LeukeSpellen.Be

Bordspellen: Ganzenbord, Het Grote Geld, Monopoly, Klassieke backgammon

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Klassieke backgammon

Klassieke backgammon

Denk Spelletjes 7,5 Deze versie van het klassieke bordspel kan door één of twee spelers worden gespeeld. Kies je kleur en kijk of het je lukt om de computer of een vriend in te maken.
Okey Classic

Okey Classic

Denk Spelletjes 7,5 Schud de stenen en neem het op tegen drie virtuele spelers. Denk je dat jij ze allemaal kunt verslaan in deze traditionele versie van het klassieke spel?
Koninklijke dobbeltocht

Koninklijke dobbeltocht

Denk Spelletjes ? De koninklijke familie en hun dienaars wonen in een groot kasteel en ze zijn dol op een uitdagende, online versie van een klassiek dobbelspel. Kan jij ze een voor een verslaan? Test je krachten bij het verkennen van het kasteel.
Sushi Backgammon

Sushi Backgammon

Denk Spelletjes ? Je hebt gegarandeerd nog nooit een backgammon spel als deze gespeeld! Neem plaats achter een tafel van deze gezellig sushibar en ontdek of jij beter bent dan je tegenstander.
Ganzenbord

Ganzenbord

Denk Spelletjes 3,2 Leuk en educatief ganzenbordspel!
Het Grote Geld

Het Grote Geld

Denk Spelletjes 2,3 Dit is een leuk online Monopoly-achtig spelletje, waarin je zo veel mogelijk geld moet verdienen, en ervoor moet zorgen dat je tegenstanders failliet gaan. Alles draait om het kopen van percelen en het bouwen van huizen. Terwijl jij keuzes maakt, doen je tegenstanders dit ook: wees er dus op voorbereid dat je snel moet denken en handelen! Links onderaan zie je in het rode schermpje hoe je ervoor staat qua huizen, financiën en bouwmaterialen. Je kunt ook op de vensters van je tegenstanders klikken, om te kijken hoe zij ervoor staan. Verzamel power-ups om zelf sneller vooruit te komen, of om je tegenstanders juist te vertragen. Je kunt percelen kopen wanneer je erop terechtkomt, als geen van je tegenstanders deze tenminste al in bezit heeft. Als een tegenstander het perceel wel bezit, zul je huur moeten betalen. Als je op je eigen perceel terechtkomt, krijg je juist rente. Percelen en huizen die je in je bezit hebt, kun je op ieder moment upgraden. Probeer weg te blijven uit het ziekenhuis en het hotel, want een verblijf daar levert je vertraging op! Kom je langs de bank, dan ontvang je 1000 dollar, en als je erop terechtkomt, is dit bedrag zelfs 2000 dollar. Zorg dat je eindigt als de grootste vastgoedmagnaat van het land!

Spelletjes - Bordspellen Little Game