LeukeSpellen.Be

Bob de Bouwer: Bob de Bouwer, Bob de Bouwer Puzzel, Bob de Bouwer Ontwerper, Bob de Bouwer Bestellingen

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

Avontuur Spelletjes 1,4 Hier kun je allerlei spelletjes met Bob de Bouwer spelen. Bijvoorbeeld een puzzel maken, huizen ontwerpen, bestellingen rondbrengen, opruimen, scherven lijmen, verven en buizen aanleggen.
Bob de Bouwer Bestellingen

Bob de Bouwer Bestellingen

Avontuur Spelletjes ? Help Scoop de heftruck om alle pakjes op te halen!
Bob de Bouwer Opruimen

Bob de Bouwer Opruimen

Avontuur Spelletjes ? In dit spelletje help je Bob om zijn gereedschapsschuur op te ruimen. Hij is vandaag zo druk geweest, dat hij er niet aan is toegekomen om zijn gereedschap op te ruimen. Sleep het gereedschap terug naar de plek die Bob aangeeft.
Bob de Bouwer Lijmt

Bob de Bouwer Lijmt

Avontuur Spelletjes ? Titus de kat jaagt achter een vlieg aan, en gooit daardoor allerlei vazen en potten om. Help je Bob om alle scherven weer aan elkaar te lijmen?
Bob de Bouwer Slaat

Bob de Bouwer Slaat

Avontuur Spelletjes ? Sla Spud op zijn hoofd wanneer hij uit de vuilnisbak komt!
Bob de Bouwer Puzzel

Bob de Bouwer Puzzel

Avontuur Spelletjes ? Je kan hier kiezen uit drie puzzels: één met vier stukjes, één met zes stukjes en één met twaalf stukjes. Veel plezier!
Bob de Bouwer Ontwerper

Bob de Bouwer Ontwerper

Avontuur Spelletjes ? In dit spelletje kan je je eigen huis ontwerpen. Kies een vorm van een huis, en druk op de pijl wanneer je tevreden bent. Kies daarna de vorm van het dak, en druk weer op de pijl wanneer je tevreden bent. Daarna zijn de ramen, deuren en de schoorsteen aan de beurt, en kan je het huis inkleuren. Veel plezier!

Spelletjes - Bob de Bouwer Little Game