende groepjes van kleuren.
Diamant Koorts

Diamant Koorts

Behendigheid Spelletjes 1,2 Speel 3 of meer van de zelfde kleur diamanten weg om het speelveld te ruimen. En pas op dat de diamanten het dynamiet niet raken.
Blokken 8

Blokken 8

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer door de 30 levels heen te spelen zonder geraakt te worden door blauwe objecten. Verzamel telkens alle gele objecten, en zorg er dan voor dat je weer in een lichtgroen gebied terecht komt.
Ruimteblokken

Ruimteblokken

Behendigheid Spelletjes 0,8 Dit is een leuk puzzelspel waarin je het veld leeg moet spelen. In ieder level is het veld omgeven van stenen met dezelfde kleuren. Dit is je munitie. Klik op de stenen in de rand om het veld om stenen naar het midden te schieten. Stenen van dezelfde kleur verdwijnen. Je moet wel een beetje creatief zijn om ze allemaal weg te spelen. Veel plezier!
Blok

Blok

Denk Spelletjes 0,7 Laat het blok in het juiste gat vallen om naar het volgende level te gaan!
Cube Tema

Cube Tema

Denk Spelletjes 0,6 Klik op een setje blokken van dezelfde kleur om ze te verwijderen.
Vul de vakken

Vul de vakken

Denk Spelletjes 0,5 Verplaats alle gekleurde blokkencombinaties naar de grijze figuur onderaan het venster. Alle blokken moeten erin passen: alleen dan ga je door naar de volgende uitdaging!
Blokken 5

Blokken 5

Denk Spelletjes 0,4 Zoek alle zelfde blokkenparen bij elkaar en probeer om uiteindelijk het hele veld leeg te spelen!
Blox

Blox

Denk Spelletjes 0,3 Probeer 2 of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van liften en vallen.
Fruit Verzamelen

Fruit Verzamelen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Verzamel 2 of meer van hetzelfde fruit om het fruit weg te spelen. Speel alles weg om naar het volgende level te gaan. Blijft er fruit over dan gaan er 100 punten per stuk fruit van je score af.
Vlinders

Vlinders

Denk Spelletjes 0,2 Probeer het speelveld leeg te spelen door op 2 of meer van de zelfde vlinders aan te klikken. Als je maar 1 vlinder wegklikt per keer krijg je strafpunten.
Blokken Bouwen

Blokken Bouwen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Plaats alle blokken op de juiste plaats om een muur te bouwen.
Boem boem blok

Boem boem blok

Denk Spelletjes 0,1 Schiet met je kanon de blokjes naar beneden. De kanonskogels kosten punten: hoe harder ze aankomen, hoe meer punten ze kosten. Denk dus goed na voordat je een kogel uitkiest, en probeer zo veel mogelijk blokjes in één schot naar beneden te laten vallen!
Paarse blokkentoren

Paarse blokkentoren

Denk Spelletjes 0,1 Bouw een stevige, paarse blokkentoren en zorg dat hij blijft staan wanneer de zwarte kogels proberen om hem te vernietigen!
Vlieg vs Spinnen

Vlieg vs Spinnen

Behendigheid Spelletjes ? Verander de kleuren van de blokken en maak zo groepen van 4 dezelfde blokken.
Hout in evenwicht

Hout in evenwicht

Denk Spelletjes ? Dit is een uitdagend highscorespel waarin je houten en metalen voorwerpen zo plaatst, dat je erin slaagt om de opdracht uit het level goed uit te voeren. De houten voorwerpen kunnen vallen maar de metalen voorwerpen zitten vast: deze kun je dus gebruiken om je constructie te ondersteunen. Haal jij de beste highscore?
Glops

Glops

Denk Spelletjes ? Klik op de Glops van dezelfde kleur die samen gegroepeerd en verwijder ze.
Drie keer snijden

Drie keer snijden

Denk Spelletjes ? In dit grappige denkspelletje krijg je drie pogingen om stukken van rode blokken af te snijden, om er een bepaald percentage van te laten verdwijnen. Dit percentage staat links onderaan, en het is zaak om slim te snijden zodat je zo veel mogelijk rood laat verdwijnen in één snede!
Roze bij roze 2

Roze bij roze 2

Denk Spelletjes ? Help het roze figuurtje om bij het andere roze figuurtje te komen. Hiervoor zul je een heleboel andere figuren weg moeten klikken. De stapel blokken waar het figuurtje op staat, is vaak wankel. Klik de juiste blokken weg om het evenwicht te bewaren en pak zo veel mogelijk sterren door er met je muis overheen te gaan!
Rubix

Rubix

Denk Spelletjes ? Probeer in zo min mogelijk zetten het voorbeeld rechts onderin na te maken.
Slaperige Blokjes

Slaperige Blokjes

Denk Spelletjes ? Klik de blokjes aan waarvan de kleur onderaan staat aangegeven. Pas op dat je daarmee de aangrenzende blokjes niet wakker maakt, want dan worden ze kwaad en raakt je levensbalk leeg.

Spelletjes - Blokken Little Game