Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Blokken 21

Blokken 21

Behendigheid Spelletjes ? Probeer het speelveld leeg te spelen door op 3 of meer smilies van dezelfde kleur te klikken.
Blok 2

Blok 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het blok naar het gele vak te brengen. Maar pas op dat je niet rechtop staat op een groen of rode vierkant want dan zak je er doorheen. Sta je rechtop op een oranje vierkant dan komt er ergens anders een nieuw vierkant bij. En de vierkanten met een T erop kun je verplaatsen. Puzzel ze!
Kleuren Ontploffen

Kleuren Ontploffen

Denk Spelletjes ? Klik op groepen van 3 of meer van dezelfde kleur om ze weg te spelen.
Connect It

Connect It

Denk Spelletjes ? Verwijder de plaatjes die hetzelfde zijn, bijv. 2 honden. Maar er zijn wel regels: de 2 plaatjes worden met elkaar verbonden door middel van een lijntje en in dat lijntje mogen niet meer dan 2 knikken zitten.
Wakker worden Pa 3

Wakker worden Pa 3

Denk Spelletjes ? Heb jij het spelletje Wakker worden Pa! ook met zo veel plezier gespeeld? Monster Junior is terug in dit tweede vervolg, en hij doet doet nog steeds niets liever dan Monster Senior wakker maken! En je raadt het al: Monster Senior is hier nog steeds niet altijd even blij mee... Zorg jij ervoor dat Monster Junior bij Monster Senior komt? Verwijder hiervoor in de juiste volgorde de juiste blokken. Let op: sommige blokken kun je niet wegklikken!
blokken 22

blokken 22

Denk Spelletjes ? Probeer om binnen 25 muisklikken het hele speelveld weg te spelen. Kies telkens bovenin 1 van de 6 kleuren waarin de bollen moeten veranderen, zorg er op die manier voor dat je met de door jouw gekozen kleur steeds een groter oppervlak krijgt.
Zwaartekracht Blokken

Zwaartekracht Blokken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer bij deze blokken variant telkens 3 dezelfde blokken op 1 rij te krijgen. Elke keer als je een blok plaats draait alles 90 graden. Denk dus goed na hoe je de blokken plaatst om zoveel mogelijk punten te scoren.
Iromeku

Iromeku

Denk Spelletjes ? In het denkspelletje Iromeku moet je ervoor zorgen dat de gekleurde blokjes in het grote veld er precies zo uit komen te zien als de blokjes links onderaan. Dit doe je door kleine blokjes te verplaatsen naar de grote blokjes. Wanneer een klein blokje een grote raakt, ontstaat er een kleurverandering. Er zijn allerlei combinaties en veranderingen mogelijk: probeer alles uit en denk goed na, zodat je de juiste kleurencombinatie krijgt! De 'color guide' kan je wat hints geven over de kleuren: misschien de moeite waard! Wanneer je de juiste kleuren hebt, klik je op 'Submit'. Succes!
Kleurenpret 2

Kleurenpret 2

Denk Spelletjes ? Haal lichtblauwe blokken weg in de juiste volgorde, zodat de gekleurde vormen naar de draaikolk worden verplaatst. Verzamel hierbij zo veel mogelijk sterren!
Flash Cub

Flash Cub

Denk Spelletjes ? Klik op groepen blokken van dezelfde kleur om ze te laten verdwijnen.
Blokken 16

Blokken 16

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel per level telkens alle munten en ga vervolgens na het groene vak. Zorg ervoor dat je niet geraakt wordt door bewegende blokken, rondjes of andere figuren.
Blokken 19

Blokken 19

Denk Spelletjes ? Speel alle bubbels weg. Je kunt alle bubbels aanklikken die grenzen met een bubbel van dezelfde kleur.
Ontsnapte pinguïn

Ontsnapte pinguïn

Denk Spelletjes ? Chuck de pinguïn is ontvoerd naar de tropen, en hier is hij natuurlijk helemaal niet op zijn plaats! Het zweet gutst over zijn voorhoofd bij deze temperaturen, en hij wil maar één ding: terug naar zijn koele zuidpool, waar een frisse wind waait en hij lekker kan spelen op de ijsschotsen. Jij kan Chuck helpen om zo snel mogelijk op de zuidpool te komen. Klik op drie of meer dezelfde blokjes om deze zo weg te spelen. De pinguïn zakt steeds verder naarmate je blokjes wegspeelt, en zodra hij de uitgang bereikt, is hij weg!
Een berg blokken

Een berg blokken

Denk Spelletjes ? In dit Mahjong-achtige denkspelletje maak je paren van blokjes met hetzelfde patroon. Deze blokjes mogen naast elkaar staan, maar ook schuin boven elkaar of zelfs veel verder uit elkaar, zolang er maar geen blokjes tussen staan. Wanneer alle blokjes zijn weggespeeld, mag je door naar het volgende level!
Opstopping 2

