LeukeSpellen.Be

Bubble Trouble: Bubble Trouble 1, Bubble Trouble 4, Panik in Bubble Trouble, Bubble Trouble 6

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Bubble Struggle

Bubble Struggle

Behendigheid Spelletjes 4,1 Het principe van Bubble Struggle is simpel: probeer om alle luchtbellen kapot te schieten. Dit klinkt heel eenvoudig, maar het is lang niet altijd even makkelijk, en daarin schuilt nou precies de uitdaging van de Bubble Struggle-game. Je kunt allerlei bonussen verzamelen in dit leuke spel. Dynamietstaven bijvoorbeeld, die de luchtbellen zo klein mogelijk maken. Verder kun je extra leven verzamelen, en ijskristallen die alle bubbels in het spel helemaal stopzetten. Ook zijn er twee verschillende schilden, waarmee je tijdelijk onaantastbaar bent. De icoontjes met een laarsje erin, zorgen voor een tijdelijke versnelling, en de groene met een M erin vertragen de luchtbellen. Het rode pijltje naar links is extra tijd waard. Verder kun je nog bijzondere wapens pakken: dubbele harpoenen, ijsstokken, bloemen en medailles. Deze laatste laten alle bubbels in één klap kapot knappen. Zorg dat je zelf niet wordt geraakt door de luchtbellen!
Bubble Trouble 1

Bubble Trouble 1

Behendigheid Spelletjes 5,0 Probeer de ballen lek te schieten met behulp van een harpoen. Als jij geraakt wordt door een bal, ga je dood. Een leuke game om met z'n tweeën te spelen!
Bubble Struggle 3

Bubble Struggle 3

Behendigheid Spelletjes 4,5 Speel Bubble Struggle 3, een ontzettend leuke en verslavende versie van het populaire spelletje Bubble Struggle! Probeer om alle gekleurde luchtbellen en vallende sterren kapot te schieten en zorg dat je zelf niet wordt geraakt door de bubbels. Iedere bel of ster die je kapot schiet, splitst zich op in twee kleinere bellen of sterren, die je ook weer moet laten knappen. Het worden er dus steeds meer en daardoor wordt het steeds moeilijker om niet geraakt te worden. Je kunt allerlei bonussen verzamelen in dit leuke spel. Wekkertjes voor extra tijd, of dynamietstaven die de luchtbellen zo klein mogelijk maken. Verder kun je extra leven verzamelen, en ijskristallen die alle bubbels in het spel helemaal stopzetten. Ook zijn er twee verschillende schilden, waarmee je tijdelijk onaantastbaar bent. De icoontjes met een laarsje erin zorgen voor een tijdelijke versnelling, en de groene met een M erin vertragen de luchtbellen. Het rode pijltje naar links is extra tijd waard. Verder kun je nog bijzondere wapens pakken: dubbele harpoenen, ijsstokken, bloemen en medailles. Deze laatste laten alle bubbels in één klap kapot knappen. Je kunt dit spel in je eentje spelen, maar ook met twee spelers. Er zijn twee spelmodi: de 'Plain fun'-modus en de 'Relax, no timer'-modus. In deze laatste modus heb je onbeperkt de tijd om alle luchtbellen kapot te knallen.
Bubble Trouble 4

Bubble Trouble 4

Behendigheid Spelletjes 2,8 Probeer de ballen weg te schieten.
Bubble Trouble 6

Bubble Trouble 6

Behendigheid Spelletjes 2,7 Je gaat proberen bellen kapot te schieten. Zorg dat je niet te vaak door bellen wordt geraakt, want dan ga je dood.
Danger Girl

Danger Girl

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer om alle balletjes kapot te gooien, maar pas op dat je ze niet op je hoofd krijgt!
Bubble Trouble 8

Bubble Trouble 8

Behendigheid Spelletjes 2,3 Help de tovenaar om de bellen in tweeën te schieten. Kijk je er wel voor uit dat de bellen hem niet raken? Anders verlies je namelijk een leven.
Panik in Bubble Trouble

Panik in Bubble Trouble

Behendigheid Spelletjes 1,2 Panik gaat proberen bellen kapot te schieten. Zorg dat hij niet te vaak door luchtbellen wordt geraakt, want dan gaat hij dood.
Springende luchtbel

Springende luchtbel

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat deze luchtbel van niveau naar niveau springt en op die manier steeds hoger komt.
Bomb Storm

Bomb Storm

Aktie Spelletjes ? Ontwijk de bommen en schiet de bommen kapot voordat ze jou raken.
Bubbels Prikken

Bubbels Prikken

Webcam Games ? Probeer om met je vinger alle bubbels kapot te maken.
Special Pang

Special Pang

Behendigheid Spelletjes ? Reis met het leuke spelletje Special Pang door verschillende hoofdsteden van Europese landen. Je begint in Spanje, reist vervolgens door naar Frankrijk, dan naar Groot-Brittannië, Duitsland, Polen en als laatste doe je Italië aan. Schiet de luchtbellen af voordat ze je raken!

Spelletjes - Bubble Trouble Little Game