Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Kleurenklikker

Kleurenklikker

Denk Spelletjes ? Klik alle vormen weg. Per level heb je een beperkt aantal klikken tot je beschikking, dus ga er efficiënt mee om! Vormen met gelijke kleuren die tegen elkaar aanliggen, kun je in één klik wegspelen. Gearceerde vormen zitten vast en kunnen dus niet weggeklikt worden. Normale vormen reageren op de zwaartekracht. Vormen met een pijltje erin bewegen in een andere richting (namelijk die van de pijl) wanneer een aangrenzende vorm wordt weggehaald. De volgorde waarin je klikt, bepaalt of je het level wel of niet haalt.
Blocky

Blocky

Denk Spelletjes ? Maak vierkanten met 4 dezelfde kleuren op de hoeken tot het speelveld leeg is.
Blokken en zwaartekracht

Blokken en zwaartekracht

Behendigheid Spelletjes ? Help jij dit wezentje om alle blokjes in te kleuren? De zwaartekracht is heel bijzonder in dit denk- en behendigheidsspelletje: wanneer het wezentje omhoog springt, komt hij onderaan het scherm weer tevoorschijn, en wanneer hij valt, komt hij ook aan de andere kant van het scherm weer tevoorschijn. Kijk uit voor alle scherpe voorwerpen: zodra hij deze raakt, is hij er geweest. Wissel dus slim van kant!
Quite Night

Quite Night

Denk Spelletjes ? Probeer om alle blokken weg te werken door 3 van dezelfde kleuren naar elkaar te brengen.
Blox crashen

Blox crashen

Denk Spelletjes ? Laat de blokken met elkaar botsen om ze weg te spelen. Klik op de blokken om hun richting te veranderen. Klik op start als je klaar bent en kijk of je slaagt.
Hout & co

Hout & co

Denk Spelletjes ? Een leuk highscorespel waarin je houten en metalen voorwerpen zo plaatst, dat je erin slaagt om de opdracht uit het level goed uit te voeren. Zo moet je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je bouwwerk een blauwe ster raakt, en niet in elkaar stort voor de tijd om is. De metalen voorwerpen staan 'vast', d.w.z. ze vallen niet naar beneden zodra je ze loslaat. Hout valt wel naar beneden. Haal jij de beste highscore?

Spelletjes - Blokken Little Game