Opstopping 2

Denk Spelletjes ? In dit spelletje is het de bedoeling dat je alle gekleurde (rode, groene en blauwe) blokken wegspeelt. Dit kun je op twee manieren doen. Je kunt ze laten landen op een doorzichtig blokje van dezelfde kleur. Hier moet dan wel een zwart of grijs veld onder staan, anders zakt het gekleurde blokje naar onderen en is je poging mislukt. Je kunt het gekleurde blokje ook naar een oranje sterretje verplaatsen, om het zo te laten verdwijnen in het niets. De grijze blokken kun je verplaatsen zoals je wilt, om zo de gekleurde blokken te ondersteunen.
Blokken 17

Blokken 17

Denk Spelletjes ? Speel alle blokken weg om naar het volgende level te gaan. Blokken in groepen van 2 of meer kunnen weg gespeeld worden. Je kan ook gebruik maken van extra's om zo alles toch nog weg te spelen.
Cubium

Cubium

Denk Spelletjes ? Probeer in zo min mogelijk pogingen zo veel mogelijk groene kubusjes van het platform af te schieten, tot je het benodigde puntenaantal hebt bereikt. Je kunt er ballen in allerlei formaten op afschieten, maar ook bommen. Groene kubusjes leveren punten op, maar rode, vijandige kubjes verlagen je score juist. De blauwe kubusjes zijn neutraal.
Blokken 12

Blokken 12

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle blokken in het scherm weg te spelen. Als je op een blok klikt welke aan 1 of meerdere blokken van dezelfde kleur grenst verdwijnt die. Des te meer aangrenzende blokken, des te meer punten je krijgt.
Alien Blokken

Alien Blokken

Behendigheid Spelletjes ? Speel het hele veld leeg om naar de volgende level te gaan. Klik twee of meer Aliens aan van dezelfde kleur, die aan elkaar grenzen. Zo laat je ze verdwijnen.
Blokken 4

Blokken 4

Denk Spelletjes ? Probeer twee of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van oppakken en vallen.
Parels

Parels

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle parels van het veld te spelen. Je kan parels wegspelen door op een parel te klikken die grenst aan tenminste 2 andere parels van dezelfde kleur.
Knipoogje

Knipoogje

Denk Spelletjes ? Probeer de twee roze knipoogjes bij elkaar te brengen. Dit kun je doen door de anders gekleurde oogjes één voor één weg te klikken, totdat het bovenste roze knipoogje op het onderste roze knipoogje ligt. Probeer het in zo weinig mogelijk klikken te doen. Als je het erg goed doet, dan krijg je een ster op dat niveau. Als je het iets minder goed doet, krijg je geen ster, maar mag je toch naar het volgende niveau. Of je blijft proberen totdat je een ster krijgt, natuurlijk.
Knightfall 2

Knightfall 2

Denk Spelletjes ? Knight is weer terug in Knightfall 2! Help hem om het kwaad weer te bestrijden in deze verhalende puzzel-RPG. Je belandt in een wereld vol monsters, schatten en avontuur! Sinds onze held de duivel heeft verslagen en het meisje heeft veroverd, is hij een beetje in een sleur terechtgekomen. Maar een verveelde prinses dwingt hem om zijn rustige plek te verlaten, en dat is niet het enige kwaad dat op hem wacht... Ook in dit spel is er weer een hele wereld te ontdekken, een hele verzameling gemeneriken te verslaan en een scala aan voorwerpen te verzamelen en te gebruiken. Veel plezier tijdens dit boeiende avontuur!
IQ Bic

IQ Bic

Denk Spelletjes ? Probeer om de blokken naar elkaar te brengen.
Kermix

Kermix

Denk Spelletjes ? Pak met de rode blokjes eerst alle muntjes voordat je in het groene gat verdwijnt.
Aqua Cubes

Aqua Cubes

Denk Spelletjes ? Verschuif de rijen om groepen van 4 of meer dezelfde voorwerpen te vormen.
Combs

Combs

Denk Spelletjes ? Probeer om een blokje te vormen van dezelfde kleuren.
Steentjes Schuiven

Steentjes Schuiven

Behendigheid Spelletjes ? Schuif alle stenen van dezelfde kleur naar elkaar toe. Als alle stenen van een bepaalde kleur tegen elkaar aan liggen, dan draaien de stenen zich om. Op het moment dat alle stenen omgedraaid zijn heb je de level gehaalt.
Blok Uit

Blok Uit

Denk Spelletjes ? Probeer om het blokje naar plaats van bestemming te brengen.
Piratenschip in nood

Piratenschip in nood

Denk Spelletjes ? Wanneer het piratenscheepje van een jongetje in een put verdwijnt, gaat hij ernaar op zoek. Wat hij dan toch tegenkomt in het donker... slijmerige monsters, die het bootje gevangenhouden en die niet bereid zijn om het zomaar los te laten! Er zit maar één ding op: de monsters uit de weg ruimen om het bootje weer terug naar het daglicht te laten varen!

Spelletjes - Blokken Little Game