LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Button Bubbles Highscore. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Button Bubbles Highscore

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Highscores
TODOOOOO! TODOOOOO!
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dit is een leuk spelletje waarin je groepen van minstens drie gelijksoortige knopen moet maken om deze weg te spelen. Schiet de knopen weg, en zorg ervoor dat ze tegen eenzelfde knoop aan komen. Zorg dat de knopen de onderkant van het venster niet bereiken! Dan moet je namelijk opnieuw beginnen met je level. Hoe meer knopen je wegspeelt, hoe verder de meter in het rechterveld wordt gevuld! Probeer om alle multipliers te raken: die zorgen namelijk voor een flinke bonusscore. Er zijn twee bonusopgaven waarmee je bonuspunten kunt scoren: in de eerste minigame komen er vanaf de rechterkant knopen het speelveld in gestuiterd. Probeer hier identieke knopen tegenaan te schieten voor een extra hoge score. In de tweede minigame moet je een prinses bevrijden door bommen op de omringende knopen af te schieten. Je kunt in totaal twintig uitdagende levels spelen!

Spelbesturing

Richten doe je met de muiscursor; klik om een knoop weg te schieten.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="own_games/button-bubble-highscores.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Button Bubbles Highscore Little Game